• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اقا ما تازه به دوران رسیده
شما که ادعاتون میشه باید چی گفت تازه به چند قدمی کاپ رسیده ها منم لزومی نمیبینم جواب بدم همه چی اخر فصل مشخص میشه یادش بخیر چلسی تو همون جهنم انفلید به قول شما 2به صفر برد و قهرمان جزیرش تثبیت شد امالم همون بازی تکرار میشه
البته امسال اگه دست اندرکاران جزیره بزارن قهرمانی از ان چلسی هست تمام

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
پشت گوشتونو دیدین قهرمانی جزیره هم دیدین
لعنت به فوی داورو دستهای پشت پرده جزیره که دیشب سره چلسی رو بریدن تا امروز که لیورپول هم برای ما شاخو شونه نکشه
داوری داوری...داوری تا جایی که من یادمه همیشه به سود چلسی و منچستر بوده
با داوری، بی داوری هرطوری این فصل رقابت بین سیتی و لیورپوله.

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
اصلا گفتی داوری یاد بازی رفت با همین تیم پول‌ساخته چلسی افتادم. داوری نبود که اون بازی رو باخته بودید

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
داوری داوری...داوری تا جایی که من یادمه همیشه به سود چلسی و منچستر بوده
با داوری، بی داوری هرطوری این فصل رقابت بین سیتی و لیورپوله.
اما چیزی که تو این فصل دیدیم چیز دیگه ای بوده رفیق;)

فصلای پیش شما باخت هاتون رو با اشتباه داوری توجیه میکردین،این فصل ما این کارو میکنیم:D

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
اما چیزی که تو این فصل دیدیم چیز دیگه ای بوده رفیق;)

فصلای پیش شما باخت هاتون رو با اشتباه داوری توجیه میکردین،این فصل ما این کارو میکنیم:D
: )))
عباس حالا منچستر به کنار، اونم چون فرگوسن رفت و از دل داوران برود هر آن که از دیده برفت ولی این که طرفدار چلسی بیاد بگه لیگ برتر و دست اندرکارانش میخوان این تیم رو بکوبن آدم ُ خنده میندازه دیگه

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
این استوک های سوآرز چی داره که تلوزیون ترکیه اینقدر زووووم میکرد روش؟:general206:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
: )))
عباس حالا منچستر به کنار، اونم چون فرگوسن رفت و از دل داوران برود هر آن که از دیده برفت ولی این که طرفدار چلسی بیاد بگه لیگ برتر و دست اندرکارانش میخوان این تیم رو بکوبن آدم ُ خنده میندازه دیگه
با قسمت اول حرفت موافق نیستم،فرگوسن پول میداده به داورا؟با داورا رفیق بوده؟یا داورا رو تهدید میکرده که اگه بازی رو برای من در نیارین به دخترتون یا زنتون تجاوز میکنم؟!!!!!!!!!!:eek::eek::D

دیگه از این 3 حالت که خارج نیست احتمالات،که همون جور که من و خودت فرگوسن رو میشناسیم مطمئنیم اهل این چیزا نیست

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
سبک‌ترین در نوع خودش، ضد آب هم هست.
اولین نفری هم که ازش استفاده کرده لوئیز سوارزه.
کمپانی آدیداس، مدل دقیقش هم اینه: Samba Primeknit
Capture.JPG

Last edited:

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
با قسمت اول حرفت موافق نیستم،فرگوسن پول میداده به داورا؟با داورا رفیق بوده؟یا داورا رو تهدید میکرده که اگه بازی رو برای من در نیارین به دخترتون یا زنتون تجاوز میکنم؟!!!!!!!!!!:eek::eek::D

دیگه از این 3 حالت که خارج نیست احتمالات،که همون جور که من و خودت فرگوسن رو میشناسیم مطمئنیم اهل این چیزا نیست
دیگه در جریان جزئیاتش نیستم ولی خب اشتباهات داوری زمان فرگوسن اکثرا به نفع منچستر بود. اصلا اینا به کنار وقت فرگی که دیگه در حد جهانی معروفه! میرور، کیک و حتی بی‌بی‌سی در موردش مطلب نوشتن.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
همین داوری دیشب چلسی بود که باعث شد امروزطرفدارایه لیورپول نطقشون باز بشه
دقت کردین اینا موقعی که تو کورس نیستن پیداشون نیست اما تا یکم اوضاع مساعد میشه پیداشون میشه
چلسی بیشتر به ضررش بوده تا به نفعش
ببین کار به کجا رسیده تیمی مثل لیورپول که بین 5و 6شدن دست و پا میزد حالا اومده شاخ شده برای چلسی و منچستر و بقیه تیم های مدعی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چه گلی زد توماس روسیسکی!!!
دادا ما که یه برنامه گرفتیم تمام نتایج بازیهای فوتبال رو اپسیلون ثانیه میزنه چه دیقه ای کی زد کارت فلان دسترسی تصویری نداریم مثل شما

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خدمت اون دوست آرسنالی هم بگم حتی شاید به 4 5 هفته هم نکشه که اختلافمون باهاتون 5 یا بیشتر بشه و امکان داره هفته آینده شاهد این اتفاق باشیم!!!(که امیدوارم چلسی رو ببرین و بکشه!:D)
من منتظرم برادر ببینم چجوری اختلافمون 5 یا بیشتر میشه!!
با اینکه توی 4 بازی آینتدون حتی یک بازی سخت هم ندارین و از اون طرف آرسنال 3 تا بازی سخت داره ولی سر حرفم هستم!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
من منتظرم برادر ببینم چجوری اختلافمون 5 یا بیشتر میشه!!
با اینکه توی 4 بازی آینتدون حتی یک بازی سخت هم ندارین و از اون طرف آرسنال 3 تا بازی سخت داره ولی سر حرفم هستم!
من این بازی رو رو حساب مساوی یا باخت گذاشته بودم که خاک تو سر تاتنهام...:general206:
نه دیگه شما هم بخوای من خودم نمیخوام اختلافمون اینقدر زیاد بشه:D،ایشالا چلسی رو میزنین و تو بقیه بازیها هم موفق میشید...:)
چون از شخص ونگر خیلی خوشم میاد از اول فصل هم گفتم دوست دارم اگه لیور قهرمان نشه آرسنال بشه چون ونگر استحقاق رسیدن به این جامو داره ولی شما بد حرف زدی منم جوابتو دادم،وگرنه همه دوستان آرسنالی دیگه هم میدونن که اصلا از آرسنال بدم نمیاد و حتی به خاطر وجود ونگر دوستش دارم...;)
البته بازم میگم بر خلاف میل باطنی یه چیزی بهم میگه آرسنال تو این 3 4 هفته آینده امتیازهای زیادی رو از دست میده که امیدوارم اشتباه کرده باشم و لاقل بتونه چلسی و سیتی رو بزنه...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دادا منظمورم اون بازیهایی بود که صدا سیما پخش نمیکنه البته من بد منظورم رو رسوندم:pفرکانسها هم که اکثرا مفتی نیست پخش بازیها
اتتفاقا منظورتون رو فهمیدم!! عزیز این سایت live stream داره و می تونید زنده بازی هایی که صداسیمان پخش نمی کنه رو نگاه کنید!!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
ما همون موقع پنجم شیشم هم بودیم چلسی رو زدیم و این‌جا هم بودیم و مورد الطافت قرار گرفتیم آقای @احسانبزرگي
تیم پول ساخته‌ت باخته عصبی هستی، یه کم آب بخور و نفس عمیق بکش تا کار به جای باریک نکشیده

بالا