آقا شانسلونا رو به ما نچسبون...ما موثرترین بازیکنمون الکی اخراج میشه تازه 3 جلسه هم محروم در حالیکه کارت زردم زوری داشت..اینا گل آفساید میزنن تازه وقتی 1-0 عقبن و جریان بازی عوض میشه و 3 امتیاز میگیرن!ستوده جان نمي دوني كدوم برد رو گفتن ؟ قرار بود 939 ها رو نيز بيارن .
اميدوارم بالاخره اين كار محقق بشه .![]()
نمی خواستم اسم رئال رو بیارم، چون بعضی از دوستان میام می گن بعضی ها می خوان برد بارسا رو بی ارزش کنن و رئالی هستن و این حرفا. شما زیاد رئالشو جدی نگیر...آقا شانسلونا رو به ما نچسبون...ما موثرترین بازیکنمون الکی اخراج میشه تازه 3 جلسه هم محروم..کارت زردم زوری داشت..اینا گل آفساید میزنن تازه وقتی 1-0 عقبن!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
تا دقیقه 60 که بهتر نبود..ضمنا بازی تو این زمین واسه هر 2 تیم سخت بود.البته من قبول دارم گل اول بارسا افساید بود
اما انصافا بارسا بهتر بود. زمین سویا کلا واسه واترپلو بود. من نمیدونم چرا جلو بارسا زمین سویا اینطوری میشه. فکر کنم دومین بار یا سومین بار بود که زمینشون باتلاقی بود.
بازی کردن تو این زمین واقعا سخت بود و بارسا شانس اورد که مصدوم نداد.
رئالتون که اگه داورا نبودن الان به فکر سهمیه لیگ قهرمانان بود نه قهرمانی این فصل!!!آقا شانسلونا رو به ما نچسبون...ما موثرترین بازیکنمون الکی اخراج میشه تازه 3 جلسه هم محروم در حالیکه کارت زردم زوری داشت..اینا گل آفساید میزنن تازه وقتی 1-0 عقبن و جریان بازی عوض میشه و 3 امتیاز میگیرن!
اون منطقت رو ضربه آزاد منو کشتهریالتون که اگه داورا نبودن الان به فکر سهمیه لیگ قهرمانان بود نه قهرمانی این فصل!!!
داور این فصل دقیقا تو زمانهایی به ریال کمک کرده که اگه نمیکرد ریال کاملا روحیه و شانس قهرمانیشو از دست میداد و الان به فکر 3وم شدن بود...
(نمونش هم بازی با الچه و والنسیا!)
در کل افساید تو ضربات آزاد هم چیز الکی هست،وقتی 10 نفرشون چپیدن تو دفاع و توپم از یه نقطه ی مشخص میاد افساید دیگه چیه!!!؟
ضد حمله نبود که با پاس افساید با دروازه بان تک به تک بشه و گل بزنه!!!
اینا رو نگی چی بگی!!!؟اون منطقت رو ضربه آزاد منو کشته
من با شومایی که اندر خم همچین کوچه ای هستی بحثی ندارم واقعا :دی با شوما داورسلوناییها تو بدیهیات هم باید بحث کرد چه برسه مسایل دیگهبحث راجبه اخراج و محرومیت رونالدو که هر بیطرفی قبول داره نه اخراج داشت نه محرومیت پیشکش..آره عمو به قربونت بره
تو اون استدلالت!!!شما 1 روز اومدین صدر دور برتون داشته برگشتیت جای همیشگیتون : ))
اگه اون کف گرگی رونالدو اخراج نداشت گل بارسا هم سالمه
چرا خودتو زدی به علی چپ؟تو اون استدلالت!!!
طرفدار تیمهای دیگه بیان بگن رونالدو اخراج داشت و 3 جلسه باید محروم میشد یا گل دیشب آفساید بود.
یعنی هوادار بی منطقتر از طرفدارای بارسا نداریم کلا...اون دوستت که کلا آفساید تو ضربه آزاد رو برد زیر سوالخخخخخ...کسی که منطق فوتبالیش در همین حده دیگه بحث کردن نداره...این یکی هم که خوراکش مغلطس..اگه اون آفساید بود پس رونالدو هم اخراج داشت!!!
جوک کمتر بگین..تاپیک کل کله مثلا.. تاپیک طنز و لطیفه فروم بغلیه :دی
یعنی مطمئن بودم چون حرفی پیدا نمیکنی گیر میدی به اون قسمت و از جواب دادن بقیه طفره میری!!!تو اون استدلالت!!!
طرفدار تیمهای دیگه بیان بگن رونالدو اخراج داشت و 3 جلسه باید محروم میشد یا گل دیشب آفساید بود.
یعنی هوادار بی منطقتر از طرفدارای بارسا نداریم کلا...اون دوستت که کلا آفساید تو ضربه آزاد رو برد زیر سوالخخخخخ...کسی که منطق فوتبالیش در همین حده دیگه بحث کردن نداره...این یکی هم که خوراکش مغلطس..اگه اون آفساید بود پس رونالدو هم اخراج داشت!!!
جوک کمتر بگین..تاپیک کل کله مثلا.. تاپیک طنز و لطیفه فروم بغلیه :دی
آره یادمونه...همونی که فابرگاس زد نمیدونم بازی با کدوم تیم بود ولی همون بازی که پدرو هت تریک کردهنوز خاطره ی بخشش محرومیت راموس، فن کمر پپه و پنالتی به سود رئال و .... دیگر شاهکار های داوری این فصل به سود رئال از یادمون نرفته.
کسی یادش هست آخرین گل آفساید بارسا کی بی ثمر رسید که اینقدر داوری داوری میکنید؟
بهرام شما هم اینقدر رئال رئال نکن که بدون رونالدو تونست ببره، بارسا هفته ها بدون مسی پیروز بود. البته واسه ی رئال چنین موفقیتی بسیار چشمگیر هستش![]()
مغلطه نکن عزیزم..من نمیگم زرد نداشت چرا داشت ولی قرمز مستقیم به هیچ وجه...تازه 3 جلسه هم محرومیت!!!چرا خودتو زدی به علی چپ؟
گل سانچز افساید بود درست
بازیکن تیمت کف گرگی زده میاید میگید زردم نداشت
حالا وقتی میگی نداشت .......
اخی 24 ساعت هم صدر نشینیتون دوام نداشت : ))
آره تازه این اواخر یه silvanی هم بود که دیگه کم پیدا شدهچه جنگی انداختم بین رئالی ها و بارسایی ها. آقا من غلط کردمیعنی کافیه اسم بارسا بیاد، سبیل های rms سریع ظاهر میشه
![]()