احسانبزرگي
Registered User
برادر نقش دروازه بان رو ایفا کرد میگی اخراج نداشت اون صحنه
شوتش بیرون بود!!برادر نقش دروازه بان رو ایفا کرد میگی اخراج نداشت اون صحنه
داداش شرمنده شما شدیم, ببخشید دیگه 7تا نشد4تا از یونایتد
5تا از لیورپول
6تا از سیتی
8تا از یونایتد
از چلسی و یونایتد و سیتی خواهشمندیم یه 7 و به کلکسیون آرســنـــال اضافه کنه حیفه واقعا ) پتانسیلشو داره)
اخراج الکی!! این نتیجه رو رقم زد!!هزارمین بازی آرسنال تحت هدایت ونگر رو به دوستان آرسنالی تبریک میگم. از صمیم قلب آرزو میکنم ونگر 1000 بازی دیگه هم روی نیمکت آرسنال بشینه.
"IN ARSENE WE TRUST"
داداش شرمنده شما شدیم, ببخشید دیگه 7تا نشد
اخراج الکی!! این نتیجه رو رقم زد!!
هرچی گزارشگر بگه درسته؟؟؟
بره اون هند بالاخره یکی باید اخراج میشد دیگ!ه! چی فرقی داره چمبر بیل یا گیبس ! خوده گزارشگر هم گفت این پنالتی اخراج ــــــــــــــــــــه
هرچی گزارشگر بگه درسته؟؟؟
عزیز میگم توپ تو چارچوب نبود!!!
عزیز تو محوطه جریمه قوانین که فرق نداره!!گزارشگر که اولش گفت توپ هازارد به بیرون میره . بعد که تصویر از پشت دروازه و کناره ها نشون دادن گفتش پنالتی اخراج داره این صحنه !
در تصویر از روبرو توپ خارج از 4چوب ب نظر مییاد ولی تو 6قدم اونجوری دست رو باز کردن اونم پشت گلر اخراج نداره پَ چی داره
http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2014/03/chamberlain-handball.gif
اگه اخراج نمیشد بازیکن آرسنال الان 6-6 میشد نتیجه آخه بمیرم
دادا منم میدونم رو کاغذ شانس داره ولی از این لحاظ گفتم فکر نمیکنین چون قهرمانی تیمی که جلوی همه ی رقیبای اصلیش تحقیر میشه قهرمان شدنش یه خورده زشته و حتی برای خود لیگ هم خوب نیست...والا 100% هنوز هم برای آرسنال شانس قهرمانی قائلم!!
البته منطقی نه!!
به نظر من اگر بتونن بازی های باقیمونده رو امتیازهاش رو بگیرن میتونن قهرمان شن!!
چلسی و سیتی جفتشون تو لیور بازی دارن که همونطور که در جریانی الان امتیاز گرفتن اونجا خیلی سخته!! خیلی!!!
اتفاقاً خیلی هم جذاب هست!!!دادا منم میدونم رو کاغذ شانس داره ولی از این لحاظ گفتم فکر نمیکنین چون قهرمانی تیمی که جلوی همه ی رقیبای اصلیش تحقیر میشه قهرمان شدنش یه خورده زشته و حتی برای خود لیگ هم خوب نیست...
به هر حال امیدوارم آرسنال به روزهای خوبش برگرده و برای دومین بار جلوی سیتی دیگه این آبروریزی رخ نده...
بارسا از همه جا حمایت میشه مدارکشم با یه سرچ ساده موجوده در دوره های قبل و جام فعلی
که دوره ای بود گل سالمی که میلان به بارسا زد مردود اعلام کردن و دوره ای بود که با ناداوری تمام از چلسی گذشتن اینا از یادمون نمیره
بازی رفت با سیتی هم توپ بیرون محوطه رو پنالتی میگیرن و شیرازه سیتی رو بهم زد داور
تو لیگم که 4 گلی به ختافه میزنه 2تاش مردود بود گل افساید به سویا سالم اعلام میشه و غیره که پره از این قبیل مسائل
حالا این هفته رئال شوک اول رو بهش وارد میکنه که یادش بیفته بازی رفت رو چجور نامردی برد شوک بعدم اتلتیکو بهش وارد میکنه
گل ششم شاید به اعتقاد بعضیها خطا باشه ولی دیگه ایراد گذاشتن رو گل اول خیلی خنده داره و چندین بار قشنگ صحنه آهسته گل رو نشون داد ایدمان!!!اصلا مشکوک به افساید هم نبود چه برسه به خود افساید!!!فک کنم شما در تعریف اولیه و مفهوم افساید مشکل داشته باشی!!!گل اول لیورپول افساید و گل 6 توپ رو با خطا سوارز گرفت گل کرد حالا حقش برد بوده اماهمون 4به 3 بود نه 6به 3
من سیتی هم که 5بر صفر برده کلا هفته پرگلی بوده
چلسی کابوس بارسا هست تماماول تبریک بابت برد خوبتون...
چه تنفری داری نسبت به بارسا!!! دوره ای بود که همه دنیا به این تیم گفتند بهترین تیم تاریخ!!! حتما به خاطر اشتباهات داوری این همه تعریف و تمجید از بارسا می شد...
کلا تو تاریخ 7، 8 ساله تیم شما 4 بار تو مرحله حذفی به ما خوردید، یه بار زمین رو نابود کردید و با اشتباه داوری برنده شدید، یه بار با اینکه اتوبوستون فوق العاده بود ولی حقتون خورده شد، یه بار هم بدون مشکل باختید، دفعه آخر هم با شانس عجیب و غریب برنده شدید... اینقدر تنفر برای چی هست، نمی دونم.
فقط تو بازی سیتی اگه اشتباه داوری نبود نتیجه 6-2 به نفع بارسا می شد.
===========
قرعه کشی هم برای بارسا می تونست خیلی بهتر باشه... کلا بین این 8 تا بایرن و رئال شانس اول هستند... بارسا بعد ایناست و اتلتیکو، پی اس جی و چلسی شانس های بعدی هستند... دورتموند و منچستر هم برای قهرمانی نیاز به شانس در حد چلسی 2 سال پیش دارند.
افساید بوده یا نبوده اون صحنه گلی که من دیدم اونجور نشون میداد از زوایای مختلف دیگه نشون نداد:general105:گل ششم شاید به اعتقاد بعضیها خطا باشه ولی دیگه ایراد گذاشتن رو گل اول خیلی خنده داره و چندین بار قشنگ صحنه آهسته گل رو نشون داد ایدمان!!!اصلا مشکوک به افساید هم نبود چه برسه به خود افساید!!!فک کنم شما در تعریف اولیه و مفهوم افساید مشکل داشته باشی!!!