• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ما همون موقع پنجم شیشم هم بودیم چلسی رو زدیم و این‌جا هم بودیم و مورد الطافت قرار گرفتیم آقای @احسانبزرگي
تیم پول ساخته‌ت باخته عصبی هستی، یه کم آب بخور و نفس عمیق بکش تا کار به جای باریک نکشیده
نه اتفاقا من خیلی خونسردم این شما هستی که موقت اومدین بالا جوگیر شدین فاز قهرمانی گرفتین
ما دیشب به داوری باختیم منتها شما نمیخوای قبول کنی مشکل خودت هست دیگه هم بحث رو کش نمیدم اخر فصل معلوم میشه که شما بعد اندی سال رنگ قهرمانی میبینید یا چلسی یا سیتی یا ارسنال که تجربه کردن قهرمانی جزیره رو بعد چلسی کم نبرده لیورپول رو یاحق

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
نه اتفاقا من خیلی خونسردم این شما هستی که موقت اومدین بالا جوگیر شدین فاز قهرمانی گرفتین
ما دیشب به داوری باختیم منتها شما نمیخوای قبول کنی مشکل خودت هست دیگه هم بحث رو کش نمیدم اخر فصل معلوم میشه که شما بعد اندی سال رنگ قهرمانی میبینید یا چلسی یا سیتی یا ارسنال
بالاخره دو کلام حرف حساب. جوجه و انتهای پاییز.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اتتفاقا منظورتون رو فهمیدم!! عزیز این سایت live stream داره و می تونید زنده بازی هایی که صداسیمان پخش نمی کنه رو نگاه کنید!!
کاش زودتر اینو میگفتی اصلا براش تاپیک جدا باز میکردی خدا خیرت بده حالا سرعت شما چند هست اینترنت بدون مکث میبینی بازیها رو؟

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
سرعت دانلودت حداقل باید 200 باشه برای اینکه بدون مکث ببینی بازی ها رو!!
بابت منبعی که دادی تشکر ولی یه سوال، استریم یه بازی 90 دقیقه ای چقدر از ترافیک کم می‌کنه؟ من تعرفه‌ام محدوده آخه.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوب هیچی داداش من ریت دانلودم 70 هست قسمت ما نمیشه:general306:
باید بسنده کنم به این برنامه خوب اینترنتی که لحظه به لحظه گزارش بازی مینویسه یا بعد بازی خلاصه رو از طرفداری یا ویدئو ورزش ببینم:general106:

DeniZRaD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
75
اریک کانتونا به دلیل ضرب و شتم در لندن دستگیر شد.

به گزارش تلگراف، اریک کانتونا روز چهارشنبه به علت ضرب و شتم یک مرد در لندن بازداشت شد. این بازیکن سابق منچستر یونایتد پس در ظهر روز گذشته در محله هیل در پی یک دعوا دستگیر شد.

البته همچنان مشخص نیست که آیا قربانی او، قصد حمله به او را داشته است یا خیر.

رییس پلیس لندن می گوید: "در ساعت 12:55 روز چهارشنبه 12 مارچ با پلیس تماس گرفته شد و یک حمله و یورش در رجنت پارک گزارش شد.

"ماموران ما مرد حدودا 45 ساله ای را از درگیری بیرون کشیدند و دستگیر کردند. او فعلا در اختیار نیرو های پلیس است و متعاقبا با توجه به حرکاتش جریمه می شود. قربانی نیز در وضعیت خوبی به سر می برد."

البته کانتونا پیش از این نیز در سال 1995 ماتیو سیمونز را با یک ضربه کنگفویی مجروح کرد و به 8 ماه محرومیت و 10 هزار پوند جریمه محکوم شد. محکومیتی که یونایتد توسط یونایتد 4 ماه اضافه شد و مبلغ جریمه به 20 هزار رسید.

Last edited by a moderator:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
از جزیره کمی بیایم بیرون بریم ایتالیا چه اومده بر سر میلان 4.2 باخته به پارما اینتر و میلان که روزگاری حرف اول رو میزدنند چه بلایی سرشون اومده سیدرف هم شد مربی

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
چه خبره 200 باوووو،من سرعت دانلودم 80 هست و راحت میگیره

این استریم ها خیلی بستگی به ترافیک خط داره،بعضی اوقات سرعت کاملا مالیده میشه،موقعی که ای اس پی شلوغ میشه و سرعت تبادل دیتا بین سرورهای داخلی و خارجی میاد پایین نمیشه ازشون استفاده کرد،اما تو بقیه مواقع مشکلی نداره

من این مورد رو امتحان کردم،استریم های کانال های ایرانی در طول روز هیچ وقت مشکلی ندارن چون سرورشون تو ایرانه،اما شبکه های خارجی شامل همون موضوعی میشن که بالا گفتم،شانسیه دیگه
خوب هیچی داداش من ریت دانلودم 70 هست قسمت ما نمیشه:general306:
باید بسنده کنم به این برنامه خوب اینترنتی که لحظه به لحظه گزارش بازی مینویسه یا بعد بازی خلاصه رو از طرفداری یا ویدئو ورزش ببینم:general106:

با سرعت دانلود 70 شما میتونی استریم هایی تا ریت 600 کیلوبیت بر ثانیه رو ببینی،البته توضیح بالا رو بخون تا متنبه بشی :)

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
چه خبره 200 باوووو،من سرعت دانلودم 80 هست و راحت میگیره

این استریم ها خیلی بستگی به ترافیک خط داره،بعضی اوقات سرعت کاملا مالیده میشه،موقعی که ای اس پی شلوغ میشه و سرعت تبادل دیتا بین سرورهای داخلی و خارجی میاد پایین نمیشه ازشون استفاده کرد،اما تو بقیه مواقع مشکلی نداره

من این مورد رو امتحان کردم،استریم های کانال های ایرانی در طول روز هیچ وقت مشکلی ندارن چون سرورشون تو ایرانه،اما شبکه های خارجی شامل همون موضوعی میشن که بالا گفتم،شانسیه دیگه

با سرعت دانلود 70 شما میتونی استریم هایی تا ریت 600 کیلوبیت بر ثانیه رو ببینی،البته توضیح بالا رو بخون تا متنبه بشی :)
شانسی نیست دیگه!!
هر وقت بازی باشه شلوغ میشه و نمیشه بدون وقفه دید!!
از دوستان کسی نمس دونه چجوری میشه با سرور یه همچین کاری کرد!!؟؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
شانسی نیست دیگه!!
هر وقت بازی باشه شلوغ میشه و نمیشه بدون وقفه دید!!
از دوستان کسی نمس دونه چجوری میشه با سرور یه همچین کاری کرد!!؟؟
عزیزم من امروز هم بازی منچستر و هم بازی آرسنال رو از همین سایتی که بالا آدرس دادی دیدم;)،یه چیزی میدونم میگم دیگه،الان 2 3 ماهی هست با این استریم ها آشنا شدم،کیفیت بالا هم حتی میتونی تماشا کنی اگه سرعتت بالا باشه،اونم خواستی تو پخ بهت میگم چه جوری،باید سرعتت بالا باشه و یه نرم افزار خاصی نصب کنی

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بابت منبعی که دادی تشکر ولی یه سوال، استریم یه بازی 90 دقیقه ای چقدر از ترافیک کم می‌کنه؟ من تعرفه‌ام محدوده آخه.
حدود 170 مگابایت به بالا:بستگی داره به کیفیت+ اگه صدا رو قطع کنی کمتر ترافیک مصرف میشه.
مثلا این سایت برا هر بازی 12 تا لینک میده
firstrowus1.eu
که کیفیت های متفاوتی داره.
/
@احسانبزرگي
من خودم 1 مگابیت یا همون 128 کیلوبایت دارم یکم گیر داره.ولی فکر کنم بگردی لینکی هست که با سرعت 70 کم گیر کنه.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
کی گفته 170 مگ؟!!! من قبلا که نگاه می کردم از همین سایت چیزی حدود 300 مگ حجم می بره.

DeniZRaD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
75
@mehrdad201
@ARMF
کی پستای منو فرت و فرت اینجا پاک می کنه؟
به نظرم این تاپیک رو اسمش رو عوض کنید بذارید دل و قلوه بهتره چون اینجا باید ظاهرا فقط از همدیگه تعریف کنیم و دل و قلوه بگیریم!
من نه به کسی فحش دادم نه به کسی توهین کردم فقط خبر دستگیری اریک کانتونا رو گذشاته بودم که پستم بی دلیل پاک شد!
وقتی مدیراهای بخش منچستری باشن بیش از این انتظاری نمیره!
می دونم این پستمم پاک میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینجا ۴ ۵ تا مدیر داره
برای اکثر پست های شما ریپورت میاد و واقعا بعضی هاشون هم مخالف قوانین هست
در ضمن برای مدیرا تیم مهم نیست بلکه رعایت قوانین مهمه
پستی نزنید که باعث بشه کاربرای دیگه ریپورت بدن روش

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
@mehrdad201 چرا پست خبر دستگیری اریک کانتونا رو که @DeniZRaD پاک کردین حالا؟ اون پست که توهین نداشت، اطلاع رسانی بود صرفا.
دیگه مدیرا منچستری اند کاریش نمیشه کرد، پروفایل قبلی منم همین دوستان معدوم کردن...بیخیال، خودشون خسته میشن میبندن میرن، مثل این 450 هزار نفری که بعد باخت دیروز صفحه منچستر رو تو فیسبوک آنلایک کردن!
عجب هواداران متعصبی!

5965_646085222107378_2102018088_n.png

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
الان وقتشه به دوتیم باقی مانده لیگ قهرمانان روحیه داد
من خودم همیشه گفتم هرتیم از جزیره که موفق باشه تو لیگ قهرمانا قابل تحسین و ستایش هست
چلسی که به یه مساوی 0-0 رفته دوره بعد من یونایتد هم مبتونه بازی رو ببره روز چهار شنبه دور از انتظار نیست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
@mehrdad201 چرا پست خبر دستگیری اریک کانتونا رو که @DeniZRaD پاک کردین حالا؟ اون پست که توهین نداشت، اطلاع رسانی بود صرفا.
دیگه مدیرا منچستری اند کاریش نمیشه کرد، پروفایل قبلی منم همین دوستان معدوم کردن...بیخیال، خودشون خسته میشن میبندن میرن، مثل این 450 هزار نفری که بعد باخت دیروز صفحه منچستر رو تو فیسبوک آنلایک کردن!
عجب هواداران متعصبی!

مشاهده پیوست 557595

اجازه بدید اول پست رو ببینم.
خود توضیحات کانتونا مشکلی نداشت. انتهای پست شما مشکل داشت. همون توضیحاتی که در مورد اسطوره تیمها نوشته بودی.
از نظر من اگه یه منچستری بیاد در مورد اسطوره های لیورپول مثل دالگلیش و فاولر و .... هم مطلب بنویسه که فلان و بهمان پست رو حذف میکنیم. نه تنها من . علی اقا. حتی مدیر لیورپولی هم اون پست رو حذف میکنه.
بارها گفتم که اگه یه بخشی از پست شما مورد داشته باشه کل پست حذف میشه چون واقعا وقت برای ویرایش کردن پست ها نداریم.
شما تو همین پستی که زدی یه تیکه انداختی (قرمزش کردم) که حالا من حذف نمیکنم اما لایک و فالو رو نمیشه رو حساب هوادرا گذاشت. خیلیها هستند اخبار یونایتد رو دنبال میکنن و حالا به هر دلیلی از جمله ضعف تیم به دلیل اشتباهات مویس دیگه اخبار رو دنبال نمیکنن. خود من صفحه دیوید مویس رو دیسلایک کردم چون از توضیحاتش خسته شدم.
اما به هر حال لایک صفحات منچستر فکر میکنم از صفحات لیورپول بیشتر باشه. اینطور نیست ؟

الان هم به خاطر گل روی شما اون پست رو ویرایش میکنم و برمیگردونم. ولی خواهشا قبل از زدن پست خوب بررسی کنید.
به همه میگم. اینجا ما یه جامعه هستیم که اگه هر کسی بخواد هر چیزی در ذهنش هست بنویسه سنگ رو سنگ بند نمیشه.
فکر کن شما اون پست رو زدی و اسطوره های منچستر رو بردی زیر سوال. در ادامه شک نکن یه منچستری میومد اسطوره لیورپول رو میبرد زیر سوال و الی اخر ....
شما هم هر جا دیدی پستی توهین امیزه یا مورد دار ریپورت بدید.

ممنونم و سال نو هم مبارک. باز هم من پیروزی بازی دیروز رو به شما تبریک میگم. حقتون برد بود و هیچ صحبتی هم توش نیست.

Last edited:
بالا