• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اوزیل هیچوقت اعتماد بنفس گلزنی رو نداشته...تو رئالم بود بعضی وقتا دروازه خالیم پاس میداد میترسید بزنه...دادن پنالتی به همچین بازیکنی اشتباهه.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
1621939_947945058579044_399225335_n.jpg

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خداییش منچستر سیتی خیلی بازیکنهای توپی داره من خودم طرفدار چلسی هستم اما تو پی اس سیتی بیشتر برمیدارم نگردو *سیلوا*یحی توره*اگوئرو*فرناندینیو* اصلا یکی از ابدیتهای پی اس فکر میکنم پچ 1.3 بود تنها تیمی که بیشتر بازیکنهاشو توپ درست کردن چهرشونو سیتی بود
والی بازیکنهای چلسی اسکار*رامیرس*ایوانویچ*ویلیان رو اصلا خوب درست نکردن واسه همین تیم محبوب رو دلم برنمیداره بردارم

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
یک جلسه از محرومیت رونالدو بخشیده شد

بازیکنی که به خاطر رفتار غیر ورزشی در مقابل بیلبائو سه جلسه محروم شده بود حالا با درخواست باشگاه رئال و موافقت کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا یک جلسش بخشیده میشه تا بتونه فردا شب تیمشو در مقابل الچه همراهی کنه .

اینکه درخواست فرجام خواهی برای بازیکنای بارسا رد میشه ولی برای رئالی ها به دقت بررسی میشه و بازیکنایی مثل راموس و رونالدو به راحتی بخشیده میشن دیگه به یه امر کاملا عادی تبدیل شده و ما هم عادت کردیم رئالی ها با چه رویی حرف از داوری میزنید؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
واقعا جالبه
72257719813290313575.jpg

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
یک جلسه از محرومیت رونالدو بخشیده شد

بازیکنی که به خاطر رفتار غیر ورزشی در مقابل بیلبائو سه جلسه محروم شده بود حالا با درخواست باشگاه رئال و موافقت کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اسپانیا یک جلسش بخشیده میشه تا بتونه فردا شب تیمشو در مقابل الچه همراهی کنه .

اینکه درخواست فرجام خواهی برای بازیکنای بارسا رد میشه ولی برای رئالی ها به دقت بررسی میشه و بازیکنایی مثل راموس و رونالدو به راحتی بخشیده میشن دیگه به یه امر کاملا عادی تبدیل شده و ما هم عادت کردیم رئالی ها با چه رویی حرف از داوری میزنید؟
نه راموس اخراج داشت نه رونالدو...همین 2 جلسه هم که محروم بود از سر ناداوری بود...تو همین تاپیک قبلا با دوستمون rms بحث شده راجبش...دوس داشتی بخون..البته خود من هنوز جایی نخوندم که واسه بازی با الچه بخشیده شده...اگه لینکی داری بزار..اینم حرفای آنچلوتی:
"I think it's incredible that Ronaldo gets suspended for three games for what he did against Bilbao. He will be called up and I believe he is going to play.

"I hope the committee will not meet after Elche's game because it will be very late."

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اورتون شانس اورد هاوارد رو داشت والی نیمه دوم بیشتر میخوردن یه پنالتی هم برایچلسی گرفته نشد قشنگ بازیکن اورتون زیرکانه جلوی توپ رو گرفت حالا اون نیمه اولی رو میگیم غیره عمد بوده دست عثمان خورد اما تو نیمه دوم کاملا پنالتی بود ولی باز با گل سالار جان تری بردیم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
حیف چلسی آخرین لحظه 3 امتیاز رو گرفت ولی اشکالی نداره این تیم همه بازیها رو یا اینجوری به زور میبره یا مساوی میکنه،ایشالا هفته آینده امتیاز میده و اینقدر شانس باهاش یار نمیشه...

بالا