• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داور که در برنده بازی تاثیر نداشت، اما در تعداد گل داشت، اما
اولندش: اون تکل روسیسکی اخراج نداشت ! یک خطای معمولی بود که کارت زرد داشت اما اخراج چرا؟ کف پا زد؟ پاش بالا بود؟ کدومش؟!!!! جالبه شما این تکل رو اخراج می دونید، اما تکل میکل در بازی رفت و کف پای رامیرز رو در بازی با استون ویلا اخراج نمی دونی. خودت واسه خودت قانون میسازیا!!!
دومندش: نه داور و نه کمک داور اصلا اون هند رو ندیدن! من نمیدونم بر چه اساسی بعد از کلی بیسیم بازی پنالتی گرفتن و بعدش بازیکن رو اشتباه اخراج کردن! آخه چمبرلین هند کرد، چرا گیبس رو اخراج کرد؟!! خوبه نرفتن در خونه ولکات اون رو اخراج کنن:D در مورد اخراج هم، اصلا اخراج نداشت! چرا؟ چون شوت هازارد خارج از چهارچوب بود. قانون میگه هندی اخراج داره که یا تک به تک رو بگیره یا توپ رو از سر خط در بیاره یا توپی که داره میره تو گل رو در بیاره! شوت هازارد بیرون بود، البته داوری که نمیدونه کی هند کرده و صرفا بخاطره جو ورزشگاه سوت می زنه معلومه اخراج می کنه!
به هر حال چلسی بهتر بود و حقش هم برد بود و داور اخراج هم نمی کرد چلسی می برد...
برادر خودتم میدونی اون صحنه که رامیرس خطای کف پا کرد کاملا غیر عمد بود و بازیکن استون ویلا خودش بازیرکی جوری رفت زیره پای رامیرس و جو داد که پاش قطع شده:general711:و هی بازیکنان داور رو تحریک میکردن و دوره میکردن و داور که از قبل هماهنگ بود قرمز داد همنجا یه کوچولو اتحادیه ترمز چلسی رو کشید تو اون بازی چون دوست ندارن چلسی قهرمان بشه
ماشالله شما همیشه قضیه رو یجور دیگه در میاری اون بازی که بازیکن ارسنال مثل والبالیستها جلو توپ رو گرفت هزارتا دلیل اوردی پنالتی نبوده اینجا هم میگی داورا ندیدن فقط تو اخراج اشتباه کردن شایدم اون لحظه بازیکنها صحبت کردن که گیبز رو جای چمپرلین اخراج کنه:D
ختم کلام ارسنال دیروز قضیه چه کچل حسن و چه حسن کچل بود یعنی یازده نفره هم بود همون 6 تا رو میخورد
تو دقایق اولیه چلسی طوفان کرد

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
چلسی کابوس بارسا هست تمام
هی بگین اتوبوس فلان .......امشبم که رئال کلا نسختون رو تو لیگ میپیچه از اونور هم اتلتیکو تو جام باشگاها تمام

گویا تنفر شما نسبت به بارسا از علاقتون نسبت به چلسی بسیار فراتر هست.

اگه چلسی کابوس بارسا بود، بر عکس الان طرفدارهای بارسا باید نسبت به چلسی عقده گشایی می کردند. مثلا کسی از طرفدارهای بارسا قبل از بازی آرسنال - چلسی، کامنت داده؟

من موندم رئال و اتلتیکو چه ربطی به طرفدار چلسی داره، مثل اینکه هنوز آثار نتایج فوق درخشان مربیتون تو اون سه سال التیام پیدا نکرده.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
منظومرم این بود دیگه دوران طلائیتون دیگه با بازی مقابل این دوتیم به پایان میرسه تمام دیگه به بازی با کابوستون نمیرسین تو قهرمانان
بعد بنظر شما کسی طرفدار یه تیم هست نمیتونه راجب بقیه تیمها صحبت کنه

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
ترول کله ی ونگر و پس از خوردن 6 گل کسی نداره ؟

واقعن مورینیو هم کلامی . هم تاکتیکی و هم در نتیجه بدجور ونگر و له کرده

DeniZRaD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
75
گل رونی کاملا شانسی بود انقدر ندید بدید بازی در نیارن بعضی ها

DeniZRaD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
75

آیا بازنده تر از ونگر هم داریم در تاریخ فوتبال؟
اگر لقب مورینیو آقای خاص هست باید به ونگر هم لقب آقای بازنده بدن

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
آیا بازنده تر از ونگر هم داریم در تاریخ فوتبال؟
اگر لقب مورینیو آقای خاص هست باید به ونگر هم لقب آقای بازنده بدن

سرمربی والنسیا فصل پیش بعد که 6 تا از رئال خوردن خودش قشنگ استعفا داد
مربی تاتنهام ویلاش بواش پس از باخت سنگین این فصل برکنار

واقعن به قول مورینیو عجب صبری دارند سران آرسنال که این ونگر عصبی و پس از این باختهای تحقیر آمیز هنوز نگه میدارن ؟
جز اینکه خودش از سهامدارای بزرگ باشگاه باشه

اگر مورینیو آقای خاص هست . ونگر آقای خفت هست

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
رونی همیشه پاسهای بلند قطری هم میده درست توپ رو میندازه جلو پای اونی که بهش پاس میده, خداییش گلش شانسی نبود.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

کلا اینا نیمه اول اینجوری بودن:

upload_2014-3-23_13-45-39.jpeg
نیمه دومم بدین شکل سپری کردن:

upload_2014-3-23_13-46-37.jpeg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به شما پیشنهاد میکنم که بازی تیمهای دیگه رو هم ببینید.

رونی اولین بارش نیست که از این چیپ ها میزنه.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
افساید بوده یا نبوده اون صحنه گلی که من دیدم اونجور نشون میداد از زوایای مختلف دیگه نشون نداد:general105:
خوشم میاد همیشه عکس حرفات راجب چلسی در میاد
میگفتی ارسنال شانس بیشتری داره در بازی با چلسی اینجا که عجیب ضد حال خوردی از اونور هم اتوئو رو میگفتی سن زیاد فلان دیدی که هم تاتنهام و هم گالا و هم بازی با ارسنال گل زد و موثر بود
بازی با استون ویلا هم اگه سره چلسی رو داور نمیبرید اونوقت لیورپول امیدوار نمیشد به گرفتن جام گرچه اون ناداوری بیشتر برای هموار کردن راه قهرمانی برای سیتی بود سیتی که داور خوب پنالتیهاشو میبینه و میگیره اما بازی با هال سیتی دو پنالتی سیتی گرفته نشد
حالا ببینید کی گفتم سیتی رو بزور قهرمان میکنند هرجور شده
خب شمایی که فقط از یه صحنه دیدی چطوری میای با قاطعیت میگی گل اول لیورپول آفساید بود!؟:eek:در حالی که راحت 1بدن عقبتر بود از هندرسونی که پاس داد!
من نگفتم آرسنال شانس بیشتری داره و هیچ کس هم اینو نمیگه چون معلومه چلسی تو زمین خودش و با بازیکنای بهتری که داره شانسش بالاتره!!!من گفتم احتمال امتیاز از دست دادن چلسی هست!!!چرا حرف تو دهنم میزاری؟در مورد اتوئو هم یادم نمیاد پستی درباره ی بد بودنش داده باشم و خودمم همیشه دوستش داشتم چون یکی از بهترینهای بارسا بود،فک کنم با پست یه نفر دیگه اشتباه گرفتی!!!هرچند خودتم میدونی اتوئو ی الان+تورس جفتشون یه استوریج نمیشن...:)
با بردن چلسی هم ضد حال نخوردم چون تیمی رو برد که سایه به سایه تعقیبمون میکرد و حتی تاتنهام رو هم خارج از خونه برده بود و فقط در بازیهای بزرگ امتیاز میده!اگه آرسنال میبرد بدون شک شانسش برای قهرمانی خیلی زیاد میشد ولی شما هر چی باشه یه بازی جلوی لیور تو انفیلد دارین و بد هم نشد بردن شما!(هر چند مساوی بهتر بود!)
بازیهای زیادی هست که سر لیورپول رو هم بریدن ولی در اکثرشون قدرت برگشت داشته و تیم 12 نفره رو هم برده!!!
درباره ی سیتی هم درسته کمی مشکوکه ولی کارشون سخته و تا جایی که میدونم 3 تا بازی خارج از خونه تو انفیلد و امارات و الدترافورد دارن که راحت 5 6 امتیاز تو این 3 بازی از دست میدن!!!;)

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
به نظرم امشب بارسا . رئال رو میبره
رئال نمیتونه بارسا رو ببره امشب

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ولی من فکر میکنم امشب رئال با اختلاف 2 گل برنده بازی میشه. البته هر 2 تیم گل میزنن اما رئال 2 تا بیشتر میزنه.

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
گویا تنفر شما نسبت به بارسا از علاقتون نسبت به چلسی بسیار فراتر هست.

اگه چلسی کابوس بارسا بود، بر عکس الان طرفدارهای بارسا باید نسبت به چلسی عقده گشایی می کردند. مثلا کسی از طرفدارهای بارسا قبل از بازی آرسنال - چلسی، کامنت داده؟

من موندم رئال و اتلتیکو چه ربطی به طرفدار چلسی داره، مثل اینکه هنوز آثار نتایج فوق درخشان مربیتون تو اون سه سال التیام پیدا نکرده.

همه تیمها boss دارن چلسی هم bus داره :general304:

c56c6504482efef71.jpg

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
همه تیمها boss دارن چلسی هم bus داره :general304:

c56c6504482efef71.jpg
چقدر شما بامزه هستین حیفه این همه استعداد رو اینجا تلف کنید برادر
یه حرفی دیگه بیش از حد گفته بشه دیگه جذابیت نداره هی اتوبوس اتوبوس
چلسی دشمن زیاد داره چون نمیتونن پیشرفت وپیروزیهاش رو ببینن

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
ولی من فکر میکنم امشب رئال با اختلاف 2 گل برنده بازی میشه. البته هر 2 تیم گل میزنن اما رئال 2 تا بیشتر میزنه.

بازی سنگینی هست... اگه بارسا مثل بازی های جلوی سیتی بازی کنه می بره... ولی اگه بخواد اشتباهات عجیب دفاعیش رو تکرار کنه، بدجور می بازه.

پیش بینی من طبق حالت اول 2-1 به سود بارسا هست. طبق حالت دوم هم 3-1 به سود مادرید.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رئال با تیمی مثل سیتی فرق داره. رئال در خطوط میانی و حمله در شرایط فوق العاده ای هست. برعکس بارسلونا از نظر دفاعی در وضعیت خوبی نیست.
به نظر من اگه منطقی نگاه کنیم امشب بارسا بازنده هست مگه اینکه اتفاق غیر منتظره ای بیفته. مثلا رئالیها به هر دلیلی بد بازی کنن یا اخراجی بدن.

بارسا روی توپهای ارسالی خیلی ضعیفه و من فکر میکنم حتما روی ضربات سر گل خواهد خورد. بخصوص ضربات کرنر.

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
رئال اگه رئال همیشگی باشه که اواخر دیدیم به نظرم پتانسیل 3 4 تا گل زدنو داره
ولی اگه نباشه که ...

بالا