• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
والا اینجور که معلومه به شما بد فشاری اومده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینم صحنه ای که داور پنالتی روی اینیستا رو گرفت

beIN Sports 2_0260 12379_H_27500_20140324_031102.jpg beIN Sports 2_0260 12379_H_27500_20140324_031056.jpg

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
وقتی اهن ربای الکتریکی وسط باشه میدان مغناطیسی تولید میکنه:D
خب اخطار رو گرفتم بدلیل اینکه نمیخوام یوزرم بفنا بره شما خودت با خودت خوش باش

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
آقا این farzad.sadeshi کجاست؟ باز بن شده که! بی صبرانه منتظریم ورژن جدیدش ریلیز بشه!

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
برد رو تبریک میگم به هوادارن بارسا وتیم داوری که تورفت وبرگشت سره رئال رو بریدن من خودم طرفدار چلسی هستم ولی انصاف رو در نظر بگیریم باید پره پرش بازی مساوی میشد خوب پنالتی رونالدو که بیرون محوطه بود و2پنالتی مشکوک برای بارسا کاش دوستان عکس واضحی بزارن تو برخورد راموس و نیمار ماکه برخوردی ندیدیم حالا عده ای هم هستن گفتن اون حرکت نیمار افساید بوده قبل خطا و به زیرکی اینیستا هم باید تبریک گفت برای گرفتن پنالتی دقیق خواستن هم بارسا رو به کورس برگردونن هم مسی رو به صدر جدول گلزنان برسونن
این داور سلطان اشتباهات داوری تو محوطه جریمه مشهوره و بوسکتس هم باید اخراج میشد بخاطر این حرکت

9fc0cdb67638.jpg

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
برد رو تبریک میگم به هوادارن بارسا وتیم داوری که تورفت وبرگشت سره رئال رو بریدن من خودم طرفدار چلسی هستم ولی انصاف رو در نظر بگیریم باید پره پرش بازی مساوی میشد خوب پنالتی رونالدو که بیرون محوطه بود و2پنالتی مشکوک برای بارسا کاش دوستان عکس واضحی بزارن تو برخورد راموس و نیمار ماکه برخوردی ندیدیم حالا عده ای هم هستن گفتن اون حرکت نیمار افساید بوده قبل خطا و به زیرکی اینیستا هم باید تبریک گفت برای گرفتن پنالتی دقیق خواستن هم بارسا رو به کورس برگردونن هم مسی رو به صدر جدول گلزنان برسونن
این داور سلطان اشتباهات داوری تو محوطه جریمه مشهوره و بوسکتس هم باید اخراج میشد بخاطر این حرکت

9fc0cdb67638.jpg

بابت عکس ممنون، پای بوسکتس درد نکنه!
چیزی که عوض داره گله نداره
فقط فراموش نکنید پپه بخاطر ضربه ی سرش به سسک دقیقا پیش از اینکه در این صحنه به زمین بیوفته لایق گرفتن کارت قرمز بود.
120119PepeMessi_5717709.jpg

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
دیروز من گفتم بارسا رئال و شکست میده
چون من سالهاست دارم بازیهای تیمارو میبینم و از لحاظ روانی مشخص بود بارسا محکومه به بردن

اسم کریس و باید گذاشت مرد ناکام ال کلاسیکوها
مسی دوباره سرتری شو نسبت به کریس نشون داد . دیشب کریس هیچ کاری نتونست انجام بده

رئالی اگر بهونه ی داوری نیاره اصلن رئالی نیست . یه پنالتی بی جهت برای رئال گرفتن و یه اشتباه هم به نفع بارسا
این با اون در

کلن دیشب بارسا بدجور حال رئال و گرفت و باز هم اشکای کریس رونالدو

من همیشه 90 درصد پیش بینی هام درسته .

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
برد رو تبریک میگم به هوادارن بارسا وتیم داوری که تورفت وبرگشت سره رئال رو بریدن من خودم طرفدار چلسی هستم ولی انصاف رو در نظر بگیریم باید

شما حرف از انصاف ميزنيد !!! عجب معني انصاف رو هم فهميديم !!!

نيمار با اون زاويه حركت مگه ميشه كه برخوردي نداشته باشه و در جهت مخالف چرخ بخوره و زمين بخوره ! ميشه ؟ از لحاظ عقلي علمي فيزيك و رياضي و ادبيات و ... هر جور حساب كني بدون برخورد اون حالت زمين خوردن امكان نداره !!!

خيلي جالب هست پنالتي رئال كه اصلا پنالتي نبود براي شما مهم نيست و پنالتي اينيستا رو ميكشيد وسط كه ٩٩ درصد پنالتي بوده !!!

افسايدي كه داور بتون هديه داد تا تك به تك بشه رئال چي اونم مهم نيست !!!

بازي بايد مساوي ميشد ! درصد توپ بيشتري داشتيد يا موقعيت خطرناك بيشتري داشتيد كه بازي بايد مساوي ميشد!!!

شانس اورديد هم داور كمكتون كرد و هم تك به تك ها و تير دروازه و ... گل نشد !!!

و در اخر حالا گريه نداره كه ...

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

9fc0cdb67638.jpg

چرا ناراحتی شما... دوران بارسا تمام شد رفت... سیتی 5، 6 تا به ما زد... رئال هم که ما رو دبل کرد... اتلتیکو هم که داغونمون می کنه... فقط تنها نکته این هست که دوران طلایی ما از کل تاریخ 7، 8 ساله تیم شما طولانی تر بود و یه بازیکنمون مثل آندرس (بهترین بازیکن تاریخ اسپانیا) n برابر کل تیم شما جام برده.

=====
کلا طبق پیش بینی خودم: سیتی = رئال. بد شانسی سیتی و پلگرینی این بود که خوردند به تیمی که سبک بازیشون باهاش سازگاری نداره.

====
19 سالگی: در حالی که بارسا 10 نفره بود، هت تریک کرد تا بازی 3-3 بشه.
26 سالگی: هت تریک و پاس گل در برنابئو... نتیجه 4-3 به سود بارسا.
هت تریک جلوی برزیل- نتیجه بازی 4-3 به سود آرژانتین.
سوپر هت تریک در مقابل آرسنال نتیجه بازی 4-1... بهترین عملکرد فردی که تو عمرم از یه بازیکن فوتبال دیدم.
مسی تریک (زدن 5 گل) در مقابل لورکوزن.

کلا شما دیشب گل های این آدم رو در نظر نگیری و فقط به پاس های تو عمقش دقت کنی می فهمی چرا بهش می گند بهترین و کامل ترین بازیکن تاریخ... زیدان، کرایف، زیکو، مارادونا و هر کس دیگه رو در نظر بگیری نمی تونستند همچین پاس های تو عمق عجیبی بدند.

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
شما حرف از انصاف ميزنيد !!! عجب معني انصاف رو هم فهميديم !!!

نيمار با اون زاويه حركت مگه ميشه كه برخوردي نداشته باشه و در جهت مخالف چرخ بخوره و زمين بخوره ! ميشه ؟ از لحاظ عقلي علمي فيزيك و رياضي و ادبيات و ... هر جور حساب كني بدون برخورد اون حالت زمين خوردن امكان نداره !!!

خيلي جالب هست پنالتي رئال كه اصلا پنالتي نبود براي شما مهم نيست و پنالتي اينيستا رو ميكشيد وسط كه ٩٩ درصد پنالتي بوده !!!

افسايدي كه داور بتون هديه داد تا تك به تك بشه رئال چي اونم مهم نيست !!!

بازي بايد مساوي ميشد ! درصد توپ بيشتري داشتيد يا موقعيت خطرناك بيشتري داشتيد كه بازي بايد مساوي ميشد!!!

شانس اورديد هم داور كمكتون كرد و هم تك به تك ها و تير دروازه و ... گل نشد !!!

و در اخر حالا گريه نداره كه ...
برادر من طرفدار رئال نیستم حق رو گفتم ماشالله مرغ شما یه پا داره
اگه همین صحنه ها به نفع رئال بود زمین و زمان رو بهم گره میزدین

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
احسان جان ما سر داوری بازی های چلسی و منچستر زیاد بحث کردیم هر وقت اونا رو قبول کردین اینا هم قبول
داداش گلم شما چنتا برد سال های اخیر رئال رو درنظر بگیر بازی رفت سوپر جام اسین میبایست توی 3تا صحنه اخراج میشد تک به تک رو افساید گرفت و گل رئال از کرنری بدست اومد که اصلا کرنر نبود این بازی رفت بازی برگشت هم که اظهر من الشمس بوددر برد 2 به یک رئال در خانه بارسا گل دوم در شرایط افساید زده شد در بازی های قبلی همین حرکت پپه که عکسش هم هست رو داور حتی کارت زرد هم نداد و محروم هم نشد دو پنالتی واضح بارسا فصل قبل گرفته نشد بازی رفت هم روی فابرگاس طبق صحبت تمام کارشناسای داوری از جمله روزنامه مارکا پنالتی کرد پپه که گرفته نشد
من احساس میکنم مرغ شما یک پا داره اقا احسان نه ما

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
احسان جان ما سر داوری بازی های چلسی و منچستر زیاد بحث کردیم هر وقت اونا رو قبول کردین اینا هم قبول
داداش گلم شما چنتا برد سال های اخیر رئال رو درنظر بگیر بازی رفت سوپر جام اسین میبایست توی 3تا صحنه اخراج میشد تک به تک رو افساید گرفت و گل رئال از کرنری بدست اومد که اصلا کرنر نبود این بازی رفت بازی برگشت هم که اظهر من الشمس بوددر برد 2 به یک رئال در خانه بارسا گل دوم در شرایط افساید زده شد در بازی های قبلی همین حرکت پپه که عکسش هم هست رو داور حتی کارت زرد هم نداد و محروم هم نشد دو پنالتی واضح بارسا فصل قبل گرفته نشد بازی رفت هم روی فابرگاس طبق صحبت تمام کارشناسای داوری از جمله روزنامه مارکا پنالتی کرد پپه که گرفته نشد
من احساس میکنم مرغ شما یک پا داره اقا احسان نه ما
داوری چلسی منچستر رو برادر یادم ننداز که بیشتر چلسی کمرش شکست تو اون داوریها تا منچستر دیگه خنده داره راجب منچستر بگی که حقش سالهای پیش خورده شده
اره دیگه اینم یر به یر بکنین با گذشته خوبه دیگه په په دست مسی رو لگد کرد بوسکتس داشت چشم په په رو در میاورد قبلا به نفع رئال گرفتن حال به ضررش دیگه بحث کش ندیم فایده نداره هیچ جوره زیره بار نمیرین یاحق

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اتفاقا منم تو بحث های منچستر و چلسی به همین نتیجه رسیدم که بحث بیفایده هست .موفق باشی احسان جان

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
بنزما اخراج شده بود
بعد پاس میدادن رونالدو یه نفری اون جلو بود 4-5 تا دفاع هم بودن
نمیزاشتن حرکت کنه زرتی خطا

برادر من طرفدار رئال نیستم حق رو گفتم ماشالله مرغ شما یه پا داره
اگه همین صحنه ها به نفع رئال بود زمین و زمان رو بهم گره میزدین
بیخیال شو داش اینجا ده نفر هستن طرفدار 20 تا تیم و ضد رئال
راستی اون کاشته رونالدو که به دست سسک خورد رو عکسش رو دارین؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
راستی اون کاشته رونالدو که به دست سسک خورد رو عکسش رو دارین؟
فکر کنم اون صحنه کلا خطا نیست. چون در ضربات ایستگاهی دست اگر در حالتی باشه که باعث تغییر مسیر توپ بشه و بی احتیاطی محسوب بشه خطا هست.
سسک از صورتش محافظت کرده بود. خیلی خیلی خیلی به ندرت پیش میاد این صحنه خطا اعلام بشه. گیریم توپ به دست سسک هم نمیخورد به صورتش میخورد دیگه! اما اگر که سسک دستهاش باز بود و هند نکردنش باعث میشد توپ بدون هیچ مانعی به سمت دروازه بره بدون شک خطا بودش

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
كارشناس داوري آس : دو پنالتي اول اشتباه بود ،‌پنالتي بيل سوخت
هر چند كه بازي ديشب زيبا بود اما لحظات زيادي بودند كه اونديانو بايد واكنش نشان مي داد . برخي از آنها خيلي مشكل بود . در دقيقه 5 ، كريستيانو با آلوس برخورد داشت كه پنالتي نبود . در دقيقه 16 ، په په با نيمار برخورد داشت . مي شد پنالتي گرفت . كمي بعدش در دقيقه 26 ،‌صحنه حساس ديگري رخ داد . كاشته كريستيانو كه توپ به دست پيكه و بعدش سسك خورد . اين صحنه مشكوك از نظر من غير عمدي بود . غيرممكن بود كه سسك توپ را ببيند . نمي شد پنالتي گرفت .
در دقيقه 28 ، بارسا خواستار يك پنالتي روي كاشته مسي شد . توپ به بنزما خورد اما پنالتي نبود . يك دقيقه بعدش ، هند دي ماريا بود كه كارت داده نشد . در دقيقه 34 ، دي ماريا به شكل واضعي نيمار را زد و كارت عادلانه بود .
در دقيقه 41 ، تنها درگيري شديد ميان بازيكنان وجود داشت . فابرگاس به سمت دروازه رئال رفته بود و توپ را برداشته بود و په په با او سر به سر شد . درست بود كه هر دويشان كارت گرفتند . بازيكنان با هم درگير شدند اما جنجالي در كار نبود . بعدش بوسكتز پايش را روي سر په په گذاشت .
در دقيقه 53 ، آلوس بيرون محوطه جريمه كريستيانو را زد . در صحنه مستقيم پنالتي به نظر مي رسيد اما در صحنه آهستي مشخص بود كه پنالتي نبود . در دقيقه 62 ، نيمار در زمان پاس مسي آفسايد بود . كمك داور بايد آفسايد مي گرفت . بعدش بازيكن برزيلي تك به تك شد و راموس پايش را زد . اونديانو پنالتي گرفت و برخورد هم پنالتي بود اما قبلش آفسايد بود . اخراج راموس هم با اين پنالتي طبيعي بود .
در دقيقه 76 يك پنالتي ديگر گرفته نشد . به نظر مي رسيد كه پيكه ،‌گرت بيل را زد . پنالتي بود و داور نگرفت . در دقيقه 82 ،‌ژابي و كارواخال به سمت اينيستا رفتند و ا ورا سرنگون كردند ،‌پس پنالتي بود .
همش هم همین داوره رو میزارن چقدرم سوتی داد :|

بالا