• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ادین ژکو این توپ رو نتونسته گل کنه!

16992785784728240120.jpg

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بارسلونا باخته رئالی ها توی تاپیک خودشون چه جشنی راه انداختن :eek::D
آخه لذتی که تو باخت بارسا هست تو برد رئال نیس :دی ولی دیگه باخت بارسا حال نمیده بس که زیاد شده :D
میگن ذکایی امشب خوابش نمیبره چون شکست بارسا از تی وی پخش شد :-D
خلاصه روز بد داور بود.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
امروز تو هیس بوک دیدم در مورد انتقال سانگ به یونایتد نوشته

تو بازی بارسا سوسیه داد که سانگ گند زد. واقعا میخواد بیاد منچستر چیکار کنه ؟ روی فلاینی کار کنن بهتره
@mehrdad201
ببخشید آقا مهرداد، بازیکنی که 2 فصل کامل میذارنش رو نیمکت، چه انتظاری ازش داری؟ کریس و مسی رو هم 2 سال بذاری رو نیمکت نمی تونن یه پاس ساده هم بدن. سانگ واقعا بازیکن خوبی بود، شاید در کارهای دفاعی عالی نبود، اما هم تکنیک، هم قدرت و هم پاس های توپی تو آرسنال میداد.

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
حیف چلسی آخرین لحظه 3 امتیاز رو گرفت ولی اشکالی نداره این تیم همه بازیها رو یا اینجوری به زور میبره یا مساوی میکنه،ایشالا هفته آینده امتیاز میده و اینقدر شانس باهاش یار نمیشه...
شما برو تیم خودتو ببین که چقدر این فصل داوری به نفعش غش کرد چند تا گل افسایدتون رو نگرفتن
خدارو شکر همه بازی خوب چلسی رو این فصل دیدن خوب نیست ادم انقدر حرفهاش پایه و اساس نداشته باشه چلسی همه بازیهاش رو اینجور میبره خوب نیست ادم از رو حسادت وتنفر راجب یه تیم بزرگ بگه اورتون شانس اورد 4تا نخورد هاوارد رو داشت با تیرک رو شما احتمالا بازی دیگه رو دیدی دیشبم که 3تا از سوسیداد خوردین فعلا برین اونو جمع کنین مسی هم که دیگه فقط موقعیت گل براش فراهم نکنن فاتحش خوندس نمیتونه امسال جز پنالتی و تک به تکی که براش فراهم میکنن کاری بکنه براتون

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
آخه لذتی که تو باخت بارسا هست تو برد رئال نیس :دی ولی دیگه باخت بارسا حال نمیده بس که زیاد شده :D
میگن ذکایی امشب خوابش نمیبره چون شکست بارسا از تی وی پخش شد :-D
خلاصه روز بد داور بود.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
احتمالا داور رو چند جلسه محروم کنن درست داوری کرد سانچزم که نشد گل افساید بزنه داور قبول کنه حالا بازی برگشت رئال همچین بترکونه بارسا رو که یادش نره بازی رفت رو چجور برد

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
@SPECIAL ONE

آقا تو چه حوصله و البته حافظه ای داری،این پستای اعضا رو چطور یادت میمونه و بعد بر له یا علیه اونا ازشون استفاده میکنی؟ :D
خداییش ها
یعنی دمش گرم منم تو این موندم این داداشمون چه جوری یادش میمونه

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
احتمالا داور رو چند جلسه محروم کنن درست داوری کرد سانچزم که نشد گل افساید بزنه داور قبول کنه حالا بازی برگشت رئال همچین بترکونه بارسا رو که یادش نره بازی رفت رو چجور برد
آویزون شخمای تیم های دیگه نشو

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
شما برو تیم خودتو ببین که چقدر این فصل داوری به نفعش غش کرد چند تا گل افسایدتون رو نگرفتن
خدارو شکر همه بازی خوب چلسی رو این فصل دیدن خوب نیست ادم انقدر حرفهاش پایه و اساس نداشته باشه چلسی همه بازیهاش رو اینجور میبره خوب نیست ادم از رو حسادت وتنفر راجب یه تیم بزرگ بگه اورتون شانس اورد 4تا نخورد هاوارد رو داشت با تیرک رو شما احتمالا بازی دیگه رو دیدی دیشبم که 3تا از سوسیداد خوردین فعلا برین اونو جمع کنین مسی هم که دیگه فقط موقعیت گل براش فراهم نکنن فاتحش خوندس نمیتونه امسال جز پنالتی و تک به تکی که براش فراهم میکنن کاری بکنه براتون
تا جایی که میدونم امسال داور تو تمام بازیهای مهم سر ما رو بریده!!!(جلوی سیتی،همین چلسی و...) ولی مشکلی نیست،تیم ما با قدرت میبره و به زور 1-0 نمیبره...
این برد نشون میده تیمتون نقص داره و شاید 1 بار شاید 2 بار بتونید از این شانسها بیارید ولی بالاخره اخرش کم میارید...(حتی مربیتون هم گفته مساوی عادلانه بود و برای اورتون متاسفم اونوقت اینجا میگی باید اینقدر به اورتون میزدیم و شانس اورد که نخورد!!!!مشخصه کی بی منطق و بی پایه و اساس حرف میزنه!!!چک نبود همون نیمه اول کارتون تموم بود و به 1 امتیاز هم امید نداشتین!)
به هر حال تو جهنم انفیلد منتظرتونیم!!!(همون جایی که امسال 4 تا به همین اورتون و 5 تا به آرسنال زدیم!!!البته مورینیو با اتوبوسش هیچ وقت 4 5 تا گل نمیخوره ولی به هر حال میگیریمتون!!!)
بارسا هم ربطی به شما و جزیره نداره ولی خوب وقتی نزنی میخوری و بارسا درس عبرت نگرفته هنوز و اونقدر موقعیت های 90 100% رو راحت از دست میده تا تیم حریف شیر میشه و از این کارها میکنه...
مسی هم تو اون زمینی که کیفیتش کاملآ اتفاقی! در حد زمین های لیگ خودمون بود و 11 نفره چپیده بودن تو دفاع یه تنه نبایدم کاری میکرد!!!اصلا چیکار میشد کرد؟
(با این حرفات معلوم شد کی عقده و حسادت و تنفر داره!!!):)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
من بیشتر منظورم بارسا بود والی لیورپول که از دور خارجه و منظورت از داوری تمارضهای سوارز هست که داور نمیگیره مشکل تیمتونه که بازیکنی تربیت کرده یا گاز میگیره یا تمارض میکنه لرزش سر میگیره تاپایان بازی به نشونه اعتراض همین شما بازی با ارسنال پنالتی سوارز که گرفته نشد دیدی اما کازورلا پاش داغون شد و پنالتی گرفته نشد اشاره نکردی همنجور که به من میگی بارسا به من ربطی نداره شما هم حقی نداری راجب چلسی اینجور صحبت کنی طلا که پاکه چه منتش به خاکه هی بشین بگو اتوبوسی فلان اینا بازی خوب چلسی رو زیره سوال نمیبره از اون حرفها بود اورتون فقط یه شوت خطرناک زد که اونم چک مهار کرد پس اون صحنه ها رو ندیدی که چلسی اورتون رو به توپ بسته بود یا نه میخوای منکرش بشی پنجمی هم امسال از ان شما تو جزیرس صفت بچسبین تاتنها از چنگتون در نیاره منتظر رئال هم تو لالیگا باشین

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
من بیشتر منظورم بارسا بود والی لیورپول که از دور خارجه و منظورت از داوری تمارضهای سوارز هست که داور نمیگیره مشکل تیمتونه که بازیکنی تربیت کرده یا گاز میگیره یا تمارض میکنه لرزش سر میگیره تاپایان بازی به نشونه اعتراض همین شما بازی با ارسنال پنالتی سوارز که گرفته نشد دیدی اما کازورلا پاش داغون شد و پنالتی گرفته نشد اشاره نکردی همنجور که به من میگی بارسا به من ربطی نداره شما هم حقی نداری راجب چلسی اینجور صحبت کنی طلا که پاکه چه منتش به خاکه هی بشین بگو اتوبوسی فلان اینا بازی خوب چلسی رو زیره سوال نمیبره از اون حرفها بود اورتون فقط یه شوت خطرناک زد که اونم چک مهار کرد پس اون صحنه ها رو ندیدی که چلسی اورتون رو به توپ بسته بود یا نه میخوای منکرش بشی پنجمی هم امسال از ان شما تو جزیرس صفت بچسبین تاتنها از چنگتون در نیاره منتظر رئال هم تو لالیگا باشین
برو باو،دیگه کسی که با این همه ناداوری علیه لیورپول بگه داوری به نفع لیورپول بوده ارزش حتی جواب دادن نداره و معلومه کاملآ بدون تعصب نظر میده!!!!(همین پنالتی امروز نمونش!)
در مورد چلسی هم معلومه در مورد چلسی نظر میدم چون یکی از رقیبای اصلی امسالمون تو لیگ هست ولی نتیجه لالیگای بارسا(باز تو چمپیونز بود یه چیزی!) چه ربطی به جزیره و شما و چلسی داره من تو اینش موندم!!!
فقط اینو بهت بگم قدرت تیم یعنی اینکه تو روزی که یه تیمی(که جلوی همه مدعیا با بدشانسی باخته ولی جلوت شیر میشه)،بازیکن سابقت بهترین گل فصلش رو بهت میزنه و مدافعت یه گل به خودی و یه پنالتی چرت!(که اشتباه هم بود!) میده بتونی برگردی و بازی رو ببری...;)
گلهای زده ی لیورپول و چلسی و تفاضل گلمون نسبت به چلسی نشون میده چه قدر از چلسی بهتریم...
جوجه رو هم اخر پاییز میشمارن و اخر فصل میبینیم ما واسه پنجمی میجنگیم یا قهرمانی و کی بالاتر قرار میگیره...:)
این است بهترین خط حمله جزیره و حتی اروپا!!!(اگه بازیکنامون کامل باشن بدون شک بهترین خط حمله اروپا رو داریم!!!!)تازه در جریان باشید که بیشتر از 10 بازیمون رو زوج SAS یکیشون تو زمین نبوده و حتی چندین بازی کوتینیو و بهترین کاپیتان دنیا رو نداشتیم...:)
با برگشتن لوکاس و ساخو از بازی آینده تنها مصدوم تاثیر گذار و اصلیمون انریکه میمونه که اونم یه جوری جاش رو پر میکنیم و مطمئن باشید با برگشتن مصدومها بهترین تیم جزیره رو خواهیم داشت...ynwa

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
تیم محبوبتم که تو جزیره 2هفتس داره با نتیجه قاطع برنده میشه جلوی فولام به زور پنالتی برد سوانسی هم که اشتباهات بازیکنانش کمک کرد لیورپول ببره به زور 4.3
راجب داوری هم که میگی بضرر لیورپول بوده کلا تمارضهای سوارز بوده که گرفته نشده که یا 1یا2تا افساید همینو بس که اونم جلوی سیتی بوده
ارزوی بهترین تیم جزیره بودن هم لیورپول باید توگور ببره امسال یوخده پروبال گرفته والی دوران طلائیش به خاطره ها پیوسته
اونجا هم که راجب بارسا گفتم یه اشاره هم به اون تیم دیگه محبوبت کردم چون لیورپول که اصلا درحدو اندازه چلسی نبوده که بخوام راجبش صحبت کنم

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
تیم محبوبتم که تو جزیره 2هفتس داره با نتیجه قاطع برنده میشه جلوی فولام به زور پنالتی برد سوانسی هم که اشتباهات بازیکنانش کمک کرد لیورپول ببره به زور 4.3
راجب داوری هم که میگی بضرر لیورپول بوده کلا تمارضهای سوارز بوده که گرفته نشده که یا 1یا2تا افساید همینو بس که اونم جلوی سیتی بوده
ارزوی بهترین تیم جزیره بودن هم لیورپول باید توگور ببره امسال یوخده پروبال گرفته والی دوران طلائیش به خاطره ها پیوسته
اونجا هم که راجب بارسا گفتم یه اشاره هم به اون تیم دیگه محبوبت کردم چون لیورپول که اصلا درحدو اندازه چلسی نبوده که بخوام راجبش صحبت کنم
اره وقتی تو هر 2 بازی دفاع خودمون بهمون گل میزنه و به بازیکن حریف پاس گل میده و داوری پنالتی مفت واسه تیم حریف میگیره بایدم با اختلاف 1 گل برد ولی این گلهای زده نشون دهنده ی قدرت تیممون هست که هیچ چی نمیتونه مانع پیروزیش بشه و همه رو گل بارون میکنه!!!با رسیدن مصدومامون از بازی اینده گلهای خوردمون هم خیلی کمتر میشه و تو خط دفاع هم به ثبات میرسیم و بعد اون همه رو با اختلاف میبریم نه مثل شما با حداقل اختلاف!!!
معلومه فقط بازی با سیتی و چلسی لیورپول رو دیدی پس در مورد داوری برای لیورپول قضاوت نکن همونطور که چون من بازیهای چلسی رو ندیدم قضاوت نمیکنم...
به خاطره ها پیوسته بود ولی دوباره داره زنده میشه و این بازیهایی که ارائه میده خودش نشون دهنده ی خیلی چیزاست و معلوم میکنه بهترین تیم جزیره کی هست...
اره لیورپول که اصلا در حد و اندازه های شما نیست!!!شما رو چه با بحث با پرافتخارترین تیم انگلیس؟؟؟شما برین با سیتی و پی اس جی که 3 4 ساله تیم شدن بحث کنین نه با تیمهای با ریشه ای مثل لیورپول،آفرین...(تیم سوم شهر لندن پرافتخارترین تیم انگلیس رو در حد خودش نمیدونه!!!!خخخخخ یعنی اعتماد به نفس شما رو محمود داشت مطمئن باش اوباما رو تحریم کرده بود و الان دلار 200 300 تومن بود...:))

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
خب همینطور که فکر میکردم بالاخره رئال اومد صدر رو گرفت فکر میکنم انچلوتی رئال رو قهرمان کنه تیمهای انچلوتی نیم فصل دوم بهتر بازی میکنن با اینکه طرفدار رئال نیستم اما بخاطر انجلوتی دوست دارم رئال قهرمان بشه (سالها پیش هم بخاطر کاپلو دوست داشتم رئال قهرمان بشه ;))

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم انجلوتی رو خیلی دوست داشتم اما بعد از اون کاری که با ریوالدو کرد از چشمم افتاد.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
فعلا که عروسی اومده به کوچه رئالی ها
ولی من چشمم آب نمیخوره رئال بتونه قهرمان بشه
در بیرون خونه رئال اون صلابت داخل خونه رو نداره بازی هفته آینده با اتلتیکو میتونه عیار خوبی واسه این موضوع باشه

بالا