اولا که فصل پیش، فصل پیش بود...همون دورتموند این فصل زیر لورکوزنیه که از منچستر تو بحران 5 تا تو خونه میخوره..PSG که بماند.ماشالله به بهترین لیگ دنیا...
======
شما فکر میکنی اگه این فصل بایرن و پپ تو لیگ انگلیس بودند، اختلافشون با تیم دوم چقدر میشد؟ تنها لیگی که بایرن برای قهرمانی توش به زحمت میفته لالیگا هست.
ضمنا یادمون باشه رقیب مستقیم بایرن تو بوندسلیگا فصل پیش تو فینال بود و الانم جز 8 تا هست... فعلا رقبای خوزه یک به یک دارند حذف میشند.
=========
حداقل خوبه بایرن و دورتموند آبروی بوندسلیگا رو نگه داشتند... آبروی لیگ انگلیس رو کی باید نگه داره.
دیگه باختهای 2-0 که توی فوتبال طبیعیه اونم اگه یه نیمه 10 نفره باشن منچستر هم واقعا بد کار کرد اینو قبول دارمحداقل خوبه بایرن و دورتموند آبروی بوندسلیگا رو نگه داشتند... آبروی لیگ انگلیس رو کی باید نگه داره.
چرا من خیلی جاها شنیدم که طرفدارای افراطیش همچین نظرهایی هم دارن!!!کسی نگفته بود بوندسلیگا بهترین لیگ دنیاست که شما داری واسش کری می خونی و مسخره می کنی!
تیمای انگلیسی هم فعلا 3 تاشون باختن یکیشون مساوی کرده
ضمنا رئال در تاریخ تا به حال در خاک آلمان پیروز نشده بود و این اولین بردشون بود!
فقط همینو بگم که فولام این شالکه و لورکوزن رو میبره....شما فکر میکنی اگه این فصل بایرن و پپ تو لیگ انگلیس بودند، اختلافشون با تیم دوم چقدر میشد؟ تنها لیگی که بایرن برای قهرمانی توش به زحمت میفته لالیگا هست.
در غیاب لیورپول دم چلسی گرم که نگه داشته و از سال اینده لیورپول یه آبرویی نشون میده که دیدن داره...حداقل خوبه بایرن و دورتموند آبروی بوندسلیگا رو نگه داشتند... آبروی لیگ انگلیس رو کی باید نگه داره.
فعلا که همون فولام رفته مربی آلمانی اوردهچرا من خیلی جاها شنیدم که طرفدارای افراطیش همچین نظرهایی هم دارن!!!
تیمهای انگلیسی(م ن چ س ت ر رو که بیخیال ولی آرسنال بد شانسی آورد همه هم دیدن و سیتی هم تازه 2 ساله اومده این جام و نمیشه بهش خورده گرفت) و با اختلاف 2 گل باختن نه 6 تا!!!یا 4 تا اونم از پی اس جی!!!
همین تحقیر برای تمومی این سالها بسه...
فقط همینو بگم که فولام این شالکه و لورکوزن رو میبره....
بایرنم جزیره بود واسه سهمیه تلاش میکرد نه قهرمانی...
در غیاب لیورپول دم چلسی گرم که نگه داشته و از سال اینده لیورپول یه آبرویی نشون میده که دیدن داره...
م ن چ س ت ر هم تا پارسال خوب بود و همین ریال به ناحق حذفش کرد ولی امسال داغون شده و انتظاری هم ازش نیست...(هر چند میاد جزو 8 تا،مطمئنم)
آقا این عکس پروفایلتو دیدم حالم گرفته شد، دلم هواشو کردهاولا که فصل پیش، فصل پیش بود...همون دورتموند این فصل زیر لورکوزنیه که از منچستر تو بحران 5 تا تو خونه میخوره..PSG که بماند.
ثانیا من راجبه چیزی که وجود نداره و امکانش نیس نمیتونم نظر بدم که مثلا بایرن اگه تو پریمیر لیگ بود اختلافش با تیم دوم چقد بود..اصلا مگه اول میشد که حالا راجب اخلافشم بحث کنیم؟! کی میدونه! خداییش همین بازی با آرسنال تا قبل اخراج حتی آرسنال بهتر بود...اگه معیارتم فصل قبله که همون بایرنی که 6 هفته مونده به پایان فصل قهرمان شد آرسنال رو به سختی و با گل زده تو خونه حریف حذف کرد...حالا 7 تایی کردن بارسا رو کار ندارم :دی
تیمهای انگلیسی خوب کار نکردن ولی قبول کنین که بدشانسم بودن...حالا ببیینیم بازیهای برگشت چه اتفاقی میفته..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
آره واقعا منم دلم تنگ شده واسش :-(آقا این عکس پروفایلتو دیدم حالم گرفته شد، دلم هواشو کرده![]()
نفهميدم قضيه اش چيه؟
تا 2-3 ماه دیگه با فیلم گودزیلا روی پرده های سینما میاد! یک بلک باستر عظیم که نمیشه انتظار داشت نقشش در این فیلم به تاثیرگذاری شخصیت سریالش باشهآره واقعا منم دلم تنگ شده واسش :-(
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
نفهميدم قضيه اش چيه؟
واقعا لذت می برم که دارم خواری و خفت منچستر رو می بینم.
هیچ لذتی بالاتر از دیدن ذلت منچستر نیست.
خیلی روزهای خوبیه
داداش یه عمر شما خفت و خواری تیمت رو دیدی عقده ای شدی زیاد فشار نیار به خودت بابا خوب نیست سکته مکته ای میکنیاواقعا لذت می برم که دارم خواری و خفت منچستر رو می بینم.
هیچ لذتی بالاتر از دیدن ذلت منچستر نیست.
خیلی روزهای خوبیه