اینجا ۴ ۵ تا مدیر داره
برای اکثر پست های شما ریپورت میاد و واقعا بعضی هاشون هم مخالف قوانین هست
در ضمن برای مدیرا تیم مهم نیست بلکه رعایت قوانین مهمه
پستی نزنید که باعث بشه کاربرای دیگه ریپورت بدن روش
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
اینجا 4 5 تا مدیر دار ولی در حال حاضر فقط شما و ARMF فعال هستید که هر دو هم منچستری هستید
غیر از شما ساسان هست که از قدیمی های اینجاست الان ستاره سهیل شده و خیلی وقته پیداش نیست هر چند اونم منچستریه
و همینطور فرزاد که اونم خیلی کم میاد.
پس فقط میمونه شما دو تا که هر روز و در ساعات طولانی اینجا انلاین هستید پس هر پستی پاک بشه 99.9 درصد کار شماست.
شما هم به ریپورت کار نداشته باش و هر پستی که به مذاقت خوش نیومد پاک نکن
@mehrdad201 چرا پست خبر دستگیری اریک کانتونا رو که
@DeniZRaD مثل این 450 هزار نفری که بعد باخت دیروز صفحه منچستر رو تو فیسبوک آنلایک کردن!
عجب هواداران متعصبی!
مشاهده پیوست 557595
پرطرفدارترین تیم جهان!!!؟ خخخخخخخخخ
اجازه بدید اول پست رو ببینم.
خود توضیحات کانتونا مشکلی نداشت. انتهای پست شما مشکل داشت. همون توضیحاتی که در مورد اسطوره تیمها نوشته بودی.
از نظر من اگه یه منچستری بیاد در مورد اسطوره های لیورپول مثل دالگلیش و فاولر و .... هم مطلب بنویسه که فلان و بهمان پست رو حذف میکنیم. نه تنها من . علی اقا. حتی مدیر لیورپولی هم اون پست رو حذف میکنه.
بارها گفتم که اگه یه بخشی از پست شما مورد داشته باشه کل پست حذف میشه چون واقعا وقت برای ویرایش کردن پست ها نداریم.
شما تو همین پستی که زدی یه تیکه انداختی (قرمزش کردم) که حالا من حذف نمیکنم اما لایک و فالو رو نمیشه رو حساب هوادرا گذاشت. خیلیها هستند اخبار یونایتد رو دنبال میکنن و حالا به هر دلیلی از جمله ضعف تیم به دلیل اشتباهات مویس دیگه اخبار رو دنبال نمیکنن. خود من صفحه دیوید مویس رو دیسلایک کردم چون از توضیحاتش خسته شدم.
اما به هر حال لایک صفحات منچستر فکر میکنم از صفحات لیورپول بیشتر باشه. اینطور نیست ؟
الان هم به خاطر گل روی شما اون پست رو ویرایش میکنم و برمیگردونم. ولی خواهشا قبل از زدن پست خوب بررسی کنید.
به همه میگم. اینجا ما یه جامعه هستیم که اگه هر کسی بخواد هر چیزی در ذهنش هست بنویسه سنگ رو سنگ بند نمیشه.
فکر کن شما اون پست رو زدی و اسطوره های منچستر رو بردی زیر سوال. در ادامه شک نکن یه منچستری میومد اسطوره لیورپول رو میبرد زیر سوال و الی اخر ....
شما هم هر جا دیدی پستی توهین امیزه یا مورد دار ریپورت بدید.
ممنونم و سال نو هم مبارک. باز هم من پیروزی بازی دیروز رو به شما تبریک میگم. حقتون برد بود و هیچ صحبتی هم توش نیست.
اگر پستا رو ویرایش کنی بهتره
چون طرف کلی وقت میذاره تایپ می کنه ولی چون از دو تا جملش خوشت نیومده کلشو پاک می کنی و به طرف اهانت میشه
در مورد قسمتی که بولد کردم خیلی توجیه خنده داری بود!
کسی که طرفدار یه تیم نباشه و پیجشو لایک کرده باشه و فقط قصدش پیگیری اخبار اون تیم باشه چه دلیلی داره بعد از باخت این تیم بره پیجشو انلایک کنه؟چون طرفدارش نبوده که خبواد از باخت عطبانی بشه و واکنش نشون بده
اونایی که بعد از بازی دیروز پیج این تیم رو انلایک کردن دقیقا طرفداران منچستر بودن که بعد از بازی از این تیم ناامید شدن و در نهایت تعصب گفتن بیایم پیجشو انلایک کنیم و بریم طرفدار یه تیم دیگه بشیم! : ))))
ضمن اینکه شما شناخت درستی از دلایل لایک کردن پیج ها در فیسبوک نداری
خیلی خیلی کم پیش میاد کسی طرفدار تیمی نباشه و بره پیجشو لایک کنه