LiverBarca
Registered User
گفتم که کم آوردن به چی میگن!!!برعکس چلسی و سیتی بودن که جلو لیور کم اوردن و اینو بازی برگشت بهت نشون میدم...ببین
کی بود اول فصل با من شرط بسته بود آرسنال قهرمان میشه ؟ ما همچنان سره حرفیم که این تیم قهرمان بشو نیست چون قاعده رو بلد نیست
لیورپول ؟
داداش این تیم ججلو چلسی و سیتی کم آورد . پس شخصیت قهرمانی نداره
دوست عزیز دوران کری خونی های الکی گذشته
کل کل هم باید منطقی باشه
چلسی همه این تیمها رو امسال لوله کرد حتی سیتی و
طوری سیتی رو بردیم که امروز جلو نوریچ شده بود مثل مترسک . سوارز اگر چیزی در چنته داشت میخاست جلو پت چک نشون میده
من نمیگم حتمن چلسی قهرمان میشه ولی میدونم آرسنال و لیورپول اون تیم نیستند
یا چلسی س یا سیتی
دوست عزیز وقتی تیمی 5 تا گل میخوره باید به تاکتیک این تیم شک کرد . : اونم عصبی بودن مربی ش هست
لیورپول به هیچ تیمی باج نمیده ولی مشکل اینجاست از بدشانسیش مصدوم خیلی داره و ابزار قهرمانی و ثبات تو یه فصل رو نداره...(داخل زمین هم بدشانس هست،نمونش بازی با وست بروم ببین چطوری گل خوردن!!!یا بازی سیتی!!!یا ویلا و ...)
نه اینکه شما خیلی منطقی هستی!!!اونقدر منطقی که هر روز بن میشی و با یوزر+1 میای!!!
اره چلسی سیتی رو انصافآ خوب برد و حقش هم بود ولی به اون لیورپول ناقص باید کم کمش 3 4 تا میزد!!!نه اینکه 2-1 به زور و به لطف تیر دروازه ببره!!!
معلومه با این خرجهایی که سیتی و چلسی کردن و نیمکتی که دارن مدعیان اصلی قهرمانی هستن ولی اگه ارسنال قهرمان بشه شاهکار کرده و لیورپولم که امکانش 1% هست فوق شاهکار!!!
ونگری که من میشناسم به این راحتیها پا پس نمیکشه و ضعفش در دیدارهای بزرگ رو با رحم نکردن به تیمهای متوسط جبران میکنه و تا اخرین نفس میجنگه و قهرمانم میتونه بشه...
مقابل بایرن هم مطمئنم از پیش بازنده نیست و حتی میتونه شاهکار کنه...