• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما پست ها رو ریپورت بده مطمئن باش بررسی میشه.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
مدیر فروم که یه منچستری باشه توهینهای یه هوادار چلسی به لیورپول ثبت میشه ولی جواب یه لیورپولی در برابر توهینهاش بلافاصله پاک میشه!!!
متاسفم...............
به به چقدر شما زیبا کارشناسی کردی واقعا ادبیات خوبی بکار میبری من یادم نمیاد اونجور پست داده باشم
جناب مهرداد واقعا بی طرف هست و هیچ وقت ناعادلانه برخورد نکرده من اکثر گفتم اگه همه طرفداران یه تیم مثل ایشون بودن عالی میشد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به به چقدر شما زیبا کارشناسی کردی واقعا ادبیات خوبی بکار میبری من یادم نمیاد اونجور پست داده باشم
جناب مهرداد واقعا بی طرف هست و هیچ وقت ناعادلانه برخورد نکرده من اکثر گفتم اگه همه طرفداران یه تیم مثل ایشون بودن عالی میشد

ممنون از شما احسان عزیز
من از روزی که وضعیت همکار پیدا کردم خدا وکیلی سعی کردم گرایش رنگی و تیمی رو بذارم کنار.
بارها شد بچه های طرفدار ارسنال و چلسی و لیورپول برای من ریپورت دادن و تا حد امکان هم سعی کردم تا جایی که در توان بوده بررسی کنیم.

رک هم میگم. اگه بخوایم پست ها رو ویرایش کنیم واقعا عذاب اوره. برای همین از اول به علی اقا و مدیرا گفتم که من پستی رو از نظر خودم مشکل دار ببینم حذف میکنم. رو در بایستی هم ندارم. تو تاپیک منچستر شاید من بیشتر از سایر تاپیک ها پست پاک کرده باشم با اینک طرفدار منچسترم.

اما به بعضی از دوستان عزیزمون. یه توصیه دوستانه میکنم. وقتی شما با لحن نیش دار و کنایه و متلک با بقیه حرف میزنید توقع نداشته باشید که واکنش نشون ندن.
بارها گفتم. بازم میگم. پست مورد دار میبینید ریپورت بدید. نیاز نیست پاسخ بدید چون پاسخ شما هم پاک میشه. کلا وقتی پست مورد دار ببینم هم اون پست پاک میشه هم پستهایی که اون پست مورد دار رو کوت کرده باشن.

تعارف هم با کسی نداریم. قوانین باید تا حد امکان اجرا بشه.

تشکر از همه رفقا

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
باز ی میلان با اتلتیکو بود که از کارلتو نقل شده بود که سیدرف گفتم چجور میشه اتلتیکو رو شکست داد
خوب یکی نیست بگه جناب کارلتو شما اگه راه پیروزی براتلتیکو رو میدونی چطور شد که تو لیگ بازی رفت رو باختی و بازی دوم رو هم مساوی کردین خوب میلان هم که باخت اون بازی رو;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی میلان اتلتیکو واقعا حق میلان برد بود. 2 تا تیر دروازه زد. یکی 2 تا موقعیت خوب بدست اورد. از اون طرف اتلتیکو روی یه ضربه کرنر با اشتباه مضحک دفاع و دروازه بان میلان به گل رسید.

اتلتیکو تیم خاصی نیست. اما خشن بازی میکنه. دیشب جلو رئال هم نیمه دوم دل به ضد حمله داشت و تک مهاجمه بازی میکرد. تیم های بزرگ اینطوری بازی نمیکنن.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
حال این دیگو کاستا فصل بعد بیاد چلسی یوخده اعصابش باید مصلت باشه اگه فالکائو هم بیاد چه شود چلسی
خداییش همین شورله هم بهش هروقت میدون دادن تو چلسی چه کرده

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
منچستر سیتی باز طوفانی شده
اگوئرو *فرناندینیو*اماده تر ازقبل توره ونگردو هم به این جمع اضافه کنید
منچستر نباید بزاره سناریو بازی قبل تکرار بشه

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
بچه بیان نهار امروز مهمون شورله هستیم
بنده خدا زحمت کشیده یه غذا مجردی درست کرده زشته نریم
n07pi3dki61sw2pw0o1_500.jpg

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بچه بیان نهار امروز مهمون شورله هستیم
بنده خدا زحمت کشیده یه غذا مجردی درست کرده زشته نریم
n07pi3dki61sw2pw0o1_500.jpg
انگار مهمون داره! یا شاید هم تنهایی 6 تا می زنه به بدن!

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
ستاره لورکوزن باید بره انگلیس 3 تا 3 تا واسه چلسی گل بزنه اونا هم به جای دستمزد بهش نیمرو بدن بعد خود لورکوزن بیاد 6 تا از رئال بخوره :))
نیمرو = نمیرو یعنی فقط به درد این میخوره بخوری تا نمیری :D

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ستاره لورکوزن باید بره انگلیس 3 تا 3 تا واسه چلسی گل بزنه اونا هم به جای دستمزد بهش نیمرو بدن بعد خود لورکوزن بیاد 6 تا از رئال بخوره :))
نیمرو = نمیرو یعنی فقط به درد این میخوره بخوری تا نمیری :D
اون لورکوزن نبود شالکه بود :eek:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اره حاجی تاریخشو نگاه نکرده بودم
خیلی بده شد اینجور الان سیتی 2تا بازی عقب افتاده داره و اینجور همش یه علامت سوال میمونه برای ادم چون تکلیف جدول درست حسابی معلوم نیست هی ادم میمونه که نتیجه 2بازی عقب افتاده سیتی چه خواهد شد فلان...........انشالله که دست به دست هم ندن تا سیتی قهرمان بشه امسال به طور طبیعی این امر اگه شایسته هست اتفاق بیفته;)

Last edited:

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
اینو احتمالا همتون دیدین
اما خیلی جالبه و تقریبا واقعیت امسال لیگ های اروپایی رو نشون میده
گفتم بذارم اونایی ندیدن هم ببینن:D

1975127_136105663226565_24967948_n.jpg

بالا