• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
داور که در برنده بازی تاثیر نداشت، اما در تعداد گل داشت، اما
اولندش: اون تکل روسیسکی اخراج نداشت ! یک خطای معمولی بود که کارت زرد داشت اما اخراج چرا؟ کف پا زد؟ پاش بالا بود؟ کدومش؟!!!! جالبه شما این تکل رو اخراج می دونید، اما تکل میکل در بازی رفت و کف پای رامیرز رو در بازی با استون ویلا اخراج نمی دونی. خودت واسه خودت قانون میسازیا!!!
دومندش: نه داور و نه کمک داور اصلا اون هند رو ندیدن! من نمیدونم بر چه اساسی بعد از کلی بیسیم بازی پنالتی گرفتن و بعدش بازیکن رو اشتباه اخراج کردن! آخه چمبرلین هند کرد، چرا گیبس رو اخراج کرد؟!! خوبه نرفتن در خونه ولکات اون رو اخراج کنن:D در مورد اخراج هم، اصلا اخراج نداشت! چرا؟ چون شوت هازارد خارج از چهارچوب بود. قانون میگه هندی اخراج داره که یا تک به تک رو بگیره یا توپ رو از سر خط در بیاره یا توپی که داره میره تو گل رو در بیاره! شوت هازارد بیرون بود، البته داوری که نمیدونه کی هند کرده و صرفا بخاطره جو ورزشگاه سوت می زنه معلومه اخراج می کنه!
به هر حال چلسی بهتر بود و حقش هم برد بود و داور اخراج هم نمی کرد چلسی می برد...

Last edited:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
سلام

دوستان من بازی رو ندیدم،چلسی خیلی بهتر بود یا آرسنال خراب بود که همچین نتیجه ای رقم خورد ؟!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
هزارمین بازی آرسنال تحت هدایت ونگر رو به دوستان آرسنالی تبریک میگم. از صمیم قلب آرزو میکنم ونگر 1000 بازی دیگه هم روی نیمکت آرسنال بشینه.

"IN ARSENE WE TRUST"

4تا از یونایتد
5تا از لیورپول
6تا از سیتی
8تا از یونایتد
از چلسی و یونایتد و سیتی خواهشمندیم یه 7 و به کلکسیون آرســنـــال اضافه کنه حیفه واقعا :)) پتانسیلشو داره:))
داداش شرمنده شما شدیم, ببخشید دیگه 7تا نشد:(

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
هزارمین بازی آرسنال تحت هدایت ونگر رو به دوستان آرسنالی تبریک میگم. از صمیم قلب آرزو میکنم ونگر 1000 بازی دیگه هم روی نیمکت آرسنال بشینه.
"IN ARSENE WE TRUST"

داداش شرمنده شما شدیم, ببخشید دیگه 7تا نشد:(
اخراج الکی!! این نتیجه رو رقم زد!!

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
اخراج الکی!! این نتیجه رو رقم زد!!

:eek::eek:

بره اون هند بالاخره یکی باید اخراج میشد دیگ!ه! چی فرقی داره چمبر بیل یا گیبس ! خوده گزارشگر هم گفت این پنالتی اخراج ــــــــــــــــــــه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
:eek::eek:

بره اون هند بالاخره یکی باید اخراج میشد دیگ!ه! چی فرقی داره چمبر بیل یا گیبس ! خوده گزارشگر هم گفت این پنالتی اخراج ــــــــــــــــــــه
هرچی گزارشگر بگه درسته؟؟؟
عزیز میگم توپ تو چارچوب نبود!!!

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
هرچی گزارشگر بگه درسته؟؟؟
عزیز میگم توپ تو چارچوب نبود!!!

گزارشگر که اولش گفت توپ هازارد به بیرون میره . بعد که تصویر از پشت دروازه و کناره ها نشون دادن گفتش پنالتی اخراج داره این صحنه !

در تصویر از روبرو توپ خارج از 4چوب ب نظر مییاد ولی تو 6قدم اونجوری دست رو باز کردن اونم پشت گلر اخراج نداره پَ چی داره :D

http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2014/03/chamberlain-handball.gif

اگه اخراج نمیشد بازیکن آرسنال الان 6-6 میشد نتیجه :( آخه بمیرم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
گزارشگر که اولش گفت توپ هازارد به بیرون میره . بعد که تصویر از پشت دروازه و کناره ها نشون دادن گفتش پنالتی اخراج داره این صحنه !

در تصویر از روبرو توپ خارج از 4چوب ب نظر مییاد ولی تو 6قدم اونجوری دست رو باز کردن اونم پشت گلر اخراج نداره پَ چی داره :D

http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2014/03/chamberlain-handball.gif

اگه اخراج نمیشد بازیکن آرسنال الان 6-6 میشد نتیجه :( آخه بمیرم
عزیز تو محوطه جریمه قوانین که فرق نداره!!
هند از روی عمد هرچقدر هم دست رو باز کنی چه جلوی گلر چه پست گلر، کارت زرد داره!!
اگر موقعیت 100% گل رو از حریف بگیری هم اخراج!!! ولی این موقعیت گل نبود، احتمال اینکه گل بشه 0% بود حاجیکس!
اگر غیر از اینه بفرمایید!!!

من هم نمیگم نمی باختیم ولی این همه گل نمی خوردیم با 11 نفر!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
والا 100% هنوز هم برای آرسنال شانس قهرمانی قائلم!!
البته منطقی نه!!
به نظر من اگر بتونن بازی های باقیمونده رو امتیازهاش رو بگیرن میتونن قهرمان شن!!
چلسی و سیتی جفتشون تو لیور بازی دارن که همونطور که در جریانی الان امتیاز گرفتن اونجا خیلی سخته!! خیلی!!!
دادا منم میدونم رو کاغذ شانس داره ولی از این لحاظ گفتم فکر نمیکنین چون قهرمانی تیمی که جلوی همه ی رقیبای اصلیش تحقیر میشه قهرمان شدنش یه خورده زشته و حتی برای خود لیگ هم خوب نیست...:)
به هر حال امیدوارم آرسنال به روزهای خوبش برگرده و برای دومین بار جلوی سیتی دیگه این آبروریزی رخ نده...

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
آرسنال چکار می کنه معلوم نیست همین امسال 6 تا از سیتی و چلسی خوردن 5 تا هم از لیورپول وقتی ببازن بد می بازن بازی برگشت با بایرن کجا این بازی کجا

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دادا منم میدونم رو کاغذ شانس داره ولی از این لحاظ گفتم فکر نمیکنین چون قهرمانی تیمی که جلوی همه ی رقیبای اصلیش تحقیر میشه قهرمان شدنش یه خورده زشته و حتی برای خود لیگ هم خوب نیست...:)
به هر حال امیدوارم آرسنال به روزهای خوبش برگرده و برای دومین بار جلوی سیتی دیگه این آبروریزی رخ نده...
اتفاقاً خیلی هم جذاب هست!!!
این شاهکارها در خانه ی رقبا هست وگرنه همین چلسی تو اشبرتون بزور دفاع .... مساوی گرفت!!
لیور هم که دو بار اومد اشبرتون هر دو دفعه باخت!!
البته من هم امیدوارم بعد از چندین سال ناکامی امسال قهرمان لیگ شین!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
چلسی بکش پایین وگرنه با تحقیر تو آنفیلد میکشیمتون پایین...:D
ایشالا آرسنال همونطوری که میگی تو لندن جلو سیتی امتیاز نمیده...;)
اگه لیورپول اینطوری میباخت به حریفاش من هیچ وقت نمیخواستم قهرمان بشه...:)
3 بازی پشت سر هم خارج از خونه و 9 امتیاز،وقشه امتیازهای داخل خونه رو جمع کنیم...ynwa

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بارسا از همه جا حمایت میشه مدارکشم با یه سرچ ساده موجوده در دوره های قبل و جام فعلی
که دوره ای بود گل سالمی که میلان به بارسا زد مردود اعلام کردن و دوره ای بود که با ناداوری تمام از چلسی گذشتن اینا از یادمون نمیره
بازی رفت با سیتی هم توپ بیرون محوطه رو پنالتی میگیرن و شیرازه سیتی رو بهم زد داور
تو لیگم که 4 گلی به ختافه میزنه 2تاش مردود بود گل افساید به سویا سالم اعلام میشه و غیره که پره از این قبیل مسائل
حالا این هفته رئال شوک اول رو بهش وارد میکنه که یادش بیفته بازی رفت رو چجور نامردی برد شوک بعدم اتلتیکو بهش وارد میکنه

اول تبریک بابت برد خوبتون...

چه تنفری داری نسبت به بارسا!!! دوره ای بود که همه دنیا به این تیم گفتند بهترین تیم تاریخ!!! حتما به خاطر اشتباهات داوری این همه تعریف و تمجید از بارسا می شد...

کلا تو تاریخ 7، 8 ساله تیم شما 4 بار تو مرحله حذفی به ما خوردید، یه بار زمین رو نابود کردید و با اشتباه داوری برنده شدید، یه بار با اینکه اتوبوستون فوق العاده بود ولی حقتون خورده شد، یه بار هم بدون مشکل باختید، دفعه آخر هم با شانس عجیب و غریب برنده شدید... اینقدر تنفر برای چی هست، نمی دونم.

فقط تو بازی سیتی اگه اشتباه داوری نبود نتیجه 6-2 به نفع بارسا می شد.

===========
قرعه کشی هم برای بارسا می تونست خیلی بهتر باشه... کلا بین این 8 تا بایرن و رئال شانس اول هستند... بارسا بعد ایناست و اتلتیکو، پی اس جی و چلسی شانس های بعدی هستند... دورتموند و منچستر هم برای قهرمانی نیاز به شانس در حد چلسی 2 سال پیش دارند.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
گل اول لیورپول افساید و گل 6 توپ رو با خطا سوارز گرفت گل کرد حالا حقش برد بوده اماهمون 4به 3 بود نه 6به 3
من سیتی هم که 5بر صفر برده کلا هفته پرگلی بوده

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
به این باخت باید گفت تحقیر ونگر یا تحقیر آرسنال ؟؟

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
گل اول لیورپول افساید و گل 6 توپ رو با خطا سوارز گرفت گل کرد حالا حقش برد بوده اماهمون 4به 3 بود نه 6به 3
من سیتی هم که 5بر صفر برده کلا هفته پرگلی بوده
گل ششم شاید به اعتقاد بعضیها خطا باشه ولی دیگه ایراد گذاشتن رو گل اول خیلی خنده داره و چندین بار قشنگ صحنه آهسته گل رو نشون داد ایدمان!!!اصلا مشکوک به افساید هم نبود چه برسه به خود افساید!!!فک کنم شما در تعریف اولیه و مفهوم افساید مشکل داشته باشی!!!:)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اول تبریک بابت برد خوبتون...

چه تنفری داری نسبت به بارسا!!! دوره ای بود که همه دنیا به این تیم گفتند بهترین تیم تاریخ!!! حتما به خاطر اشتباهات داوری این همه تعریف و تمجید از بارسا می شد...

کلا تو تاریخ 7، 8 ساله تیم شما 4 بار تو مرحله حذفی به ما خوردید، یه بار زمین رو نابود کردید و با اشتباه داوری برنده شدید، یه بار با اینکه اتوبوستون فوق العاده بود ولی حقتون خورده شد، یه بار هم بدون مشکل باختید، دفعه آخر هم با شانس عجیب و غریب برنده شدید... اینقدر تنفر برای چی هست، نمی دونم.

فقط تو بازی سیتی اگه اشتباه داوری نبود نتیجه 6-2 به نفع بارسا می شد.

===========
قرعه کشی هم برای بارسا می تونست خیلی بهتر باشه... کلا بین این 8 تا بایرن و رئال شانس اول هستند... بارسا بعد ایناست و اتلتیکو، پی اس جی و چلسی شانس های بعدی هستند... دورتموند و منچستر هم برای قهرمانی نیاز به شانس در حد چلسی 2 سال پیش دارند.
چلسی کابوس بارسا هست تمام
هی بگین اتوبوس فلان .......امشبم که رئال کلا نسختون رو تو لیگ میپیچه از اونور هم اتلتیکو تو جام باشگاها تمام

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
گل ششم شاید به اعتقاد بعضیها خطا باشه ولی دیگه ایراد گذاشتن رو گل اول خیلی خنده داره و چندین بار قشنگ صحنه آهسته گل رو نشون داد ایدمان!!!اصلا مشکوک به افساید هم نبود چه برسه به خود افساید!!!فک کنم شما در تعریف اولیه و مفهوم افساید مشکل داشته باشی!!!:)
افساید بوده یا نبوده اون صحنه گلی که من دیدم اونجور نشون میداد از زوایای مختلف دیگه نشون نداد:general105:
خوشم میاد همیشه عکس حرفات راجب چلسی در میاد
میگفتی ارسنال شانس بیشتری داره در بازی با چلسی اینجا که عجیب ضد حال خوردی از اونور هم اتوئو رو میگفتی سن زیاد فلان دیدی که هم تاتنهام و هم گالا و هم بازی با ارسنال گل زد و موثر بود
بازی با استون ویلا هم اگه سره چلسی رو داور نمیبرید اونوقت لیورپول امیدوار نمیشد به گرفتن جام گرچه اون ناداوری بیشتر برای هموار کردن راه قهرمانی برای سیتی بود سیتی که داور خوب پنالتیهاشو میبینه و میگیره اما بازی با هال سیتی دو پنالتی سیتی گرفته نشد
حالا ببینید کی گفتم سیتی رو بزور قهرمان میکنند هرجور شده

بالا