• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Fan1993

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
امیدوارم آرسنال قهرمان شه
ولی خیلی چشم آب نمیخوره
تو بازی های بزرگ خوب نتیجه نمیگیره

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
Coming soon

|El Clasico|

FC Barcelona vs Madrid...Atletico Madrid

11/01/2014

Vincente Calderon​

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
:D:D

82177116570122136828.jpg

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
رونالدو و مسی جفتشون خیلی خوبن اگه میشد توپ طلا رو به هر دو میدادن خیلی خوب میشد کلا اینا یه سطح بالاتر از بقیه بازیکنا هستند.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بهترین بازیکن لیگ انگلیس: بیل
بهترین بازیکن لیگ فرانسه: زلاتان
بهترین بازیکن لیگ آلمان: ریبری
بهترین بازیکن لیگ قهرمانان: ریبری
کفش طلا: مسی
بهترین مهاجم لالیگا: مسی
بهترین بازیکن لیگ اسپانیا: مسی

ببینید قدرت رسانه ها و فن گرل ها به چه میزان هست که برای اولین بار بازیکنی که نه افتخار تیمی داشته و نه افتخار انفرادی قراره توپ طلا رو ببره...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته رونالدو مستحق بردن جایزه هست به نظر من. چون ادم از دیدن بازیش لذت میبره. درسته امسال مسی مصدوم بود و همین بازی اخری که اومد واقعا عالی بازی کرد. شوخی نیست 10 15 تا دریبل بعد مصدومیت. یا ان حرکت انفجاریش تو گل دومی که به ختافه زد

اما رونالدو هم بازیکن خیلی خوبیه. حرکتهای تکنیکی و تلاشش و هوشش منحصر به فرده. بدشانسی اون هست که رقیبش یکی مثل مسی هست وگرنه بعد مسی شماره 2 بی شک رونالدو هست

اما در مورد جایزه خب به دلیل مختلف بستگی داره. ولی خب به نظر من رونالدو مستحق جایزه هست . ریبری بازیکن خیلی خوبیه اما بدون ریبری هم به نظر من بایرن ادامه میده ولی رئال بدون رونالدو خلع سلاحه .

امسال نویر انحصار دروازه بان ها رو شکست.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
البته رونالدو مستحق بردن جایزه هست به نظر من. چون ادم از دیدن بازیش لذت میبره. درسته امسال مسی مصدوم بود و همین بازی اخری که اومد واقعا عالی بازی کرد. شوخی نیست 10 15 تا دریبل بعد مصدومیت. یا ان حرکت انفجاریش تو گل دومی که به ختافه زد

اما رونالدو هم بازیکن خیلی خوبیه. حرکتهای تکنیکی و تلاشش و هوشش منحصر به فرده. بدشانسی اون هست که رقیبش یکی مثل مسی هست وگرنه بعد مسی شماره 2 بی شک رونالدو هست

اما در مورد جایزه خب به دلیل مختلف بستگی داره. ولی خب به نظر من رونالدو مستحق جایزه هست . ریبری بازیکن خیلی خوبیه اما بدون ریبری هم به نظر من بایرن ادامه میده ولی رئال بدون رونالدو خلع سلاحه .

امسال نویر انحصار دروازه بان ها رو شکست.

رونالدو قطعا مثل مسی، ریبری، زالاتان، روبن، لام، نویر و ... شایسته گرفتن توپ طلا هست ولی برام جالب بود قبل از مصدومیت اول مسی تو هفته های هفتم یا هشتم (وقتی که بهترین گلزن این فصل بود) همه فقط درباره مسی و ریبری صحبت میکردند ولی تو دو، سه ماه و با اون صحبت های بلاتر جو به نحو عجیبی عوض شد... در حالی که از نظر فوتبالی رئال از پارسال جایگاهش بدتر هست و بازیکنی مثل سوارز عملکردش چیزی کمتر از سطح عملکرد cr7 نبوده (از نظر من بهترین بازیکن دنیا تو سه ماه آخر سوارز هست).

کماکان cr7 رو نزدیکترین بازیکن به مسی میدونم ( نزدیکترین بودن به معنای فاصله نزدیک نیست) و برخلاف دوستان مادریدی که همه چی رو توطئه حساب میکنند، برنده شدن cr7 رو یه فرایند رای گیری کاملا سالم میدونم. ولی با تمام وجود به قدرت پروپاگاندای رسانه ها ایمان آوردم.

کلا اگه دادن جایزه دست من بود گزینه اولم روبن میبود.

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57

ادن هازارد جوانی که سال 2015 توپ طلا منتظر اوست
عجب اعجوبه ای هست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هازارد اگه به حاشیه نره واقعا بازیکن قابلی میشه و شاید بهترین بازیکن. البته فکر نکنم تو چلسی بتونه به این هدف برسه و احتمالا میره تیم بزرگتر.

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
هازارد اگه به حاشیه نره واقعا بازیکن قابلی میشه و شاید بهترین بازیکن. البته فکر نکنم تو چلسی بتونه به این هدف برسه و احتمالا میره تیم بزرگتر.

ببخشید تیم بزرگتر یعنی کجا دیگه ؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببخشید تیم بزرگتر یعنی کجا دیگه ؟؟

بارسا رئال بایرن یووه .. اینا تیمهای بزرگتری هستند. نه از نظر نتیجه. شاید الان چلسی با هر کدوم از اینا بازی کنه باز رو ببره اما خب الان شما ببینی بهترین بازیکنای جهان در بارسا و رئال هستند و بعدش هم در بایرن

چلسی تیم خوبیه اما جزء بزرگان هنوز نیست. بازم میگم منظورم به نتیجه و بازیکن نیست. بزرگی خیلی چیزها رو امل میشه : قدمت - تاریخ - افتخارات - تعداد هواداران و خیلی مسائل دیگه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما تو انگلیس هم ببینی از نظر مشخصاتی که در بالا گفتم یونایتد ، آرسنال ، لیورپول بزرگتر از چلسی هستند. تیمهای پرافتخار تر.

بازم میگم ملاک این مساله وضع حال نیست. فاکتورهای زیادی در این مساله دخیل هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
عجب به جمالتون :)
نکنه فکر میکنید چلسی بزرگترین تیم دنیای فوتباله ؟

چلسی یکی از قوی ترین تیمهای لیگ برتر و جهان هست
شما بیننده ی حرفه فوتبالی و نظراتت هم همیشه منطقی هست اما هنوز تفکر سنتی نسبت به فوتبال داری

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من نگفتم چلسی تیم بزرگی نیست. اتفاقا تیم قدرتمند و بزرگیه اما در مجموع بزرگترین تیم دنیای فوتبال نیست. شما هم منطقی باشید.

من چلسی رو بخاطر برزیلیهای خوبی که داره ازش خوشم میاد. تیم خیلی خوبیه. بازیهاشو هم میبینم. منتها خب تند رفتن هم درست نیست.

بالا