Mehdiwol
Registered User
ادین ژکو این توپ رو نتونسته گل کنه!
![16992785784728240120.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fupload7.ir%2Fimgs%2F2014-02%2F16992785784728240120.jpg&hash=d1ae7241f07554746cb43501e4dbd2a3)
آخه لذتی که تو باخت بارسا هست تو برد رئال نیس :دی ولی دیگه باخت بارسا حال نمیده بس که زیاد شدهبارسلونا باخته رئالی ها توی تاپیک خودشون چه جشنی راه انداختن![]()
@mehrdad201امروز تو هیس بوک دیدم در مورد انتقال سانگ به یونایتد نوشته
تو بازی بارسا سوسیه داد که سانگ گند زد. واقعا میخواد بیاد منچستر چیکار کنه ؟ روی فلاینی کار کنن بهتره
شما برو تیم خودتو ببین که چقدر این فصل داوری به نفعش غش کرد چند تا گل افسایدتون رو نگرفتنحیف چلسی آخرین لحظه 3 امتیاز رو گرفت ولی اشکالی نداره این تیم همه بازیها رو یا اینجوری به زور میبره یا مساوی میکنه،ایشالا هفته آینده امتیاز میده و اینقدر شانس باهاش یار نمیشه...
احتمالا داور رو چند جلسه محروم کنن درست داوری کرد سانچزم که نشد گل افساید بزنه داور قبول کنه حالا بازی برگشت رئال همچین بترکونه بارسا رو که یادش نره بازی رفت رو چجور بردآخه لذتی که تو باخت بارسا هست تو برد رئال نیس :دی ولی دیگه باخت بارسا حال نمیده بس که زیاد شده
میگن ذکایی امشب خوابش نمیبره چون شکست بارسا از تی وی پخش شد :-D
خلاصه روز بد داور بود.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
گل سوم رو خلاقیت گریزمن زده شد.این گریزمن چه بازیکن خوبیه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
تا مهر تاییدی بزنه بر این پستت:ادین ژکو این توپ رو نتونسته گل کنه!
ژکو که عادتشه برای اینکه 1 گل بزنه باید حداقل 4-5 تا موقعیت خوب خراب کنه
خداییش ها@SPECIAL ONE
آقا تو چه حوصله و البته حافظه ای داری،این پستای اعضا رو چطور یادت میمونه و بعد بر له یا علیه اونا ازشون استفاده میکنی؟![]()
آویزون شخمای تیم های دیگه نشواحتمالا داور رو چند جلسه محروم کنن درست داوری کرد سانچزم که نشد گل افساید بزنه داور قبول کنه حالا بازی برگشت رئال همچین بترکونه بارسا رو که یادش نره بازی رفت رو چجور برد
تا جایی که میدونم امسال داور تو تمام بازیهای مهم سر ما رو بریده!!!(جلوی سیتی،همین چلسی و...) ولی مشکلی نیست،تیم ما با قدرت میبره و به زور 1-0 نمیبره...شما برو تیم خودتو ببین که چقدر این فصل داوری به نفعش غش کرد چند تا گل افسایدتون رو نگرفتن
خدارو شکر همه بازی خوب چلسی رو این فصل دیدن خوب نیست ادم انقدر حرفهاش پایه و اساس نداشته باشه چلسی همه بازیهاش رو اینجور میبره خوب نیست ادم از رو حسادت وتنفر راجب یه تیم بزرگ بگه اورتون شانس اورد 4تا نخورد هاوارد رو داشت با تیرک رو شما احتمالا بازی دیگه رو دیدی دیشبم که 3تا از سوسیداد خوردین فعلا برین اونو جمع کنین مسی هم که دیگه فقط موقعیت گل براش فراهم نکنن فاتحش خوندس نمیتونه امسال جز پنالتی و تک به تکی که براش فراهم میکنن کاری بکنه براتون
برو باو،دیگه کسی که با این همه ناداوری علیه لیورپول بگه داوری به نفع لیورپول بوده ارزش حتی جواب دادن نداره و معلومه کاملآ بدون تعصب نظر میده!!!!(همین پنالتی امروز نمونش!)من بیشتر منظورم بارسا بود والی لیورپول که از دور خارجه و منظورت از داوری تمارضهای سوارز هست که داور نمیگیره مشکل تیمتونه که بازیکنی تربیت کرده یا گاز میگیره یا تمارض میکنه لرزش سر میگیره تاپایان بازی به نشونه اعتراض همین شما بازی با ارسنال پنالتی سوارز که گرفته نشد دیدی اما کازورلا پاش داغون شد و پنالتی گرفته نشد اشاره نکردی همنجور که به من میگی بارسا به من ربطی نداره شما هم حقی نداری راجب چلسی اینجور صحبت کنی طلا که پاکه چه منتش به خاکه هی بشین بگو اتوبوسی فلان اینا بازی خوب چلسی رو زیره سوال نمیبره از اون حرفها بود اورتون فقط یه شوت خطرناک زد که اونم چک مهار کرد پس اون صحنه ها رو ندیدی که چلسی اورتون رو به توپ بسته بود یا نه میخوای منکرش بشی پنجمی هم امسال از ان شما تو جزیرس صفت بچسبین تاتنها از چنگتون در نیاره منتظر رئال هم تو لالیگا باشین
اره وقتی تو هر 2 بازی دفاع خودمون بهمون گل میزنه و به بازیکن حریف پاس گل میده و داوری پنالتی مفت واسه تیم حریف میگیره بایدم با اختلاف 1 گل برد ولی این گلهای زده نشون دهنده ی قدرت تیممون هست که هیچ چی نمیتونه مانع پیروزیش بشه و همه رو گل بارون میکنه!!!با رسیدن مصدومامون از بازی اینده گلهای خوردمون هم خیلی کمتر میشه و تو خط دفاع هم به ثبات میرسیم و بعد اون همه رو با اختلاف میبریم نه مثل شما با حداقل اختلاف!!!تیم محبوبتم که تو جزیره 2هفتس داره با نتیجه قاطع برنده میشه جلوی فولام به زور پنالتی برد سوانسی هم که اشتباهات بازیکنانش کمک کرد لیورپول ببره به زور 4.3
راجب داوری هم که میگی بضرر لیورپول بوده کلا تمارضهای سوارز بوده که گرفته نشده که یا 1یا2تا افساید همینو بس که اونم جلوی سیتی بوده
ارزوی بهترین تیم جزیره بودن هم لیورپول باید توگور ببره امسال یوخده پروبال گرفته والی دوران طلائیش به خاطره ها پیوسته
اونجا هم که راجب بارسا گفتم یه اشاره هم به اون تیم دیگه محبوبت کردم چون لیورپول که اصلا درحدو اندازه چلسی نبوده که بخوام راجبش صحبت کنم