• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی مساوی میشد خیلی بهتر بود اما داوره نذاشت. سیتی خیلی خوب هست اما هم تو این بازیش هم تو بازیش جلو ارسنال داوری خوب بهش حال داد.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
به وضعت لیگ ایران و انگلیس دقت کردید؟

1. آرسنال . پرسپولیس ............. 39
2. منچسترسيتي . استقلال ...... 38
3. چلسي . نفت تهران ............. 37
4. ليورپول . فولاد ..................... 36
5. اورتون . تراکتورسازي ............ 34
6. نيوکسل . سپاهان ............... 33

از رتبه ی 1 تا 6 دقیقا کپ هم!!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
الجزیره هم پر

بانک ورزش- به نظر می*رسد تلویزیون ایران به زودی برای پخش مسابقات اروپایی با یک مشکل بزرگ مواجه خواهد شد. از قرار معلوم برداشتن بدون مجوز تصاویر زنده از شبکه*های الجزیره، صاحبان این کمپانی عظیم قطری را به شدت خشمگین کرده و باعث شده آنها به صرافت اعمال برخی محدودیت*ها در پخش مسابقات فوتبال بیفتند. اینطور که از شواهد و قرائن برمی*آید، سیستم جدید و متفاوت ارسال تصاویر الجزیره از ابتدای سال میلادی جدید آغاز خواهد شد و به این ترتیب احتمال دارد صداوسیمای ایران نیز برای پخش برخی مسابقات، به ویژه رقابت*های لیگ برتر انگلستان با مشکلات زیادی مواجه شود. همچنین مسوولان این پکیج تصمیم گرفته*اند نام تمام شبکه*های تلویزیونی*شان را به « beinspor» تغییر بدهند. به همین مناسبت، به زودی یک بازی دوستانه هم بین رئال مادرید و پاری*سن*ژرمن برگزار خواهد شد. الخلیفی، مدیر الجزیره*اسپورت*ها مالک تیم پاریسی است!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
الجزیره هم پر
الجزیره رو فرکانس جدیدش خیلی هم بد میگیره اتفاقاً.
این چند تا بازی رو ممجبور شدم از جای دیگه ببینم! (به تلویزیون ملی دسترسی ندارم خوشبختانه!)
فکر کنم از چند وقت دیگه همه باید اینجا هایلایت شیر کنیم بعد بریم سراغ کل کل!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
الجزیره هم پر

خب در اینکه صدا و سیمای میلی سازمانی کاملا بی حیا هست که حتی مسابقات داخلی رو هم با وقاحت تمام حق پخش نمیده ، شکی نیست ، اما
اینکه گفته
سیستم جدید و متفاوت ارسال تصاویر الجزیره از ابتدای سال میلادی جدید آغاز خواهد شد و به این ترتیب احتمال دارد صداوسیمای ایران نیز برای پخش برخی مسابقات، به ویژه رقابت*های لیگ برتر انگلستان با مشکلات زیادی مواجه شود
یعنی چی ؟ دیگه کدینگ خفن تر از اسکای اسپورت که هر 3 ثانیه کدش تغییر میکنه که نداریم ، چطور میخواد سیمای میلی رو دچار زحمت کنه ؟:goatee:
بعدشم این بازی دوستانه هیچ ربطی به این موضوع نداره ، بخشی از قرارداد آنجلوتی هست !

PSG-Madrid friendly set for 2 January in Doha | English | AS.com

به امید روزی که اینها مجبور بشن قیمت واقعی مسابقات رو چه داخلی و چه خارجی بپردازن .

.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
الجزیره رو فرکانس جدیدش خیلی هم بد میگیره اتفاقاً.
این چند تا بازی رو ممجبور شدم از جای دیگه ببینم! (به تلویزیون ملی دسترسی ندارم خوشبختانه!)
فکر کنم از چند وقت دیگه همه باید اینجا هایلایت شیر کنیم بعد بریم سراغ کل کل!
کدوم فرکانس؟ واسه من همونیه که قبلا بود:blink:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خب در اینکه صدا و سیمای میلی سازمانی کاملا بی حیا هست که حتی مسابقات داخلی رو هم با وقاحت تمام حق پخش نمیده ، شکی نیست ، اما
اینکه گفته یعنی چی ؟ دیگه کدینگ خفن تر از اسکای اسپورت که هر 3 ثانیه کدش تغییر میکنه که نداریم ، چطور میخواد سیمای میلی رو دچار زحمت کنه ؟:goatee:
بعدشم این بازی دوستانه هیچ ربطی به این موضوع نداره ، بخشی از قرارداد آنجلوتی هست !

PSG-Madrid friendly set for 2 January in Doha | English | AS.com

به امید روزی که اینها مجبور بشن قیمت واقعی مسابقات رو چه داخلی و چه خارجی بپردازن .

.
محسن جان این داستان bein اسپرت رو من هم شنیدم، حتی یه شبکه هم به این اسم اومده، من متوجه قرارداد آنچلوتی نشدم، اگه تو قرارداد اونه چرا بازی رو گذاشتن تو دوحه؟ بعد چرا فقط الجزیره هی تبلیغشو میکنه؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
محسن جان این داستان bein اسپرت رو من هم شنیدم، حتی یه شبکه هم به این اسم اومده، من متوجه قرارداد آنچلوتی نشدم، اگه تو قرارداد اونه چرا بازی رو گذاشتن تو دوحه؟ بعد چرا فقط الجزیره هی تبلیغشو میکنه؟

من تغییر نام رو منکر نشدم ولی ،
این تغییر نام باعث نشده که یهو بیان به رئال بگن آقا بیا با ما بازی دوستانه انجام بده و رئال هم برنامش خالی باشه سریع بگه باشه ، چیزی هست که از قبل برنامه ریزی و هماهنگ شده و همونطور که لینک آ اس دادم جزو قرارداد آنجلوتی هست .
حالا اگه با مدیریت خوب این تغییر نام رو با این بازی همزمان کردن ، آفرین به مدیریتشون .
ضمن اینکه رییس الجزیره اسپورت و PSG یک نفره ، ناصر الخلیفی قطری و طبیعیه که علاقه داشته باشه بازی رو تو کشورش برگزار کنه .

.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
bein که خیلی وقته هست و زبان اصلیشم فرانسوی و provider شم با جزیره 1 و 2 یکی بود. و فقط حدود 1 ماه تو 1 سال گذشته تونسته بودن bein ها (1و2) رو باز کنن.

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
لیورپول خودش بره به **** ما دنبال منافع منچستر در این بازی هستیم :دی
سیتی در هفته های آینده بازیهای به مراتب آسان تری پیشرو داره ممکنه در بره نشه گرفتش
آقا رسما داری توهین می‌کنی ها :))))))
مسئول حاضر بخش که منچستری باشه همین میشه دیگه :D

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
تیم منتخب 2013 از نگاه روزنامه معتبر ایتالیایی گازتا دلو سپورت
gazetta_team_of_the_year2013.jpg

حضور 5 بایرنی و 3 دورتموندی و عدم حضور بازیکنی ایتالیایی از نکات جالب این لیسته
الان لیست مارکای اسپانیا رو نگاه میکنی تمام بازیکن های لالیگا رو چپونده تو تیم به اصطلاح منتخبشون
اکیپ فرانسه هم که با قرار دادن کمپانی و آلبا و عدم حضور حتی یک بازیکن از دورتموند همه رو انگشت به دهان کرده
روزنامه های انگلیسی هم هنوز ندیدم لیستشونو اوناهم احتمالا همه رو لیگ برتری میچینن
اما دم گازتا گرم که انصافا حق رو به حق دار داده و نیومده مثه اونا بازیکن های ایتالیایی یا شاغلین در سریA رو بذاره

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تیم منتخب 2013 از نگاه روزنامه معتبر ایتالیایی گازتا دلو سپورت
gazetta_team_of_the_year2013.jpg

حضور 5 بایرنی و 3 دورتموندی و عدم حضور بازیکنی ایتالیایی از نکات جالب این لیسته
الان لیست مارکای اسپانیا رو نگاه میکنی تمام بازیکن های لالیگا رو چپونده تو تیم به اصطلاح منتخبشون
اکیپ فرانسه هم که با قرار دادن کمپانی و آلبا و عدم حضور حتی یک بازیکن از دورتموند همه رو انگشت به دهان کرده
روزنامه های انگلیسی هم هنوز ندیدم لیستشونو اوناهم احتمالا همه رو لیگ برتری میچینن
اما دم گازتا گرم که انصافا حق رو به حق دار داده و نیومده مثه اونا بازیکن های ایتالیایی یا شاغلین در سریA رو بذاره
با اینکه اصلاً علاقه ای بهش ندارم اما فکر میکنم حق سوارزه که به عنوان بهترین مهاجم انتخاب شه.
فوق العاده بود!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
میگماقا مهردادانصافا تو پی اس 2014 هم به نفع منچستر سیتی کار کردن
لامصب تو پچ1.3 انقدر تمیز قیافه بازیکنهای سیتی رو دراوردن که نگو حالا باس صبر کنیم تو پچ های دیگه نوبت چلسی و ارسنال درست بشه و غیره

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
منچستر شانس اورد بازیکنهای نورویچ یوخده تو زدن ضربات اخر گنگ بودن والی نورویج تا حالا 2تا گل زده بود خداییش نیمه اول منچستر اصلا خوب نبود

چرا این منچستر اینجوری بازی کرد؟!
خداییش اگه دقت میکردن دو سه تارو راحت زده بودن

بالا