به نظر من داورا دیگه دارن در حق رئال و بارسا لطف میکنن. تو بازی های دیشب یه پنالتی به ضرر بارسا گرفته نشد و یه دونه هم به ضرر رئال
می خوان یه ال کلاسیکوی دیگه در فینال جام حذفی ترتیب بدن! که هم برای افزایش فروش تلویزیونی بهتره هم لالیگا و هواداران که در سراسر جهان پخش میشهبه نظر من داورا دیگه دارن در حق رئال و بارسا لطف میکنن. تو بازی های دیشب یه پنالتی به ضرر بارسا گرفته نشد و یه دونه هم به ضرر رئال
می خوان یه ال کلاسیکوی دیگه در فینال جام حذفی ترتیب بدن! که هم برای افزایش فروش تلویزیونی بهتره هم لالیگا و هواداران که در سراسر جهان پخش میشه
واقعا حوصله تو واسه تایپیدن این همه مطلب تحسین می کنم!
یوگی و دوستان میخوان این کار رو بکنن؟
شدیدا مخالفم. ، ال کلاسیکو اگر نگیم حساس ترینــه اما سالهاست پربیننده ترین دربی جهانه. به دوران مورینیو و پپ هم بر نمیگرده. از قبل حساسیت ها بوده.
یوگی و دوستان میخوان این کار رو بکنن؟
شدیدا مخالفم. ، ال کلاسیکو اگر نگیم حساس ترینــه اما سالهاست پربیننده ترین دربی جهانه. به دوران مورینیو و پپ هم بر نمیگرده. از قبل حساسیت ها بوده.
( بنظرم این چنین نظراتی بیشتر در مورد لیگ برتر و بنگاه های شرط بندی اونجا مطرح بشه قبولش راحت تر هستش)
در به چالش کشیدن تئوری توطئه باید عرض کنم:
2004 زاراگوزا- رئال مادرید
2005 بتیس - اوساسونا
سال2006 اسپانیول- زاراگوزا
2007 سویا- ختافه
2008 والنسیا- ختافه
2009 بیلبائو- بارسلونا
2010 سویا- اتلتیکو
2011 بارسا- رئال
2012 بارسا- بیلبائو
2013 رئال مادرید- اتلتیکو
در ده سال گذشته فقط یک الکلاسیکو در فینال کوپا دل ری اتفاق افتاده
و اما در مورد لوث شدن الکلاسیکو،
بارسا و رئال سالی 2 بار بصورت طبیعی با هم بازی میکنند، مگر در لیگ های دیگه ی اروپایی دو تیم چندبار با هم بازی دارند؟ (فکر کنم فقط اسکاتلند هستش که 3 دور داره)
در ده سال گذشته هم در سوپر کاپ اسپانیا فقط 2 بار با هم بازی کردند.
من باب مسائل کیفی هر دو لیگ
عصاره ی لیگ اسپانیا در 10 سال گذشته:
2 قهرمانی یورو
1 جام جهانی
3 چمپیونز لیگ( بارسلونا)
6 جام یوفا( سویا- اتلتیکو مادرید- والنسیا)
عصاره ی لیگ بــــــرتــــر جزیره در 10 سال اخیر:
0 قهرمانی یورو
0 جام جهانی
2 سی ال( من یو- لیورپول)
1 جام یوفا (چلسی)
دیگه وارد بحث بهترین بازیکن اروپا و جهان نمیشم که نیازی به ارائه آمار هم نداره.
این که 2 نابغه ی فوتبال تو تیم های اسپانیایی بازی می کنن فقط می تونه جذاب تر کنه رقابت ها رو! و تأثیر آنچنانی در سطح لیگ ها نداره!عصاره ی لیگ اسپانیا در 10 سال گذشته:
7 توپ طلا
عصاره ی لیگ بــــــرتــــر جزیره در 10 سال اخیر:
1 توپ طلا
و اما در مورد چند قطبی بودن اگر ابراموییچ و شیخ منصور نبودن رقابت در انگلیس هم در این سال ها فقط بین منچستر و آرسنال می بود که البته رقابت بین این دو تیم هم معمولا به نفع منچستر بوده و در 20 سال اخیر 13 بار قهرمان جزیره شده و آرسنال 8 ساله هیچ جامی نبرده
تبریک!ليورررررررررررپول...![]()
در ضمن تا جایی که ما سوادمون می کشه دربی به مسابقاتی میگن که هر دو تیم همشهری باشن!
پ.ن: استفاده از عبارت دربی برای الکلاسیکو اشتباه لوپی بود![]()
شما حواستون به نیوکاسل باشه رتبه هفتمتون رو نگیره ازتون!! خخخخخخخخخخخخخخخخخختبریک!
فکر کنم آرسنال قراره یه 8 تایی دیگه تو کارنامش ثبت شه :دی