شآمPoO
Registered User
:general509::general509::general509::general509:
حامد هویچ من نمیدونم با چه روحیه ای مییا ی
با این روحیه باید هوادار بشیگتاش میشدی
:general509::general509::general509::general509:
نو پرابلم. یور انسروات ایز د پرابلم؟
وجدانا، بیل و کریس و نیمار کلهم تو آفساید بودن. بازم به نیمار که یه پنالتی گرفت و یک پاس گل به مسی داد. اون 2 تا که تعطیل تعطیل بودن. شادی پس از گل رونالدو منو شوکه کرده بود. یه پنالتی زد و چقدر بالا و پایین پرید طفلی
ماینکو وقتی بازی مساوی بود یک آفساید تابلو رو سوت نزد و یک پنالتی رو دو دستی به رئالی ها تقدیم کرد تا جلو بیوفتن. خطای روی نیمار در هر جای این منظومه ی شمسی کارت قرمز داشت. و خطا روی اینیستا هم خطا بود، هست و خواهد بود.
ماینکو به خاطر زیر توپ زدن به رونالدو کارت زرد باید میداد که نداد و اگر که میداد رونالدو 2 کارته میشد.
پپه در نیمه ی اول پا انداخت جلوی پای نیمار (در محوطه جریمه) و بدون اینکه توپش رو بزنه سرنگونش کرد اما هیچ واکنشی هم نشون نداد.
واقعیت اینه که بارسا از رئال برتر بود. و موقعیت هاش به مراتب خطرناکتر بودن
دادا بعد از دوسال و خورده ای از زیرمون درت اوردیم یه هوایی بخوری فشار بهت نیاد همین خیلی باد به غبغب نندازعزیزان هنوزم زیر مایید و زیر خواهید موند![]()
شامپکس عزیز ما پای تیممون هستیم!!!حامدویچ من نمیدونم با چه روحیه ای مییا یاگه تیمی که من فَن و پنکه ش هستم تو 3 تا بازی 19تا گل میخورد تا آخر فصل پست فوتبالی نمیدادم
با این روحیه باید هوادار بشیگتاش میشدی![]()
در تکمیل صحبتهات باید بگم اصل کاری که رئال کم داشت پرسونالیتی بود.در مورد داوری میتونم بگم به هیچ تمارضی نه نگفت !
در مورد پنالتی رئال که خوب بیرون محوطه بود ولی حرکت رونالدو هم مصداق بارز و شاخصی از کلمه تمارض و صرف فعل dive بود ،
پنالتی روی نیمار یه نیمچه خطایی کرد راموس ولی اونجا هم بنظرم نیمار پیاز داغ رو قاطی ماجرا کرد ،
پنالتی روی اندرس از همه پنالتی تر بود ولی بنظرم دلیل اصلیش بازی خوب اینیستا تو اون دقایق بود و اینکه چند دقیقه قبلش بیرون محوطه چند نفر رو جا گذاشت .
از همه اینها پنالتی تر زانویی بود که پپه اوایل بازی جلوی نیمار یا مسی تو محوطه گذاشت ، از همه این صحنه ها پنالتی تر بود .
ماسکرانو هم در صحنه آخر بازی که کریس کارت گرفت ، تمارض کرد .
رئال اگه یه بازیکن پخته مثل ژاوی داشت بازی رو میبرد شک نکنید .
.
بدترین بازیکنا به نظر من از بارسلونا ماسکرانو و نیمار و از رئال هم کارواخال و راموس (به دلیل اون اشتباه) بودند.
دادا بعد از دوسال و خورده ای از زیرمون درت اوردیم یه هوایی بخوری فشار بهت نیاد همین خیلی باد به غبغب ننداز
شرمنده ولی جواب های هوی است و کلوخ انداز را پاداش سنگ است
بعضی از تیمها رو باید از طرفدارهاش شناخت. اوایل فصل و اواخر فصل پیش توی تاپیک رئال فحش بود که به این دیماریا نثار میکردند. و طالب جداییش از رئال بودن. فکر کنم یکی دوجا هم نوشتم واسشون که بابا این بنده خدا بازیکن خیلی ردیفیه.البته بیل و رونالدو مثل بازی رفت، فراتر از افتضاح بودند... بنز و آنخل جور این دو تا رو کشیدند.