@mehrdad201 چرا پست خبر دستگیری اریک کانتونا رو که
@DeniZRaD پاک کردین حالا؟ اون پست که توهین نداشت، اطلاع رسانی بود صرفا.
دیگه مدیرا منچستری اند کاریش نمیشه کرد، پروفایل قبلی منم همین دوستان معدوم کردن...بیخیال، خودشون خسته میشن میبندن میرن، مثل این 450 هزار نفری که بعد باخت دیروز صفحه منچستر رو تو فیسبوک آنلایک کردن!
عجب هواداران متعصبی!
مشاهده پیوست 557595
اجازه بدید اول پست رو ببینم.
خود توضیحات کانتونا مشکلی نداشت. انتهای پست شما مشکل داشت. همون توضیحاتی که در مورد اسطوره تیمها نوشته بودی.
از نظر من اگه یه منچستری بیاد در مورد اسطوره های لیورپول مثل دالگلیش و فاولر و .... هم مطلب بنویسه که فلان و بهمان پست رو حذف میکنیم. نه تنها من . علی اقا. حتی مدیر لیورپولی هم اون پست رو حذف میکنه.
بارها گفتم که اگه یه بخشی از پست شما مورد داشته باشه کل پست حذف میشه چون واقعا وقت برای ویرایش کردن پست ها نداریم.
شما تو همین پستی که زدی یه تیکه انداختی (قرمزش کردم) که حالا من حذف نمیکنم اما لایک و فالو رو نمیشه رو حساب هوادرا گذاشت. خیلیها هستند اخبار یونایتد رو دنبال میکنن و حالا به هر دلیلی از جمله ضعف تیم به دلیل اشتباهات مویس دیگه اخبار رو دنبال نمیکنن. خود من صفحه دیوید مویس رو دیسلایک کردم چون از توضیحاتش خسته شدم.
اما به هر حال لایک صفحات منچستر فکر میکنم از صفحات لیورپول بیشتر باشه. اینطور نیست ؟
الان هم به خاطر گل روی شما اون پست رو ویرایش میکنم و برمیگردونم. ولی خواهشا قبل از زدن پست خوب بررسی کنید.
به همه میگم. اینجا ما یه جامعه هستیم که اگه هر کسی بخواد هر چیزی در ذهنش هست بنویسه سنگ رو سنگ بند نمیشه.
فکر کن شما اون پست رو زدی و اسطوره های منچستر رو بردی زیر سوال. در ادامه شک نکن یه منچستری میومد اسطوره لیورپول رو میبرد زیر سوال و الی اخر ....
شما هم هر جا دیدی پستی توهین امیزه یا مورد دار ریپورت بدید.
ممنونم و سال نو هم مبارک. باز هم من پیروزی بازی دیروز رو به شما تبریک میگم. حقتون برد بود و هیچ صحبتی هم توش نیست.