• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چه بحث طولانی شد!
ترجیح دادم شرکت نکنم چون واقعاً بی نتیجس. اگه سیتی طرفدار داشت الان اینجوری نمیشد! کل کل بین سیتی و بارسا میبود نه لیگ ها!
بی نتیجست، مثل بحث یه دیندار و یه بی خدا سر وجود خدا!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
من یادمه قبلا یه پستی تو فروم بغلی از شما دیدم که گفته بودی من کلا از نژاد المانیها خوشم نمیاد. با دیدن اون پست فهمیدم نباید به موضعگیریهای شما در مورد فوتبال آلمان اعتنا کرد.
بایرن هم 1 سال نیست که رو اومده خوبه که از 4 سال اخیر 3 بارش رو فینالیست بودیم! بایرن همیشه از بزرگترین تیم ها بوده و 5 قهرمانی و 5 نایب قهرمانی و 10 حضور در فینال این مساله رو ثابت می کنه که فقط رئال و میلان ازش بالاترن با 12 و 11 حضور در فینال
من نگفتم لیورپول بی عرضس کجا همچین چیزی گفتم؟گفتم کم تجربست چون چند ساله در اروپا نبوده. اینکه تو گروهی حذف میشن رو در مورد اورتون و تاتنهام گفتم.حالا از سال دیگه اورتون و تاتنهام رو هم بیارید تو لیگ قهرمانان انشاءالله که قهرمان میشن!
اتفاقا لیگ انگلیس به دلیل داشتن تیم های ثروتمند و مالک های خارجی که بی حساب کتاب خرج می کنن هر بازیکنی رو می تونه بخره این لیگ آلمان هست که هر سال ستاره هاش به دلیل بی پولی تیم ها از این لیگ میرن به لیگ های خارجی مخصوصا به انگلیس
من موضع گیری نمیکنم واقعیت رو میگم،اگه غیر از اینه بگید!؟تیمهای لیگ آلمان به جز 3 4 تاش اصلا در سطح لیگ انگلیس نیستن و گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان تو این لیگ برای یه تیمی که یه ذره خرج کنه مثل اب خوردن هست!!!
از این طرف گفتم تو انگلیس گرفتن این سهمیه چه مصیبتی هست و تیمها چه ضررهایی به خاطرش میبینن...
لیورپول هم بهترین کاپیتان دنیا رو داره و استیوی کسی هست که 10 تا بازیکن 20 ساله هم کنارش باشن با وجودش تیم پخته هست چون رهبرش جرارده...
خب پس قبول کنید بی عدالتی هست سهمیه انگلیس با بقیه کشورها یکی باشه!!!انگلیسی که هر سال حداقل 7 تا تیم آماده داره(امسال 9 تا!) نباید سهمیه اش با لیگ آلمان و حتی اسپانیا یکی باشه...
ولش کن عزیز
کسی که از مردم یه کشور کینه و نفرت داشته باشه شما حالا تا صبح واسش روضه بخون و دلیل منطقی بیار فایده ای نداره
خخخخخ
دوست عزیز اون بیچاره چیکار با من کردن ازشون نفرت داشته باشم؟وقتی برای حرفهای من جوابی ندارید باید هم بحث رو به بیراهه بکشونید...:)

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
آقا شما راست میگی لیگ اسپانیا بهترین لیگ دنیاست. ما عمری داریم فوتبال می بینیم اونوقت یه عده که خدا میدونه قبل از سال 2006 طرفدار چه تیمی بودن میان به ما می گن افراطی و خودشون رو آخر منطق گرایی میدونن.
این بحث همینجا واسه من تمام شدست. با تشکر از silvan عزیز.

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
من که به شخصه فک نمیکنم اتلتیکو راحت از پس میلان بربیاد...میلان سری A با میلان چمپیونز لیگ خیلی فرق داره.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
راحت میتونه ببره مگر اینکه تجربه میلان و کم تجربگی اتلتیکو به کمکشون بیاد...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
راحت میتونه ببره مگر اینکه تجربه میلان و کم تجربگی اتلتیکو به کمکشون بیاد...
آره درست میگی...بذار تصحیحش کنم، علاقه ندارم که راحت میلان رو ببره :D بدم نمیاد میلان با سیدورف نتیجه بگیره..که البته بعیده.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
آقا فقط منچستر یونایتد :cool:

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
دوستان به نظرم سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان رو بکن 20 تا بدون پلی آف و این صحبت ها
چون انصافا نامردیه اگه استوک - نوریچ - فولام - ساندرلند - وست بروم - وستهام - ک.پالاس و...... تو CL نباشن
اون 12 تا رو هم یجوری بین 40 - 50 تا کشور دیگه تقسیم کنن

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
اخوی بحث با طرفدار های افراطی لیگ برتر نتیجه نداره
از نظر دوستان لیگی بهترینه که نتایجش به درد شرط بندی روی بازی ها بخوره :)
لیگی خوبه تیم ملی اون کشور از 1966 با کمک داوری تا امروز نه جام جهانی رو برده باشه نه یورو را :)

هیچ معیار فنی و ملی ای برای استدلال برتری لیگ برتر به لیگ های دیگه ی دنیا وجود نداره.
همین خوبه که لالیگا که ضعیفترین لیگ اروپاییه بهترین نتیجه ها رو از خودش به جا گذاشته :cool:
از نظر دوستان چون به تیم ته جدولی میاد سیتی رو می بره این نشان دهنده برتری لیگ انگلیسه ولی چون بارسا به تیمای ته جدولی نمیبازه پس لالیگا به درد نخوره
این دراصل نشان دهنده عدم ثبات در لیگ برتر هست نه برتری

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از نظر دوستان چون به تیم ته جدولی میاد سیتی رو می بره این نشان دهنده برتری لیگ انگلیسه ولی چون بارسا به تیمای ته جدولی نمیبازه پس لالیگا به درد نخوره
خدا امواتت رو بیامرزه، داداش فقط امیدوارم از قبل از 2006 با ورزش فوتبال آشنا شده باشی شاید که حرفت رو قبول کنن. ;)
مشکل ما اینه که عتیقه شدیم و فوتبالدوستیمون به اواسط دهه ی 90 بر میگرده.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دوستان خواهشآ بحث رو به بیراهه نکشونید خواهشآ و خودتونو هم به ...گی نزنید!!!:)
ما میگیم انگلیس اگه 9 -10 تا تیم خوب داشته باشه اسپانیا نهایتآ 5 6 تا(که 2 تاش غولن،البته رئال غول بی خطر!)،ایتالیا 4 5 تا و المان 3 4 تا(که 1 تیمش تازگیها غول شده) تیم خوب دارن پس باید سهمیه انگلیس بیشتر باشه...
لیگی هم که تیم خوبش زیاد باشه و فاصله تیمها هم کمتر باشه بدون شک بهتر و جذاب تر هست که در مورد لیگ جزیره صدق میکنه این موضوع...
بحث جذابیت لیگ هم هیچ ربطی به تیم ملی و افتخارات ملی نداره و یه بحث کاملا جداست!پس این 2 تا رو هم با هم قاطی نکنین...

هر چند اگه به تیم ملی هم باشه انگلیس بهترین بازیکنها رو تو این چند سال اخیر داشته ولی عدم اتحاد(دشمنی بعضی تیمهای بزرگ لیگ با همدیگه) و مسائل دیگه باعث شده نتیجه نگیرن ولی در اینکه از لحاظ بازیکن یکی از بهترین تیمهای جهان بوده شکی نیست...
سیتی هم تو اروپا یه بچست فعلا و زمان میبره تا تجربه کسب کنه و یکی از مدعیان جدیش باشه!مخصوصآ با این مربیش که دیشب نشون داد میتونه اشتباههای خیلی بزرگی بکنه!
عدم موفقیت تیمهای چهارم تا هفتم هشتم جزیره تو یورو لیگ اروپا و جام حذفی و اتحادیه انگلیس هم فقط به خاطر اینه که اینا در اولیت دوموشون قرار دارن(حتی اکثرا با ترکیب دوموشون تو این بازیها به میدون میرن) و هدف اولشون بودن بین 4 تاست که مزایای خیلی بیشتری داره ولی کار خیلی سختیه تو این لیگ و با وجود این همه تیم خوب و قوی و مدعی...

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خخخخخ
پس لیگی که تیم اول و دوم و سومش به تیمهای پنجم به پایین 5 6 تا میزنن لیگ بهتری هست و لیگی که تیمها به هم نزدیکترن و هیچ بازی قابل پیش بینی نیست میشه لیگ بی ثبات!!!بله میفرمودید...:)
خب اگه اینجوریه من میگم چه کاریه 38 تا بازی میکنن تا قهرمان مشخص بشه؟یه لیگ 4 5 تیمی درست کنن تا هم زودتر تموم شه و هم بیخودی وقت رو تلف نکنن!!!اصلا بهتره رئال بارسا(حالا اتلتیکو رو هم امسال اضافه کنید!!!) و اونطرف هم بایرن دورتموند یه بازی رفت و برگشت بزنن و برندش بشه قهرمان لیگ!!!:)

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
خخخخخ
پس لیگی که تیم اول و دوم و سومش به تیمهای پنجم به پایین 5 6 تا میزنن لیگ بهتری هست و لیگی که تیمها به هم نزدیکترن و هیچ بازی قابل پیش بینی نیست میشه لیگ بی ثبات!!!بله میفرمودید...:)
خب اگه اینجوریه من میگم چه کاریه 38 تا بازی میکنن تا قهرمان مشخص بشه؟یه لیگ 4 5 تیمی درست کنن تا هم زودتر تموم شه و هم بیخودی وقت رو تلف نکنن!!!اصلا بهتره رئال بارسا(حالا اتلتیکو رو هم امسال اضافه کنید!!!) و اونطرف هم بایرن دورتموند یه بازی رفت و برگشت بزنن و برندش بشه قهرمان لیگ!!!:)
حالا نه که انگلیس در 20 سال گذشته شاهد 20 قهرمان متفاوت بوده!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی ارسنال بایرن داور یه افساید رو نگرفت و همون منجر شد به پنالتی ای که اوزیل از دست داد.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
جقدر بازی قشنگیه بر عکس بازی دیشب.
امیدوارم آرسنال ببره چون واقعاً خوب بازی کردن تا اینجا جلوی بایرن!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یه داور احمق کافیه برای خراب کردن بازی که میتونست از قشنگ ترین بازی های فصل باشه...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خوب...
این هم از آرسنال،
بعید میدونم تو بازی برگشت بشه کاری کرد، واقعاً بدشانس بودن، با این که قبل از بازی دوست داشتم آرسنال ببازه اما وقتی چند دقیقه اول بازی رو دیدم کاملاً نظرم عوض شد، حیفه اینجوری :(

بالا