• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
در ديدار برانشوايگ و مونشن گلادباخ دروازه‌بانان دو تيم از جمله دانيل داوري دروازه‌بان ملي‌پوش کشورمان گل به خودي زدند. داوري در دقيقه 24 با گل به خودي مونشن گلادباخ را يک بر صفر پيش انداخت و تراشتگن دروازه بان مونشن گلادباخ که براي فصل آينده با بارسلونا به توافق رسيده است نيز در دقيقه 52 با گل به خودي بازي را به تساوي کشاند.
خخخخخخخ....کل کل گل به خودی دروازه بانا بوده :دی
پ.ن: والدزی دیگر در راه است :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دروازه بان فقط نویر. خداییش الان شماره یک هست. سیو هاش تو بازی بایرن شالکه استثنایی بود.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بازی با آرسنال هم عالی بود...این آلمانیها همیشه بهترین دروازه بانارو داشتن.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
لطفن جو گیر نشو

لیورپول و آرسنال کلن برای سومی و چهارمی ساخته شدن

تیمای شاختری هم هستند . همین یونایتد هم امسال اینجوره . سال دیگه لیورپول و باید 6-7 ام دیید اون پایینا
جوجه رو آخر پاییز میشمارن جوجه...;)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دیگه پنالتی که برای استوک گرفتن تابلو بود درسته
کوشیلنی هل شد به توپی که داشت از بالای سرش رد می شد مثل یه والیبالیست ضربه زد خودش هم خندش گرفت که چه سوتی داده

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
یکم قدیمیه

52568232028012207725.jpg

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
دیگه پنالتی که برای استوک گرفتن تابلو بود درسته
کوشیلنی هل شد به توپی که داشت از بالای سرش رد می شد مثل یه والیبالیست ضربه زد خودش هم خندش گرفت که چه سوتی داده
ببین دوست عزیز شما نظرت رو دادی، من هم نظرم رو میدم. دوست هم ندارم طول بدیم این بحث رو. من همیشه نظر خودم رو میدم، کاری ندارم تیم خودمه یا نه. نمونش پنالتی با بایرن که گفتم پنالتی بود، و نمونش پنالتی که گفتم برای لیورپول مقابل آرسنال داور نگرفت که هوادارای لیورپول هم نقل کردن کامنت من رو. به هر حال من نظر خودم رو میدم،
1. کوشیلنی همیشه وقتی پنالتی یا اخراج میشه همیشه همین حالته، حتی وقتی به اشتباه داور پنالتی می گیره. پس حالت مدافع رو در تصمیم گیری تاثیر نمیدن که. اگر دفاع بخنده پنالتی درسته، اگر اعتراض کنه غلطه، 100 بار بوده مدافع اعتراض کرده اما پنالتی درست بوده.
2. گزارشگر goal و caughtoffside گفتن اشتباه بوده.
3. نمیدونم شما فوتبالیست هستی یا نه. اگر هستی شما وقتی می پری تو هوا که شوت بزنی، خود به خود دستت میره بالا واسه تعادل.
4. فاصله توپ از دست خیلی کمتر از 1 متر هست. شاید حدود 70 سانتر. شما تند و تیز ترین گربه جهان رو هم بیاری نمیتونه دستش رو تو این فاصله بکشه کنار:D
5. بازیکن در حالت نا متعادل هست. نه تنها تو هواست، بلکه در حال شوت زدن تو هوا هم هست.
6. آخه کدوم انسانی، یا از نظر شما والیبالیستی، وقتی از عمد توپ رو با دست میزنه، اون یکی دستش جهت مخالف میره؟! حرکت خلاف 2 دست یک چیز غیر عمدی هست، و نشون میده از عمد دستش رو تکون نداده.
7. من این ویدئو رو آدرسش رو میذارم، نگاه کن. قبل از اینکه والترز توپ رو بزنه، دست کوشیلنی همون بالاست، موقعی هم که می خوره همون بالاست.
شما اگر ویدئو رو نگاه کنی، حرکت دستش طوریه که آدم فکر می کنه از عمد زده، اما حرکت سایر اندامش رو ببینی می فهمی که موقع شوت و فرود هر کسی دستش رو اینطوری حرکت میده، دلایلم رو هم بالا گفتم. قشنگ در حالی که توپ داره میاد رو پاش که شوت بزنه، توپ رو والترز میزنه، این بنده خدا غیب که نمیتونه بشه. شما یک لحظه اصلا دست ها رو ول کن، به پاهاش خیره شو، ببین چطوری توپ یهو عوض میشه.
penalty.mp4.mp4

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یه لحظه احساس کردم دارن ازم توی زندان گوانتنامو بازجویی می کنن! در این فواصل کم هم حرکات غریزی انجام میشه مثلا وقتی شیء خاصی بطرفتون میاد ناخواسته و در سریعترین زمان حرکتی بدون تفکر انجام می دید
شما به ویدئو و اون لحظه که توپ در آستانه ی برخورد به دستش قرار می گیره دقت کن نوع حرکت دست از حالت طبیعی و عادی خارج میشه و تقریبا در بالاتر از سرش توپ به دستش برخورد می کنه!
نمی دونم کوشیلنی خواست دستش رو از مسیر توپ کنار بکشه یا یک حالت غریزی و ناخواسته برای دفاع توپ بود هر چی که بود غیر عادی بود!
این ویدئو از زاویه بهتری صحنه رو نشون میده
http://video.varzesh3.com/england/premier-league-england/استوک-سیتی-1-0-آرسنالگل-های-بازی/

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
قربون همین ویدئو که گذاشتی برم! ثانیه 19 تا 24، شما اصلا نگاه کن تمرکز کوشیلنی به چیه؟! تمام حواسش و نگاهش به اینه که توپ رو شوت کنه، همین صحنه که حرکت آهسته هست نشون میده هیچ عمدی نداره. اصلا صورتش سمت پاشه واسه شوت زدن. حالا شما سرعت رو 5 برابر کن. چی میشه!!! شما از همون اول داری نگاه می کنی به دستش، شما به صورتش، به کل بدنش نگاه کن، چطوری این از عمد دستش رو برده واسه توپ !!! صحنه از راه دورش چون فاصله زیاد هست کاملا غلط اندازه. شما همون ثانیه 19 تا 24 رو نگاه کن.
من دیگه در این مورد پستی نمیدم. چون الکی کش میاد، نظر هیچکدوممون هم عوض نمیشه:D

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به نظر من: بعد از مسی و رونالدو سوارز بهترین بازیکن دنیاست.توپ که زیر پای سوارز هست لیورپول بوی گل میده.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی اتلتیکو - رئال این گابی دقیقه 46 چه سوپر گلی زد. اما من فکر میکنم نیمه دوم رئال گل خواهد زد و این بازی اخراجی خواهد داشت.

از فاصله 34 متری یه شوت زد 100 کیلومتر بر ساعت سرعت داشت.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
لالیگا این فصل چه جالب شده...بازم اختلاف کم شد.

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467

بازی زیبایی بود اتلتیکو و رئال . جنگجویانه
مساوی نتیجه ی عادلانه ای بود

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
هر دو تا تیم مثل چلسی بازی می کردن!

البته خیلی وحشیانه و درگیر

تیمای لیگ برتر خیلی باکلاس تر بازی میکنند حتی اگر بازی فیزیکی باشه

در ضمن سبک بازی هر تیمی بستگی به شرایط هم داره
همین سیتی که خیلی تهاجمیه دیدید جلو بارسا چجور اتوبوسی بود یا همین رئال امشب

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
خیلی وقت بود قضاوت به این خوبی ندیده بودم. توی فوتبال امروز که هر روز بیش تر به سینما شبیه می شه و بازیکنا با کوچکترین برخورد خیلی عجیب غریب تعادلشون رو از دست می دن و خودشون رو زمین می اندازن، وجود داورهای باهوشی مثل کارلوس دلگادو که نه فریب این دایوها رو می خورن و نه مصدومیت های ساختگی رو برای فوتبال زیبا یه نعمت بزرگن.

تبلیغات نامنظم و فشرده ی دور زمین و توپ جمع کن هایی که در یک صحنه برای وقت تلف کردن توپ رو به بازیکن های رئال نمی دادن یه بار دیگه نشون داد که سطح برگزاری لیگ اسپانیا هنوز پایینه.

گل های بازی بیشتر بخاطر کارهای دفاعی ضعیف بود تا نبوغ تیمی. روی گل اول اتلتیکو اشتباه راموس فاحش بود.

دیگو کستا اگه بخواد همینطور به تمارضاش ادامه بده، خیلی براش گرون تموم می شه، چون برای داورا میشه یه سوئارز دیگه. ضمناً به نظرم از ضعیف ترین بازیکنای زمین بود. حداقل می تونست دو بار هم تیمیش رو در موقعیت گل خیلی خوب قرار بده که خودش اقدام به شوت زنی کرد.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
مدیر فروم که یه منچستری باشه توهینهای یه هوادار چلسی به لیورپول ثبت میشه ولی جواب یه لیورپولی در برابر توهینهاش بلافاصله پاک میشه!!!
متاسفم...............

بالا