• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
Caras_Xavi_55_original.jpg

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ماشالله به بهترین لیگ دنیا...

======

شما فکر میکنی اگه این فصل بایرن و پپ تو لیگ انگلیس بودند، اختلافشون با تیم دوم چقدر میشد؟ تنها لیگی که بایرن برای قهرمانی توش به زحمت میفته لالیگا هست.

ضمنا یادمون باشه رقیب مستقیم بایرن تو بوندسلیگا فصل پیش تو فینال بود و الانم جز 8 تا هست... فعلا رقبای خوزه یک به یک دارند حذف میشند.

=========

حداقل خوبه بایرن و دورتموند آبروی بوندسلیگا رو نگه داشتند... آبروی لیگ انگلیس رو کی باید نگه داره.
اولا که فصل پیش، فصل پیش بود...همون دورتموند این فصل زیر لورکوزنیه که از منچستر تو بحران 5 تا تو خونه میخوره..PSG که بماند.
ثانیا من راجبه چیزی که وجود نداره و امکانش نیس نمیتونم نظر بدم که مثلا بایرن اگه تو پریمیر لیگ بود اختلافش با تیم دوم چقد بود..اصلا مگه اول میشد که حالا راجب اخلافشم بحث کنیم؟! کی میدونه! خداییش همین بازی با آرسنال تا قبل اخراج حتی آرسنال بهتر بود...اگه معیارتم فصل قبله که همون بایرنی که 6 هفته مونده به پایان فصل قهرمان شد آرسنال رو به سختی و با گل زده تو خونه حریف حذف کرد...حالا 7 تایی کردن بارسا رو کار ندارم :دی
تیمهای انگلیسی خوب کار نکردن ولی قبول کنین که بدشانسم بودن...حالا ببیینیم بازیهای برگشت چه اتفاقی میفته..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Last edited:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دیشب فیلیپه ملو چه کرد وسط زمین،اسنایدر رو تقریبا خنثی کرده بودن البته،اما 4 5 تا پاس قطری هر کدومشون دادن که آدم جیگرش حال می اومد!

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
حداقل خوبه بایرن و دورتموند آبروی بوندسلیگا رو نگه داشتند... آبروی لیگ انگلیس رو کی باید نگه داره.
دیگه باختهای 2-0 که توی فوتبال طبیعیه اونم اگه یه نیمه 10 نفره باشن منچستر هم واقعا بد کار کرد اینو قبول دارم
ولی اگه یادت باشه در همین مرحله ی گروهی از 8 تقابل تیمهای انگلیسی با آلمانی 6-2 به نفع لیگ برتر تموم شد

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
کسی نگفته بود بوندسلیگا بهترین لیگ دنیاست که شما داری واسش کری می خونی و مسخره می کنی!
تیمای انگلیسی هم فعلا 3 تاشون باختن یکیشون مساوی کرده
ضمنا رئال در تاریخ تا به حال در خاک آلمان پیروز نشده بود و این اولین بردشون بود!
چرا من خیلی جاها شنیدم که طرفدارای افراطیش همچین نظرهایی هم دارن!!!
تیمهای انگلیسی(م ن چ س ت ر رو که بیخیال ولی آرسنال بد شانسی آورد همه هم دیدن و سیتی هم تازه 2 ساله اومده این جام و نمیشه بهش خورده گرفت) و با اختلاف 2 گل باختن نه 6 تا!!!یا 4 تا اونم از پی اس جی!!!:)
همین تحقیر برای تمومی این سالها بسه...;)
شما فکر میکنی اگه این فصل بایرن و پپ تو لیگ انگلیس بودند، اختلافشون با تیم دوم چقدر میشد؟ تنها لیگی که بایرن برای قهرمانی توش به زحمت میفته لالیگا هست.
فقط همینو بگم که فولام این شالکه و لورکوزن رو میبره....
بایرنم جزیره بود واسه سهمیه تلاش میکرد نه قهرمانی...:)
در غیاب لیورپول دم چلسی گرم که نگه داشته و از سال اینده لیورپول یه آبرویی نشون میده که دیدن داره...
م ن چ س ت ر هم تا پارسال خوب بود و همین ریال به ناحق حذفش کرد ولی امسال داغون شده و انتظاری هم ازش نیست...(هر چند میاد جزو 8 تا،مطمئنم)

Last edited:

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
در پایان دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان
لالیگا : 3 تیم 9 امتیاز 9 گل زده 1 گل خورده
بوندسلیگا : 4 تیم 6 امتیاز 7 گل زده 8 گل خورده
لیگ برتر انگلیس : 4 تیم 1 امتیاز 1 گل زده 7 گل خورده
لیگ ایتالیا : 1 تیم 0 امتیاز 0 گل زده 1 گل خورده

بله لالیگا بدردنخوره و لیگ انگلیس بهترین لیگ دنیاست!

-----------------
روی کین: لیگ برتر، بهترین لیگ دنیاست؟ کاملا مزخرف است
وی در این باره گفت: فکر می کنم افکار عمومی در مورد بهترین بودن لیگ برتر در جهان اشتباه می کنند و شستشوی مغزی داده شده اند؛ به نظر من این فکر مزخرف است!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
اگه اون بچه بازی رو سانتانا روی گل دوم در نمیاورد و یا دراکسلر اون دروازه خالی رو گل میکرد قطعا شالکه اینطوری با افتضاح نمیباخت
شالکه و لورکوزن واقعا خراب کردن این دور اگه رفته بودن یورو لیگ بهتر بود
طرفدارای لیگ برترم خداوکیلی هیچی نگن بهتره 3 شکست و یک مساوی
الان انگلیسی ها تو رفت این مرحله 1 امتیاز گرفتن آلمان ها 6 امتیاز
این سهمیه بندی هم بر اساس همین امتیازاس همینطور الکی نیست که بگن چون شالاکه 6تا خورده یه سهمیه آلمان کم
همه تیمها هم جمع کنن برن چون سال دیگه لیورپول میخاد بیاد
smile%28110%29.gif

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
صحنه ای که بهش اشاره کردم و دراکسلر نتونست گل کنه توپ رو
1393448817_595924_1393448884_noticia_grande.jpg

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
چرا من خیلی جاها شنیدم که طرفدارای افراطیش همچین نظرهایی هم دارن!!!
تیمهای انگلیسی(م ن چ س ت ر رو که بیخیال ولی آرسنال بد شانسی آورد همه هم دیدن و سیتی هم تازه 2 ساله اومده این جام و نمیشه بهش خورده گرفت) و با اختلاف 2 گل باختن نه 6 تا!!!یا 4 تا اونم از پی اس جی!!!:)
همین تحقیر برای تمومی این سالها بسه...;)

فقط همینو بگم که فولام این شالکه و لورکوزن رو میبره....
بایرنم جزیره بود واسه سهمیه تلاش میکرد نه قهرمانی...:)

در غیاب لیورپول دم چلسی گرم که نگه داشته و از سال اینده لیورپول یه آبرویی نشون میده که دیدن داره...
م ن چ س ت ر هم تا پارسال خوب بود و همین ریال به ناحق حذفش کرد ولی امسال داغون شده و انتظاری هم ازش نیست...(هر چند میاد جزو 8 تا،مطمئنم)
فعلا که همون فولام رفته مربی آلمانی اورده :)
لورکوزن و شالکه چوب مدیریت ضعیفشون رو می خورن و گرنه چیزی از رقبا کم ندارن و تیم کم ستاره ای هم نیست و اگر یک مربی کاربلد بالا سرشون باشه از دورتموند هم بهتر میشن
این همون شالکه ای هست که 7 تا به اینتر زد و تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان هم اومد پارسال هم آرسنال رو در لندن دو هیچ برد ولی مدیریت این تیم بعد از فقط دو سه تا نتیجه ضعیف تو لیگ مربی خوبشون رو عوض کردن و یک مربی ضعیف مثل ینس کلر رو اوردن سر کار که با این همه افتضاح هنوز پاش وایسادن!
لورکوزن هم که همه هم و غم مدیرانش شده اینکه به بایرن بازیکن ندن
قطعا همون فلیکس ماگات رو که الان شده مربی فولام اگر این شالکه و لورکوزن جذب می کردن خیلی الان وضعشون فرق می کرد.
بایرن هم الان بهترین تیم اروپاست و اگر میرفت جزیره بقیه تیمای باید برای دومی تلاش می کردن

• Like
Reactions: al2

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اولا که فصل پیش، فصل پیش بود...همون دورتموند این فصل زیر لورکوزنیه که از منچستر تو بحران 5 تا تو خونه میخوره..PSG که بماند.
ثانیا من راجبه چیزی که وجود نداره و امکانش نیس نمیتونم نظر بدم که مثلا بایرن اگه تو پریمیر لیگ بود اختلافش با تیم دوم چقد بود..اصلا مگه اول میشد که حالا راجب اخلافشم بحث کنیم؟! کی میدونه! خداییش همین بازی با آرسنال تا قبل اخراج حتی آرسنال بهتر بود...اگه معیارتم فصل قبله که همون بایرنی که 6 هفته مونده به پایان فصل قهرمان شد آرسنال رو به سختی و با گل زده تو خونه حریف حذف کرد...حالا 7 تایی کردن بارسا رو کار ندارم :دی
تیمهای انگلیسی خوب کار نکردن ولی قبول کنین که بدشانسم بودن...حالا ببیینیم بازیهای برگشت چه اتفاقی میفته..

آقا این عکس پروفایلتو دیدم حالم گرفته شد، دلم هواشو کرده :(

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
این سالزبورگ اتریش(همونی که بایرن رو 3-0 برده بود...ردبول) چه تیم شاخیه!!! :ی
تو مجموع دو بازی رفت و برگشت لیگ اروپا، آژاکس رو 6-1 برده!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آره واقعا منم دلم تنگ شده واسش :-(

تا 2-3 ماه دیگه با فیلم گودزیلا روی پرده های سینما میاد! یک بلک باستر عظیم که نمیشه انتظار داشت نقشش در این فیلم به تاثیرگذاری شخصیت سریالش باشه

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
نفهميدم قضيه اش چيه؟

از چپ به راست (احتمالاً) امتیازات بیشتر نسبت به رئال - تساوی در امتیازات با رئال - رئال در صدر و خب صورت شاوی در حالت های مختلف.

پ.ن. احتمالاً خالق این عکس برای رسیدن به این ایده ی بامزه اینقدر به تخیلش فشار آورده که تخیلش رگ به رگ شده.

DeniZRaD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
75
واقعا لذت می برم که دارم خواری و خفت منچستر رو می بینم.
هیچ لذتی بالاتر از دیدن ذلت منچستر نیست.
خیلی روزهای خوبیه

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
واقعا لذت می برم که دارم خواری و خفت منچستر رو می بینم.
هیچ لذتی بالاتر از دیدن ذلت منچستر نیست.
خیلی روزهای خوبیه
داداش یه عمر شما خفت و خواری تیمت رو دیدی عقده ای شدی زیاد فشار نیار به خودت بابا خوب نیست سکته مکته ای میکنیا

بالا