• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
پیروز جان اگه دقت کرده باشید فروختن ون پرسی به یونایتد رو یکی از اشتباهات بزرگ ونگر دونستن همه، درسته که بهتره بازیکن خوب رو نگه داشت، اما وقتی مجبور هستی که بفروشیش بهتره حریف مستقیمت رو تقویت نکنی!
به عنوان هوادار یونایتد خوشحال شدم از اومدن ون پرسی، چون یه مهاجم تراز اول بود و کمک کرد و قهرمان شدیم، اما اینجا چندتا فرق هست، تو انگلیس فقط آرسنال و یونایتد مدعی نیستن که با چندتا خرید اینجوری سنگینی کفه ترازو یهو تغییر کنه، 4-5 تا تیم مدعی هست همیشه،
توی پست خود هم نوشتم که این مشکلات از بی لیاقتی مدیرای دورتمونده، مگه همین سوارز نبود؟ پاشو کرد تو یه کفش که میخواد بره، ناراضیم بود، آرسنال هم 40 میلیون پیشنهاد داد، لیورپول هم نه تو CL بود و نه شانس اول قهرمانی، اما به آرسنال نفروختنش! مهم اینه، اشتباهی که ونگر کرد و مسوولای دورتمون هم میکنن.
لوا میخواد بره؟ اوکی! بفروشنش به رئال، بارسا، سیتی.. هرجا!
حداقل کاری نکنن که شانس قهرمانی تو لیگ خودشون رو هم از دست بدن!
درسته که کار بایرن کاملاً حرفه اییه، حرفاتون کاملاً درست،
اما بوندسلیگایی که به زور دو قطبی شده بود با این کارا داره از بین میره و این برای من تماشاگر صرفاً بده! خوش به حال طرفدارای بایرن که هر سال با خیال راحت قهرمان میشن!
اما یکی مثه من دیگه نمیشینه بوندسلیگا رو دنبال کنه!
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم، با این که کاملاً منطقیه کارشون و باعث افزایش تسلطشون میشه، اما من ترجیح میدم هر سال یه بایرن قوی با یه دورتموند قوی بازی کنه، نه اینکه یه تیمی که با برنامه و بازیکن سازی قدرت گرفته اینجوری (فقط به خاطر قدرت اقتصادی) نابود شه

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
حرف شما در مورد برابر بودن کفه ترازو زمانی درسته که تیم های دیگر هم خودشون رو تقویت کنن ولی در شرایط فعلی برای برابر شدن کفه ترازو این بایرن هست که باید خودش رو ضعیف کنه و بازیکنایی که در پست مورد نظر لازم داره و به سیستم مربی میخوره مثل لواندفسکی رو نخره که این منطقی نیست چون بایرن در اروپا هم رقابت می کنه و باید برای مصاف با رقبای اروپایی خودش رو تقویت کنه و نمی تونه برای حفظ تعادل قدرت در یوندسلیگا از این خرید صرفنظر کنه
دورتموند کاگاوا رو به منچستر و شاهین رو هم به رئال فروخت پس دورتموند اگر بازیکناش رو به بایرن نده هم نگهشون نمیداره بلکه میفروشه به یه تیم خارجی
شاهین که در رئال یه نیمکت نشین محض بود و اخرش هم اظهار پشیمونی کرد و برگشت دورتموند
پس رئال هم هدفش از این خرید فقط تضعیف دورتموند بوده؟
ضمن اینکه لوا رو رئال هم می خواست و با قیمت بیشتری هم خواهانش بود یعنی 9.5 میلیون یورو ولی خودش بایرن رو انتخاب کرد چون طرفدار بایرن هست و با قیمت کمتر یعنی 8 میلیون یورو اومد بایرن
وقتی قراردادش تموم شده و بازیکن آزاد هست خودش می تونه تصمیم بگیره کجا بره. خود واتسکه مدیر دورتموند با تمام رقابت و دشمنی که بین بایرن و دورتموند هست میگه دوست دارم لوا حالا که میخواد بره به بایرن بره تا باز هم در یک تیم آلمانی بازی کنه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
پیروز جان اگه دقت کرده باشید فروختن ون پرسی به یونایتد رو یکی از اشتباهات بزرگ ونگر دونستن همه، درسته که بهتره بازیکن خوب رو نگه داشت، اما وقتی مجبور هستی که بفروشیش بهتره حریف مستقیمت رو تقویت نکنی!
به عنوان هوادار یونایتد خوشحال شدم از اومدن ون پرسی، چون یه مهاجم تراز اول بود و کمک کرد و قهرمان شدیم، اما اینجا چندتا فرق هست، تو انگلیس فقط آرسنال و یونایتد مدعی نیستن که با چندتا خرید اینجوری سنگینی کفه ترازو یهو تغییر کنه، 4-5 تا تیم مدعی هست همیشه،
توی پست خود هم نوشتم که این مشکلات از بی لیاقتی مدیرای دورتمونده، مگه همین سوارز نبود؟ پاشو کرد تو یه کفش که میخواد بره، ناراضیم بود، آرسنال هم 40 میلیون پیشنهاد داد، لیورپول هم نه تو CL بود و نه شانس اول قهرمانی، اما به آرسنال نفروختنش! مهم اینه، اشتباهی که ونگر کرد و مسوولای دورتمون هم میکنن.
لوا میخواد بره؟ اوکی! بفروشنش به رئال، بارسا، سیتی.. هرجا!
حداقل کاری نکنن که شانس قهرمانی تو لیگ خودشون رو هم از دست بدن!
درسته که کار بایرن کاملاً حرفه اییه، حرفاتون کاملاً درست،
اما بوندسلیگایی که به زور دو قطبی شده بود با این کارا داره از بین میره و این برای من تماشاگر صرفاً بده! خوش به حال طرفدارای بایرن که هر سال با خیال راحت قهرمان میشن!
اما یکی مثه من دیگه نمیشینه بوندسلیگا رو دنبال کنه!
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم، با این که کاملاً منطقیه کارشون و باعث افزایش تسلطشون میشه، اما من ترجیح میدم هر سال یه بایرن قوی با یه دورتموند قوی بازی کنه، نه اینکه یه تیمی که با برنامه و بازیکن سازی قدرت گرفته اینجوری (فقط به خاطر قدرت اقتصادی) نابود شه
این رو شما ترجیح میدی! اما اگر خودت بودی و می تونستی همه ستاره ها بوندسلیگا رو می خریدی. این یک نکته.
نکته دوم اینکه دورتموند اصلا لواندوفسکی رو نفروخت. لواندوفسکی قراردادش تابستون تمام میشه و طبق قانون می تونه ژانویه با هر تیمی وارد مذاکره بشه. اتفاقا دورتموند اشتباه آرسنال رو نکرد و گذاشت قراردادش تمام شه. دورتموند یک ریال هم گیرش نیومد از این قرارداد.
آرسنال نمی خواست بفروشه ون پرسی رو. اما یک بازیکن 29 یا 30 ساله با یک سال قرارداد. دو راه هست. یا بذاری قراردادش تمام شه و 24 میلیون پر، یا بفروشی. آرسنال نمی خواست به منچستر بفروشه و ترجیح میداد به سیتی بده اما ون پرسی می خواست به یونایتد بره فقط. آرسنالی که 24 میلیون می خواست و بازیکن بی انگیزه نمی خواست ترجیح داد بفروشش به یونایتد. سوارز فرق داشت. سوارز 3 سال از قراردادش مونده بود و همه چیز دست لیورپول بود.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
حرف شما در مورد برابر بودن کفه ترازو زمانی درسته که تیم های دیگر هم خودشون رو تقویت کنن ولی در شرایط فعلی برای برابر شدن کفه ترازو این بایرن هست که باید خودش رو ضعیف کنه و بازیکنایی که در پست مورد نظر لازم داره و به سیستم مربی میخوره مثل لواندفسکی رو نخره که این منطقی نیست چون بایرن در اروپا هم رقابت می کنه و باید برای مصاف با رقبای اروپایی خودش رو تقویت کنه و نمی تونه برای حفظ تعادل قدرت در یوندسلیگا از این خرید صرفنظر کنه
دورتموند کاگاوا رو به منچستر و شاهین رو هم به رئال فروخت پس دورتموند اگر بازیکناش رو به بایرن نده هم نگهشون نمیداره بلکه میفروشه به یه تیم خارجی
شاهین که در رئال یه نیمکت نشین محض بود و اخرش هم اظهار پشیمونی کرد و برگشت دورتموند
پس رئال هم هدفش از این خرید فقط تضعیف دورتموند بوده؟
ضمن اینکه لوا رو رئال هم می خواست و با قیمت بیشتری هم خواهانش بود یعنی 9.5 میلیون یورو ولی خودش بایرن رو انتخاب کرد چون طرفدار بایرن هست و با قیمت کمتر یعنی 8 میلیون یورو اومد بایرن
سوء تفاهم نشه، من نمیگم بایرن برای تضعیف دورتموند بازیکناش رو میخره!
همونطور که خودتو گفتید بایرن برای تقویت خودش داره از دورتموند بازیکن میخره، توی این فرایند افزایش اختلاف بین این دو تا تیم اجتناب ناپذیر میشه!
باز هم میگم من بایرن رو مقصر نمیدونم، فقط اتفاقی که میفته از دید من طرفدار فوتبال اینه، من نه از دورتموند حمایت می کنم و نه از بوندسلیگا!
فقط به عنوان یک ناظر سوم نسبت به این قضیه میگم که این روند باعث تک قطبی شدن بوندسلیگا میشه،
و صد البته همونطور که شما گفتید این اتفاق 90% تقصیر مدیران دورتموند هست، این رو میدونم که به عنوان یه طرفدار یونایتد، اگر روزی مثلاً سیتی یا آرسنال از نظر مالی ضعیف بشن ما هم بازیکناشونو میخریم!
در هر حال، مقصر مهم نیست، مهم بی هیجان شدن لیگ هست، که برای من صرفاً تماشاگر مهمترین مسئله همینه، وقتی بازی دو تا تیم رو میبینم که طرفدارشون نیستم دوست دارم یه بازی خوب رو از دو طرف ببینم، که توی آلمان و در برابر بایرن دیگه همچین اتفاقی نمیفته

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
سوء تفاهم نشه، من نمیگم بایرن برای تضعیف دورتموند بازیکناش رو میخره!
همونطور که خودتو گفتید بایرن برای تقویت خودش داره از دورتموند بازیکن میخره، توی این فرایند افزایش اختلاف بین این دو تا تیم اجتناب ناپذیر میشه!
باز هم میگم من بایرن رو مقصر نمیدونم، فقط اتفاقی که میفته از دید من طرفدار فوتبال اینه، من نه از دورتموند حمایت می کنم و نه از بوندسلیگا!
فقط به عنوان یک ناظر سوم نسبت به این قضیه میگم که این روند باعث تک قطبی شدن بوندسلیگا میشه،
و صد البته همونطور که شما گفتید این اتفاق 90% تقصیر مدیران دورتموند هست، این رو میدونم که به عنوان یه طرفدار یونایتد، اگر روزی مثلاً سیتی یا آرسنال از نظر مالی ضعیف بشن ما هم بازیکناشونو میخریم!
در هر حال، مقصر مهم نیست، مهم بی هیجان شدن لیگ هست، که برای من صرفاً تماشاگر مهمترین مسئله همینه، وقتی بازی دو تا تیم رو میبینم که طرفدارشون نیستم دوست دارم یه بازی خوب رو از دو طرف ببینم، که توی آلمان و در برابر بایرن دیگه همچین اتفاقی نمیفته
از اون نظر بله. لیگ آلمان دیگه ارزش دیدن نداره

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
نرفتن ستاره های بوندسلیگا به بایرن باعث قوی شدن تیم های بوندسلیگا نمیشه بلکه برعکس باعث ضعیف شدن بایرن میشه چون اینطور نیست که اگر بایرن بازیکنای این تیم ها رو نخره اونا نگهشون دارن فقط مقصدشون عوض میشه
اگر گوتزه یا لواندفسکی رو بایرن نمی خرید اینا تو تیمهای خودشون نمی موندن چون قصد رفتن داشتن همین لوا اگه نمیومد بایرن رئال می خریدش
همین الان زمزمه رفتن گوندگان هم هست که ممکنه بره بارسا خوب اگه گوندگان هم بره تقصیر بایرنه؟ یا دورتموند؟ و اونوقت کار بارسا هم جا..شیه!!؟
در همین سالها امثال اوزیل و خدیرا و لمن و شورله و هولتبی و پودلسکی و ویدال رو بایرن نخرید ولی تیم های خودشون فروختنشون به تیم های خارجی
پس اگر ضعیف هستن تقصیر خودشونه نه بایرن و اتفاقا بایرن سعی می کنه با جذب این ستاره ها اونها رو در بوندسلیگا نگه داره و نذاره برن تیم های خارجی
مساله رقابت هست هر تیمی سعی میکنه رقباش رو بزنه کنار تازه اگر رقیب محسوب میشن
تو لیگ های دیگه هم همینطوره مثلا رئال و بارسا نمیرن ستاره های لالیگا رو بخرن؟ و دلشون میسوزه میگن نخریم تا تیم مقابل ضعیف نشه!؟
بوندسلیگا 3،2 فصل بود که دو قطبی شده بود و بایرن یه حریف پیدا کرده بود که به نظر دارند خارج از فوتبال با خاک یکسانش می کنن!!
بایرن دلش برای موندن بازیکن تو بوندسلیگا می سوزه!؟ :دی
شما میگی بایرن اوزیل ، لمن و ویدال و .... نخرید !!! خوب عزیز من هر تیم 23 تا بیشتر که نمی تونه داشته باشه!!

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
بوندسلیگا 3،2 فصل بود که دو قطبی شده بود و بایرن یه حریف پیدا کرده بود که به نظر دارند خارج از فوتبال با خاک یکسانش می کنن!!
بایرن دلش برای موندن بازیکن تو بوندسلیگا می سوزه!؟ :دی
شما میگی بایرن اوزیل ، لمن و ویدال و .... نخرید !!! خوب عزیز من هر تیم 23 تا بیشتر که نمی تونه داشته باشه!!

اینکه هدف بایرن از این خرید ها نابود کردن و با خاک یکسان کردن دورتموند هست درست نیست
به هر حال لوا امسال از دورتموند میرفت و اگه به بایرن هم نمیومد میرفت رئال و باز هم دورتموند تضعیف میشد پس بایرن نقشی در تضعیف دورتموند نداشته
اون بازیکنایی که اسم بردید در اون مقطع بایرن دنبالشون نبود البته به جز ویدال که بایرن دوست داشت بگیرش ولی چون فولر با بایرن لج هست فروختش به یوونتوس
الا چند ساله که لورکوزن اصلا به بایرن بازیکن نمیده پس چرا لورکوزن رشد نکرده؟ بازم تقصیر بایرنه؟ لورکوزن بازیکناش رو به بایرن نداده ولی داده به تیم های خارجی
اینکه بایرن ستاره های بوندسلیگا رو نخره باعث قوی شدن اون تیم ها و کاهش فاصلشون نمیشه چون اونا بازیکناشون رو بالاخره میفروشن
بایرن در موقع لازم خیلی هم سود داشته واسه بقیه تیم ها
همین دورتموند چند سال پیش داشت ورشکست میشد و با کمک های مالی بایرن تونست خودشو نجات بده یا همین هوملز محصول اکادمی بایرن هست که داره تو دورتموند بازی می کنه
شاید اگر چند تا پولدار روس و عرب هم پیدا میشدن که چند تا تیم آلمانی رو میخریدن اون تیم ها هم می تونستن مثل بایرن هزینه کنن ولی قوانین فوتبال آلمان و هوادارها این اجازه رو نمیدن
مونیخ 1860 رو پسرعموی شیخ منصور مالک منچسترسیتی می خواست بخره و گفته بود در عرض 10 سال مونیخ 1860 رو تبدیل می کنم به بارسلونای دوم! ولی هوادارها اعتراض کردن و عملی نشد و علاوه بر این در آلمان هر تیمی باید 51 درصد سهامش دست هوادارها باشه و نمی تونه یه نفر از خارج بیاد کل تیم رو بخره و هر جور دلش خواست خرج کنه

• Like
Reactions: al2

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دوست عزیز ، من هم نگفتم بایرن دنبال اون بازیکن ها بوده ، میگم اگر حتی 2 تا بازیکن تاپ هم پستی اونها داشت هم میرفت دنبالشون ، قطعاً موقعی که اوزیل خواسته بره به رئال ، بایرن هافبک هجومی تاپ بیشتر از 2 تا داشته!!!
بعد جناب معجزه ، اگر برای مثال رفتن لوا از دورتموند به رئال 20% اختلاف بین دورتموند و بایرن رو بیشتر می کنه ، رفتنش به بایرن اختلاف 40% ای ایجاد می کنه!!
شما میگی لورکوزن به بایرن بازیکن نمیده ، خوب دوست عزیز لورکوزن قطب فوتبال آلمان نبوده در چند فصل اخیر ، و اگر پا به پای بایرن چند فصل رقابت می کرد ، 2 تا بازیکن تاپش رو می خرید بایرن!

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
آیا امشب منچستر یونایتد باز شکست خواهد خورد ؟

ممنون

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236

سوارز بهترین مهاجم حال حاضر جهان ؟
داداش این الان دروغ 13 بود ؟؟/ بذار برسه

پس مسی و کریس رونالدو و زلاتان و ریبری و دیگو کاستا بوق هستن ؟
سوارز به یه مشت تیم زیر 10 جدولی گل زده شد بهترین تیم ؟
پس چطور شد جلو چلسی و من سیتی کم آورد ؟ البته مسلمن جلوی 4 تا از بهترینهای دفاع جهان و بهترین دروازه بان جهان آدم کم میاره
اینم دروغ 13 شما بود؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Team of the Year !

فایل های ضمیمه

• mmmmmmmmmmmmm.jpg
    mmmmmmmmmmmmm.jpg
    45.3 KB · نمایش ها: 26

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
83017921362468543577.jpg

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
منچستر سوراخه

چه تیمه پوکیده ایست
اینه افتخار لیگ برتر ؟ اینه تیم با اصالت ؟؟

ما تعریف دیگری از تیمهای بااصالتی چون منچستر و میلان در ذهن داریم

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
دود اگر بالا نشيند کسر شان شعله نيست :D

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
برخلاف دوستان من فکر میکنم دورتموند با رفتن لوا باز هم تغییر زیادی توش ایجاد نمیشه.
بلکه انگیزه کادر فنی و بازیکنانش بیشتر میشه.
در ضمن انتظاری که هواداران دورتموند ازش دارن به مراتب کمتر از انتظارات هواداران بایرنه.
مثلا همین امسال اگه بایرن به فینال لیگ قهرمانان نرسه کلی فشار به تیمشون از همه طرف میاد ولی اگه دورتموند نره فینال به کسی بر نمیخوره.
در ضمن هر تیمی هم هوادارانش میدونن و هم کادر فنی و مسئولان بلند پای باشگاه که اول فصل با هدف خاصی تیمشو میبنده.
ممکنه سال بعد دورتموند حریف جدی برای بایرن نباشه اما به این معنا نیست که تا سالهای سال قراره این لیگ تک قطبی بشه.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
گربه دستش به گوشت نميرسيد ميگفت عيبی نداره بجاش سويا ميخورم!

بالا