• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
منظور من از مهاجم تمام انواع مهاجم ها بود و نه فقط شماره 9 کلاسیک:

مسی : ترکیب شما 9 و 10 هستش: از همه بازیکن های بارسا بیشتر شوت میزنه.
رونالدو: اینساید فوروارد هستش، سه برابر بنز شوت میزنه، همیشه از همه به دروازه حریف نزدیک تر هست و هیچ وقت هم دفاع نمیکنه... تنها نقطه ضعفش هم اینه که نمیتونه وسط بازی کنه.

بین شماره 9 های کلاسیک به نظرم سوارز و زلات اول هستند و لوا، دیگو کاستا، کاوانی، فالکائو، آگوئرو و هیگواین در رتبه های بعدی هستند.
نظر شخصی : رونالدو نه اینساید فوروارد هست و نه وینگر!!
یه چیزی بین این دو یه!!!

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
البته اين نياز به گفتن نداره چون واضحه ولي نکته جالب منبع اين جمله است :دي

باشگاه فوتبال لیورپول - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

بره پر افتخارترین تیم یه کشور بودن تعداد قهرمانی های داخلی ملاک نیست . افتخارات اروپایی مهمه تو لیست افتخارات اروپایی لیورپول کجا و منچستر یونایتد کجا

میبینی حاجیکس! این فرزاد سادشی و چند نفر دیگه از اون دست طرفداران که با تحقیر دیگرون دوست دارن خودشونو بزرگ نشون بده:goatee:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
مسی و رونالدو مهاجم نیستن به نظر من. بیشتر پست اصلی شون گوشه هاست، البته مسی همه جای زمین هست. این دوتا همه توپ های تیم و تاکتیک های تیم بر پایه حرکاتشونه واسه همین اینطوری زیاد گل می زنن. اما سوارز یک مهاجم خالص هست.
اما بهترین مهاجم های جهان در حال حاضر:
1- تورس
2- اتوئو
3- دمبا با
4- لوکاکو
5- بقیه مردان استمفورد بریج اگر در پست مهاجم ازشون استفاده بشه.

بهترین دفاع: دفاع چلسی
بهترین دروازه بان:
1- پیتر چک
2- مارک شوارتزر

مدرن ترین ورزشگاه: استمفورد بریج

باشخصیت ترین و آروم ترین مربی: خوزه مورینیو

قهرمان چمپیونز لیگ 2013-2014: مردان استمفورد بریج

با اجازه دوست عزیز!
به نظر من اصلاً درست ارزیابی نکردی بخصوص در مورد مهاجم ها !!
بهترین مهاجمان :
1-اتوئو
2-لوکاکو
3-تورس
ولی کم و بیش با بقیه مردان استمفوردبریج موافقم!!

5- بقیه مردان استمفورد بریج اگر در پست مهاجم ازشون استفاده بشه.

خدا بود اين گزينه 5 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

دمتون گرم

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
بچه ها جدیدنا مگر رمزی گل زده ؟ :|

ﻣﺎﯾﮑﻞ ﺷﻮﻣﺎﺧﺮ ﺍﺳﻄﻮﺭﻩ ﺁﻟﻤﺎﻧﯽ ﻓﺮﻣﻮﻝ 1 ﺩﺭ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺑﺤﺮﺍﻧﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﺩ.

ﺑﻪ ﻧﻘﻞ ﺍﺯ BBC، ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ 7 ﺩﻭﺭﻩ ﻣﺴﺎﺑﻘﺎﺕ ﻓﺮﻣﻮﻝ 1 ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺩﺭ ﺍﺳﮑﯽ ﺁﺳﯿﺐ ﺟﺪﯼ ﺩﯾﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﻃﺒﻖ ﺍﺧﺒﺎﺭ ﺍﻋﻼ‌ﻡ ﺷﺪﻩ ﺷﻮﻣﺎﺧﺮ 44 ﺳﺎﻟﻪ ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺍﺳﮑﯽ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﺑﺎ ﺻﺨﺮﻩ ﺩﭼﺎﺭ ﺿﺮﺑﻪ ﻣﻐﺰﯼ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﺖ ﮐﻤﺎ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ.ﺷﻮﻣﺎﺧﺮ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻓﺮﺯﻧﺪﺵ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺍﺳﮑﯽ ﺩﺭ ﺁﻟﭗ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺳﺮﻋﺖ ﺯﯾﺎﺩ ﺍﺯ ﻣﺴﯿﺮ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺻﺨﺮﻩ ﻫﺎ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻃﺒﻖ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﻦ ﭘﯿﺴﺖ ﺷﻮﻣﺎﺧﺮ ﮐﻼ‌ﻩ ﺍﯾﻤﻨﯽ ﺑﺮﺳﺮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ. *طرفداری*

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
راجع ب بازیکن مردم و بهترین مهاجم دنیا در حال حاظر درست صحبت کنید:D

این ایوانوییچ و کیهیل ـه رسوایی اخلاقی حقشون ـه بد تر از اینا سرشون بیاد جان تری هم که الگوی هر دو ایناست از نظر اخلاقی :D

لیورپول این دوبازی آخررو مقابل سیتی و چلسی به داور باخته . اگه من سیتی و چلسی جای لیورپول بودن زمین و زمان و شقایق و علیگودرز رو میدوختن بهم

زوور داره به چلسی بی اصالت و بی افتخار باختن کاش به نیوکاسل میباختیم
مسائل خصوصی تری و ایوانویچ بخودشون ربط داره
فعلا لیورپول سوارز رو یه روانپزشک خوب ببرن تا گاز نگیره وسط زمین بو استخون به مشامش میخوره دهنش وا میشه اماده به حمله
چلسی هم با این حرفها خراب نمیشه منچستر هم جای لیورپول رو میگیره بزودی که امسال هم سهمیه نتونین بگیرین جلو سیتی بله نهایت اونم باید مساوی میشدین اما جلو چلسی فقط تمارض که جواب نداد هاوارد وب هست نه برگ چغندر که بخواد گول این صحنه ها رو بخوره

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
مورینیو هم بدون ادعا تیمهای سیتی ارسنال و لیورپول رو بخت قهرمانی دونسته
حتی همون موقع که منچستر روزایه خوبی تو لیگ نداشت میگفت هنوز دیره بگیم منچستر شانسی نداره امسال
اینو برای اونایی میگم که انقدر پشتش صفحه میزارن اونوقت ایشون اینجور راجب رقبا صحبت میکنند

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
مورینیو هم بدون ادعا تیمهای سیتی ارسنال و لیورپول رو بخت قهرمانی دونسته
حتی همون موقع که منچستر روزایه خوبی تو لیگ نداشت میگفت هنوز دیره بگیم منچستر شانسی نداره امسال
اینو برای اونایی میگم که انقدر پشتش صفحه میزارن اونوقت ایشون اینجور راجب رقبا صحبت میکنند
احتمالاً منظورتون زود بوده!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
آرسنال و چلسی و سیتی چه باحال دارن میرن بالا
یکیشون بلغزه ...

من کاری به تعصب و .. ندارم
اما شانس لیورپول خیلی کمه . یعنی لیورپول و تاتنهام و اورتون و یونایتد برای سهمیه ی قهرمانان باید بجنگن

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب سوارز یه کاشته خفن دیگه هم زد و نشون داد بهترین مهاجم جهانه در حال حاضر
اولین بازکنی شد که 20 گل زد و اون جایزه که عدد 20 روشه رو بهش میدن. البته نمیدونم 10 گلش رو کی برد

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خب در روزی که باید 5 6 تا میزدیم فقط 2-0 بردیم ولی مهم اینه که بردیم...(حضرت کاپیتانم:heart: بعد از چند هفته برگشت و تونست چند دقیقه بازی کنه...:heart:ایشالا با اضافه شدن استوریج دیگه هیچ تیمی جلو دارمون نیست!)
از اونطرف سیتی کاملا با شانس تونست سوانسی رو ببره و اون بازی باید مساوی میشد!
بازی چلسی و ارسنال رو هم ندیدم ولی ارسنالم خوش شانس بوده و دقایق پایانی بازی رو برده!!!
م ن چ س ت ر هم که!!!:D:lol: (البته من به مساوی بیشتر راضی بودم!!!:eek:)
اورتونم شانس اورده و دقیقه 90 بازیشو مساوی کرده ولی به هر حال خوبه که امتیاز از دست داد!!!
کاش نیو هم میبرد و میومد بالا سر م ن چ س ت ر!!!!حییییییییییف...:happy:
--------------------------------
فراموش نکنید از 6 تا بازی لیورپول با تیمهای 1 تا 7 5 تاش تو انفیلده!!!:);):cool:تو انفیلدم همه رو بردیم و فقط یه بار به ساوتمپتهون باختیم که اونم باز به خاطر کمبود بازیکن(نبود سوارز و کوتی)و البته دوران اوج ساوتمپتهون بود!!!
خلاصه منتظر یکی یکیتون تو جهنم انفیلد هستیم و آماده انتقام!!!(اولین انتقام رو هم امروز از هال گرفتیم!!!;))
تنها بازی خارج از خونمون هم با م ن چ س ت ر هست که پتانسیل بالایی برای دبل شدن داره امسال!!!:D:lol:

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
خب در روزی که باید 5 6 تا میزدیم فقط 2-0 بردیم ولی مهم اینه که بردیم...(حضرت کاپیتانم:heart: بعد از چند هفته برگشت و تونست چند دقیقه بازی کنه...:heart:ایشالا با اضافه شدن استوریج دیگه هیچ تیمی جلو دارمون نیست!)
از اونطرف سیتی کاملا با شانس تونست سوانسی رو ببره و اون بازی باید مساوی میشد!
بازی چلسی و ارسنال رو هم ندیدم ولی ارسنالم خوش شانس بوده و دقایق پایانی بازی رو برده!!!
م ن چ س ت ر هم که!!!:D:lol: (البته من به مساوی بیشتر راضی بودم!!!:eek:)
اورتونم شانس اورده و دقیقه 90 بازیشو مساوی کرده ولی به هر حال خوبه که امتیاز از دست داد!!!
کاش نیو هم میبرد و میومد بالا سر م ن چ س ت ر!!!!حییییییییییف...:happy:
--------------------------------
فراموش نکنید از 6 تا بازی لیورپول با تیمهای 1 تا 7 5 تاش تو انفیلده!!!:);):cool:تو انفیلدم همه رو بردیم و فقط یه بار به ساوتمپتهون باختیم که اونم باز به خاطر کمبود بازیکن(نبود سوارز و کوتی)و البته دوران اوج ساوتمپتهون بود!!!
خلاصه منتظر یکی یکیتون تو جهنم انفیلد هستیم و آماده انتقام!!!(اولین انتقام رو هم امروز از هال گرفتیم!!!;))
تنها بازی خارج از خونمون هم با م ن چ س ت ر هست که پتانسیل بالایی برای دبل شدن داره امسال!!!:D:lol:

حرفاتون تا حدودی قبول دارم
اما مسئله ی شانس و .. در فوتبال حرفه ای دیگه جایی نداره

تیم دقیقه ی 98 هم گل بزنه گل و زده و شاید تاکنتیک تیم روی کار در دقایق آخر و استفاده از خستگگی تیم حریف یا مثلن رفتارهای روانشناسی و غرور اون تیم بوده

اون فینال منچستر و بایرن یادتون هست که گلها در چه دقایقی و چجور گل زده شد

پس این تیم که شانسی برد اون رو دفاع اتوبوسی برد اونا فقط یه سانتر کردن و بردن و .. اونم تو لیگ جزیره توجیهی نداره .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
لیورپول با بضاعتی که داشته تا الان خوب بوده. یعنی عالی بوده. تیمی که ستاره هاش فقط سوارز و جرارد هستند. اما خب سیتی و چلسی واقعا از نظر بازیکن دستشون خیلی پر تر هست.

چلسی که شده تیم ملی برزیل. رامیرز ، اسکار ، داوید لوئیز ، فرناندینیو ، ویلیان

سیتی هم که کلی ستاره اسپانیایی داره و یه ژنرال به اسم یحیی توره و چند تا ارژانتینی ملی پوش.

خیلی مسلح هستند.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
لیورپول با بضاعتی که داشته تا الان خوب بوده. یعنی عالی بوده. تیمی که ستاره هاش فقط سوارز و جرارد هستند. اما خب سیتی و چلسی واقعا از نظر بازیکن دستشون خیلی پر تر هست.

سیتی هم که کلی ستاره اسپانیایی داره و یه ژنرال به اسم یحیی توره و چند تا ارژانتینی ملی پوش.

خیلی مسلح هستند.
این توره مثل تانک میمونه. خدا نکنه استارت یزنه. همرو له می کنه میره جلو
اما خداییش سوانزی هم خیلی خوب بود. بخصوص هافبک کنارشون و اون مهاجمشون ویلفرد بونی. چه شوت هایی میزد. هارت رو به توپ بسته بود...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

خیلی مسلح هستند.
لیورپول مزیتش اینه که بازیکناش در فاز هجومی خلاق اند .
سوارز که بحثی سرش نیست ، رحیم هم از نظر سرعتی و هم خلاقیت خوبه و کوتینیو که همون تکنیک برزیلی معروف رو داره !!
از لحاظ مهره تیمی حتی به نزدیکی من سیتی هم نمیرسه!!
بازیکنای نیمکت نشینشون هم پتانسیل قهرمانی دارن!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846

خیلی مسلح هستند.
فرناندینیو که بازیکن سیتی هست نه چلسی...
جراردم درسته عاشقشم و از همه ی بازیکنا حتی مسی بیشتر دوسش دارم ولی دیگه جرارد سابق نیست و اشتباهاتش خیلی زیاده!!!که اینم به خاطر بالا رفتن سنش و مصدومیتهای پیاپی هست!
لیورپول از لحاظ مهره بعد از سیتی،چلسی،م ن چ س ت ر،تاتنهام و ارسنال 6م هست ولی مطمئنم جدول رو با 3 رده اول تموم میکنیم...

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
پس این تیم که شانسی برد اون رو دفاع اتوبوسی برد اونا فقط یه سانتر کردن و بردن و .. اونم تو لیگ جزیره توجیهی نداره .

:D

BUS.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فرناندینیو که بازیکن سیتی هست نه چلسی...
جراردم درسته عاشقشم و از همه ی بازیکنا حتی مسی بیشتر دوسش دارم ولی دیگه جرارد سابق نیست و اشتباهاتش خیلی زیاده!!!که اینم به خاطر بالا رفتن سنش و مصدومیتهای پیاپی هست!
لیورپول از لحاظ مهره بعد از سیتی،چلسی،م ن چ س ت ر،تاتنهام و ارسنال 6م هست ولی مطمئنم جدول رو با 3 رده اول تموم میکنیم...

حق با شماست
فرناندینیو بازیکن سیتی هست و من اشتباه کردم

اما برزیلیهای چلسی همه ملی پوش هستند

به اینا ماتا و یه فوق ستاره دیگه به اسم هازارد رو هم اضافه کنید

تیم گردن کلفتی هست واقعا

سیتی هم از اون پرمهره تر

در مورد یایا توره
به قول دوستمون واقعا تانکه

امروزم یه گل استثنایی زد

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

بالا