• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
تو زمینه دایوینگ نیمار حالا حالا ها باید پیش کریس و بیل شما شاگردی کنه...

ماشالله تو این بازی کریس شما یه بار توپ بهش رسید دو تا دایو رفت... خوزه هم بره بازیکن های خودش رو کنترل کنه تا کمتر دایو برند... دایوهای اسکار و رامیرز رو هنوز یادمون هست.

کلا مثل اینکه جز مسی همه می دایوند.

لطفا اسامی بازیکنان رو درست بنویسید. در صورت ادامه با شما برخورد خواهد شد.

هر چقدر هم رونالدو و بیل دایو بزنن به هنر نمایی های اساتیدی نظیر دنی الوس و بوسکتس نمیرسن:general705:
هر دو سابقه بردن جایزه اسکار رو دارن.
بوسکتس با تیاگوموتا سال 2010
الوس با پپه سال 2011

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
کسی که طرفدار تیمیه که کاپتانش تری و مربی اش مورینیویه اصلاً نباید در مورد اخلاق نظر بده!! چه کلی و چه جزئی!
باشه یادم باشه ایندفعه از شما اجازه بگیرم راجب این موضوع بعد نظر بدم
یجور میگه تری و مورینیو یکی فکر نکنه میگه لابد چیکار کردن اینجور صحبت میکنه از قدیم گفتن کسی که دشمن داره اینو بدون نمیتونن پیشرفتش رو ببین

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بازم تویی چلسی نمیدونم چکار کرده که تا فیها خالدونت سوخته
اینو استارتر تاپیکشون سال 2006 گفته:
به نقل از :
من هيج وقت از رئال متنفر نبودم چون فوتبال خوبي به نمايش مي ذ اره و كلاس خاصي داره فوتبالش.
ولي از چلسي متنفرم . وقتي بازيشو با تيمهاي ديگه مي بينم دوست دارم تيم مقابل پيروز بشه .

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
باشه یادم باشه ایندفعه از شما اجازه بگیرم راجب این موضوع بعد نظر بدم
یجور میگه تری و مورینیو یکی فکر نکنه میگه لابد چیکار کردن اینجور صحبت میکنه از قدیم گفتن کسی که دشمن داره اینو بدون نمیتونن پیشرفتش رو ببین
:D:D:D:D:D

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
نه اخه خودتم میدونی چقدر وحشتناک تر از داستان تری هست اما من به زبون نمیارم اما شما من بحثم چیز دیگه بود و میای دقیق مسائل کوچیک چلسی رو گنده میکنی این اصلا درست نیست این درست نیست بخاطر حسادت به این تیم بیای خشونت تو فوتبال رو ربط بدی به چیزهای دیگه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
نه اخه خودتم میدونی چقدر وحشتناک تر از داستان تری هست اما من به زبون نمیارم اما شما من بحثم چیز دیگه بود و میای دقیق مسائل کوچیک چلسی رو گنده میکنی این اصلا درست نیست این درست نیست بخاطر حسادت به این تیم بیای خشونت تو فوتبال رو ربط بدی به چیزهای دیگه
حسادت!!!:D:D:D
من میگم کسی که تیمش پر از اسطوره هایی اخلاقیه نباید بیاد در مورد اخلاق و فساد و .... اظهار نظر کنه!!!
میشه همون ضرب المثل مرغ همسایه غازه!!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
هر چقدر هم رونالدو و بیل دایو بزنن به هنر نمایی های اساتیدی نظیر دنی الوس و بوسکتس نمیرسن:general705:
هر دو سابقه بردن جایزه اسکار رو دارن.
بوسکتس با تیاگوموتا سال 2010
الوس با پپه سال 2011

تعداد کارت های زرد مربوط به دایوینگ بیل تو لیگ انگلیس رو چک کنید.

تعداد پنالتی هایی که بوسکتس، الوز و نیمار با دایوینگ گرفتند رو هم با تعداد پنالتی هایی که بیل و رونالدو گرفتند مقایسه بفرمایید.

ضمنا قبول دارم نیمار، بوسکتس و الوز اور اکتینگ انجام می دیدند ولی شما هم می تونید در این زمینه به اخراج مدافع یونتوس و هو شدن رونالدو در ورزشگاه یونتوس مراجعه بفرمایید... ضمنا یادمون هست رونالدو با رونی چیکار کرد. فعلا رونالدو آقای دایوینگ و اور اکتینگ هست.

نصف بازیکن های مادرید هم می تونند تو زمینه فوتبال کثیف با بوسکتس رقابت کنند.

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
آرسنال با سیتی هم یعنی ممکنه 6 تایی بشه ؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تعداد کارت های زرد مربوط به دایوینگ بیل تو لیگ انگلیس رو چک کنید.

تعداد پنالتی هایی که بوسکتس، الوز و نیمار با دایوینگ گرفتند رو هم با تعداد پنالتی هایی که بیل و رونالدو گرفتند مقایسه بفرمایید.

ضمنا قبول دارم نیمار، بوسکتس و الوز اور اکتینگ انجام می دیدند ولی شما هم می تونید در این زمینه به اخراج مدافع یونتوس و هو شدن رونالدو در ورزشگاه یونتوس مراجعه بفرمایید... ضمنا یادمون هست رونالدو با رونی چیکار کرد. فعلا رونالدو آقای دایوینگ و اور اکتینگ هست.

نصف بازیکن های مادرید هم می تونند تو زمینه فوتبال کثیف با بوسکتس رقابت کنند.
در تکمیل صحبتهای دوست عزیزم:
۱۰ تا از بدترین دایو های رونالدو ! ...
http://www.aparat.com/v/LCfap

کریس رونالدو یک متقلب-
http://www.aparat.com/v/UJ9jb
http://www.aparat.com/v/6xTuW
لیونل مسی هرگز شیرجه نمیزند
http://www.aparat.com/v/LpbDv

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
قبل بازی آرسنال - چلسی هیچکدوم از بارسایی ها درباره این بازی اظهار نظر نمیکنند
اظهار نظرهات راجع به بازی چلسی-بازل یادت رفته؟
"چرا ماتا نیمکت نشینه؟"
"چرا اتوئو بازی میکنه تورس بازی نمیکنه؟"
"مورینیو چرا لوئیز رو برده دفاع؟"
"من به آینده چلسی خوشبین نیستم"
"اصلا چرا بنیتز رفت؟"​
فصل پیش بنیتز با اون وضعیت اسف بار که همه جوره تحت فشار بود بازل رو رفت و برگشت برد... خدایی حیف بنیتز بود که اینجوری ولش کردند.

با سه، چهار تا بازی نمی شه عملکرد خوزه رو ارزیابی کرد ولی نیمکت نشین کردن بهترین بازیکن فصل پیش یعنی ماتا و بازی ندادن به تورس و بازی دادن به اتو رو نمی شه هیچ جوره توجیه کرد... داوید لوییز داشت بهترین بازی ها رو تو پست هافبک دفاعی انجام می داد ولی الان برددش خط دفاع. کلاً به آینده چلسی خوزه خوشبین نیستم.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
اظهار نظرهات راجع به بازی چلسی-بازل یادت رفته؟
"چرا ماتا نیمکت نشینه؟"
"چرا اتوئو بازی میکنه تورس بازی نمیکنه؟"
"مورینیو چرا لوئیز رو برده دفاع؟"
"من به آینده چلسی خوشبین نیستم"
"اصلا چرا بنیتز رفت؟"​

والا هیت فرمودند قبل دربی با اظهار نظر درباره بازیکن و ترکیب از زمین تا زیر زمین فرق داره برادر... همین دو روز پیش باهم درباره بازی سال 2011 داشتیم بحث می کردیم.

هر وقت بنده گفتم به خاطر مافیا روسیه چلسی نتیجه می گیره شما حق داری...

این رفیقمون کل مجموعه بارسا رو تو سه خط برد زیر علامت سوال... وگرنه شما بیا تا می تونی درباره سیستم بازی بارسا ایراد بگیر...

=======
ضمناً:
"چرا ماتا نیمکت نشینه؟" بعد بازی بود.
"چرا اتوئو بازی میکنه تورس بازی نمیکنه؟" بعد بازی بود.
"مورینیو چرا لوئیز رو برده دفاع؟" یادم نمیاد این رو گفته باشم.
"من به آینده چلسی خوشبین نیستم"؟ یادم نمیاد اینو گفته باشم... همیشه از اول فصل گفتم تیم خوزه رو فصل بعد می بینیم.
"اصلا چرا بنیتز رفت؟" این چه ربطی به بازی های چلسی داره؟

====

Last edited by a moderator:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
mmb-jpg.561139

mmn-jpg.561140

.​

فایل های ضمیمه

• mmb.jpg
    mmb.jpg
    81.7 KB · نمایش ها: 67
  • mmn.jpg
    mmn.jpg
    92.8 KB · نمایش ها: 69

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
رئال ضعیف کش خورد به یه تیم خوب و شکست خورد . خوب موقعی هم شکست خورد تا طرفداراش نیان 3 تا بازی میبره بگن رئ
رئال همینجوره به بایرن و بارسا و تیمای قوی که بخوره جوجه میشه
در برابر شالکه و گالاتاسرای و .. شیره

مسی در 2014 داره نشون میده که خیلی سرتر از کریس هست . هم به لحاظ پاس و هم گل های حیاتی

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
دورتموند اگه یه مالک عرب بتونه روش سرمایه گذاری کنه میشه کابوس بایرن فقط بازیکن نامی بریزه توش اینو باری این گفتم که بایرن هم همین کارو میکنه

اصلا دوست ندارم پای پولدارای عرب که هیچ ربطی به فوتبال ندارن به تیمای آلمانی باز بشه مخصوصا به تیمی مثل دورتموند که به قول فردوسی پور کسی نیست این تیمو دوست نداشته باشه و اگر یه مالک عرب یا روس بیاد این تیمو بخره میشه مثل سیتی و پی اس جی و بعضی تیمای دیگه و همه بهش میگن پولکی تازه به دوران رسیده
بایرن هم از این تیما نیست که هیچی نداشته باشه فقط بازیکن اسمی بریزه توش بایرن نصف بازیکناش محصول اکادمی خودشن و البته از تیمای دیگه هم بازیکن می خره که برای بهتر شدن لازمه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
اصلا دوست ندارم پای پولدارای عرب که هیچ ربطی به فوتبال ندارن به تیمای آلمانی باز بشه مخصوصا به تیمی مثل دورتموند که به قول فردوسی پور کسی نیست این تیمو دوست نداشته باشه و اگر یه مالک عرب یا روس بیاد این تیمو بخره میشه مثل سیتی و پی اس جی و بعضی تیمای دیگه و همه بهش میگن پولکی تازه به دوران رسیده
بایرن هم از این تیما نیست که هیچی نداشته باشه فقط بازیکن اسمی بریزه توش بایرن نصف بازیکناش محصول اکادمی خودشن و البته از تیمای دیگه هم بازیکن می خره که برای بهتر شدن لازمه

وجود این نوع از مالک ها دو تا بعد داره:

بعد منفیش این هست که یه سری باشگاه پلاستیکی درست می کنند، ارزش بازیکن ها رو بیخود می برند بالا و هر آن ممکنه از فوتبال خسته بشند و اون تیم رو نابود کنند.

بعد مثبتش هم این هست که تعداد تیم هایی که می تونند رقابت کنند رو بالا می برند... با این روند اقتصاد فوتبال اگه این مالک ها نبودند 4 تا باشگاه بزرگ اروپایی به صورت وحشتناکی با بقیه فاصله می گرفتند ولی الان این 4 تا شدند 7 تا و احتمالا موناکو و چند تیم ایتالیایی در آینده به اینها اضافه می شند.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
"مورینیو چرا لوئیز رو برده دفاع؟" یادم نمیاد این رو گفته باشم.
"من به آینده چلسی خوشبین نیستم"؟ یادم نمیاد اینو گفته باشم
ببخشید من کامل توضیح ندادم:
تو پست قبلی نقل قولی که ازت کردم زیرش نوشته "کلیک کنید تا باز شود...". شما اونجا رو کلیک کن تا باز شود شاید یادت بیاد.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
ببخشید من کامل توضیح ندادم:
تو پست قبلی نقل قولی که ازت کردم زیرش نوشته "کلیک کنید تا باز شود...". شما اونجا رو کلیک کن تا باز شود شاید یادت بیاد.

ممنون جهت یادآوری... من تا الان چند بار هم گفتم که چلسی خوزه رو فصل بعد می بینیم و چند جا گفتم این تیم نیاز به یه هافبک دفاعی و مهاجم داره که الان هافبک دفاعی رو گرفتید...

====
بحث من اینه که بین دو تا عبارت ذیل تفاوت وجود داره:

عبارت یک: سیتی این فصل تو لیگ چلسی رو له میکنه و قهرمان میشه، پی اس جی چلسی رو وسط زمین چال میکنه، دوره خوزه تموم شد.

عبارت دوم: دفاع چپ چلسی ضعف داره، میکل ضعیف بازی میکنه، اسکار پاس نمی ده، خط حمله چلسی ضعیف هست.

اگه دیدید بنده قبل از بازی های بزرگ تیم شما از عبارت اول استفاده کردم حق رو به شما میدم.

بالا