• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ونگر مگه میخواد از ارسنال بره ؟

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
نه تو راس میگی،اولش هم گفتم که بایرن بیاد لیگ انگلیس با 40 50 اختلاف قهرمان میشه و نیم فصل قهرمانیشو جشن میگیره...
یه بارسای کاملآ ناقص(بدون مربی و مسی و مدافع!) رو با داور و شانس بردین هوا برتون داشته و ادعای خدا بودن میکنید،امسالم که باز شانس یار دوازدهم و داور هم 13 همتون هستن ولی اگه از این مرحله تونستین بگذرین و مرحله ی بعدی به یه تیم آماده(برنده چلسی پی اس جی یا همین بارسا اتلتیکو)خوردین معلوم میشه چند مرده حلاجین...
از ریال بخاری بلند نمیشه،اینو الکلاسیکو 2 شب پیش بازم نشون داد و انتظاری از ریال ندارم چون بگیر نگیر داره بازیاش...
چرا حرف تو دهن میذاری؟!
من کی گفتم بایرن تو انگلیس با 40 - 50 امتیاز قهرمان میشه؟ اصلا از لحاظ منطقی امکان نداره یه تیم با اختلاف 50 امتیاز قهرمان بشه٬ یه تیم اگه کل 38 بازی لیگ رو هم ببره تازه امتیازاش میشه 114 تا
من گفتم با اقتدار قهرمان میشه و با 10 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم قهرمان شدن هم یعنی قهرمان شدن با اقتدار
کسی هم ادعای خدا بودن نکرد!! ظاهرا اکه کسی زیادی از تیم مورد علاقش تعریف کنه شما ناراحت میشی! البته طرفدار افراطی تو همه تیما هست. اتفاقا ادعای خدا بودن رو همیشه بارسایی ها می کنن که میگن ما بهترین تیم تاریخ هستیم. بایرنیها از این ادعاها ندارن.
بقیه حرفای شما هم ارزش نداره چون همه قهرمانی های بایرن رو می خوای بذاری به حساب شانس و داوری!! و من حوصله بحث الکی ندارم.
عزیز این ها واقعیته!!! حالا شما چون طرفدار فوتبال المانی سعی در انکارش داری!!
من نه سر بحث بایرن و سیاست ترنسفرش نه سر ماشینی و ... هیچ حرفی ندارم!!
ولی همین که یه تیم آلمانی از بازیکن تیم ملیش در ورزشگاه با اون پلاکارد پذیرایی کنه خودش خیلی چیزها رو مشخص می کنه و نیاز به توضیح بیشتر نیست!!!

چیا واقعیته؟
اینکه تیم ملی آلمان بازیکن دزده واقعیته!!؟
اون پلاکارد هم هیچی رو مشخص نمی کنه!
در این پست در این مورد صحبت کردم:
http://forum.persiantools.com/threads/كلوپ-هواداران-بروسيا-دورتموند.311935/page-31#post-9395459

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
به امید خدا فصل آینده با اومدن لواندوفسکی، قبل از کریسمس جشن قهرمانی میگیرن...
ان شاءالله;)
بایرن نمی تونه خودش رو ضعیف نگه داره تا شاید بندسلیگا چند قطبی بشه!!
بهتره تیمای دیگه اگه عرضشو دارن خودشونو بکشن بالا و همسطح بایرن بشن نه اینکه بایرن خودشو بکشه پایین تا هم قد اونا بشه!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اتفاقا شما پست های چند هفته پیش منو بخونی در جواب کسانی که گفتن بایرن نابود می کنه بوندسلیگارو، گفتم که بایرن کار خودشو داره انجام میده و به فکر رقابت با بهترین های جهانه. مشکل از سایر باشگاه های آلمانه.
من فکر کنم بایرن تابستون یکی دوتا ستاره دیگه می خره و فصل آینده با ۳۴ برد پیاپی قهرمان میشه...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
حیف شد بازی ارسنال سوانسی وقت اضافه بیشتر نبود والی اون تک به تک سوانسی که داور سوت پایانی رو زد معلوم نیست به کجا ختم میشد
با سوانسی زمین خودتون مساوی کردین حال با سیتی چه میشود ماهم دوست داشتیم منچستر متوقف کنه سیتی رو اما نشد ببینیم ارسنال چه میکنه اما با این وضع لاغل 3تا رو شاخشون هست
خداییش باز تورس گلهای تاثیر گذار زده پاس گل داده ما میگیم رومخه
اما این فلینی رو من نمیدونم منچستر رو چه حسابی گرفت جناب مهرداد چی میکشین از این فلینی شماها

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
در راستای نوع فعالیت بعضی کاربرها در این تاپیک...
احترام هر کسی دست خودش هست؛ فعالیت در تاپیک کل کل به معنای مجاز بودن توهین یا مسخره کردن دیگران نیست. این تاپیک برای خودش قوانینی داره و در صورت مشاهده تخلف ناچار به برخورد خواهیم بود.
نهایتا: کاری نکنید که این تاپیک هم به سرنوشت تاپیک کل کل در لیگ برتر دچار بشه ...
این تذکر کاملا جدی است.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
حیف شد بازی ارسنال سوانسی وقت اضافه بیشتر نبود والی اون تک به تک سوانسی که داور سوت پایانی رو زد معلوم نیست به کجا ختم میشد
با سوانسی زمین خودتون مساوی کردین حال با سیتی چه میشود ماهم دوست داشتیم منچستر متوقف کنه سیتی رو اما نشد ببینیم ارسنال چه میکنه اما با این وضع لاغل 3تا رو شاخشون هست
خداییش باز تورس گلهای تاثیر گذار زده پاس گل داده ما میگیم رومخه
اما این فلینی رو من نمیدونم منچستر رو چه حسابی گرفت جناب مهرداد چی میکشین از این فلینی شماها
اون تک به تک رو ورمائلن می گرفت!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
قهرمانی مبارک بایرنی ها و پپ باشه... با اینکه زیاد از فوتبال آلمان و بایرن خوشم نمیاد ولی باید گفت این تیم تو لیگ انگلیس تو هفته 32 قهرمان می شد و تو لیگ اسپانیا تو هفته 36... درسته این فصل بوندسلیگا تبدیل به بایرن لیگا شده بود ولی مشکل از بایرن نبود، این بایرن کنونی با توجه به افت باقی تیم ها (به خصوص بارسا) تو هر لیگی باشه اون لیگ میشه بایرن لیگا...

ایشالله بد شانسی ها دورتموند هم تموم بشه و فصل دیگه بتونه با بایرن رقابت کنه...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دورتموند اگه یه مالک عرب بتونه روش سرمایه گذاری کنه میشه کابوس بایرن فقط بازیکن نامی بریزه توش اینو باری این گفتم که بایرن هم همین کارو میکنه

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
به امید خدا فصل آینده با اومدن لواندوفسکی، قبل از کریسمس جشن قهرمانی میگیرن...
بایرن اگه لیگش تیمهایی مثل لیگ جزیره داشت اونوقت میفهمید تا اخرین هفته ها هم برای قهرمانی باید بجنگه
خداییش جزیره لیگی سراسر هیجان وکاملا غیر قابل پیش بینی از همه خطرناکتر بازی با تیمهای اخر جدولیش هست که یهو کاری میکنن کارستون یا میبینی مثلا تیم دسته دومی میاد سیتی رو حذف میکنه به این میگن لیگ نه لیگ المان که از تیم دوم تا اخرش با نتیجه ها مشابه به تیم اول میبازن هنر کرده تازه اومد بازیکنهای خوب تنها حریفشم میگیره که فقط خودش تنها قطب المان باشه

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بایرن اگه لیگش تیمهایی مثل لیگ جزیره داشت اونوقت میفهمید تا اخرین هفته ها هم برای قهرمانی باید بجنگه
خداییش جزیره لیگی سراسر هیجان وکاملا غیر قابل پیش بینی از همه خطرناکتر بازی با تیمهای اخر جدولیش هست که یهو کاری میکنن کارستون یا میبینی مثلا تیم دسته دومی میاد سیتی رو حذف میکنه به این میگن لیگ نه لیگ المان که از تیم دوم تا اخرش با نتیجه ها مشابه به تیم اول میبازن هنر کرده تازه اومد بازیکنهای خوب تنها حریفشم میگیره که فقط خودش تنها قطب المان باشه

لیگ جزیره تو این چند سال اخیر یه مقدار افت کرده، البته فصل دیگه با جا افتادن خوزه و پلگرینی تو تیماشون، تقویت لیورپول و رفتن مویس این لیگ به جایگاه قبلی خودش بر میگرده... ولی این فصل (بدون فرگوسن) اتلتیکو هم به راحتی قهرمان لیگ جزیره می شد چه برسه به بایرن...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته بایرن از نظر قدرت بدنی چیزی کم نداره. این قضیه لیگ انگلیس در مورد رئال و بارسا بیشتر صادقه چون تیمهایی به شدت تکنیکی هستند و خیلی فیزیکی نیستند. برای همین احتمال اسیب دیدن بازیکناشون خیلی زیاده.

بازیکنای بایرن اکثرا المانی هستند. اون غیر المانیهاشون هم فوتبال قدرتی دارن مثل مانژوکیچ ، الابا ، فان بویتن
شاید بازیکنای ریز نقششون بشه روبن و ریبری و تیاگو رو نام برد که خب نشون دادن بدون اینها هم بازی میکنن و بازی رو میبرن

به نظر من اگه بایرن تو لیگ برتر جزیره بود الان مسلما جز 3 تیم اول بود. شاید هم صدرنشین البته نه با این اختلاف امتیاز عجیب

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ونگر مگه میخواد از ارسنال بره ؟
بره بهتره البته چیکار کنه دستش بستس خودش قبلا گفته بود اگه قهرمانی میخواید نمیشه بربازیکنان پایه حساب کرد باید چندتا بازیکن نامی بیاریم فقط یه اوزیل که نمیتونه این تیمو متحول کنه این همه پول پاش دادن و اصلا اوزیلی نبود که تو رئال بود

شآمPoO

Registered User
لایک‌ها
141
نمیدونم اینو دیدید یا نه ولی خداییش خیلی ستم بود :(

1c7z994whwtts3quyg.jpg

پدرو از اون 7-8 خط هایــــــــــــــه روزگاره ها:D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اره دیگه شما تو این اوضاع خراب و اشفته تیمت باید خودت رو اینجور تسکین بدی اول فصلم گفته بودم ارسنال لیاقتش همون رتبه 4هست خدارو شکر به همون رتبه هم رسید منتظر 6 تا دیگه از سیتی باشین حالا دوست داشتیم ترمز سیتی رو بکشین اما تیمی مثل ارسنال که سالهاست بین 4و5پنجم شدن دست و پا میزنه نمیتونه از پس سیتی بربیاد
شدیداً درگیر این جواب هاب کاملاً مربوطت هستم!!:confused::confused::confused::confused:

بالا