مهندسی به نفع کی؟فقط یه خوبی برای بارسا شد که بازی رفت و برگشت تو اسپانیا هست دیگه تو ورزشگاه اتلتیکو هم بازی کردن دیگه نه راه زیاد طی هم نمیکنن
بنظرتون یکم مهندسی نشده از قبل این قرعه کشی؟
مهندسی به نفع کی؟فقط یه خوبی برای بارسا شد که بازی رفت و برگشت تو اسپانیا هست دیگه تو ورزشگاه اتلتیکو هم بازی کردن دیگه نه راه زیاد طی هم نمیکنن
بارسا و بایرن که خیلی خوش به حالشون شدهمهندسی به نفع کی؟
بارسا کم بود بایرن هم بهش اضافه شد!بارسا و بایرن که خیلی خوش به حالشون شده
فقط یه خوبی برای بارسا شد که بازی رفت و برگشت تو اسپانیا هست دیگه تو ورزشگاه اتلتیکو هم بازی کردن دیگه نه راه زیاد طی هم نمیکنن
واقعا نمیرزه مخصوصا منی که دیوانه وار طرفدار ایتالیا هستم اصلا حس نگاه کردنه هیچ بازی رو ندارم البته اینم بگم ایتالیایی ها حقشون بود حذف شدن اون از میلان که به چه حال روزی افتاده و این هم از یوونتوسی که راحت میتونست بیاد بالا ولی بخاطر کم کاری حذف شد این وسط فقط ناپولی حیف شد و بدشانسی اووردلیگ قهرمانان بدون تیمهای ایتالیایی مفت نمیارزه
اگه خوش شانس بود میخورد به منچستر یونایتد:general304:خوش شانس تر از این بارسا ندیدم
فعلا رو وایادولیدو سوسیه داد تمرکز کن عزیزم!اگه خوش شانس بود میخورد به منچستر یونایتد:general304:
در ضمن به خودم میبالم که تیمم حتی تو شرایط بحرانی و وخیم هم تو 8 تا تیم اروپاساگه خوش شانس بود میخورد به منچستر یونایتد:general304:
خوش شانس تر از این بارسا ندیدم
فعلا رو وایادولیدو سوسیه داد تمرکز کن عزیزم!
به تیم 17 لالیگا باختین،وای از تیم دوم که لهتون میکنه!!
اتلتیکو تو اون 8 تا تیم آسونترین قرعه بود،ولی بازم تو لالیگا از بارسا بالاتره!!:general609:
برادر من اتلتیکو آسون ترین قرعه بود؟؟؟:general602::general602::general602:اتلتیکو تو اون 8 تا تیم آسونترین قرعه بود،ولی بازم تو لالیگا از بارسا بالاتره!!
من طرفدار بارسا نیستم ولی:وایادولید؟؟؟؟؟؟؟
وقتی تو اوج بودید توی دوتا فینال به بارسلونا باختید حالا که دیگه با نیوکاسل رقابت میکنید:general304::general304::general304::general304::general304:فعلا رو وایادولیدو سوسیه داد تمرکز کن عزیزم!
به تیم 17 لالیگا باختین،وای از تیم دوم که لهتون میکنه!!
خیردوستان، مورینیو فردا محرومه؟
اوج یعنی شوت زیبای اسکولزی که توپ اونطوری اوج برداشت و والدس دروازه ی خودش رو در اوج باز شده دید :دیوقتی تو اوج بودید توی دوتا فینال به بارسلونا باختید حالا که دیگه با نیوکاسل رقابت میکنید:general304::general304::general304::general304::general304:
منم تیمم 2 تا فینال رو در بهترین شرایطش به یه تیم باخته بود ازش متنفر میشدم،کاملا عادیه...خوش شانس تر از این بارسا ندیدم
بله جلوی اون بارسایی که بدترین بارسای چند سال اخیر بود و ستاره های اصلیش هم مصدوم بودن با 1 گل بردن هم افتخار محسوب میشه...اوج یعنی شوت زیبای اسکولزی که توپ اونطوری اوج برداشت و والدس دروازه ی خودش رو در اوج باز شده دید :دی
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2