• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
:general509::general509::general509::general509:

حامد هویچ من نمیدونم با چه روحیه ای مییا ی:D اگه تیمی که من فَن و پنکه ش هستم تو 3 تا بازی 19تا گل میخورد تا آخر فصل پست فوتبالی نمیدادم

با این روحیه باید هوادار بشیگتاش میشدی :D

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
وجدانا، بیل و کریس و نیمار کلهم تو آفساید بودن. بازم به نیمار که یه پنالتی گرفت و یک پاس گل به مسی داد. اون 2 تا که تعطیل تعطیل بودن. شادی پس از گل رونالدو منو شوکه کرده بود. یه پنالتی زد و چقدر بالا و پایین پرید طفلی :)

ماینکو وقتی بازی مساوی بود یک آفساید تابلو رو سوت نزد و یک پنالتی رو دو دستی به رئالی ها تقدیم کرد تا جلو بیوفتن. خطای روی نیمار در هر جای این منظومه ی شمسی کارت قرمز داشت. و خطا روی اینیستا هم خطا بود، هست و خواهد بود.
ماینکو به خاطر زیر توپ زدن به رونالدو کارت زرد باید میداد که نداد و اگر که میداد رونالدو 2 کارته میشد.
پپه در نیمه ی اول پا انداخت جلوی پای نیمار (در محوطه جریمه) و بدون اینکه توپش رو بزنه سرنگونش کرد اما هیچ واکنشی هم نشون نداد.
واقعیت اینه که بارسا از رئال برتر بود. و موقعیت هاش به مراتب خطرناکتر بودن

باید قبل از اون دو تا سوتی ماسکرانو و تو همین 20 دقیقه اول، بازی رو 3-0 می کردیم... خدا رو شکر کارلتو هم مثل پلگرینی همیشه جلوی بارسا از پیش شکست خورده هست...

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
عزیزان هنوزم زیر مایید و زیر خواهید موند :D:D
دادا بعد از دوسال و خورده ای از زیرمون درت اوردیم یه هوایی بخوری فشار بهت نیاد همین خیلی باد به غبغب ننداز
شرمنده ولی جواب های هوی است و کلوخ انداز را پاداش سنگ است

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دیدین سلطان رونالدو بارسا رو چیکار کرد؟ وجدانا این بهترین بازیکن جهانه؟ کلا 2 تا کار بلده بپره تو اسمون اون حرکت پاش که اینور اونور میکنه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
در مورد داوری میتونم بگم به هیچ تمارضی نه نگفت !
در مورد پنالتی رئال که خوب بیرون محوطه بود ولی حرکت رونالدو هم مصداق بارز و شاخصی از کلمه تمارض و صرف فعل dive بود ،
پنالتی روی نیمار یه نیمچه خطایی کرد راموس ولی اونجا هم بنظرم نیمار پیاز داغ رو قاطی ماجرا کرد ،
پنالتی روی اندرس از همه پنالتی تر بود ولی بنظرم دلیل اصلیش بازی خوب اینیستا تو اون دقایق بود و اینکه چند دقیقه قبلش بیرون محوطه چند نفر رو جا گذاشت .
از همه اینها پنالتی تر زانویی بود که پپه اوایل بازی جلوی نیمار یا مسی تو محوطه گذاشت ، از همه این صحنه ها پنالتی تر بود .

ماسکرانو هم در صحنه آخر بازی که کریس کارت گرفت ، تمارض کرد .
رئال اگه یه بازیکن پخته مثل ژاوی داشت بازی رو میبرد شک نکنید .

.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
حامدویچ من نمیدونم با چه روحیه ای مییا ی:D اگه تیمی که من فَن و پنکه ش هستم تو 3 تا بازی 19تا گل میخورد تا آخر فصل پست فوتبالی نمیدادم

با این روحیه باید هوادار بشیگتاش میشدی :D
شامپکس عزیز ما پای تیممون هستیم!!!
دیگه شما که طرفدار لیورپولی که درک میکنی!! تو خونه 6 تا از ما خوردین شما عشقت رو گذاشتی کنار؟؟؟ نننننننههههههههه
ضمناً 17تاست عزیز!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
در مورد داوری میتونم بگم به هیچ تمارضی نه نگفت !
در مورد پنالتی رئال که خوب بیرون محوطه بود ولی حرکت رونالدو هم مصداق بارز و شاخصی از کلمه تمارض و صرف فعل dive بود ،
پنالتی روی نیمار یه نیمچه خطایی کرد راموس ولی اونجا هم بنظرم نیمار پیاز داغ رو قاطی ماجرا کرد ،
پنالتی روی اندرس از همه پنالتی تر بود ولی بنظرم دلیل اصلیش بازی خوب اینیستا تو اون دقایق بود و اینکه چند دقیقه قبلش بیرون محوطه چند نفر رو جا گذاشت .
از همه اینها پنالتی تر زانویی بود که پپه اوایل بازی جلوی نیمار یا مسی تو محوطه گذاشت ، از همه این صحنه ها پنالتی تر بود .

ماسکرانو هم در صحنه آخر بازی که کریس کارت گرفت ، تمارض کرد .
رئال اگه یه بازیکن پخته مثل ژاوی داشت بازی رو میبرد شک نکنید .

.
در تکمیل صحبتهات باید بگم اصل کاری که رئال کم داشت پرسونالیتی بود.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان پنالتی رئال گویا درست بوده
91082337859204149969.jpg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
دفاع احمقی بنام سرجیو راموس :general602: دلم به حال کارلتو سوخت

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
توی این چندسال اخیر کلکسیون باخت ها رو بهمون دادن
از 1 بر صفر با گل زلاتان گرفته تا 2 بر1، 3 تایی شدن، امشب 4 تایی شدن (البته قبلا 4-2 هم باخته بودن)، 5 تا که قربونش برم، 6 تا هم که دورش بگردم
ما منتظر هفتمیش هستیم :general206:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
بازی جلو اتلتیکو هیجانش بیشتره تا اینا
شب همه دوستان خوش رئالی ها هم که پیداشون نشد رفتن پیش سلطانشون

• Like
Reactions: rms

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بدترین بازیکنا به نظر من از بارسلونا ماسکرانو و نیمار و از رئال هم کارواخال و راموس (به دلیل اون اشتباه) بودند.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
تبریک به مسی بابت:

شکستن رکورد بیشترین گل زده در الکلاسیکو.

شکستن رکورد بیشترین پاس گل در الکلاسیکو.

رسیدن به رتبه دوم بهترین گلزن لالیگا.

========
مسی به رئال بیشتر از هر تیم دیگه ای (حتی وایادولید) گل زده... کلا رکوردها ساخته شدند تا مسی بشکوندشون و رئال ساخته شده تا مسی ... کنه.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بدترین بازیکنا به نظر من از بارسلونا ماسکرانو و نیمار و از رئال هم کارواخال و راموس (به دلیل اون اشتباه) بودند.

البته بیل و رونالدو مثل بازی رفت، فراتر از افتضاح بودند... بنز و آنخل جور این دو تا رو کشیدند.

• Like
Reactions: rms

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تصویر پنالتی اشتباه روی رونالدو

beIN Sports 2_0260 12379_H_27500_20140324_030643.jpg

vivaz110

Registered User
لایک‌ها
48
دادا بعد از دوسال و خورده ای از زیرمون درت اوردیم یه هوایی بخوری فشار بهت نیاد همین خیلی باد به غبغب ننداز
شرمنده ولی جواب های هوی است و کلوخ انداز را پاداش سنگ است

حالا نگفتی جات اون زیر خوبه ؟ فشار نمیاد بهت ؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
البته بیل و رونالدو مثل بازی رفت، فراتر از افتضاح بودند... بنز و آنخل جور این دو تا رو کشیدند.
بعضی از تیمها رو باید از طرفدارهاش شناخت. اوایل فصل و اواخر فصل پیش توی تاپیک رئال فحش بود که به این دیماریا نثار میکردند. و طالب جداییش از رئال بودن. فکر کنم یکی دوجا هم نوشتم واسشون که بابا این بنده خدا بازیکن خیلی ردیفیه.
این فصل هم توی سی ال و هم در لیگ فوق العاده بوده.

از الکلاسیکو بگذریم، عادل حرف خوبی زدا، ما همش تو فکر مسی و آگوئرو و هیگواینیم!!! دیماریا رو کجامون بزاریم :general306:

بالا