نه تو راس میگی،اولش هم گفتم که بایرن بیاد لیگ انگلیس با 40 50 اختلاف قهرمان میشه و نیم فصل قهرمانیشو جشن میگیره...
یه بارسای کاملآ ناقص(بدون مربی و مسی و مدافع!) رو با داور و شانس بردین هوا برتون داشته و ادعای خدا بودن میکنید،امسالم که باز شانس یار دوازدهم و داور هم 13 همتون هستن ولی اگه از این مرحله تونستین بگذرین و مرحله ی بعدی به یه تیم آماده(برنده چلسی پی اس جی یا همین بارسا اتلتیکو)خوردین معلوم میشه چند مرده حلاجین...
از ریال بخاری بلند نمیشه،اینو الکلاسیکو 2 شب پیش بازم نشون داد و انتظاری از ریال ندارم چون بگیر نگیر داره بازیاش...
چرا حرف تو دهن میذاری؟!
من کی گفتم بایرن تو انگلیس با 40 - 50 امتیاز قهرمان میشه؟ اصلا از لحاظ منطقی امکان نداره یه تیم با اختلاف 50 امتیاز قهرمان بشه٬ یه تیم اگه کل 38 بازی لیگ رو هم ببره تازه امتیازاش میشه 114 تا
من گفتم با اقتدار قهرمان میشه و با 10 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم قهرمان شدن هم یعنی قهرمان شدن با اقتدار
کسی هم ادعای خدا بودن نکرد!! ظاهرا اکه کسی زیادی از تیم مورد علاقش تعریف کنه شما ناراحت میشی! البته طرفدار افراطی تو همه تیما هست. اتفاقا ادعای خدا بودن رو همیشه بارسایی ها می کنن که میگن ما بهترین تیم تاریخ هستیم. بایرنیها از این ادعاها ندارن.
بقیه حرفای شما هم ارزش نداره چون همه قهرمانی های بایرن رو می خوای بذاری به حساب شانس و داوری!! و من حوصله بحث الکی ندارم.
عزیز این ها واقعیته!!! حالا شما چون طرفدار فوتبال المانی سعی در انکارش داری!!
من نه سر بحث بایرن و سیاست ترنسفرش نه سر ماشینی و ... هیچ حرفی ندارم!!
ولی همین که یه تیم آلمانی از بازیکن تیم ملیش در ورزشگاه با اون پلاکارد پذیرایی کنه خودش خیلی چیزها رو مشخص می کنه و نیاز به توضیح بیشتر نیست!!!
چیا واقعیته؟
اینکه تیم ملی آلمان بازیکن دزده واقعیته!!؟
اون پلاکارد هم هیچی رو مشخص نمی کنه!
در این پست در این مورد صحبت کردم:
http://forum.persiantools.com/threads/كلوپ-هواداران-بروسيا-دورتموند.311935/page-31#post-9395459