• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
@mehrdad201 خب این خاصیت کل‌کله که کمی نیش و کنایه توش باشه، ادبیات خاص خودش رو می‌طلبه
ولی خب خط قرمزها هم همونطور که شما گفتی ضروری هستند اما باید توجه داشت تا سلیقه شخصی بر این حیطه ها تسلط پیدا نکنه.

ضمنا از دید کل کل بگم، چه فرقی می‌کنه چقدر بیشتر از لیورپول باشید، یه اصل نانوشته میگه ده تا هوادار واقعی بهتر از یک میلیون مگس دور شیرینی (استعاره از قهرمانی) :D
عید شما هم مبارک باشه

DeniZRaD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
75
اینجا ۴ ۵ تا مدیر داره
برای اکثر پست های شما ریپورت میاد و واقعا بعضی هاشون هم مخالف قوانین هست
در ضمن برای مدیرا تیم مهم نیست بلکه رعایت قوانین مهمه
پستی نزنید که باعث بشه کاربرای دیگه ریپورت بدن روش

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
اینجا 4 5 تا مدیر دار ولی در حال حاضر فقط شما و ARMF فعال هستید که هر دو هم منچستری هستید
غیر از شما ساسان هست که از قدیمی های اینجاست الان ستاره سهیل شده و خیلی وقته پیداش نیست هر چند اونم منچستریه
و همینطور فرزاد که اونم خیلی کم میاد.
پس فقط میمونه شما دو تا که هر روز و در ساعات طولانی اینجا انلاین هستید پس هر پستی پاک بشه 99.9 درصد کار شماست.
شما هم به ریپورت کار نداشته باش و هر پستی که به مذاقت خوش نیومد پاک نکن
@mehrdad201 چرا پست خبر دستگیری اریک کانتونا رو که @DeniZRaD مثل این 450 هزار نفری که بعد باخت دیروز صفحه منچستر رو تو فیسبوک آنلایک کردن!
عجب هواداران متعصبی!

مشاهده پیوست 557595
پرطرفدارترین تیم جهان!!!؟ خخخخخخخخخ
اجازه بدید اول پست رو ببینم.
خود توضیحات کانتونا مشکلی نداشت. انتهای پست شما مشکل داشت. همون توضیحاتی که در مورد اسطوره تیمها نوشته بودی.
از نظر من اگه یه منچستری بیاد در مورد اسطوره های لیورپول مثل دالگلیش و فاولر و .... هم مطلب بنویسه که فلان و بهمان پست رو حذف میکنیم. نه تنها من . علی اقا. حتی مدیر لیورپولی هم اون پست رو حذف میکنه.
بارها گفتم که اگه یه بخشی از پست شما مورد داشته باشه کل پست حذف میشه چون واقعا وقت برای ویرایش کردن پست ها نداریم.
شما تو همین پستی که زدی یه تیکه انداختی (قرمزش کردم) که حالا من حذف نمیکنم اما لایک و فالو رو نمیشه رو حساب هوادرا گذاشت. خیلیها هستند اخبار یونایتد رو دنبال میکنن و حالا به هر دلیلی از جمله ضعف تیم به دلیل اشتباهات مویس دیگه اخبار رو دنبال نمیکنن. خود من صفحه دیوید مویس رو دیسلایک کردم چون از توضیحاتش خسته شدم.
اما به هر حال لایک صفحات منچستر فکر میکنم از صفحات لیورپول بیشتر باشه. اینطور نیست ؟

الان هم به خاطر گل روی شما اون پست رو ویرایش میکنم و برمیگردونم. ولی خواهشا قبل از زدن پست خوب بررسی کنید.
به همه میگم. اینجا ما یه جامعه هستیم که اگه هر کسی بخواد هر چیزی در ذهنش هست بنویسه سنگ رو سنگ بند نمیشه.
فکر کن شما اون پست رو زدی و اسطوره های منچستر رو بردی زیر سوال. در ادامه شک نکن یه منچستری میومد اسطوره لیورپول رو میبرد زیر سوال و الی اخر ....
شما هم هر جا دیدی پستی توهین امیزه یا مورد دار ریپورت بدید.

ممنونم و سال نو هم مبارک. باز هم من پیروزی بازی دیروز رو به شما تبریک میگم. حقتون برد بود و هیچ صحبتی هم توش نیست.

اگر پستا رو ویرایش کنی بهتره
چون طرف کلی وقت میذاره تایپ می کنه ولی چون از دو تا جملش خوشت نیومده کلشو پاک می کنی و به طرف اهانت میشه
در مورد قسمتی که بولد کردم خیلی توجیه خنده داری بود!
کسی که طرفدار یه تیم نباشه و پیجشو لایک کرده باشه و فقط قصدش پیگیری اخبار اون تیم باشه چه دلیلی داره بعد از باخت این تیم بره پیجشو انلایک کنه؟چون طرفدارش نبوده که خبواد از باخت عطبانی بشه و واکنش نشون بده
اونایی که بعد از بازی دیروز پیج این تیم رو انلایک کردن دقیقا طرفداران منچستر بودن که بعد از بازی از این تیم ناامید شدن و در نهایت تعصب گفتن بیایم پیجشو انلایک کنیم و بریم طرفدار یه تیم دیگه بشیم! : ))))
ضمن اینکه شما شناخت درستی از دلایل لایک کردن پیج ها در فیسبوک نداری
خیلی خیلی کم پیش میاد کسی طرفدار تیمی نباشه و بره پیجشو لایک کنه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بستگی داره به کیفیتش دیگه برادر!
سایت هایی هست که صداسیمان رو نیگا میکنی میشه نهایت 50 مگ!!
دمت گرم عجب سایتی معرفی کردی
کاش زودتر اینو میگفتی الانم بشینیم بازی نا پولی رو ببینیم:general707:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بقیه مدیرا هم هستند منتها اینجا پست نمیدن. وگرنه شما فکر میکنید بنده و علی اقا به تنهایی میشینیم این همه ریپورت رو بررسی میکنیم. والا بخدا اینطور نیست.
اینجا مدیر قرمز داریم. آبی داریم. از تیمهای مختلف اروپایی هم داریم.

وجدانی و الله وکیلی بگم خود من بیشتر از همه پست های بچه های منچستری رو پاک کردم تا الان.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینجا 4 5 تا مدیر دار ولی در حال حاضر فقط شما و ARMF فعال هستید که هر دو هم منچستری هستید
غیر از شما ساسان هست که از قدیمی های اینجاست الان ستاره سهیل شده و خیلی وقته پیداش نیست هر چند اونم منچستریه
و همینطور فرزاد که اونم خیلی کم میاد.
پس فقط میمونه شما دو تا که هر روز و در ساعات طولانی اینجا انلاین هستید پس هر پستی پاک بشه 99.9 درصد کار شماست.
شما هم به ریپورت کار نداشته باش و هر پستی که به مذاقت خوش نیومد پاک نکن

پرطرفدارترین تیم جهان!!!؟ خخخخخخخخخ

اگر پستا رو ویرایش کنی بهتره
چون طرف کلی وقت میذاره تایپ می کنه ولی چون از دو تا جملش خوشت نیومده کلشو پاک می کنی و به طرف اهانت میشه
در مورد قسمتی که بولد کردم خیلی توجیه خنده داری بود!
کسی که طرفدار یه تیم نباشه و پیجشو لایک کرده باشه و فقط قصدش پیگیری اخبار اون تیم باشه چه دلیلی داره بعد از باخت این تیم بره پیجشو انلایک کنه؟چون طرفدارش نبوده که خبواد از باخت عطبانی بشه و واکنش نشون بده
اونایی که بعد از بازی دیروز پیج این تیم رو انلایک کردن دقیقا طرفداران منچستر بودن که بعد از بازی از این تیم ناامید شدن و در نهایت تعصب گفتن بیایم پیجشو انلایک کنیم و بریم طرفدار یه تیم دیگه بشیم! : ))))
ضمن اینکه شما شناخت درستی از دلایل لایک کردن پیج ها در فیسبوک نداری
خیلی خیلی کم پیش میاد کسی طرفدار تیمی نباشه و بره پیجشو لایک کنه
صحبت شما هم درسته. من هم قبول دارم طرف کلی متن مینویسه و بعدش حذف میشه خب ناراحت میشه

اما ما از قبل گفتیم یه پست اگه یه مورد خاص داشته باشه حذف میشه. من اوائل سعی میکردم که پست های ریپورت شده رو ویرایش کنم اما باور کنید تعداد پست ها بعضی مواقع اینقدر زیاد هست که نمیشه.
گهگاه میدیدم 2 3 ساعت رفته و من در حال ویرایش پست های ریپورت شده هستم. چون باید پست رو کامل بخونی و ویرایش کنی.

از این جهت هم به ما حق بدید.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
@mehrdad201 چرا پست خبر دستگیری اریک کانتونا رو که @DeniZRaD پاک کردین حالا؟ اون پست که توهین نداشت، اطلاع رسانی بود صرفا.
دیگه مدیرا منچستری اند کاریش نمیشه کرد، پروفایل قبلی منم همین دوستان معدوم کردن...بیخیال، خودشون خسته میشن میبندن میرن، مثل این 450 هزار نفری که بعد باخت دیروز صفحه منچستر رو تو فیسبوک آنلایک کردن!
عجب هواداران متعصبی!

مشاهده پیوست 557595

حالا از تکه انداختن که به قول شما خاصيت کل کل هستش بگذريم لازم به ذکره که اين خبر دروغه
اين عکسيه که توي تاپيک بيشترين هوادار ها بر حسب لايک من جمعه گذاشتم
3-jpg.555334

توي دو روز توي همون عکسي که شما گذاشتي 300 هزار لايک اضافه هم شده

البته haters gona hate

ولي خوب دروغ گفتن نشانه ضعفه مخصوصا توي کل کل

موفق باشيد

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
حالا از تکه انداختن که به قول شما خاصيت کل کل هستش بگذريم لازم به ذکره که اين خبر دروغه
اين عکسيه که توي تاپيک بيشترين هوادار ها بر حسب لايک من جمعه گذاشتم
3-jpg.555334

توي دو روز توي همون عکسي که شما گذاشتي 300 هزار لايک اضافه هم شده

البته haters gona hate

ولي خوب دروغ گفتن نشانه ضعفه مخصوصا توي کل کل

موفق باشيد
من اهل چک کردن مداوم پیج رقبا نیستم ولی حداقل 30 تا خبرگزاری ورزشی و غیرورزشی این خبر رو نشر کردن
یه گوگل کردن ساده می‌تونه خیلی خوب باشه، حالا تو بنا به هر دلیلی حالشو نداری من برات انجام دادم، کلیک کن
این که بدون اطلاع انگشت اشاره رو بگیری طرف یکی و بگی تو دروغگویی نشونه چیه کاربر فعال آشپزی؟
خودت موفق باشی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
من اهل چک کردن مداوم پیج رقبا نیستم ولی حداقل 30 تا خبرگزاری ورزشی و غیرورزشی این خبر رو نشر کردن
یه گوگل کردن ساده می‌تونه خیلی خوب باشه، حالا تو بنا به هر دلیلی حالشو نداری من برات انجام دادم، کلیک کن
این که بدون اطلاع انگشت اشاره رو بگیری طرف یکی و بگی تو دروغگویی نشونه چیه کاربر فعال آشپزی؟
خودت موفق باشی

اگر منظورت از 30 تا همين 5 تاست که هنو 2 3 تاشونم خبر رو از روي هم کپي کردن کلا حرفي باقي نميمونه

ولي اينکه چند سايت يه خبر رو بذارن به معناي اين نيست درست باشه مثل خبرهاي دوره نقل و انتقالات

و اين که انگشت اشاره رو به سمت يک طرف مي گيرم به دليل اينکه مي دونم اين فرد اينقدر از يک تيم نفرت داره که هر حرفي رو به خاطر خراب کردنش مي زنه

در کل اين بحث هاي بچگونه به نتيجه اي نميرسه

سلامت باشي random citizen

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
** چالش بزرگ صدا و سيما **

امروز روز پركاري براي صدا و سيماي ايران بود
امروز كنگره اي با موضوع پخش مسابقات فوتبال از شبكه ي سوم سيما تشكيل شد كه در نهايت قرار بر اين شد كه كليه ي مسابقات فوتبال در اروپا ( ديدار هاي حساس ) به جز بازي هاي تيم فوتبال بارسلونا از شبكه ي ورزش پخش شود و بازي هاي تيم فوتبال بارسلونا از شبكه ي 3 پخش شود
قرار بر اين شده است كه تمرينات تيم فوتبال بارسلونا و همچنين مراسم صرف شام اين باشگاه نيز پوشش زنده داده شده و از همين شبكه تقديم دوستداران اين تيم شود
اما چالش بزرگ اين كنگره پيرامون پخش ديدار هاي ال كلاسيكو بود !!
و سوال اصلي اينجا بود كه چگونه مي شود ال كلاسيكو را از شبكه ي 3 پخش كرد به گونه اي كه بازي بارسا پوشش داده شود اما بازي رئال پخش نشود ؟
اين سوالي بود كه ذهن كليه ي كارشناسان و مديران بخش ورزش صدا و سيما را به خود مشغول كرد و هر كسي پيشنهادي داد
از جمله پيشنهادات مسئولين به شرح زير بود :

1- زماني كه بارسا صاحب توپ است بازي پخش شود و زماني كه رئال صاحب توپ است پيام بازرگاني پخش شود

2- تصوير بازيكنان رئال به طور كامل شطرنجي شود

3- نيمي از مسابقه كه بارسا صاحب توپ است از شبكه ي 3 و نيم ديگر كه رئال صاحب توپ است از شبكه ي ورزش پخش شود

4- ال كلاسيكو پخش نشود و به جاي آن ال كلاسيكو هاي قبلي كه در آن بارسا به پيروزي هاي پر گل دست يافته مثل 0-5 و 2-6 پخش شود و البته تصوير بازيكنان رئال هم شطرنجي شود

البته نظرات ديگري هم بود كه در حال بررسي هستند تا در نهايت چاره اي براي اين چالش بزرگ انديشيده شود !!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
** چالش بزرگ صدا و سيما **
امروز روز پركاري براي صدا و سيماي ايران بود
امروز كنگره اي با موضوع پخش مسابقات فوتبال از شبكه ي سوم سيما تشكيل شد كه در نهايت قرار بر اين شد كه كليه ي مسابقات فوتبال در اروپا ( ديدار هاي حساس ) به جز بازي هاي تيم فوتبال بارسلونا از شبكه ي ورزش پخش شود و بازي هاي تيم فوتبال بارسلونا از شبكه ي 3 پخش شود
قرار بر اين شده است كه تمرينات تيم فوتبال بارسلونا و همچنين مراسم صرف شام اين باشگاه نيز پوشش زنده داده شده و از همين شبكه تقديم دوستداران اين تيم شود
اما چالش بزرگ اين كنگره پيرامون پخش ديدار هاي ال كلاسيكو بود !!
و سوال اصلي اينجا بود كه چگونه مي شود ال كلاسيكو را از شبكه ي 3 پخش كرد به گونه اي كه بازي بارسا پوشش داده شود اما بازي رئال پخش نشود ؟
اين سوالي بود كه ذهن كليه ي كارشناسان و مديران بخش ورزش صدا و سيما را به خود مشغول كرد و هر كسي پيشنهادي داد
از جمله پيشنهادات مسئولين به شرح زير بود :

1- زماني كه بارسا صاحب توپ است بازي پخش شود و زماني كه رئال صاحب توپ است پيام بازرگاني پخش شود

2- تصوير بازيكنان رئال به طور كامل شطرنجي شود

3- نيمي از مسابقه كه بارسا صاحب توپ است از شبكه ي 3 و نيم ديگر كه رئال صاحب توپ است از شبكه ي ورزش پخش شود

4- ال كلاسيكو پخش نشود و به جاي آن ال كلاسيكو هاي قبلي كه در آن بارسا به پيروزي هاي پر گل دست يافته مثل 0-5 و 2-6 پخش شود و البته تصوير بازيكنان رئال هم شطرنجي شود

البته نظرات ديگري هم بود كه در حال بررسي هستند تا در نهايت چاره اي براي اين چالش بزرگ انديشيده شود !!

بی مزگی هم حدی داره...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اجازه بدید اول پست رو ببینم.
خود توضیحات کانتونا مشکلی نداشت. انتهای پست شما مشکل داشت. همون توضیحاتی که در مورد اسطوره تیمها نوشته بودی.
از نظر من اگه یه منچستری بیاد در مورد اسطوره های لیورپول مثل دالگلیش و فاولر و .... هم مطلب بنویسه که فلان و بهمان پست رو حذف میکنیم. نه تنها من . علی اقا. حتی مدیر لیورپولی هم اون پست رو حذف میکنه.
بارها گفتم که اگه یه بخشی از پست شما مورد داشته باشه کل پست حذف میشه چون واقعا وقت برای ویرایش کردن پست ها نداریم.
شما تو همین پستی که زدی یه تیکه انداختی (قرمزش کردم) که حالا من حذف نمیکنم اما لایک و فالو رو نمیشه رو حساب هوادرا گذاشت. خیلیها هستند اخبار یونایتد رو دنبال میکنن و حالا به هر دلیلی از جمله ضعف تیم به دلیل اشتباهات مویس دیگه اخبار رو دنبال نمیکنن. خود من صفحه دیوید مویس رو دیسلایک کردم چون از توضیحاتش خسته شدم.
اما به هر حال لایک صفحات منچستر فکر میکنم از صفحات لیورپول بیشتر باشه. اینطور نیست ؟

الان هم به خاطر گل روی شما اون پست رو ویرایش میکنم و برمیگردونم. ولی خواهشا قبل از زدن پست خوب بررسی کنید.
به همه میگم. اینجا ما یه جامعه هستیم که اگه هر کسی بخواد هر چیزی در ذهنش هست بنویسه سنگ رو سنگ بند نمیشه.
فکر کن شما اون پست رو زدی و اسطوره های منچستر رو بردی زیر سوال. در ادامه شک نکن یه منچستری میومد اسطوره لیورپول رو میبرد زیر سوال و الی اخر ....
شما هم هر جا دیدی پستی توهین امیزه یا مورد دار ریپورت بدید.

ممنونم و سال نو هم مبارک. باز هم من پیروزی بازی دیروز رو به شما تبریک میگم. حقتون برد بود و هیچ صحبتی هم توش نیست.
خود طرف هم خودش می دونه مشکل پست هاش از کجاست , ابراز بغض و کینه و نفرت , این یه نمونش
واقعا لذت می برم که دارم خواری و خفت منچستر رو می بینم.
هیچ لذتی بالاتر از دیدن ذلت منچستر نیست.
خیلی روزهای خوبیه
حداقل اگه طرف یه کاربر درست و حسابی بود که می خواستی توجیهش کنی ولی این آقا .....
بخاطر اینکه به همچین کاربرایی ثابت کنی بی طرفی میایی پستهای منچستری ها رو پاک می کنی؟ چندین بار پست های منم پاک کردی آقا مهرداد
همین دیروز هم توی کلوب هواداران منچستر یکی از پستهای پر لایک کاربر Apple lob که چند تا کاریکاتور بود رو شما حذف کردی! من هنوز هم دلیلش رو نفهمیدم شاید بخاطر این بود که در یکی از کاریکاتورها عکس ونگر و مورینیو بود که واقعا چیزی خاصی نداشت نکته ای اصلی روی کاریکاتور مویس بود!
شما یکی از کاربرای باسابقه و فعال پی.تی هستی مدیریت رو هم بهت صدقه ندادن چون بدون اغراق لیاقتش رو داشتی ولی واقعا این کاربر با 23 تا پست که نصفش هم علیه منچستر بوده در حدی هست که بخواد بهت مدیریت یاد بده؟
من اصلا تعجب می کنم شما دهها خط واسه توجیه کردن همچین فردی مطلب نوشتی قبلا هم باهاش برخورد کرده بودی که گوشش بدهکار نبود , دوباره خواست تکرار کنه بزن بنش کن!
آقا مهرداد فقط لطفا نیا بخاطر ثابت کردن بی طرف بودنت پستهای منچستری ها رو حذف کنی اونم بخاطر همچین کاربرایی!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهدی جان من اون پست کاریکاتور رو حذف نکردم. شما مطمئنی من حذف کردم ؟
این توضیحات هم که میدم صرفا برای این کاربر خاص نیست. برای بقیه هم هست. ما اینجا با هیچ کسی مشکلی نداریم اما پست مورد دار ببینیم حذف میشه. از جانب هر کسی که باشه.
------------------
یک سوال : اینجا کدوم یک از بچه ها بازیهای لیگ قهرمانا رو از شبکه های بین اسپورت میبینن ؟
در پیغام خصوصی به من بگن چون من یه مشکلی دارم.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
نمی دونم چلسی با نظم و برنامه بازی کرد یا گالا آشفته و بی برنامه! در هر صورت واسه خاطر آبروی لیگ جزیره هم که شده چلسی صعود کرد

babelirani

Registered User
لایک‌ها
127
خوب در یه بازی کاملا" یک طرفه اومدیم بالا

واقعا" گالا هیچ چیزی برای گفتن نداشت باید چند گل دیگه هم بهش میزدیم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
نمی دونم چلسی با نظم و برنامه بازی کرد یا گالا آشفته و بی برنامه! در هر صورت واسه خاطر آبروی لیگ جزیره هم که شده چلسی صعود کرد
ما که هر سال صاف می خوریم به بهترین تیم و با شایستگی حذف میشیم!:general506::general506:

شما هم اگه گل اول رو نخورین صعود می کنین به نظرم!!!!
البته از المپیاکو بخورین من بهت قول میدم مویس بره!!!

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
الان سوالی که برام بوجود اومده اینه که این گالا چجوری یوونتوس رو حذف کرده!!!؟؟
تو ورزشگاه گالا فقط با سروصدا زیاد تشنج ایجاد میکنن و یجورایی تمرکز بازیکنان رو بهم میزنند و کلا بازیکنان و طرفدارن خشنی داره گالا این فیلیپ ملو نمونش کاری کرد رامیرس هم منبعد با ماسک بازی کنه یا یا تکلهای سلجوخ و خوده همین ملو امکان داره بازیکنی رو خونه نشین کنه کلا تو لیگ اروپا زیاد حرفی برای گفتن نداره و امسال صعودش شانسی بود

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی دیشب راحت میتونست 4تا بزنه که فقط نمونش تورس راحت میتونست پاس بده شورله و گل بشه اما نکرد و خداییش موقعیتهای زیادی از دست دادن چه بازی کرد ادن هازارد و امیدوارم فصل بعد با دیگو کاستا و احتمالا فالکائو مچ بشن و کولاک کن
امشبم منچستر میتونه از پس المپیاکوس بر بیاد شک نکنید و امیدوارم دور بعد دو تیم انگلیسی بهم بخورن عالی میشه;)
و اینم بدون شک بهتون میگم اگه بارسا و بایرن خوردیم داور غش نکنه انتقام همرو از این دو تیم میگیریم به امید خدا یادتون هست که بارسا چند سال پیش چجور با ناداوری از چلسی گذشت حالا گذشته ها گذشت فقط امیدوارم اون داوری دیگه تکرار نشه و الی چلسی کابوس بارسا هست

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خداییش بی انصافیه بگیم ایاچلسی با برنامه بازی کرد یا گالا اشفته
بازی اکثر دست چلسی بود و دقت میکردن ویلیان وتورس 4تا زده بودیم بازی رفت هم با اشتباه تری گل خوردیم و الی همونجا هم برده بودیم
که این بازی جبران کرد با هد زیبایی که زد و توپ برگشتی که کیهیل گل کرد واقعا بازیکنان با تجربه مثل لمپارد و تری واتوئو گل کاشتن برای چلسی دمشون گرم

بالا