• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل ارسنال به نظر خطا بود. البته خب بازیه چون پارسال یادمه خود بایرن یکی 2 تا گلی که به بارسلونا زد خطا بود.

به هر حال بازی تمام شد و بایرن و اتلتیکو مادرید صعود کردن به مرحله بعد.

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
گل ارسنال که خطا بود ولی با بضاعتی که ارسنال داره خوب بودن

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این روبن خجالت نمی کشه! اون صحنه قشنگ باید کارت زرد بگیره. گل ما خطا بود، اما اونور هم روی موقعیت مانزوکیچ خطا کردن روی چمبرلین.
هنوز هم اون دوستانی که می گفتن بایرن بازی پارسال آرسنال رو دست کم گرفت می خوان بگن بازم دست کم گرفت؟! حداقلش مثل باقی تیم ها برگشت نرفتیم 4 تا بخوریم و مطمئنم خیلی از بایرنی ها تا دقایق پایانی باز هم می ترسیدن گل بخورن.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
عوضش اون پنالتی هم کامل تمارض روبن بود.

Sent from my GT-I9300
ببین به نظر من پاش خورد بهش، و قانون فوتبال میگه خطا، اما خداییش با اون ضربه هیچ بازیکنی نمیفته زمین، هم این پنالتی هم پنالتی رفت پنالتی بود، اما روبن توی هردو می تونست به بازی ادامه بده و من مطمئنم اگر مسی بود روی هیچ کدوم خودش رو نمینداخت روی زمین. روبن منتظره یه چیزی بخوره به پاش و پنالتی بگیره، این رو اون صحنه دایوش میگه...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بایرن امسال تیم خوبیه ولی بهش نمیخوره قهرمان شه...تیکی تاکاشون پختگی تیکی تاکای بارسای تو اوج رو نداره بنظرم..فقط خوبیش اینه راه های گلزنیشون زیاده مثه بارسا هم مجبور نیستن حتما برن تو محوطه جریمه تا گل بزنن..خلاصه به شخصه فک میکنم بارسای گواردیولا از بایرنش قوی تر بود زمانی که تو اوج بود..دوس دارم بایرن مرحله بعد بخوره به اتلتیکو...اتلتیکو خوراکش اینجور تیمهاست...یجوری بازیو میبنده که تیکی تاکا کلا تعطیل میشه...اتلتیکو استاد تخریب بازی حریفه...اگه بخوره به بایرن من که میگم بایرن حذفه.

Sent from my GT-I9300

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ببین به نظر من پاش خورد بهش، و قانون فوتبال میگه خطا، اما خداییش با اون ضربه هیچ بازیکنی نمیفته زمین، هم این پنالتی هم پنالتی رفت پنالتی بود، اما روبن توی هردو می تونست به بازی ادامه بده و من مطمئنم اگر مسی بود روی هیچ کدوم خودش رو نمینداخت روی زمین. روبن منتظره یه چیزی بخوره به پاش و پنالتی بگیره، این رو اون صحنه دایوش میگه...
دقیقا...میشد به بازی ادامه بده ولی دنبال بهونس نقش زمین شه...اینش رو اعصابه.

Sent from my GT-I9300

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اتفاقا بایرن امسال هم بیشترین شانس رو برای قهرمانی داره! گول بازی امشب رو نخورید آرسنال فراتر از حد انتظار بازی کرد ولی این قضیه در مورد بقیه ی تیمها صدق نمی کنه!
دقیقا پارسال هم چنین اتفاقی افتاد پس از باخت خانگی بایرن مقابل آرسنال حتی خود ونگر هم گفته بود که این بایرن آمادگی قهرمانی رو نداره ولی بعدش دیدیم با چه اقتداری تا فینال رفتن و قهرمان شدن
بنظرم تنها 2 تیم می تونن بایرن رو حذف کنن 1. رئال خصوصا اگه روزشون باشه 2. چلسی با اون سبک همیشگی!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
من تو پی اس گفتم یه بار اتلتیکو با میلان بازی کنم 6بر 3 بردم با خودم گفتم تو واقعیت عمرا رقم بخوره این نتیجه اما بهتر از این رقم خورد
f3926f0a9613.jpg

mezghan

Registered User
لایک‌ها
27
میلان هم میتونست بیاد بالا اگه مثل نیمه اول بازی میکرد

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
دوستان آرسنالی یه پنالتی هم ورمالن رو لام انجام داد که داور نگرفت
اونم حتما خطا نبود!؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
دوستان آرسنالی یه پنالتی هم ورمالن رو لام انجام داد که داور نگرفت
اونم حتما خطا نبود!؟
o_Oo_Oo_Oo_Oo_O نخیر دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بگو یه 10 20 تا دیگه پنالتی هم بگیرن:D اون کجاش پنالتی بود؟! لام توپ رو انداخت جلوتر از چیزی که باید مینداخت اون هم مشایعت کرد بره بیرون. البته اگر منظورت همین صحنه بود، نگو که اون پنالتی بود!!!!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
o_Oo_Oo_Oo_Oo_O نخیر دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بگو یه 10 20 تا دیگه پنالتی هم بگیرن:D اون کجاش پنالتی بود؟! لام توپ رو انداخت جلوتر از چیزی که باید مینداخت اون هم مشایعت کرد بره بیرون. البته اگر منظورت همین صحنه بود، نگو که اون پنالتی بود!!!!
درد و بلات بخوره تو سر اون داوره پشت دروازه که من نمیدونم وظیفه اش چیه نیم متری صحنه هست مثه میخ ایستاده انگار نه انگار
عزیز مشایعت نه اینکه دستت کامل باز باشه و یقه طرف رو گرفته باشی بکشی
بذار بگردم ببینم عکس هاشو میبینم بذارم تا روشن بشه واست کامل کشید پیراهن لام رو

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
درد و بلات بخوره تو سر اون داوره پشت دروازه که من نمیدونم وظیفه اش چیه نیم متری صحنه هست مثه میخ ایستاده انگار نه انگار
عزیز مشایعت نه اینکه دستت کامل باز باشه و یقه طرف رو گرفته باشی بکشی
بذار بگردم ببینم عکس هاشو میبینم بذارم تا روشن بشه واست کامل کشید پیراهن لام رو
فوتبال همین هست، دست کار می کنه! اگر اینجوری باشه که شما میگی این فصل 1000000000000 تا پنالتی در کل فوتبال دنیا گرفته نشده چون در ضربات کرنر دفاع ها تمامن با دستاشون میگیرن مهاجمین رو!!! لام توپ رو زیادی جلو انداخت و از دستش داد. من هم میدونم دست کار کرد، واسه همین هم زود فهمیدم صحنه کدومه چون می دونستم کسی میاد می گه این پنالتیه، لام توپ رو زیادی جلو انداخت و کلا از دستش داد!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
فوتبال همین هست، دست کار می کنه! اگر اینجوری باشه که شما میگی این فصل 1000000000000 تا پنالتی در کل فوتبال دنیا گرفته نشده چون در ضربات کرنر دفاع ها تمامن با دستاشون میگیرن مهاجمین رو!!! لام توپ رو زیادی جلو انداخت و از دستش داد. من هم میدونم دست کار کرد، واسه همین هم زود فهمیدم صحنه کدومه چون می دونستم کسی میاد می گه این پنالتیه، لام توپ رو زیادی جلو انداخت و کلا از دستش داد!
اگه ببینن باید بگیرن چون قانونه کشیدن پیراهن خطاست
یادمه کولینا خیلی از این پیراهن کشیده هارو پنالتی میگرفت اونایی که سن شون به قضاوت های کولینا میخوره یادشون میاد
راستی یه کرنر هم کمک داور از بایرن خورد اونم یادته!؟:D

Last edited:

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
پولدی پارسال هم مثل امسال یه گل مردود زد در اثر کرنری که اشتباه گرفته شده بود.

• Like
Reactions: al2

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
آرسنال و میلان و زنیت در حال حاضر ضعیفترین تیمای 1 هشتم بودند که همون بهتر که حذف شدند

آرسنال نشون داد که حتی با دفاع اتوبوسی هم نمیتونه جلوی بایرن بایسته . دفاع اتوبوسی اول دفاع خوب میخواد بعد تاکتیکش و

ونگر فوق العاده ترسو و عصبی هست و آرسنال اگر میخواد برگرده مثه 9 سال پیش بشه که آخرین جام و رویت کرد باید ونگر و عوض کنه چون تا سالهای آتی چلسی . منچستر یونایتد و سیتی دیگه این فرصت و بهش نمیدن

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
آرسنال و میلان و زنیت در حال حاضر ضعیفترین تیمای 1 هشتم بودند که همون بهتر که حذف شدند

آرسنال نشون داد که حتی با دفاع اتوبوسی هم نمیتونه جلوی بایرن بایسته . دفاع اتوبوسی اول دفاع خوب میخواد بعد تاکتیکش و

ونگر فوق العاده ترسو و عصبی هست و آرسنال اگر میخواد برگرده مثه 9 سال پیش بشه که آخرین جام و رویت کرد باید ونگر و عوض کنه چون تا سالهای آتی چلسی . منچستر یونایتد و سیتی دیگه این فرصت و بهش نمیدن
شما به فکر تیم خودت باش، که مورینیو 2 سال دیگه که دید تیمش دیگه نمیتونه قهرمان بشه فرار می کنه، هیچکس یادش نرفته چطور قبل بازی با منچستر فرار کرد رفت و پشت تیمش رو در الدترافورد خالی کرد! هیچکی یادش نرفته چطور یهو اینتر رو ول کرد و نابودش کرد. ونگر هرچی باشه تیمش ضعیف هم باشه پشت تیمش وایمیسته... اینجا تاپیک کل کله، نه بی احترامی به یک مربی... ناخونخور رو یادت رفت بگی

cristiano-ronaldo-415-jose-mourinho-putting-his-finger-on-tito-vilanova-eye-real-madrid-vs-barcelona-2011.jpg

800px-Mourinho_vs_Tito_Vilanova.jpg

Last edited:
بالا