دنیا به کامش شد پولدار شد حالا از این 2ملیون یورو چقدرشو به این میدنیه نکته جالب!
قرار بود بعد از گلزنی سردار آزمون جمله ی روی پیراهنش رو نشون بده( در مورد آزادی سربازهایی که توسط جیش العدل گروگان گرفته شدن) که به دلیل اشتباه نگارشی، امروز با وجود این که گل زد نشون نداد!!
مشاهده پیوست 562804
یه ایرانی بعد عمری میخواست یه حرکت بزنه اونم که اینجوری شد!! خخخخ
دادا شما چرا به خودت میگیری؟؟؟مگه من اسمی بردم!!!؟خخخخختبریک میگم به جام ندیده ها چه حسی دارین بعد 20سال موقت صدر جدول هستین
باز جو نده فعلا سیتی 2بازی عقب افتاده داره بعدش سیتی اون موقع که باشما بازی داره با اگوئرو میاد احتمالا اونوقت ببین از پس سیتی بر میاین یانه
یه تیم مزدور جمع میکنن همین میشه دیگه، وقتی تو یه فصل 8-9 تا بازیکن جدید میخرن که همه به خاطر پول اومدن نمیشه انتظار دیگه داشتاین تاتنهام امسال واقعا خیت کاشته افتضاح بازی میکنه
تیمهایی مثل فولام با ساندرلند رو به زور بردین اونوقت میای برای سیتی شاخو شونه میکشیدادا شما چرا به خودت میگیری؟؟؟مگه من اسمی بردم!!!؟خخخخخ
چرا از سیتی مایه میزاری؟از تیم خودت بزار،فعلا که جواب ناداوری و بد شانسی 2 بازی پشت سر هم رو دادیم ولی جواب اصلی هنوز مونده که تو انفیلد میدیم...:general206:
اگوئرو که چیزی نیست السیتی مسی و رونالدو رو هم داشته باشه تو انفیلد به جایی نمیرسه!!!آخر پاییزی که هی میگفتم نزدیکه،آماده باشید...
فکر کنم تا یکی دو فصل دیگه هم شما از داوری های بازی با استون ویلا صحبت می کنی!! خخخخخخخختیمهایی مثل فولام با ساندرلند رو به زور بردین اونوقت میای برای سیتی شاخو شونه میکشی
انفیلد انفیلد میکنی انگار چه خبره گفتم اگه به ناحق ترمز چلسی رو اتحادیه تو بازی با استون ویلا نمیکشید الان اینجور شاد نبودی بهتره بدونی بازی با کریستال پالاس نیمه اول هم پنالتی روی تورس گرفته نشد
این فصل داوریها فقط به نفع سیتی بیشتر تموم شد که همون روزی که ترمز چلسی رو کشیدن دوتا پنالتی برای هال سیتی نگرفت داور که با سیتی بازی میکرد
بازی با ارسنال هم یه صحنه مشکوک برای ارسنال گرفته نشد خوب این نشون میده اتحادیه نمیخواد امسال به جز سیتی تیمی قهرمان بشه و با چلسی پدر کشتگی دارن چون باج نمیده
انشالله فصل بعد با اومدن دیگو کاستا و فالکائو تمام افتخارات از جمله بهترین خط حمله تا قهرمانی لیگ از ان چلسی هست
بله بخاطر اینکه همون بازی روحیه تیم بهم ریختفکر کنم تا یکی دو فصل دیگه هم شما از داوری های بازی با استون ویلا صحبت می کنی!! خخخخخخخخ
خیلی پیش از این توی همین تاپیک این مطلب رو گفتم. مورینیو دچار توهمات خاصیه! سروانتس اگر که الان زنده بود بدون شک شخصیت اصلی داستانش رو مورینیو انتخاب میکرد نه دونکیشوت. دنیای مورینیو مثل دنیای دنکیشوته! گله ی گوسفند ها **** دشمن هستند و آسیاب های بادی غول های شکست ناپذیر.کلا خاصیت مورینیو اینه که تو هر تیمی که میره خودش و طرفداراش داوری رو الم میکنن و دیگه ول نمیکنن نمونش طرفدارای رئال که تو هر بازی که میبازن امکان نداره از داوری و تبانی حرف نزنن الانم که چلسی
پس طبق فرمایش شما اینهمه بهانه داوری در این پست:کلا خاصیت مورینیو اینه که تو هر تیمی که میره خودش و طرفداراش داوری رو الم میکنن و دیگه ول نمیکنن
دلیلش باید این تصویر باشه:خوزه سال 2010 وقتی توی نیمه نهایی در نیوکمپ گل سالم بویان رو خطای هند توره گرفتند، گل آفساید میلیتو در سن سیرو صحیح اعلام شد، پنالتی اسنایدر روی آلوس گرفته نشد، پنالتی لوسیو بر روی زلاتان که پیراهن زلاتان رو کاملا پاره کرد اعلام نشد، میتونست عبرت بگیره .
داداش هنوز تو بایگانی دنبال پست های قدیمی هستی که! یه خسته نباشید مشتی از طرف تمام اعضا خدمتت دارم. :general601:
کلا خاصیت مورینیو اینه که تو هر تیمی که میره خودش و طرفداراش داوری رو الم میکنن و دیگه ول نمیکنن نمونش طرفدارای رئال که تو هر بازی که میبازن امکان نداره از داوری و تبانی حرف نزنن الانم که چلسی
خوشم میاد تا اسم چلسی میاد و مورینیو یه عده گر میگیرن و با کامنتهای صدتا یه غاز عقده هاشون رو یجوری خالی میکنند
ببین هرچی باشه کابوس بارسا هست هروقت خوردین به چلسی نابود شدین اخ یادش بخیر نیوکمپ چجور جلو اون همه هوادار تحقیر شدین و بازیهای قبلی هم که داشتین به کمک داوری از چلسی گذشتینحتما به خاطر تاریخ عظیم، افتخارات بسیار زیاد، بازیکن های افسانه ای و ... چلسی، الان همه از چلسی عقده دارند...
فکر نکنم لازم باشه دوباره افتخارات ژاوی رو با افتخارات کل باشگاهتون مقایسه کنم.
ببین هرچی باشه کابوس بارسا هست هروقت خوردین به چلسی نابود شدین اخ یادش بخیر نیوکمپ چجور جلو اون همه هوادار تحقیر شدین و بازیهای قبلی هم که داشتین به کمک داوری از چلسی گذشتین
یادش بخیر:اخ یادش بخیر نیوکمپ چجور جلو اون همه هوادار تحقیر شدین
عزیز شما که نمیتونی بطور مثال پست اون دوست بارسایی که سال 2006 گفته از چلسی متنفر هست رو انکار کنی.مشکل هوادارهای بارسا با خوزه به عنوان مربی رئال بوجود امد...
یادش بخیر:
عزیز شما که نمیتونی بطور مثال پست اون دوست بارسایی که سال 2006 گفته از چلسی متنفر هست رو انکار کنی.
پستهایی که بعد از بازی اینتر و بارسا در مورد مورینیو تو تاپیکتون هست چه ربطی به انگشت مورینیو داره؟!