من خودم طرفدار لیورپولم و از برد تیمم خوشحال میشم ولی خوب دوست نداشتم تحقیر آرسنال و مخصوصا ونگر رو ببینم . هر دو تیم از تیمهای پاک و ریشه داره جزیره اندلیورپول ترکوند شکی نیست اما گل اول مشکوک به افساید و گل سوم با خطا توپ رو از اوزیل گرفتن خداییش حقم بگیم
ولی واقعا ارسنال واقعا افتضاح شده منکه طرفدار چلسی هستم برای ارسنال تاسف خوردم اصلا در حدو اندازه تیم اول جدول ظاهر نشد
بیشتر ب کار شبکه مستند مییاد این بَشَر!این گزارشگر شبکه 3 که همه اطلاعاتش هم اشتباهه مطمئن باش منچستری نیست.
ما پدر تیممون رفت
بازیکنامون قراضه
بازیکنای خوبمون مصدوم و معیوب شدن
سرمربی و کادر فنیمون هم مذخرف
ولی جلو تیمای رقیب. دیگه اینقدر واداده نبودیم
معلوم نیست چه بلایی سر ارسنال اومده
مدافعای ارسنال این بازی واقعا ضعیف ظاهر شدن
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
ما تو این 2-3 سال کم 6 تایی نشدیم؟! منظورت همون یدونه 6 تایی شدن جلوی سیتی هستش دیگه. شما هم که 8 تایی ما و 6 تایی سیتی و 5 تایی امروز رو دشت کردین دیگه چرا حرف از باخت با گل بالا میزنین؟!مثه اینکه یادتون رفته تو این دو سه سال کم 6تایی نشدین ...
برا هر تیمی پیش میاد ... بارسلونا رفت و برگشت 7تا از بایرن میخوره ...
مهم آخر فصله ... و شما مطمئن باش کسی نمیتونه به اندازه فرگوسن به داورا برا قهرمانی فشار بیاره پس فعلا تا ظهور فرگوسن دیگه رقابت با نیوکسل خوش بگذره![]()
خندیدیم ...ما تو این 2-3 سال کم 6 تایی نشدیم؟! منظورت همون یدونه 6 تایی شدن جلوی سیتی هستش دیگه. شما هم که 8 تایی ما و 6 تایی سیتی و 5 تایی امروز رو دشت کردین دیگه چرا حرف از باخت با گل بالا میزنین؟!
راجع به رقابت با امثال نیوکاسل هم حق با شماست8 سال شما با امثال نیوکاسل برای رنبه 4 ام رقابت کردین، یکسال هم ما رقابت بکنیم چه اشکالی داره؟!
یکسال هم ما ببینیم شما تو این 8 سال چه حسی داشتین آقا صادق عزیز
راستی دم لیورپولیها هم گرم که اون چندتا توپی که میتونستن گل کنن رو گل نکردن تا رکورد 8تایی شما دست خودمون باقی بمونه![]()
خجالت نمیکشی میگی لیور جلو چلسی کم آورد؟؟؟برید ببینید هفته ی 10 ام لیگ برتر گفتم این آرسنال کم میاره و چلسی حالشو میگیره
چلسی به آنچه استحقاقش بوده رسید
لیورپول
اورتون
آرسنال
منچسترسیتی
یونایتد
همه جلو چلسی کم آوردن . حتی همین لیورپول هم کم آورد . چون همونطور که مورینیو گفت قبل از بازی با چلسی بعضی از چیزا قاعده داره
باید ضمن داشتن ابزار قاعده شو هم بلد باشی
البته هنوز منچسترسیتی رقیب اصلی ست