• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
کاری ندارم در ادامه فصل چه اتفاقاتی میفته، اما لیورپول تا اینجا از همه تیم ها حقش بیشتره واسه قهرمانی. کمتر بازی دیدم ضعیف باشن. همش رو به جلو بازی می کنن. حتی تو زمین سیتی و چلسی حقشون باخت نبود. واقعا این راجرز مربی خوبیه، بالانس خوبی درست کرده تو تیم، بازیکن ها به ترکیب می خورن، فقط یکم هافبم وسطاشون ضعف دارن. به نظرم اگر راجرز رو نگه دارن و یکم حمایتش کنن تو نقل و انتقالات، لیورپول رو به دوران اوجش بر میگردونه. کوتینیو و استوریج مرده رو زنده کرد. به نظرم قهرمانیه لیورپول به سود اروپا و لیگ‌برتر هست، هرچند برای قهرمانی باید بی نقص باشه در بازی های باقیمونده، و از همه مهمتر تاکتیک همیشگیش رو روبرو چلسی و سیتی عوض نکنه و بدون ترس بازی کنه.
داوری هم برای هر دو تیم اشتباهات عجیب داشت...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جای تاسف داره انقدر راحت پنالتی میدن منچستریها
اخه اون فلینی واس چی تو ترکیب اصلی بود فرگی هم که حرص میخورد بنده خدا
این مویس اگه بهترین بازیکنهای جهانم بهش بدن بازم نمیتونه منچستر رو به روزهای اوج برگردو.نه

خدا کنه امشب بندازنش بیرون. صرفنظر از نتیجه واقعا روش و برنامه ای برای بازی نداره. ما قبلا هم شده به لیورپول ببازیم. اونها هم تیم خوبی هستند. اما منچستر اصلا بازی نمیکنه. سیستم علی اصغری
ارزو دارم امشب شوتش کنن بیرون این بابا رو

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
کاری ندارم در ادامه فصل چه اتفاقاتی میفته، اما لیورپول تا اینجا از همه تیم ها حقش بیشتره واسه قهرمانی. کمتر بازی دیدم ضعیف باشن. همش رو به جلو بازی می کنن. حتی تو زمین سیتی و چلسی حقشون باخت نبود. واقعا این راجرز مربی خوبیه، بالانس خوبی درست کرده تو تیم، بازیکن ها به ترکیب می خورن، فقط یکم هافبم وسطاشون ضعف دارن. به نظرم اگر راجرز رو نگه دارن و یکم حمایتش کنن تو نقل و انتقالات، لیورپول رو به دوران اوجش بر میگردونه. کوتینیو و استوریج مرده رو زنده کرد. به نظرم قهرمانیه لیورپول به سود اروپا و لیگ‌برتر هست، هرچند برای قهرمانی باید بی نقص باشه در بازی های باقیمونده، و از همه مهمتر تاکتیک همیشگیش رو روبرو چلسی و سیتی عوض نکنه و بدون ترس بازی کنه.
داوری هم برای هر دو تیم اشتباهات عجیب داشت...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
کاملا موافقم قهرمانی حق لیورپوله تا اینجای کار

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
درسته منچستر تو این بازی و با این مدل بازی حقش باخت بود،نمی خوام تقصیر رو بندازم گردن داور،اما شما نگاه کنید:پنالتی سوم که صد در صد اشتباه بود،اخراجم صد در صد اشتباه بود،نظر منو اگه بخواید میتونست پنالتی دوم رو هم نگیره،یه پنالتی به خاطر هند دفاع اونا رو که نگرفت،اون حرکت روی رونی هم میتونست پنالتی باشه،فلانگان باید کارت زرد دوم رو به خاطر خطا روی رافائل میگرفت و اخراج می شد

اینو گفتم به خاطر اینکه لیوری ها الان نیان اینجا با افتخار از برد تیمشون صحبت کنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته منچستر تو این بازی و با این مدل بازی حقش باخت بود،نمی خوام تقصیر رو بندازم گردن داور،اما شما نگاه کنید:پنالتی سوم که صد در صد اشتباه بود،اخراجم صد در صد اشتباه بود،نظر منو اگه بخواید میتونست پنالتی دوم رو هم نگیره،یه پنالتی به خاطر هند دفاع اونا رو که نگرفت،اون حرکت روی رونی هم میتونست پنالتی باشه،فلانگان باید کارت زرد دوم رو به خاطر خطا روی رافائل میگرفت و اخراج می شد

اینو گفتم به خاطر اینکه لیوری ها الان نیان اینجا با افتخار از برد تیمشون صحبت کنن
من خودم منچستری هستم اما این بازی حق لیورپول برد بود. اون پنالتی دوم و سوم هم گرفته نمیشد منچستر با این بازی گل بزن نبود
لیورپول چندین موقعیت گل داشت. چندین بار تک به تک شد. از این طرف منچستر تقریبا هیچی....

ناامید کننده. تاسف بار. یعنی من فقط امشب منتظرم مویس رو بندازن بیرون.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دادا داوری تو لیگ خودمون شرف داره به جزیره و لالیگا به داورهای خودمون باید ببالیم که اشتباهاتشون لاغل نصف ایناست اخراج های بی مورد گل های افساید توپ از خط رد شدنها و نگرفتنها بگم میشه مثنوی 70 من کاغذ

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خطای روی رونی پنالتی بود، اما هند فکر نکنم از عمد بود. فلاناگان هم می تونست اخراج شه، رافائل هم می تونست اخراج شه. پنالتی هم که دایو بود. اما دخه آ توپ سوارز رو خیلی خوب گرفت...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
برد که بدون شک حق لیورپول بود!!
البته بعد از گل دوم استاریج و سوارز واسه خودشون بازی می کردن و به همدیگه پاس نمی دادن! وگرنه میتونست اتفاقات عجیبی بیفته با این دفاع منچستر!!!
هوادارای لیورپول هم بدجور این مویس رو ترول کردن!!!
Moyes-banner-1.png
genius-banner.png

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
من خودم منچستری هستم اما این بازی حق لیورپول برد بود. اون پنالتی دوم و سوم هم گرفته نمیشد منچستر با این بازی گل بزن نبود
لیورپول چندین موقعیت گل داشت. چندین بار تک به تک شد. از این طرف منچستر تقریبا هیچی....

ناامید کننده. تاسف بار. یعنی من فقط امشب منتظرم مویس رو بندازن بیرون.
عزیز جان منم همین نظرو دارم،اینو قبول دارم که واقعا حقمون برد نبود،اما به هر حال این اشتباهات فاحش هم رخ داده دیگه،نمیشه که ازشون گذشت

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
تبریییک به دوستان گل لیورپولی...:general206:
همه عالی بودن جز استوریج که یکی از بدترین بازیهاش رو انجام داد!!!(حتی دایوش هم عجیب بود چون قبلآ چندین بار در شرایطی که تیم نیاز مبرم به گل داشته و در شرایط بهتری برای دایو بوده دایو نکرده ولی اینجا که احتیاجی به این کار نبود دایو کرد که خود من خیلی تعجب کردم!)
داور هم درسته پنالتی اخراجش اشتباه بود(ولی انصافآ استوریج هم خیلی طبیعی خودشو زمین زد و خدا رو شکر که گل هم نشد!) ولی بعد اون باز رو 2 تا صحنه پنالتی نگرفت که مخصوصآ صحنه اول کاملا پنالتی بود و نیمه اولم باید رافائل اخراج میشد که نکرد...
با بردن بازی عقب افتاده میرسیم به 1 قدمی چلسی و با امتیاز احتمالی که هفته اینده جلو ارسنال از دست میدن میریم جایی که مستحقشیم...:);)
خدمت اون دوست آرسنالی هم بگم حتی شاید به 4 5 هفته هم نکشه که اختلافمون باهاتون 5 یا بیشتر بشه و امکان داره هفته آینده شاهد این اتفاق باشیم!!!(که امیدوارم چلسی رو ببرین و بکشه!:D)

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
تبریییک به دوستان گل لیورپولی...:general206:
همه عالی بودن جز استوریج که یکی از بدترین بازیهاش رو انجام داد!!!(حتی دایوش هم عجیب بود چون قبلآ چندین بار در شرایطی که تیم نیاز مبرم به گل داشته و در شرایط بهتری برای دایو بوده دایو نکرده ولی اینجا که احتیاجی به این کار نبود دایو کرد که خود من خیلی تعجب کردم!)
داور هم درسته پنالتی اخراجش اشتباه بود(که خدا رو شکر گل هم نشد!) ولی بعد اون باز رو 2 تا صحنه پنالتی نگرفت که مخصوصآ صحنه اول کاملا پنالتی بود و نیمه اولم باید رافائل اخراج میشد که نکرد...
با بردن بازی عقب افتاده میرسیم به 1 قدمی چلسی و با امتیاز احتمالی که هفته اینده جلو ارسنال از دست میدن میریم جایی که مستحقشیم...:);)
خدمت اون دوست آرسنالی هم بگم حتی شاید به 4 5 هفته هم نکشه که اختلافمون باهاتون 5 یا بیشتر بشه و امکان داره هفته آینده شاهد این اتفاق باشیم!!!(که امیدوارم چلسی رو ببرین و بکشه!:D)
باز شما جو گیر شدی اینده رو پیش بینی کردی چلسی جلو ارسنال امتیاز میده یا نمیده نمیشه پیش بینی کرد
اما چیزی که پیش بینی میشه بزودی سوالی مطرح میشه مسابقه پیامکی تو صدا سیما که اخرین باری که لیورپول قهرمان جزیره شد چه سالی بود؟؟؟

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
داوری تا حدی بد بود، مثلا اون پنالتی سوم نباید گرفته میشد ولی در عوض بعد اون دو تا صحنه مسلم رو برای لیورپول نگرفت
نیمه اول رافائل باید اخراج میشد!
فلاناگان ما هم قابلیت اخراج داشت.
در نهایت این حرفها باعث نمیشه از عملکرد فوق العاده لیورپول چشم پوشی کنیم. رسیدیم پشت گوش چلسی. #YNWA

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داوری تا حدی بد بود، مثلا اون پنالتی سوم نباید گرفته میشد ولی در عوض بعد اون دو تا صحنه مسلم رو برای لیورپول نگرفت
نیمه اول رافائل باید اخراج میشد!
فلاناگان ما هم قابلیت اخراج داشت.
در نهایت این حرفها باعث نمیشه از عملکرد فوق العاده لیورپول چشم پوشی کنیم. رسیدیم پشت گوش چلسی. #YNWA
پشت گوشتونو دیدین قهرمانی جزیره هم دیدین
لعنت به فوی داورو دستهای پشت پرده جزیره که دیشب سره چلسی رو بریدن تا امروز که لیورپول هم برای ما شاخو شونه نکشه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
باز شما جو گیر شدی اینده رو پیش بینی کردی چلسی جلو ارسنال امتیاز میده یا نمیده نمیشه پیش بینی کرد
اما چیزی که پیش بینی میشه بزودی سوالی مطرح میشه مسابقه پیامکی تو صدا سیما که اخرین باری که لیورپول قهرمان جزیره شد چه سالی بود؟؟؟
یه بار جوابتو دادم و دیگه نیازی نمیبینم با تازه به دوران رسیده ها بحث بکنم...:)
سوالی هم که به زودی مطرح میشه اینه که آخرین تیمی که مورینیو توش موفق بوده کدوم تیم بوده!!!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
نمیدونم این‌جا کسی اهل توئیتر هست یا نه ولی توجهتون رو به دو نکته جلب می‌کنم، اول دومی
https://twitter.com/search?q=#MANLIV&src=tyah&mode=photos
لینک بالا ترند بازی امروز هست، فقط کلیک کنید عکسها خودشون باهاتون حرف می‌زنن ;)
و اما اولی
https://twitter.com/search?q=#DavidMoyesIsAFootballGenius&src=hash
جمله #DavidMoyesIsAFootballGenius ترند شده !!! :D

بالا