• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
من نگفتم چلسی تیم بزرگی نیست. اتفاقا تیم قدرتمند و بزرگیه اما در مجموع بزرگترین تیم دنیای فوتبال نیست. شما هم منطقی باشید.

من چلسی رو بخاطر برزیلیهای خوبی که داره ازش خوشم میاد. تیم خیلی خوبیه. بازیهاشو هم میبینم. منتها خب تند رفتن هم درست نیست.

دوست عزیزم من الان جایی نگفتم بزرگترین تیم در حال حاضر دنیا چلسی هست
اما جز 4 تای برتر جهان هست و اون 4 تا هم قدرت اینو که دیگری و شکست بده داره

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
چه بازی مزخرفی بود!! :دی

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

احیانا رئال - اتلتیکو رو نمیگی که cr7 و بیلتون یه پاس دو متری سالم هم توش ندادند!؟... دو بازی آخر تون تو برنابئو جلوی اتلتیکو رو فوق العاده بازی کردید:). فقط منتظر بازی برگشتتون تو ویسنته کالدرون هستم.

==================

امیدوارم باقی دوستانم این بازی رو دیده باشند تا هم به هیجان لالیگا پی ببرند و هم با قدرت اسب سیاه لیگ قهرمانان آشنا بشند... اتلتیکو پتانسیل رسیدن به فینال تو لیگ قهرمانان رو داره. آگرسیو ترین و فیزیکی ترین تیم اروپا رو ساخته دیه گو سیمئونه.
http://fa.wikipedia.org/wiki/دیه‌گو_سیمئونه
.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
احیانا رئال - اتلتیکو رو نمیگی که cr7 و بیلتون یه پاس دو متری سالم هم توش ندادند!؟... دو بازی آخر تون تو برنابئو جلوی اتلتیکو رو فوق العاده بازی کردید:). فقط منتظر بازی برگشتتون تو ویسنته کالدرون هستم.

==================

امیدوارم باقی دوستانم این بازی رو دیده باشند تا هم به هیجان لالیگا پی ببرند و هم با قدرت اسب سیاه لیگ قهرمانان آشنا بشند... اتلتیکو پتانسیل رسیدن به فینال تو لیگ قهرمانان رو داره. آگرسیو ترین و فیزیکی ترین تیم اروپا رو ساخته سیموئنه.
نه منظورم همین بازی مزخرفی بود که کلا 2-3 تا موقعیت گل داشت :D
ضمنا از تیم خودت مایه بزار...شوما طرفدار اتلتیکو بودی آیا؟:D
بعدشم این بازی داغون خیلی هیجان داشت دوستان به هیجان لالیگا پی ببرند؟! اگه منظورت 3 قطبی شدن لالیگا هست قبل این بازی هم از اول فصل دوستان بهش پی برده بودن :دی
ضمنا من به نوبه خودم امیدوارم دوستان وقتشونو مثه بنده واسه دیدن این بازی تلف نکرده باشن :D بازی تیم اول و دوم یه لیگ این باشه آخه؟!؟!؟!

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
نه منظورم همین بازی مزخرفی بود که کلا 2-3 تا موقعیت گل داشت :D
ضمنا از تیم خودت مایه بزار...شوما طرفدار اتلتیکو بودی آیا؟:D
بعدشم این بازی داغون خیلی هیجان داشت دوستان به هیجان لالیگا پی ببرند؟! اگه منظورت 3 قطبی شدن لالیگا هست قبل این بازی هم از اول فصل دوستان بهش پی برده بودن :دی

شما که به این بازی میگی داغون، چجوری سه سال 9-0-one برادر خوزه رو تحمل کردی !؟

ضمنا بنده و شما که طرفدار بارسا و رئال هستیم میدونیم لالیگا سه قطبی شده... اکثر دوستان حتی تو بازی اتلتیکو - میلان هم شانس بیشتر رو به اتلتیکو نمیدند.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
شما که به این بازی میگی داغون، چجوری سه سال 9-0-one برادر خوزه رو تحمل کردی !؟

ضمنا بنده و شما که طرفدار بارسا و رئال هستیم میدونیم لالیگا سه قطبی شده... اکثر دوستان حتی تو بازی اتلتیکو - میلان هم شانس بیشتر رو به اتلتیکو نمیدند.
اگه منظورت از 3 سال اون سه سالی هستش که خوزه رءال بودباید خدمتت عرض کنم همون سال دومش با رکورد فک کنم 121 گل زده و 100 امتیاز قهرمان شد..رکورد گل زده ای که فک نکنم حالا حالاها شکسته بشه...میدونین یعنی چی؟واضحه...تو هر بازی بطور متوسط رءال بیش از 3 گل زد!!!!!
تیمهای مورینیو ممکنه دفاعی باشه و تیم رو فقط رو ضد حمله ببنده ولی بر خلاف تصور عموم به اندازه کافی گل داره....هیچی واسه تماشاچی رو مخ تر از یه بازی 0-0 نیس.
دوستانی که اینجا میان اطلاعات فوتبالیشون از من یکی بیشتره معمولا...بیننده حرفه ای فوتبالن.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
اگه منظورت از 3 سال اون سه سالی هستش که خوزه رءال بودباید خدمتت عرض کنم همون سال دومش با رکورد فک کنم 121 گل زده و 100 امتیاز قهرمان شد..رکورد گل زده ای که فک نکنم حالا حالاها شکسته بشه...میدونین یعنی چی؟واضحه...تو هر بازی بطور متوسط رءال بیش از 3 گل زد!!!!!
تیمهای مورینیو ممکنه دفاعی باشه و تیم رو فقط رو ضد حمله ببنده ولی بر خلاف تصور عموم به اندازه کافی گل داره....هیچی واسه تماشاچی رو مخ تر از یه بازی 0-0 نیس.
دوستانی که اینجا میان اطلاعات فوتبالیشون از من یکی بیشتره معمولا...بیننده حرفه ای فوتبالن.

دقیقا سیستم اتلتیکوی این فصل = سیستم چلسی خوزه... اتلتیکو هم با توجه به دارایی هاش کم گل نزده...

ضمنا شما اگه این بازی رو داغون میدونی، بازی چلسی - آرسنال رو چی میدونی؟

دوستانم اکثرا لیگ برتر رو دنبال میکنند، متاسفانه لیگ اسپانیا اینجا زیاد هوادار نداره.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
دقیقا سیستم اتلتیکوی این فصل = سیستم چلسی خوزه... اتلتیکو هم با توجه به دارایی هاش کم گل نزده...

ضمنا شما اگه این بازی رو داغون میدونی، بازی چلسی - آرسنال رو چی میدونی؟

دوستانم اکثرا لیگ برتر رو دنبال میکنند، متاسفانه لیگ اسپانیا اینجا زیاد هوادار نداره.
نه این بازی جدا اونقدا هم بد نبود بیشتر هدفم رفتن رو اعصاب هوادارای دو آتیشه بارسا بود که بحمدالله حاصل شد :دی

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
نه این بازی جدا اونقدا هم بد نبود بیشتر هدفم رفتن رو اعصاب هوادارای دو آتیشه بارسا بود که بحمدالله حاصل شد :دی

کلا من یکی از نباختن جلوی اتلتیکو خوشحال هستم:)

شب خوش... بریم بخوابیم فردا به زندگیمون برسیم.

niceone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
01479524_575573385857737_1167249727_n_3195813895376763917.jpg

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
برای بار سوم کمک داور سمت چپ داره شاهکار می کنه واسه سیتی!!!!

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خدا شانس بده به سیتی !
نهایت امروزم برن صدر فردا میگیرمشون !

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
نه آقا. آفساید چی؟
بازیکن نیوکاسل اصلا جلو دید هارت رو نگرفته بود، اونور ایستاده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باشه عزیز جان چرا میزنی؟:دی

منم معتقدم آفساید نبود،تابلوتر از این یعنی نمیتونست به نفع بگیره داور!

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
منچسترسیتی شخصیت قهرمانی نداره

لیگ برتر یا مال چلسی ست یا آرسنال . کلن زیاد کسی از سیتی خوشش نمیاد

البته مورینیو بلده آخر فصل چجور حال ونگر و بگیره

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
منچسترسیتی شخصیت قهرمانی نداره

لیگ برتر یا مال چلسی ست یا آرسنال . کلن زیاد کسی از سیتی خوشش نمیاد

البته مورینیو بلده آخر فصل چجور حال ونگر و بگیره
عزیز، این یوزرنیمی که ما باهاش شرط بستیم رو چه شد که بن دائم شد؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
نصری ترکید حال داد
امیدوارم امثال نصری همین بلا سرشون بیاد!
امروز یاده هلب افتادم بازیکنه که واقعا حق بهترین ها رو داشت ولی با یه انتخاب اشتباه خودشو نابود کرد
واقعا هلب ایینه عبرته همه میتونه باشه
hleb

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بالا