• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
آره تازه این اواخر یه silvanی هم بود که دیگه کم پیدا شده :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
داش بهرام خودت جواب همه دادی
لازم نی دیگه ما چیزی بگیم
ال کلاسیکو های زمان مورینهو یادمون نرفته که داوری ها فقط به سمت بارسا بود
لازم نیس مسئله بیشتر باز بشه یازده تایی ها:D
پرچم رئال بالاس

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آیا حرکت رونالدو اخراج داشت؟! 3 جلسه محرومیت چطور؟!

بله اخراج داشت، رونالدو یک حرکت رو 2 بار انجام داد، عکسش الان در دسترس نیست اما مشروح حرکت به این شکل بودش که مشت دستش رو به انتهای آرنج دست دیگرش میزد که مفهموم عمیقی داره :D
شما انگار صحنه رو خوب ندیدی داداش

اینم تصویرش:

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بله اخراج داشت، رونالدو یک حرکت رو 2 بار انجام داد، عکسش الان در دسترس نیست اما مشروح حرکت به این شکل بودش که مشت دستش رو به انتهای آرنج دست دیگرش میزد که مفهموم عمیقی داره :D
شما انگار صحنه رو خوب ندیدی داداش

اینم تصویرش:
والا من فیلمشو دیدم همچین چیزی ازش برداشت نمیشد..این تصویر همش از چندتا فریمه. و قصدشم همینه که اینو به بیننده القا کنه..اتفاقا تو همین عکسم همونطور که میبینی دست بازیکن بیلباءو چسبیده زیر بغل رونالدو و انگار رونالدو وسط دعوا داره میگه دست بنداز بینیم باو :D
Back off معادل
وجدانا برداشت من اینه..
اتفاقا داور هم بعد بازی یه گزارش واسه علت اخراج رونالدو تسلیم فدراسیون کرد و اگه پیداش کردم متنشو دلیل اخراج رونالدو رو از زبون خود داور واست میزارم تا بدنی این نبوده...تازه اون داور سر همین حرکت اشتباه یک ماه از قضاوت محروم شد!
پس چطور میتونسته این حرکت اخراج داشته باشه از دید شما؟!

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
والا من فیلمشو دیدم همچین چیزی ازش برداشت نمیشد..این تصویر همش از چندتا فریمه. و قصدشم همینه که اینو به بیننده القا کنه..اتفاقا تو همین عکسم همونطور که میبینی دست بازیکن بیلباءو چسبیده زیر بغل رونالدو و انگار رونالدو وسط دعوا داره میگه دست بنداز بینیم باو :D
Back off معادل
وجدانا برداشت من اینه..

یه جایی این متن هم در مورد حرکت رونالدو ذکر شده
La Liga officials revealed the Ballon d’Or winner’s punishment was a three-match ban – one for raising a hand, and another two for gestures he made while leaving the field, which were deemed to be a “disconsideration”​

بهرام حمیدی،رونالدو 2 یا 3 بار این حرکت رو انجام داد، من هایلایت بازی رو میدیدم که به این صحنه رسید دهنم باز موند که این حرکت رو کرد. توی متن نوشته شده بخاطر برافراشتن دست و حرکات موقع خارج شدن .

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
یه جایی این متن هم در مورد حرکت رونالدو ذکر شده
La Liga officials revealed the Ballon d’Or winner’s punishment was a three-match ban – one for raising a hand, and another two for gestures he made while leaving the field, which were deemed to be a “disconsideration”​

بهرام حمیدی،رونالدو 2 یا 3 بار این حرکت رو انجام داد، من هایلایت بازی رو میدیدم که به این صحنه رسید دهنم باز موند که این حرکت رو کرد. توی متن نوشته شده بخاطر برافراشتن دست و حرکات موقع خارج شدن .
اخراج داشت یا نداشت؟ این دلایل محرومیته که اتفاقا منم جایی خوندم که اینا برداشتشون این بوده که اینو به داور چهارم نشون داده..که البته رئال اعتراض کرد که اینطور نبوده و سو برداشت شده و ازین چیزا که البته موافقت نشد...نمیدونم شاید قسمت محرومیت رو شما درست میگی..برداشت من اشتباهه شاید.
اخراج داشت؟!
پ.ن: شوما بالاخره یادت اومد آخرین بار کی واسه بارسا گل آفساید رو مردود اعلام نکردن آیا؟:D بچه ها اینجا آلزایمر که ندارن یادشون میمونه :دی

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
5 تا 6 تا تو زمان مورینیو میخوردین با چه رویی داوری رو میارین وسط؟ : ))

• Like
Reactions: rms

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
5 تا 6 تا تو زمان مورینیو میخوردین با چه رویی داوری رو میارین وسط؟ : ))
نه توروخدا تعارف نکن بگو 7-8 تا:D
شوما احتمالا سنت قد نمیده عمو اخراج پپه و اون مسایل رو یادت نمیاد :D
اون دوره دیگه گذشته و بحث راجبش فقط مرور تاریخه و دردیو دوا نمیکنه ولی محض یادآوری بگم همون مورینیو یکاری کرد که پپ جونتون پریود شد دمشو گذاشت رو کولش رفت :دی رفت یه سال بستری شد بعدشم رفت یه لیگی که یوقت خدایی نکرده پر مورینیو به پرش نگیره game over شه :D

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اخراج داشت یا نداشت؟ این دلایل محرومیته که اتفاقا منم جایی خوندم که اینا برداشتشون این بوده که اینو به داور چهارم نشون داده..که البته رئال اعتراض کرد که اینطور نبوده و سو برداشت شده و ازین چیزا که البته موافقت نشد...نمیدونم شاید قسمت محرومیت رو شما درست میگی..برداشت من اشتباهه شاید.
اخراج داشت؟!
پ.ن: شوما بالاخره یادت اومد آخرین بار کی واسه بارسا گل آفساید رو مردود اعلام نکردن آیا؟:D بچه ها اینجا آلزایمر که ندارن یادشون میمونه :دی

بهرام، خداییش داری سر به سرم میزاری؟ نه خداییش are u kidding me?
خودت داری میگی محرومیت درست بوده، پس حتما یه حرکتی کرده که محروم شده دیگه که همون حرکت باعث اخراجش شده ;)
صحنه ی مضخرفی بود، بنظرم میتونست بهش کارت قرمز نده. میتونست هم بده، اما از نظر من فقط 40 درصد لایق کارت قرمز بود.
خداییش خودم هم یادم نمیاد.
5-6 تا نخوردین؟ کم نیاری ها!!!
بگم یا بازهم حافظت یاری نمیکنه؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بهرام، خداییش داری سر به سرم میزاری؟ نه خداییش are u kidding me?
خودت داری میگی محرومیت درست بوده، پس حتما یه حرکتی کرده که محروم شده دیگه که همون حرکت باعث اخراجش شده ;)
صحنه ی مضخرفی بود، بنظرم میتونست بهش کارت قرمز نده. میتونست هم بده، اما از نظر من فقط 40 درصد لایق کارت قرمز بود.
خداییش خودم هم یادم نمیاد.
5-6 تا نخوردین؟ کم نیاری ها!!!
بگم یا بازهم حافظت یاری نمیکنه؟
تا الان که دوستتون میگفت رونالدو کف گرگی زده که اخراج شده!!! بالاخره دلیلش چی بود؟! شوما حداقل یه هماهنگی بکنین باهم سوتی نشه:D
وجدانا اون حرکت اصلا در حد و اندازه های کارت قرمز مستقیم نبود...بگذریم.
ولی لالیگا این فصل جالب شده..3 تا تیم 57 امتیازی!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اون دوره دیگه گذشته و بحث راجبش فقط مرور تاریخه و دردیو دوا نمیکنه ولی محض یادآوری بگم همون مورینیو یکاری کرد که پپ جونتون پریود شد دمشو گذاشت رو کولش رفت :دی رفت یه سال بستری شد بعدشم رفت یه لیگی که یوقت خدایی نکرده پر مورینیو به پرش نگیره game over شه :D

این حرفارو جدی میزنی؟ تا جایی که همه میدونن پپ مورینیو رو مایید
مورینیو چیکار کرد تو چند سالی که تو رئال بود جز ماییده شدن؟
کل کل کن ولی جک نگو

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
این حرفارو جدی میزنی؟ تا جایی که همه میدونن پپ مورینیو رو مایید
مورینیو چیکار کرد تو چند سالی که تو رئال بود جز ماییده شدن؟
کل کل کن ولی جک نگو
والا شوما 2 روزه داری جوک میگی...همه میدونن پپ وقتی دید رئال مورینیو با 100 امتیاز و 121 گل زده قهرمان شد پاپیون کرد...آدم محافظه کار و بزدلی بود دیگه...فک میکرد شاید دیگه نشه جامو از دست رئال درآورد..که البته اشتباه میکرد.. بعدشم رفت سراغ تیمی که تو بهترین شرایطش بود هر فصل حداقل 1 جام بی دردسر بتونه بگیره باهاش.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تا الان که دوستتون میگفت رونالدو کف گرگی زده که اخراج شده!!! بالاخره دلیلش چی بود؟! شوما حداقل یه هماهنگی بکنین باهم سوتی نشه:D
وجدانا اون حرکت اصلا در حد و اندازه های کارت قرمز مستقیم نبود...بگذریم.
ولی لالیگا این فصل جالب شده..3 تا تیم 57 امتیازی!

همونطوری که نظر شما در مورد عدم اخراج رونالدو محترمه نظر دیگر دوستان هم محترمه و چه بسا شاید بنده اشتباه میکنم اما من فقط از نگاه خودم نظر دادم.
جالب شده، فقط الان لالیگا منتظر لغزش و افول رئال مادریدِ
در طول فصل هر تیمی یک جایی افول میکنه. بارسا و اتلتیکو اشتباهاتشون رو انجام دادند، بنظرم الان نوبت رئالِ. من امیدوارم اتلتیکو قهرمان بشه، تا انگ تک قطبی بودن از وجهه ی لالیگا زدوده بشه و هم اینکه احتمالا در فصل آینده شاهد بارسا و یا رئالی قویتر باشیم.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
همونطوری که نظر شما در مورد عدم اخراج رونالدو محترمه نظر دیگر دوستان هم محترمه و چه بسا شاید بنده اشتباه میکنم اما من فقط از نگاه خودم نظر دادم.
جالب شده، فقط الان لالیگا منتظر لغزش و افول رئال مادریدِ
در طول فصل هر تیمی یک جایی افول میکنه. بارسا و اتلتیکو اشتباهاتشون رو انجام دادند، بنظرم الان نوبت رئالِ. من امیدوارم اتلتیکو قهرمان بشه، تا انگ تک قطبی بودن از وجهه ی لالیگا زدوده بشه و هم اینکه احتمالا در فصل آینده شاهد بارسا و یا رئالی قویتر باشیم.
والا خود من تیممو امسال قهرمان نمیدونم آنچنان..زیاد خوشبین نیستم..بعیدم نیس همین چند هفته امتیاز از دست بده...تازه داره یکم بهتر میشه نسبت به اول فصل...اتلتیکو قهرمان بشه جالبه ولی داره تشون میده خیلی لیاقت صدرنشینی نداره

• Like
Reactions: rms

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
آره تازه این اواخر یه silvanی هم بود که دیگه کم پیدا شده :D

این بخشی از حرکات داوران برای شما
GOAL.COM … Elche
90′ +6 Well folks, replays show that that was NEVER a penalty kick! If anything, it was a free kick to Elche! Shocker from the referee, and Real Madrid are gifted the victory!
MARCA.COM -... Malaga​
The big talking point during the Real Madrid-Málaga game came in the 90th minute, when referee Ayza Gámez mistakenly awarded 'Los Blancos' a penalty for Weligton's challenge on Gareth Bale, when in actual fact the Welshman simply lost his footing
.

AS.COM ... Malaga
Bale went down inside the box and was helped up with a make-believe penalty

Goal.com ... Juventus
Disgraceful Chiellini red card call and Ronaldo play-acting decides Real Madrid v Juventus

Marca.com ... Sevilla
Another doubtfull penalty ... outside the bpx

Marca.com ... Valencia
Offside goal from Ronaldo saves Real Madrid
من موندم با کدوم منطق داورهایی که از فدراسیون موجود در مادرید حقوق میگیرند میاند با قصد قبلی به نفع یه تیم از ایالات جدایی طلب داوری میکنند... حوبه حالا یه بابایی انگشتش رو جلوی n میلیون نفر کرد تو چشم یه بابای دیگه بعد یه جلسه هم محروم نشد... دیگه بی خیال مو کشیدن های مارسلو و حرکات قشنگ په په...

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
والا شوما 2 روزه داری جوک میگی...همه میدونن پپ وقتی دید رئال مورینیو با 100 امتیاز و 121 گل زده قهرمان شد پاپیون کرد...آدم محافظه کار و بزدلی بود دیگه...فک میکرد شاید دیگه نشه جامو از دست رئال درآورد..که البته اشتباه میکرد.. بعدشم رفت سراغ تیمی که تو بهترین شرایطش بود هر فصل حداقل 1 جام بی دردسر بتونه بگیره باهاش.

همه میدونند!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

والا این تفسیر شما از پپ خداست... اینجوری باشه همه میدونند خوزه هم از چلسی اخراج شد هم از رئال...

=====
خوزه و پپ تو زمینه کاریشون جز نوابغ هستند... دیگه بدیهیات رو نمیشه زیر سوال برد.

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541

بهرام چقدر هم نظریم آخه
اینا یادشون رفته
اون جام حذفیه لامصب که رئال با داوری حذف شد
آخه چی میگن این!!!:rolleyes:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
این بخشی از حرکات داوران برای شما
GOAL.COM … Elche
MARCA.COM -... Malaga​
.

AS.COM ... Malaga

Goal.com ... Juventus

Marca.com ... Sevilla

Marca.com ... Valencia
من موندم با کدوم منطق داورهایی که از فدراسیون موجود در مادرید حقوق میگیرند میاند با قصد قبلی به نفع یه تیم از ایالات جدایی طلب داوری میکنند... حوبه حالا یه بابایی انگشتش رو جلوی n میلیون نفر کرد تو چشم یه بابای دیگه بعد یه جلسه هم محروم نشد... دیگه بی خیال مو کشیدن های مارسلو و حرکات قشنگ په په...

این لیست برا بارسا هم بود فردا پیداش میکنم
http://forum.persiantools.com/threads/کلوب-هواداران-رئال-مادرید.60417/page-746#post-9169709

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببینم حالا معنی اون حرکت ارنج و مشت چی هست ؟

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اين جور كه معلومه خيلي فشار اومده به تيم ها و از منچستر عقده كردن اشكالي نداره ما بازم به روز هاي اوج بر ميگرديم

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
فقط يه ارسنالي اصيل معني اين اعداد رو ميدونه. ٨-٦-٥
از بزرگان جزيره تقاضا داريم براي ٧تايي كردن فرم پر كنيد خخخخخخخ

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

بالا