• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
حیف لیگ انگلیس که سهمیه اش با آلمان یکی هست و تیمهایی مثل لیورپول و تاتنهام و اورتون رو نداره اینجا...:(
مثه اینکه یادتون رفته فینال پارسال بین چه تیمهایی بوده؟
در این چهار سال اخیر 8 تیم اومدن فینال
4 آلمانی
2 انگلیسی
1 اسپانیایی و 1 ایتالیایی
لیورپول - تاتی و اورتون اگه خیلی قوی هستن و عرضه دارن لااقل یه بار برن فینال لیگ اروپا
نمیگیم قهرمان بشن
اصن برن جزء چهارتا

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
آلمان کلا 2 تا تیم برای اروپا داره بایرن و دورتمند که دومی تازه سال پیش مطرح شد
بقیه با فاصله ی بسیار زیاد پایین تر هستند همین لورکوزن مرحله ی گروهی توی خونه ش 5 تا از منچستر خورده بود اونم از منچستر مویس شالکه هم مقابل چلسی در رفت و برگشت 6 تا خورد
مطمئن هستم اورتون و تاتنهام از این دو تا نماینده ی آلمان شالکه و لورکوزن بهتر هستن

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
4 آلمانی
2 انگلیسی
لیورپول - تاتی و اورتون اگه خیلی قوی هستن و عرضه دارن لااقل یه بار برن فینال لیگ اروپا
نمیگیم قهرمان بشن
اصن برن جزء چهارتا
4تیم آلمانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا جایی که من در جریانم 2 تیمن!!! که بورسیا هم من بهتون قول میدم به اون مرحله نخواهد رسید در حداقل 3.4 سال آینده!
ضمناً این که یه بایرن قدر هست دلیل نمیشه که به لیگ سهمیه داده بشه!!
همین که تیم دوم بوندس لیگا از تیم 7ام لیگ برتر تو خونه 5 گل خورده فاصله 2 لیگ رو نشون میده!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
شانس های کسب عنوان قهرمانی:
1- بایرن، بارسا و رئال
2- چلسی و Psg
4- من یو، آرسنال، دورتموند
5- اتلتیکو مادرید و سیتی (با توجه به نتیجه ای که سیتی گرفت)

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
4تیم آلمانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا جایی که من در جریانم 2 تیمن!!! که بورسیا هم من بهتون قول میدم به اون مرحله نخواهد رسید در حداقل 3.4 سال آینده!
ضمناً این که یه بایرن قدر هست دلیل نمیشه که به لیگ سهمیه داده بشه!!
همین که تیم دوم بوندس لیگا از تیم 7ام لیگ برتر تو خونه 5 گل خورده فاصله 2 لیگ رو نشون میده!!
4 آلمانی منظورش اینه که 4 بار آلمانی ها در فینال بودن
3 بار بایرن و 1 بار دورتموند و از این لحاظ بوندسلیگا موفق ترین لیگ بوده در 5 سال اخیر
لورکوزن 4 تا هم از پاریسن ژرمن خورد پس این فاصله لیگ فرانسه و آلمان رو نشون میده؟
پارسال هم آرسنال و من سیتی رفت و برگشت مغلوب شالکه و دورتموند شدن چطور اینها اون موقع فاصله دو لیگ رو نشون نمیداد؟
تاتنهام و اورتون اگر میومدن لیگ قهرمانان احتمال 99 درصد همون دور گروهی حذف میشدن و قطعا نمی تونستن بهتر از لورکوزن و شالکه نتیجه بگیرن
لیورپول هم امسال یه مقدار قوی شده و گرنه پارسال هفتم شده بود
سیتی هم تو انگلیس همه مدعی ها رو برده تا الان ولی تو خونه مغلوب بارسا شد و همیشه تو اروپا زود حذف میشه لیورپول هم اگر بود بهتر از سیتی نتیجه نمی گرفت مخصوصا که تجربه اروپایی هم ندارن

• Like
Reactions: al2

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
4 آلمانی
2 انگلیسی
نمیگیم قهرمان بشن
اصن برن جزء چهارتا
لیگ انگلیس اونقدر پر فشار و سخت و دارای تیم مدعی هست که کسی به لیگ اروپا فکر نمیکنه و به خاطر قانونهای یوفای لعنتی همه هدفشون قرار گرفتن بین 4 تیمه و به همین خاطر یورو لیگ و جام حذفی و اتحادیه!(و حتی بعضآ خود چمپیونزی که توش قرار دارن!) رو فدای قرار گیری بین بیگ فور میکنن...
مثل لیگ چرت آلمان نیست که هر کی دلش بخواد و 2 تا بازیکن خوب بخره فصل بعد باز به خاطر قوانین یوفای لعنتی بودنش تو چمپینوز تضمینی میشه!!!
اینقدر بایرن بایرن هم نکنین، 1 ساله تیممتون در اوجه،ما بارسامون بیشتر از 8 ساله این وضع رو داره اینقدر دور بر نداشتیم اونوقت با یه سال قهرمانی لیورپول و تاتنهام و اورتون رو بی عرضه میکنید!!!
یادتون که هست لیورول چیکارتون کرده آخرین بار؟
سال آینده هم با اومدن لیورپول میبینی جزیره چه قدرتی تو چمپیونز داره...
قوانین رو عوض کنن و تیم پنجم ششم انگلیس و چهارم پنجم المان هم از مراحل ابتدایی تو مسابقات باشن!!!این کارو بکنن تا عدالت رعایت بشه و بعدش ببینیم چند تیم از المان و چندتا جزیره میتونن بیان جزو 32 تیم اخر!!!
لیگ المان رو در بهترین شرایط با لوشامپیونه مقایسه کنید نه بهترین لیگ دنیا...:)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
سیتی هم تو انگلیس همه مدعی ها رو برده تا الان ولی تو خونه مغلوب بارسا شد و همیشه تو اروپا زود حذف میشه لیورپول هم اگر بود بهتر از سیتی نتیجه نمی گرفت مخصوصا که تجربه اروپایی هم ندارن
یکی از امتیازهای بودن تو لیگ قهرمانان اینه که هر بازیکنی رو بخوای میتونی بگیری و همه بازیکنای در اوج ملاک اولشون برای اومدن به یه تیم بودنش تو لیگ قهرمانان هست!!!(میدونی لیورپول به خاطر همین که تو چمپیونز نیست چه بازیکنهایی رو از دست داده و اونایی رو هم که خریده به قیمت چند برابر قیمت واقعیشون بوده!؟)
لیورپول اگه الان تو چمپیونز بود با این تیم ناقص قرار نبود بیاد و حداقل 2 تا بازیکن درجه 1 دیگه خریده بود!!!
به خاطر نبودن تو لیگ قهرمانان تو این 3 4 سال اونقدر ضرر کردیم که اگه بایرن شما بود فلج میشد و اگه دورتموند بود کلا از فوتبال محو میشد ولی این لیورپوله با وجود چند سال بی جامی و این همه ضرری که کرده هنوز رو پاش وایستاده و سال دیگه هم قدرتمندتر از امسال برمیگرده به اوج...
به خاطر نبودن تو لیگ قهرمانان بازیکنایی مثل میختاریان(که الان یکی از خوبهای دورتمونده)،هازارد(بهترین بازیکن چلسی)،همین امسال محمد صلاح و... که الان ذهنم یاری نمیکنه ولی تعدادشون خیلی زیاده رو از دست دادیم(تازه چون لیگ قهرمانان نبودیم به اینا پیشنهاد دادیم و اگه بودیم به بازیکنای بهتری هم پیشنهاد میدادیم ولی با این وضع همینا هم نیومدن!) در عوض کارول رو 35 میلیون پوند(بیشتر از 45 میلیون یورو) داونینگ رو بالای 20 میلیون جو الن رو 15 میلیون و... بازیکنی که چند برابر قیمت واقعیشون مجبور شدیم براشون پول بدیم!!!
بازیکنایی مثل استوریج و کوتینیو هم بازیکنای مرده تیمهای دیگه بودن که در بدترین شرایطشون اومدن لیورپول و اینجا احیا شدن و در کل در این چند سال به خاطر نبودن تو لیگ قهرمانان یه بازیکن در اوج نتونستیم بگیریم و هر چی هم گرفتیم یا ضرر کردیم یا از شانسمون اینجا اومدن و احیا شدن.
البته نمیتونی اینایی که میگمو قبول کنی ولی اگه تیمت 2 سال(نه 4 5 سال) پشت سر هم نیاد لیگ قهرمانان اونوقت میفهمی چی میگم و چه ضرر به تیم میزنه نبودن تو این چمپیونز لیگ...
با این تیمهایی که انگلیس داره بازگشت همچین تیم زخم خورده ای که سال به سال ضعیف تر هم میشه به جمع 4 تا خیلی سخت و حتی بیشتر از قهرمانی ارزش داره که فعلا راجرز تونسته این کار رو بکنه و حتی نیم نگاهی به قهرمانی داره و این شخصیت یه تیم رو نشون میده...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ایتالیایی ها واقعا این فصل بدشانسی اووردن غیر میلان تیم یوونتوس هم مستحق بود توی این مرحله باشه یووه به زمین گالاتاسرای باخت اما ناپولی واقعا حیف شد در عین شایستگی حذف شد
فصل بعد یوونتوس و ناپولی و احتمالا فیورنتینا یا رم حرفهایی برای گفتن دارن
============================================
جمله مورینیو به پلگرینی که گفته بود با ضعیفترین بارسلونا بازی میکنین الان برا دیگو سیمئونه هم صادقه اتلتیکو میخواد با ضعیفترین میلان روبرو بشه هر چند که میلان خیلی ضعیف شده اما احتمال داره بتونه از پس اتلتیکو بر بیاد از اون ور انچلوتی هم به کمک سیدورف اومده و نقشه های شکست دادن اتلتیکو رو به شاگرد سابق خودش گوشزد کرده

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
لیگ انگلیس اونقدر پر فشار و سخت و دارای تیم مدعی هست که کسی به لیگ اروپا فکر نمیکنه و به خاطر قانونهای یوفای لعنتی همه هدفشون قرار گرفتن بین 4 تیمه و به همین خاطر یورو لیگ و جام حذفی و اتحادیه!(و حتی بعضآ خود چمپیونزی که توش قرار دارن!) رو فدای قرار گیری بین بیگ فور میکنن...
مثل لیگ چرت آلمان نیست که هر کی دلش بخواد و 2 تا بازیکن خوب بخره فصل بعد باز به خاطر قوانین یوفای لعنتی بودنش تو چمپینوز تضمینی میشه!!!
اینقدر بایرن بایرن هم نکنین، 1 ساله تیممتون در اوجه،ما بارسامون بیشتر از 8 ساله این وضع رو داره اینقدر دور بر نداشتیم اونوقت با یه سال قهرمانی لیورپول و تاتنهام و اورتون رو بی عرضه میکنید!!!
یادتون که هست لیورول چیکارتون کرده آخرین بار؟
سال آینده هم با اومدن لیورپول میبینی جزیره چه قدرتی تو چمپیونز داره...
قوانین رو عوض کنن و تیم پنجم ششم انگلیس و چهارم پنجم المان هم از مراحل ابتدایی تو مسابقات باشن!!!این کارو بکنن تا عدالت رعایت بشه و بعدش ببینیم چند تیم از المان و چندتا جزیره میتونن بیان جزو 32 تیم اخر!!!
لیگ المان رو در بهترین شرایط با لوشامپیونه مقایسه کنید نه بهترین لیگ دنیا...:)
من یادمه قبلا یه پستی تو فروم بغلی از شما دیدم که گفته بودی من کلا از نژاد المانیها خوشم نمیاد. با دیدن اون پست فهمیدم نباید به موضعگیریهای شما در مورد فوتبال آلمان اعتنا کرد.
بایرن هم 1 سال نیست که رو اومده خوبه که از 4 سال اخیر 3 بارش رو فینالیست بودیم! بایرن همیشه از بزرگترین تیم ها بوده و 5 قهرمانی و 5 نایب قهرمانی و 10 حضور در فینال این مساله رو ثابت می کنه که فقط رئال و میلان ازش بالاترن با 12 و 11 حضور در فینال
من نگفتم لیورپول بی عرضس کجا همچین چیزی گفتم؟گفتم کم تجربست چون چند ساله در اروپا نبوده. اینکه تو گروهی حذف میشن رو در مورد اورتون و تاتنهام گفتم.حالا از سال دیگه اورتون و تاتنهام رو هم بیارید تو لیگ قهرمانان انشاءالله که قهرمان میشن!
اتفاقا لیگ انگلیس به دلیل داشتن تیم های ثروتمند و مالک های خارجی که بی حساب کتاب خرج می کنن هر بازیکنی رو می تونه بخره این لیگ آلمان هست که هر سال ستاره هاش به دلیل بی پولی تیم ها از این لیگ میرن به لیگ های خارجی مخصوصا به انگلیس

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
ایتالیایی ها واقعا این فصل بدشانسی اووردن غیر میلان تیم یوونتوس هم مستحق بود توی این مرحله باشه یووه به زمین گالاتاسرای باخت اما ناپولی واقعا حیف شد در عین شایستگی حذف شد
فصل بعد یوونتوس و ناپولی و احتمالا فیورنتینا یا رم حرفهایی برای گفتن دارن
============================================
جمله مورینیو به پلگرینی که گفته بود با ضعیفترین بارسلونا بازی میکنین الان برا دیگو سیمئونه هم صادقه اتلتیکو میخواد با ضعیفترین میلان روبرو بشه هر چند که میلان خیلی ضعیف شده اما احتمال داره بتونه از پس اتلتیکو بر بیاد از اون ور انچلوتی هم به کمک سیدورف اومده و نقشه های شکست دادن اتلتیکو رو به شاگرد سابق خودش گوشزد کرده
ناپولی انصافآ در اوج شایستگی حذف شد ولی از حذف یووه بسی لذت بردم و خیلی چسبید...
-------------------------------------------------------------
اتفاقآ از شانس میلان امشب در بدترین شرایط اتلتیکو باهاش بازی میکنه و این یه ماه اتلتیکو افت فاحشی نسبت به گذشته داشته و بدترین نتایج حتی میتونم بگم 2 3 سال اخریش رو گرفته...
از اون طرف با اومدن سیدورف به میلان شوک وارد شده و بدون شک از تیمی که الگری داشت بهتره این تیمش...
با این حال بازم معتقدم اتلتیکو راحت میبره...

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
من یادمه قبلا یه پستی تو فروم بغلی از شما دیدم که گفته بودی من کلا از نژاد المانیها خوشم نمیاد. با دیدن اون پست فهمیدم نباید به موضعگیریهای شما در مورد فوتبال آلمان اعتنا کرد.
بایرن هم 1 سال نیست که رو اومده خوبه که از 4 سال اخیر 3 بارش رو فینالیست بودیم! بایرن همیشه از بزرگترین تیم ها بوده و 5 قهرمانی و 5 نایب قهرمانی و 10 حضور در فینال این مساله رو ثابت می کنه که فقط رئال و میلان ازش بالاترن با 12 و 11 حضور در فینال
من نگفتم لیورپول بی عرضس کجا همچین چیزی گفتم؟گفتم کم تجربست چون چند ساله در اروپا نبوده. اینکه تو گروهی حذف میشن رو در مورد اورتون و تاتنهام گفتم.حالا از سال دیگه اورتون و تاتنهام رو هم بیارید تو لیگ قهرمانان انشاءالله که قهرمان میشن!
اتفاقا لیگ انگلیس به دلیل داشتن تیم های ثروتمند و مالک های خارجی که بی حساب کتاب خرج می کنن هر بازیکنی رو می تونه بخره این لیگ آلمان هست که هر سال ستاره هاش به دلیل بی پولی تیم ها از این لیگ میرن به لیگ های خارجی مخصوصا به انگلیس
ولش کن عزیز
کسی که از مردم یه کشور کینه و نفرت داشته باشه شما حالا تا صبح واسش روضه بخون و دلیل منطقی بیار فایده ای نداره

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
واقعا بازی بهترین تیم انگلیس با ضعیف ترین بارسای این چند سال اخیر تو اتحاد (محل تجاوز به قشر عظیمی از تیم های لیگ برتری) تفاوت کلاس لالیگا با لیگ برتر رو نشون داد... بارسا اگه تو این لیگ بازی میکرد راحت بالای 100 امتیاز میاورد... مسی هم بالای 50 تا گل میزد.

======
چند نکته از این بازی:

تفاوت جوهارت با والدز فرق اسمان و زمین هست.
تفاوت بوسکتس با فرناندینهو، سسک با یحیی و از همه مهمتر دون آندرس با سیلوا فرق بهشت و جهنم هستش... این اختلاف کلاس بین خط هافبک بارسا و سیتی برای من عجیب بود.

خوزه و دوستانم میتونند خفه شند...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من که به شخصه فک نمیکنم اتلتیکو راحت از پس میلان بربیاد...میلان سری A با میلان چمپیونز لیگ خیلی فرق داره.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
واقعا بازی بهترین تیم انگلیس با ضعیف ترین بارسای این چند سال اخیر تو اتحاد (محل تجاوز به قشر عظیمی از تیم های لیگ برتری) تفاوت کلاس لالیگا با لیگ برتر رو نشون داد... بارسا اگه تو این لیگ بازی میکرد راحت بالای 100 امتیاز میاورد... مسی هم بالای 50 تا گل میزد.

======
چند نکته از این بازی:

تفاوت جوهارت با والدز فرق اسمان و زمین هست.
تفاوت بوسکتس با فرناندینهو، سسک با یحیی و از همه مهمتر دون آندرس با سیلوا فرق بهشت و جهنم هستش... این اختلاف کلاس بین خط هافبک بارسا و سیتی برای من عجیب بود.

خوزه و دوستانم میتونند خفه شند...
زیاد حوصله بحث در این مورد رو ندارم. اما ...
دوست عزیز کسی نگفت بارسا و رئال ضعیف هستن. در پست قبل هم گفتم بارسا و رئال و بایرن قویترین تیم های اروپا هستن.
فصل پیش بارسا با 100 امتیاز اول شد (درسته قویترین بارسا نبود اما 100 امتیاز گرفت) و رئال هم 85 امتیاز گرفت. بایرن بارسا رو 7-0 برد و دورتموند هم 4 تا به رئال زد. یا بایرن 2 بار رئال رو حذف کرد در حالی که رئال اون فصل بهترین تیم دهه اخیر خودش رو داشت و همه تیم ها رو 6 تایی کرد و قهرمان اسپانیا شد. آیا شما می پذیری که یکی بیاد بگه فصل پیش ما شاهد تفاوت کلاس بوندس لیگا و لالیگا بودیم؟ بدون شک کلاس لالیگا بالاتر از بوندس لیگا هست. شما نمیتونی بگی خوب بارسا سیتی رو برد پس تو لیگ برتر به همه تیم ها 9 تا میزنه (چون سیتی 6 تا زده بارسا 9 تا میزنه)، لیگ تفاوتش زمین تا آسمونه، تیم ها چندین سال با هم بازی کردن، همدیگرو میشناسن، ژانویه بازی ها تعطیل نمیشه، کلی تیم بزرگ داره. نمونش اینکه بیلبائو بارسا رو برد تو زمین خودش و والنسیا هم بارسا رو برد تو نیوکمپ، آیا والنسیا در استمفوردبریج می تونه چلسی رو ببره؟ نمیتونه. بارسا نمی تونه تو لیگ انگلیس بازی کنه چون توان فیزیکیشو نداره و نمیتونه 38 تا بازی فیزیکی انجام بده. تیمش برای لیگ اسپانیا ساخته شده، کما اینکه خیلی از تیم های لیگ برتری ممکنه نتونن تو لیگ اسپانیا بازی کنن، اما چیزی که با دیدن بازی های این دو لیگ می بینی اینه که لیگ انگلیس یک سر و گردن از سایر لیگ ها چه از نظر کیفیت و چه از نظر جذابیت بالاتره، حالا شما هم نظر خودت رو داری و نمیشه عوضش کرد.

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
زیاد حوصله بحث در این مورد رو ندارم. اما ...
دوست عزیز کسی نگفت بارسا و رئال ضعیف هستن. در پست قبل هم گفتم بارسا و رئال و بایرن قویترین تیم های اروپا هستن.
فصل پیش بارسا با 100 امتیاز اول شد (درسته قویترین بارسا نبود اما 100 امتیاز گرفت) و رئال هم 85 امتیاز گرفت. بایرن بارسا رو 7-0 برد و دورتموند هم 4 تا به رئال زد. یا بایرن 2 بار رئال رو حذف کرد در حالی که رئال اون فصل بهترین تیم دهه اخیر خودش رو داشت و همه تیم ها رو 6 تایی کرد و قهرمان اسپانیا شد. آیا شما می پذیری که یکی بیاد بگه فصل پیش ما شاهد تفاوت کلاس بوندس لیگا و لالیگا بودیم؟ بدون شک کلاس لالیگا بالاتر از بوندس لیگا هست. شما نمیتونی بگی خوب بارسا سیتی رو برد پس تو لیگ برتر به همه تیم ها 9 تا میزنه (چون سیتی 6 تا زده بارسا 9 تا میزنه)، لیگ تفاوتش زمین تا آسمونه، تیم ها چندین سال با هم بازی کردن، همدیگرو میشناسن، ژانویه بازی ها تعطیل نمیشه، کلی تیم بزرگ داره. نمونش اینکه بیلبائو بارسا رو برد تو زمین خودش و والنسیا هم بارسا رو برد تو نیوکمپ، آیا والنسیا در استمفوردبریج می تونه چلسی رو ببره؟ نمیتونه.

چند وقت پیش باهاتون همین بحث رو داشتم، اخرش به این نتیجه رسیدیم که بحث رو به بازی های لیگ قهرمانان موکول کنیم... حالا هم بازیه بهترین تیم لیگ برتر با بهترین تیم لالیگا رو دیدیم... شما بیا بگو لالیگا باید چیکار کنه تا شما نظرت نسبت بهش برگرده؟ وقتی یورو لیگ، لیگ قهرمانان، جام جهانی، جام ملت ها و رنکینگ یوفا رو قبول ندارید، من دیگه نمی دونم با چی میتونم بحث کنم.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
چند وقت پیش باهاتون همین بحث رو داشتم، اخرش به این نتیجه رسیدیم که بحث رو به بازی های لیگ قهرمانان موکول کنیم... حالا هم بازیه بهترین تیم لیگ برتر با بهترین تیم لالیگا رو دیدیم... شما بیا بگو لالیگا باید چیکار کنه تا شما نظرت نسبت بهش برگرده؟ وقتی یورو لیگ، لیگ قهرمانان، جام جهانی، جام ملت ها و رنکینگ یوفا رو قبول ندارید، من دیگه نمی دونم با چی میتونم بحث کنم.
من اگر چنین چیزی گفتم شما نشونم بده من می پذیرم لیگ اسپانیا بهترین لیگ دنیاست! من دقیقا این جمله رو گفتم که تنها راه مقایسه اینه که 20 تیم لیگ برتر با 20 تیم لیگ اسپانیا بازی کنن (رتبه های متناظر با هم) و در نهایت برتری با لیگ انگلیس خواهد بود و من هم گفتم رئال و بارسا بازی های خودشون رو می برن.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
من اگر چنین چیزی گفتم شما نشونم بده من می پذیرم لیگ اسپانیا بهترین لیگ دنیاست! من دقیقا این جمله رو گفتم که تنها راه مقایسه اینه که 20 تیم لیگ برتر با 20 تیم لیگ اسپانیا بازی کنن (رتبه های متناظر با هم) و در نهایت برتری با لیگ انگلیس خواهد بود و من هم گفتم رئال و بارسا بازی های خودشون رو می برن.

لطفا یه راه حل منطقی و شدنی ارائه بدید.راه حل من:

رقابت تیم های قدرتمند ===>>> لیگ قهرمانان
رقابت تیم های متوسط ===>>> یورو لیگ
هرسال 7 تا تیم از بهترین های لالیگا و 7 تیم از بهترین های لیگ برتر با هم رقابت میکنند و نتیجه هم تو این 10 سال معلوم هست.

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
لطفا یه راه حل منطقی و شدنی ارائه بدید.راه حل من:

رقابت تیم های قدرتمند ===>>> لیگ قهرمانان
رقابت تیم های متوسط ===>>> یورو لیگ
هرسال 7 تا تیم از بهترین های لالیگا و 7 تیم از بهترین های لیگ برتر با هم رقابت میکنند و نتیجه هم تو این 10 سال معلوم هست.
اخوی بحث با طرفدار های افراطی لیگ برتر نتیجه نداره
از نظر دوستان لیگی بهترینه که نتایجش به درد شرط بندی روی بازی ها بخوره :)
لیگی خوبه تیم ملی اون کشور از 1966 با کمک داوری تا امروز نه جام جهانی رو برده باشه نه یورو را :)

هیچ معیار فنی و ملی ای برای استدلال برتری لیگ برتر به لیگ های دیگه ی دنیا وجود نداره.
همین خوبه که لالیگا که ضعیفترین لیگ اروپاییه بهترین نتیجه ها رو از خودش به جا گذاشته :cool:

بالا