• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من داورا دیگه دارن در حق رئال و بارسا لطف میکنن. تو بازی های دیشب یه پنالتی به ضرر بارسا گرفته نشد و یه دونه هم به ضرر رئال

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
به نظر من داورا دیگه دارن در حق رئال و بارسا لطف میکنن. تو بازی های دیشب یه پنالتی به ضرر بارسا گرفته نشد و یه دونه هم به ضرر رئال
می خوان یه ال کلاسیکوی دیگه در فینال جام حذفی ترتیب بدن! که هم برای افزایش فروش تلویزیونی بهتره هم لالیگا و هواداران که در سراسر جهان پخش میشه

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اره دقیقا جفت بازی ها همین بود

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اخه دیگه ال کلاسیکو اینقدر زیاد شده لوث شده. فکر کن تو چند سال اخیر چند تا ال کلاسیکو داشتیم. شده عین فوتبالیستها. شاهین و توهو

من از بازی منچستر - ارسنال - چلسی - سیتی و کلا بازیهای لیگ برتر انگلیس خیلی بیشتر از یه ال کلاسیکو لذت میبرم. چون ال کلاسیکو بیشتر از جنبه فنیش جنبه حواشیش پر رنگ تر شده.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
می خوان یه ال کلاسیکوی دیگه در فینال جام حذفی ترتیب بدن! که هم برای افزایش فروش تلویزیونی بهتره هم لالیگا و هواداران که در سراسر جهان پخش میشه
:D
یوگی و دوستان میخوان این کار رو بکنن؟
شدیدا مخالفم. ، ال کلاسیکو اگر نگیم حساس ترینــه اما سالهاست پربیننده ترین دربی جهانه. به دوران مورینیو و پپ هم بر نمیگرده. از قبل حساسیت ها بوده.
( بنظرم این چنین نظراتی بیشتر در مورد لیگ برتر و بنگاه های شرط بندی اونجا مطرح بشه قبولش راحت تر هستش)
در به چالش کشیدن تئوری توطئه باید عرض کنم:
2004 زاراگوزا- رئال مادرید
2005 بتیس - اوساسونا
سال2006 اسپانیول- زاراگوزا
2007 سویا- ختافه
2008 والنسیا- ختافه
2009 بیلبائو- بارسلونا
2010 سویا- اتلتیکو
2011 بارسا- رئال
2012 بارسا- بیلبائو
2013 رئال مادرید- اتلتیکو

در ده سال گذشته فقط یک الکلاسیکو در فینال کوپا دل ری اتفاق افتاده

و اما در مورد لوث شدن الکلاسیکو،:rolleyes:
بارسا و رئال سالی 2 بار بصورت طبیعی با هم بازی میکنند، مگر در لیگ های دیگه ی اروپایی دو تیم چندبار با هم بازی دارند؟ (فکر کنم فقط اسکاتلند هستش که 3 دور داره)

در ده سال گذشته هم در سوپر کاپ اسپانیا فقط 2 بار با هم بازی کردند.

من باب مسائل کیفی هر دو لیگ

عصاره ی لیگ اسپانیا در 10 سال گذشته:
2 قهرمانی یورو
1 جام جهانی
3 چمپیونز لیگ( بارسلونا)
6 جام یوفا( سویا- اتلتیکو مادرید- والنسیا)

عصاره ی لیگ بــــــرتــــر جزیره در 10 سال اخیر:
0 قهرمانی یورو
0 جام جهانی
2 سی ال( من یو- لیورپول)
1 جام یوفا (چلسی)

:)

دیگه وارد بحث بهترین بازیکن اروپا و جهان نمیشم که نیازی به ارائه آمار هم نداره.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از این نظر میگم که طوری شده تکلیف قهرمان و نایب قهرمان تو بازی رئال و بارسا مشخص میشه و تیمهای دیگه تقریبا هیچ کاره هستند و بازیهای لالیگا به استثنای امسال که اتلتیکو تا اینجا خوب اومده دیگه مدعی دیگه ای نداره.

همین امسال شما لیگ برتر جزیره رو ببینید واقعا از نظر هیجان بازی اون بازیها یه چیز دیگه است. اگه منچستر رو بخاطر مشکلاتی که بعد از رفتن سر الکس فرگوسن براش پیش اومده کنار بذاریم. چلسی ارسنال سیتی لیورپول
همشون هنوز دارن برای قهرمانی میجنگن . چلسی سیتی رو میبره. اما یه تیم دیگ ازش مساوی میگیره. لیورپول اورتون رو میبره اما یه تیم پایین تر تو جدول به چالش میکشتش

اما لالیگا به نظر من همش شده بارسا و رئال . دیگه اون جذابیت سابق رو نداره. انگیزه های قهرمانی کم کم داره تو تیمهای دیگه از بین میره و این خوب نیست.

به هر حال این نظر منه و ممکنه با نظرات بقیه دوستان متفاوت باشه.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
شدیدا مخالفم. ، ال کلاسیکو اگر نگیم حساس ترینــه اما سالهاست پربیننده ترین دربی جهانه. به دوران مورینیو و پپ هم بر نمیگرده. از قبل حساسیت ها بوده.
واقعا حوصله تو واسه تایپیدن این همه مطلب تحسین می کنم!
منم نگفتم که حساس و پربیننده نیست حرفهای من کاملا در تصدیق با اهمیت بودن این بازیه چون بیننده های تلویزیونی بازی رئال - بارسلونا اونم در فینالی که برنده ش جام می بره قطعا بسیار بیشتر از گزینه های احتمالی دیگر بازیها مثل بارسلونا - اتلتیکو یا رئال - سوسیداد خواهد بود و طبیعیه که مسئولان لیگ و حتی رسانه های اسپانیا بخاطر منافع تبلیغاتی و مالی و بیننده ی تلویزیونی و .... ترجیح میدن فینال ال کلاسیکو باشه
با بازیهای سالهای گذشته هم کاری ندارم و قرار هم نیست کمک رساندن به تیمها رو به معنای حذف 100 درصدی رقابشون دونست ممکنه مثلا کمک 10 درصدی به یه تیم خاص بکنن 90 درصدش رو بزارن به عهده ی خود تیم
که در این صورت این تیم حتی در صورت حذف هم نمی تونه منکر کمکها بشه! بحثمون هم روی دو بازی گذشته و اتفاقاتش بود اگه رئال و بارسلونا با این وضعیت داوری به فرض محال می باختن باز هم نمی تونستند منکر کمک داوری بشن
در ضمن تا جایی که ما سوادمون می کشه دربی به مسابقاتی میگن که هر دو تیم همشهری باشن!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اینکه لیگ برتر نتایج قابل پیش بینی نیست لزوما به معنی این مطلب نیستش که همه قوی هستند. شاید همه در یک سطح باشن. اگر هم ترازی تیم ها یک پارامتر مثبت برای لیگ باشگاهی یک کشور هستش، لیگ ایران هم از این حیص لیگ ارزشمندیه. فولاد، تراکتور، پرسپولیس، استقلال، همه شانس داشتند و فکر کنم پیش اومد که تیمهای پایین جدول از بالانشین ها نتایج خوبی بگیرند (الان رو نمیدونم چون پیگیر نتایج لیگ داخلی نیستم)

اگر منچستر هم شرایطش خوب بود در قسمت قهرمانی، اوضاع خیلی با لالیگا متفاوت نبود. شما سرمایه گذار های روس و عرب رو با خرج های بی حساب و کتابشون کنار بگذارید، در 20 سال اخیر لیگ برتر بین آرسنال و منچستر تقسیم شده بوده. و جرقه ای مثل بلکبرن.
اگر که اکوسیستم لیگ برتر مثل لالیگا، کالچو و بوندس لیگا ثابت دست نخورده میموند و یه سری سرمایه ی با منشاء رانت وارد این لیگ نمیشد هنوز هم منچستر و آرسنال داشتند برای اولی و دومی کورس میذاشتند.
اعتقاد من بر اینه که لیگ برتر امروز با تمام ستاره های گران قیمتش، با این وجود که از لحاظ بازیکن گرانترین لیگ فوتبال جهان هستش ، نزدیکی نتایجش به این علته که از مجموعه ای از تیم های متوسط رو به خوب و در سطح هم شکل گرفته.
اما از دیدگاه حساسیت تمام مسابقات، نزدیکی بازی ها، لیگ منحصر به فردی میتونه باشه و حق با شماست.
ولی تحت هیچ شرایطی بهترین لیگ اروپایی نبوده و نیست.:)
اسپانیای خاک بر سر اقتصاد سالم و پویایی داشت هیچ لیگی نمیتونسته به گرد پای لالیگا برسه. اوضاع اقتصادی انگلیس و ثبات ارزش پوند عامل جذب سرمایه ی لیگ برتر بوده.
در پایان فقط امید دارم لیگ برتر امسال در نهایت به آرسنال و یا لیورپول برسه! منچستر که فقط سایه اش مونده و ترجیح میدم جام رو عربها و یا روسها نبرن.
پ.ن: استفاده از عبارت دربی برای الکلاسیکو اشتباه لوپی بود :D

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم منظورم این نیست که تیمهای لیگ برتر از بارسا و رئال قویترند. اما وقتی چند تا هم قدرت باشه رقابت جداب تره تا اینکه بین 20 تا تیم فقط 2 تا غول باشه و بقیه خودشون رو جدا کنن
من گفتن مهیج ترین لیگ. نگفتم بهترین لیگ. البته حقوقی که تو لیگ برتر به بازیکن میدن هم کم نیست.
حتی بوندس لیگا هم با یکه تازی بایرن و ضعف دورتموند و بقیه داره به همین سمت میره.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
لیگ برتر بدون هیچ شکی بهترین لیگ دنیاست
لیگی که هیچ تیمی از پیش برنده شده نیست حتی جلوی تیم اخر جدول لیگی که حداقل الان 4 تا مدعی داره و یه عالمه تیمه خوب
لیگ اسپانیا جذابیتی نداره وقتی به وسط فصل که میرسی رئال و بارسا با 20 امتیاز اختلاف خودشون رو جدا کردن و به هر تیم 5تا 5تا میزنن و قهرمان از 10 سال فبل تا 10 سال دیگم معلومه یا رئاله یا بارسا البته امسال یه اتلتیکو مادریدی اومده و من امیدوارم قهرمان شه !
هرچند چلسی و من سیتی با خرجای وحشتناکشون و چاه نفتشون شورش رو در اوردن ولی خوب تو اسپانیا هم کم از این کارا نمیشه
وقتی برا یه بازیکن 100 تا میدن دیگه از چلسی و من سیتی چه انتظاری دارید !

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
( بنظرم این چنین نظراتی بیشتر در مورد لیگ برتر و بنگاه های شرط بندی اونجا مطرح بشه قبولش راحت تر هستش)
در به چالش کشیدن تئوری توطئه باید عرض کنم:
2004 زاراگوزا- رئال مادرید
2005 بتیس - اوساسونا
سال2006 اسپانیول- زاراگوزا
2007 سویا- ختافه
2008 والنسیا- ختافه
2009 بیلبائو- بارسلونا
2010 سویا- اتلتیکو
2011 بارسا- رئال
2012 بارسا- بیلبائو
2013 رئال مادرید- اتلتیکو

در ده سال گذشته فقط یک الکلاسیکو در فینال کوپا دل ری اتفاق افتاده

و اما در مورد لوث شدن الکلاسیکو،:rolleyes:
بارسا و رئال سالی 2 بار بصورت طبیعی با هم بازی میکنند، مگر در لیگ های دیگه ی اروپایی دو تیم چندبار با هم بازی دارند؟ (فکر کنم فقط اسکاتلند هستش که 3 دور داره)

در ده سال گذشته هم در سوپر کاپ اسپانیا فقط 2 بار با هم بازی کردند.

من باب مسائل کیفی هر دو لیگ

2 قهرمانی یورو
1 جام جهانی
3 چمپیونز لیگ( بارسلونا)
6 جام یوفا( سویا- اتلتیکو مادرید- والنسیا)

0 قهرمانی یورو
0 جام جهانی
2 سی ال( من یو- لیورپول)
1 جام یوفا (چلسی)

:)

دیگه وارد بحث بهترین بازیکن اروپا و جهان نمیشم که نیازی به ارائه آمار هم نداره.

7 توپ طلا

1 توپ طلا

و اما در مورد چند قطبی بودن اگر ابراموییچ و شیخ منصور نبودن رقابت در انگلیس هم در این سال ها فقط بین منچستر و آرسنال می بود که البته رقابت بین این دو تیم هم معمولا به نفع منچستر بوده و در 20 سال اخیر 13 بار قهرمان جزیره شده و آرسنال 8 ساله هیچ جامی نبرده

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
7 توپ طلا

1 توپ طلا

و اما در مورد چند قطبی بودن اگر ابراموییچ و شیخ منصور نبودن رقابت در انگلیس هم در این سال ها فقط بین منچستر و آرسنال می بود که البته رقابت بین این دو تیم هم معمولا به نفع منچستر بوده و در 20 سال اخیر 13 بار قهرمان جزیره شده و آرسنال 8 ساله هیچ جامی نبرده
این که 2 نابغه ی فوتبال تو تیم های اسپانیایی بازی می کنن فقط می تونه جذاب تر کنه رقابت ها رو! و تأثیر آنچنانی در سطح لیگ ها نداره!

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
در ضمن تا جایی که ما سوادمون می کشه دربی به مسابقاتی میگن که هر دو تیم همشهری باشن!
پ.ن: استفاده از عبارت دربی برای الکلاسیکو اشتباه لوپی بود :D

کلمه ی دربی به معنای هر رقابت بزرگ ورزشی هم کاربرد داره. به طور اخص، از local derby برای بازی دو تیم از یک ناحیه ی جغرافیایی استفاده می شه. حتی در اسپانیا هم گاهی به بازی رئال - بارسا el derby español می گن. اما به هرحال، همونطور که می دونید el clásico خیلی معمول تره.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
انصافا آرسنال امسال تیم خیلی خوبی داره
واقعا به تیمم افتخار می کنم که تونست ۴ تا تو نیمه اول به این تیم بزنه
Just Liverpool

بالا