A1C1E
Registered User
3 تا پنالتی الکی ... راموس احمق ....
برد رو تبریک میگم به هوادارن بارسا وتیم داوری که تورفت وبرگشت سره رئال رو بریدن من خودم طرفدار چلسی هستم ولی انصاف رو در نظر بگیریم باید پره پرش بازی مساوی میشد خوب پنالتی رونالدو که بیرون محوطه بود و2پنالتی مشکوک برای بارسا کاش دوستان عکس واضحی بزارن تو برخورد راموس و نیمار ماکه برخوردی ندیدیم حالا عده ای هم هستن گفتن اون حرکت نیمار افساید بوده قبل خطا و به زیرکی اینیستا هم باید تبریک گفت برای گرفتن پنالتی دقیق خواستن هم بارسا رو به کورس برگردونن هم مسی رو به صدر جدول گلزنان برسونن
این داور سلطان اشتباهات داوری تو محوطه جریمه مشهوره و بوسکتس هم باید اخراج میشد بخاطر این حرکت
به نظرم امشب بارسا . رئال رو میبره
رئال نمیتونه بارسا رو ببره امشب
برد رو تبریک میگم به هوادارن بارسا وتیم داوری که تورفت وبرگشت سره رئال رو بریدن من خودم طرفدار چلسی هستم ولی انصاف رو در نظر بگیریم باید
برد رو تبریک میگم به هوادارن بارسا وتیم داوری که تورفت وبرگشت سره رئال رو بریدن من خودم طرفدار چلسی هستم ولی انصاف رو در نظر بگیریم باید پره پرش بازی مساوی میشد خوب پنالتی رونالدو که بیرون محوطه بود و2پنالتی مشکوک برای بارسا کاش دوستان عکس واضحی بزارن تو برخورد راموس و نیمار ماکه برخوردی ندیدیم حالا عده ای هم هستن گفتن اون حرکت نیمار افساید بوده قبل خطا و به زیرکی اینیستا هم باید تبریک گفت برای گرفتن پنالتی دقیق خواستن هم بارسا رو به کورس برگردونن هم مسی رو به صدر جدول گلزنان برسونن
این داور سلطان اشتباهات داوری تو محوطه جریمه مشهوره و بوسکتس هم باید اخراج میشد بخاطر این حرکت
برادر من طرفدار رئال نیستم حق رو گفتم ماشالله مرغ شما یه پا دارهشما حرف از انصاف ميزنيد !!! عجب معني انصاف رو هم فهميديم !!!
نيمار با اون زاويه حركت مگه ميشه كه برخوردي نداشته باشه و در جهت مخالف چرخ بخوره و زمين بخوره ! ميشه ؟ از لحاظ عقلي علمي فيزيك و رياضي و ادبيات و ... هر جور حساب كني بدون برخورد اون حالت زمين خوردن امكان نداره !!!
خيلي جالب هست پنالتي رئال كه اصلا پنالتي نبود براي شما مهم نيست و پنالتي اينيستا رو ميكشيد وسط كه ٩٩ درصد پنالتي بوده !!!
افسايدي كه داور بتون هديه داد تا تك به تك بشه رئال چي اونم مهم نيست !!!
بازي بايد مساوي ميشد ! درصد توپ بيشتري داشتيد يا موقعيت خطرناك بيشتري داشتيد كه بازي بايد مساوي ميشد!!!
شانس اورديد هم داور كمكتون كرد و هم تك به تك ها و تير دروازه و ... گل نشد !!!
و در اخر حالا گريه نداره كه ...
داوری چلسی منچستر رو برادر یادم ننداز که بیشتر چلسی کمرش شکست تو اون داوریها تا منچستر دیگه خنده داره راجب منچستر بگی که حقش سالهای پیش خورده شدهاحسان جان ما سر داوری بازی های چلسی و منچستر زیاد بحث کردیم هر وقت اونا رو قبول کردین اینا هم قبول
داداش گلم شما چنتا برد سال های اخیر رئال رو درنظر بگیر بازی رفت سوپر جام اسین میبایست توی 3تا صحنه اخراج میشد تک به تک رو افساید گرفت و گل رئال از کرنری بدست اومد که اصلا کرنر نبود این بازی رفت بازی برگشت هم که اظهر من الشمس بوددر برد 2 به یک رئال در خانه بارسا گل دوم در شرایط افساید زده شد در بازی های قبلی همین حرکت پپه که عکسش هم هست رو داور حتی کارت زرد هم نداد و محروم هم نشد دو پنالتی واضح بارسا فصل قبل گرفته نشد بازی رفت هم روی فابرگاس طبق صحبت تمام کارشناسای داوری از جمله روزنامه مارکا پنالتی کرد پپه که گرفته نشد
من احساس میکنم مرغ شما یک پا داره اقا احسان نه ما
بیخیال شو داش اینجا ده نفر هستن طرفدار 20 تا تیم و ضد رئالبرادر من طرفدار رئال نیستم حق رو گفتم ماشالله مرغ شما یه پا داره
اگه همین صحنه ها به نفع رئال بود زمین و زمان رو بهم گره میزدین
فکر کنم اون صحنه کلا خطا نیست. چون در ضربات ایستگاهی دست اگر در حالتی باشه که باعث تغییر مسیر توپ بشه و بی احتیاطی محسوب بشه خطا هست.راستی اون کاشته رونالدو که به دست سسک خورد رو عکسش رو دارین؟