• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یه تیمم که روبرو این رئال و بارسا درست بازی می کنه داورا این شاهکارارو می کنن. البته مسی ضربش عالی بود.

Last edited by a moderator:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ستوده جان نمي دوني كدوم برد رو گفتن ؟ قرار بود 939 ها رو نيز بيارن .

اميدوارم بالاخره اين كار محقق بشه . :)
آقا شانسلونا رو به ما نچسبون...ما موثرترین بازیکنمون الکی اخراج میشه تازه 3 جلسه هم محروم در حالیکه کارت زردم زوری داشت..اینا گل آفساید میزنن تازه وقتی 1-0 عقبن و جریان بازی عوض میشه و 3 امتیاز میگیرن!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Last edited:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
آقا شانسلونا رو به ما نچسبون...ما موثرترین بازیکنمون الکی اخراج میشه تازه 3 جلسه هم محروم..کارت زردم زوری داشت..اینا گل آفساید میزنن تازه وقتی 1-0 عقبن!

نمی خواستم اسم رئال رو بیارم، چون بعضی از دوستان میام می گن بعضی ها می خوان برد بارسا رو بی ارزش کنن و رئالی هستن و این حرفا. شما زیاد رئالشو جدی نگیر...:D البته رئال گاهی هم به نفعش میگیرن، اما گاهی هم به ضررش، اما واسه بارسا کلا داورا یه وره غش می کنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته من قبول دارم گل اول بارسا افساید بود
اما انصافا بارسا بهتر بود. زمین سویا کلا واسه واترپلو بود. من نمیدونم چرا جلو بارسا زمین سویا اینطوری میشه. فکر کنم دومین بار یا سومین بار بود که زمینشون باتلاقی بود.
بازی کردن تو این زمین واقعا سخت بود و بارسا شانس اورد که مصدوم نداد.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
البته من قبول دارم گل اول بارسا افساید بود
اما انصافا بارسا بهتر بود. زمین سویا کلا واسه واترپلو بود. من نمیدونم چرا جلو بارسا زمین سویا اینطوری میشه. فکر کنم دومین بار یا سومین بار بود که زمینشون باتلاقی بود.
بازی کردن تو این زمین واقعا سخت بود و بارسا شانس اورد که مصدوم نداد.
تا دقیقه 60 که بهتر نبود..ضمنا بازی تو این زمین واسه هر 2 تیم سخت بود.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
آقا شانسلونا رو به ما نچسبون...ما موثرترین بازیکنمون الکی اخراج میشه تازه 3 جلسه هم محروم در حالیکه کارت زردم زوری داشت..اینا گل آفساید میزنن تازه وقتی 1-0 عقبن و جریان بازی عوض میشه و 3 امتیاز میگیرن!

رئالتون که اگه داورا نبودن الان به فکر سهمیه لیگ قهرمانان بود نه قهرمانی این فصل!!!:)
داور این فصل دقیقا تو زمانهایی به ریال کمک کرده که اگه نمیکرد ریال کاملا روحیه و شانس قهرمانیشو از دست میداد و الان به فکر 3وم شدن بود...
(نمونش هم بازی با الچه و والنسیا و...!)
رونالدو هم به اون کف گرگی که زد 3 جلسه خیلی کم بود براش...
در کل افساید تو ضربات آزاد هم چیز الکی هست،وقتی 10 نفرشون چپیدن تو دفاع و توپم از یه نقطه ی مشخص میاد افساید دیگه چیه!!!؟
ضد حمله نبود که با پاس افساید با دروازه بان تک به تک بشه و گل بزنه!!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ریالتون که اگه داورا نبودن الان به فکر سهمیه لیگ قهرمانان بود نه قهرمانی این فصل!!!:)
داور این فصل دقیقا تو زمانهایی به ریال کمک کرده که اگه نمیکرد ریال کاملا روحیه و شانس قهرمانیشو از دست میداد و الان به فکر 3وم شدن بود...
(نمونش هم بازی با الچه و والنسیا!)
در کل افساید تو ضربات آزاد هم چیز الکی هست،وقتی 10 نفرشون چپیدن تو دفاع و توپم از یه نقطه ی مشخص میاد افساید دیگه چیه!!!؟
ضد حمله نبود که با پاس افساید با دروازه بان تک به تک بشه و گل بزنه!!!
اون منطقت رو ضربه آزاد منو کشته :D
من با شومایی که اندر خم همچین کوچه ای هستی بحثی ندارم واقعا :دی با شوما داورسلوناییها تو بدیهیات هم باید بحث کرد چه برسه مسایل دیگه :D بحث راجبه اخراج و محرومیت رونالدو که هر بیطرفی قبول داره نه اخراج داشت نه محرومیت پیشکش..آره عمو به قربونت بره :D

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اون منطقت رو ضربه آزاد منو کشته :D
من با شومایی که اندر خم همچین کوچه ای هستی بحثی ندارم واقعا :دی با شوما داورسلوناییها تو بدیهیات هم باید بحث کرد چه برسه مسایل دیگه :D بحث راجبه اخراج و محرومیت رونالدو که هر بیطرفی قبول داره نه اخراج داشت نه محرومیت پیشکش..آره عمو به قربونت بره :D

اینا رو نگی چی بگی!!!؟:)
منطق من نیست ولی میگم شمایی که تو ضد حمله با افساید به دفاع بی نظم و سر در گم والنسیا گل میزنی گلت خیلی بحث برانگیزتر از گل افسایدی هست که ما رو ضربه آزاد و تو حضور 10 تا دفاع آماده سویا میزنیم!!!;)
چی داری در دفاع از تیمت که داوریها 90% به نفعشه؟:)(تو کل اروپا!)
رونالدو هم نه پنالدو...:D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
هرکی در مورد داوری حرف بزنه یه رئالی نباید در مورد داوری حرف بزنه... :)
یه گل رو داور اشتباه کرد و خودش هم متوجه شد. به جای اون یه اشتباه کلی به نفع سویا سوت زد تا جبران بشه. نمونه اش همون تک به تکی که بازیکن سویا رو مونتویا خطا کرد و داور نگرفت یا خطای پنالتی که روی مسی اعلام نکرد...:mad:
عجیبه تیمی که بازیکنش سالتو میزنه بعد براش پنالتی میگیرن بارسا رو متهم میکنه به اینکه داوری به نفعشه...
یه مطالعه ی کوچولو توی تاریخ لالیگا نشون میده خانواده ی سلطنتی چه کارایی که برای تیمشون نکردن...
البته برا ریالیها همین یک شب که بالاتر از بارسا بودن یه افتخاریه!!! یعنی در حد فتح لالیگا این یه شب برا ریالیها ارزش داشت!!!;)

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
شما 1 روز اومدین صدر دور برتون داشته برگشتیت جای همیشگیتون : ))
اگه اون کف گرگی رونالدو اخراج نداشت گل بارسا هم سالمه

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
سانچز یه متر تو افساید بود. چشم بصیرت میخاست ببینه :دی
چیز جدیدی نیست بارسال هم تو همین ورزشگاه بارسا گل زد افساید بود
یکی نیست بگه گل خوردین و بعدش یه تیرک چرا هول کردین نترسین
سانگ هم باید کارت قرمز میگرفت

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
شما 1 روز اومدین صدر دور برتون داشته برگشتیت جای همیشگیتون : ))
اگه اون کف گرگی رونالدو اخراج نداشت گل بارسا هم سالمه
تو اون استدلالت!!! :D
طرفدار تیمهای دیگه بیان بگن رونالدو اخراج داشت و 3 جلسه باید محروم میشد یا گل دیشب آفساید بود.
یعنی هوادار بی منطقتر از طرفدارای بارسا نداریم کلا...اون دوستت که کلا آفساید تو ضربه آزاد رو برد زیر سوال :Dخخخخخ...کسی که منطق فوتبالیش در همین حده دیگه بحث کردن نداره...این یکی هم که خوراکش مغلطس..اگه اون آفساید بود پس رونالدو هم اخراج داشت!!! :D
جوک کمتر بگین..تاپیک کل کله مثلا.. تاپیک طنز و لطیفه فروم بغلیه :دی

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
طرفدار تیمهای دیگه بیان بگن رونالدو اخراج داشت و 3 جلسه باید محروم میشد یا گل دیشب آفساید بود.
یعنی هوادار بی منطقتر از طرفدارای بارسا نداریم کلا...اون دوستت که کلا آفساید تو ضربه آزاد رو برد زیر سوال :Dخخخخخ...کسی که منطق فوتبالیش در همین حده دیگه بحث کردن نداره...این یکی هم که خوراکش مغلطس..اگه اون آفساید بود پس رونالدو هم اخراج داشت!!! :D
چرا خودتو زدی به علی چپ؟
گل سانچز افساید بود درست
بازیکن تیمت کف گرگی زده میاید میگید زردم نداشت
حالا وقتی میگی نداشت .......
اخی 24 ساعت هم صدر نشینیتون دوام نداشت : ))

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
یعنی مطمئن بودم چون حرفی پیدا نمیکنی گیر میدی به اون قسمت و از جواب دادن بقیه طفره میری!!!;)
کسی افساید رو زیر سوال نبرد ولی میگم خیلی بهتر از گلهای افسایدی که شما تو ضد حملات میزنی هست و حداقل اینجا با حضور 10 تا مدافع زده میشه...
بعدشم بعد اون گل افساید 3 تا سوپر گل زدیم و اونم نبود باز برنده بودیم...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
هنوز خاطره ی بخشش محرومیت راموس، فن کمر پپه و پنالتی به سود رئال و .... دیگر شاهکار های داوری این فصل به سود رئال از یادمون نرفته.
کسی یادش هست آخرین گل آفساید بارسا کی بی ثمر رسید که اینقدر داوری داوری میکنید؟
بهرام شما هم اینقدر رئال رئال نکن که بدون رونالدو تونست ببره، بارسا هفته ها بدون مسی پیروز بود. البته واسه ی رئال چنین موفقیتی بسیار چشمگیر هستش :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
هنوز خاطره ی بخشش محرومیت راموس، فن کمر پپه و پنالتی به سود رئال و .... دیگر شاهکار های داوری این فصل به سود رئال از یادمون نرفته.
کسی یادش هست آخرین گل آفساید بارسا کی بی ثمر رسید که اینقدر داوری داوری میکنید؟
بهرام شما هم اینقدر رئال رئال نکن که بدون رونالدو تونست ببره، بارسا هفته ها بدون مسی پیروز بود. البته واسه ی رئال چنین موفقیتی بسیار چشمگیر هستش :D
آره یادمونه...همونی که فابرگاس زد نمیدونم بازی با کدوم تیم بود ولی همون بازی که پدرو هت تریک کرد :D خواستی دقیقترشم میگم.. خخخخخ...الان روتو کم کن دیگه عمو.
بخشیده شدن محرومیت راموس؟! چرا اخراج بی موردش رو نمیگی؟! فقط بخشیده شدن محرومیتش در پی اعتراض رئال رو یادته؟ نمیگی تو اون بازی 2 امتیاز از دست دادیم؟
بعدم گودرز چه ربطی داره به شقایق؟! من بحثم بردن تیمم تو نبود رونالدو بود مگه؟!
شوما اگه راس میگی و خیلی منطقی هستی جواب این سوال رو بده:
آیا حرکت رونالدو اخراج داشت؟! 3 جلسه محرومیت چطور؟!

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
چرا خودتو زدی به علی چپ؟
گل سانچز افساید بود درست
بازیکن تیمت کف گرگی زده میاید میگید زردم نداشت
حالا وقتی میگی نداشت .......
اخی 24 ساعت هم صدر نشینیتون دوام نداشت : ))
مغلطه نکن عزیزم..من نمیگم زرد نداشت چرا داشت ولی قرمز مستقیم به هیچ وجه...تازه 3 جلسه هم محرومیت!!!
ولی همین که قبول کردی گل اولتون در حالیکه 1-0 عقب بودین و همگی پاپیون کرده بودین آفساید بود ، قابل تحسینه :D

vivaz110

Registered User
لایک‌ها
48
رجوع کنید به بازی رئال ، بارسا همین فصل تا ببینید داوری به نفع کیه (پنالتی مسلم روی رونالدو)
همچین صدر صدر میکنید انگار 10 امتیاز اختلاف دارید فعلا هر سه تا تیم هم امتیازن و 15 تا بازی تا آخر فصل مونده :D

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
چه جنگی انداختم بین رئالی ها و بارسایی ها. آقا من غلط کردم:D یعنی کافیه اسم بارسا بیاد، سبیل های rms سریع ظاهر میشه:D:D:D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
چه جنگی انداختم بین رئالی ها و بارسایی ها. آقا من غلط کردم:D یعنی کافیه اسم بارسا بیاد، سبیل های rms سریع ظاهر میشه:D:D:D
آره تازه این اواخر یه silvanی هم بود که دیگه کم پیدا شده :D

بالا