secreter
Registered User
- نوشتهها
- 577
- لایکها
- 683
نوچ.......................
روبن تمارضید یه برخورد ساده فوتبالی بود
نوچ.......................
اتفاقا خود من این فصل یه دلیلش که دوس دارم آرسنال نتیجه بگیره همین اوزیله...واقعا بازیکن مورد علاقم بود.ننداز گردن آرسنال توی مادریدم اینطوری بود![]()
هم میلان و هم سیتی توانایی برگردوندن بازی رو دارن اما آرسنال کارش تموم شد و چه بهتر که تموم شد حالا تمرکز بیشتری برای لیگ دارن چون تقریبا بردن مونیخ ماموریت غیرممکن آرسنال بود با توجه به اختلاف نفرات دو تیمتو صحنه پنالتی اگه یکم دروازبان آرسنال دل و جرات داشت و رو هوا به سمت توپ و پای روبن حمله میکرد الان روبن اخراج شده بود... ولی پنالتی کاملا واضح بود و اخراجم به نظرم غلط نبود...
کلا ارسنال ده دقیقه اول عالی بود ولی بعد خراب کردن پنالتی (که آفساید بود) روحیه تیم خراب شد.
اتلتیکو (که نسبت به نیم فصل اول ضعیف شده) هم کارش رو خوب انجام داد... سه تای لالیگا بین 8 تا تیم تضمین شد.
اگه پنالتی بود باید اخراج هم می شد تصمیم داور درست بودبه نظر پنالتی بود ولی اخراج نداشت
هر چند اگه شزنی اخراج نمیشد خودش پنالتی رو گل میکرد :|
این اتفاقی نیست اکثرش بر می گرده به نوعی داوری در لیگ برتر و تفاوتش با لیگهای دیگهجالبه هر دو تا تیم انگلیسی تقریبا یک نیمه رو 10 نفره بازی کردن
این اتفاقی نیست اکثرش بر می گرده به نوعی داوری در لیگ برتر و تفاوتش با لیگهای دیگه
هر برخوردی رو به راحتی خطا نمی گیرن و اجازه میدن بازی ها بیش از حد فیزیکی باشه بازیکن ها هم طبق همین روش پرورش پیدا می کنن
این دو تا پنالتی اگه توی لیگ بود احتمال گرفتنش زیر 50 درصد بود در بازی سیتی و بارسلونا هم بازیکنان سیتی تا می اومدن پرس کنن بازیکنان بارسلونا می خوردن زمین و داور خطا می گرفت و همین اعصاب بازیکنان سیتی رو که فیزیکی پرورش یافتن خورد می کرد
نمی دونم شما چه جبهه ای گرفتی! تمام این بازیکنا فارق از اینکه از کجا فوتبالشون رو شروع کردن در حال حاضر بر مبنای تفکرات فیزیکی لیگ برتر دارن بازی می کنن به صحنه های برخوردی عادت کردن که توی خیلی از لیگ ها خطا گرفته میشه ولی توی لیگ انگلیس خیرنگردو - سیلوا - ناواس - یحیی - ژکو - کولاروف - دمیکلس - زابالتا - کومپانی - فرناندینهو و ... تو لیگ انگلیس پرورش یافتند؟؟؟ خوبه حالا طرف پنالتی برای بارسا تو نیمه اول نگرفت، گل درستمون رو هم افساید گرفت. مثل اینکه شما انتظار داشتی بعد اون حرکت جای دمیکلیس، مسی اخراج میشد...
ولی اینو باهاتون موافق هستم که تو انگلیس مرز بین فوتبال و راگبی داره از بین میره و خوشونت تو این لیگ روند صعودی داره.
مظلوم نمایی دیگه اینقدر نکنیدواقعا ادم تاسف میخوره برای بایرن با این همه ستاره و بازیکن حرفه ای گاهی اوقات غیر حرفه ای عمل کن وداورهایی که معلوم نیست چرا انقدر با یه تصمیم اشتباه تیم رو نابود میکنن خداییش لیگ خودمون داوریش از اینا بهتره اون از خطایی که بیرون محوطه بود پنالتی گرفته شد برای بارسا اینم از تمارض روبن که بیخود باعث اخراج دروازه بان ارسنال شد و اوزیل هم دیشب واقعا مقصر بود تو باخت ارسنال با گل کردن میتونست روند بازی رو عوض کنه من خودم طرفدار ارسنال نیستم ولی دیشب بایرن درسته کمی بهتر بود اما اون نتیجه 2بر0 که برد داوری 90 درصد توش تاثیر داشت
خخخخخخخخ