• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
این اریکسن تو آژاکس چی بود الان چیه
تابستون نیومد دورتموند فرصت بازی تو CL رو از دست داد فکر کنم الان صددرصد پشیمونه
تو تاتنهامم که وضعیت خوبی نداره

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
یه نکته جالب!
قرار بود بعد از گلزنی سردار آزمون جمله ی روی پیراهنش رو نشون بده( در مورد آزادی سربازهایی که توسط جیش العدل گروگان گرفته شدن) که به دلیل اشتباه نگارشی، امروز با وجود این که گل زد نشون نداد!!
1902957_229367963930513_946171518_n.jpg
یه ایرانی بعد عمری میخواست یه حرکت بزنه اونم که اینجوری شد!! خخخخ

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
یه نکته جالب!
قرار بود بعد از گلزنی سردار آزمون جمله ی روی پیراهنش رو نشون بده( در مورد آزادی سربازهایی که توسط جیش العدل گروگان گرفته شدن) که به دلیل اشتباه نگارشی، امروز با وجود این که گل زد نشون نداد!!
مشاهده پیوست 562804
یه ایرانی بعد عمری میخواست یه حرکت بزنه اونم که اینجوری شد!! خخخخ
دنیا به کامش شد پولدار شد حالا از این 2ملیون یورو چقدرشو به این میدن:);)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
تبریک میگم به جام ندیده ها چه حسی دارین بعد 20سال موقت صدر جدول هستین
باز جو نده فعلا سیتی 2بازی عقب افتاده داره بعدش سیتی اون موقع که باشما بازی داره با اگوئرو میاد احتمالا اونوقت ببین از پس سیتی بر میاین یانه
دادا شما چرا به خودت میگیری؟؟؟مگه من اسمی بردم!!!؟خخخخخ
چرا از سیتی مایه میزاری؟از تیم خودت بزار،فعلا که جواب ناداوری و بد شانسی 2 بازی پشت سر هم رو دادیم ولی جواب اصلی هنوز مونده که تو انفیلد میدیم...;):general206:
اگوئرو که چیزی نیست السیتی مسی و رونالدو رو هم داشته باشه تو انفیلد به جایی نمیرسه!!!آخر پاییزی که هی میگفتم نزدیکه،آماده باشید...:)

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این تاتنهام امسال واقعا خیت کاشته افتضاح بازی میکنه
یه تیم مزدور جمع میکنن همین میشه دیگه، وقتی تو یه فصل 8-9 تا بازیکن جدید میخرن که همه به خاطر پول اومدن نمیشه انتظار دیگه داشت

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دادا شما چرا به خودت میگیری؟؟؟مگه من اسمی بردم!!!؟خخخخخ
چرا از سیتی مایه میزاری؟از تیم خودت بزار،فعلا که جواب ناداوری و بد شانسی 2 بازی پشت سر هم رو دادیم ولی جواب اصلی هنوز مونده که تو انفیلد میدیم...;):general206:
اگوئرو که چیزی نیست السیتی مسی و رونالدو رو هم داشته باشه تو انفیلد به جایی نمیرسه!!!آخر پاییزی که هی میگفتم نزدیکه،آماده باشید...:)
تیمهایی مثل فولام با ساندرلند رو به زور بردین اونوقت میای برای سیتی شاخو شونه میکشی
انفیلد انفیلد میکنی انگار چه خبره گفتم اگه به ناحق ترمز چلسی رو اتحادیه تو بازی با استون ویلا نمیکشید الان اینجور شاد نبودی بهتره بدونی بازی با کریستال پالاس نیمه اول هم پنالتی روی تورس گرفته نشد
این فصل داوریها فقط به نفع سیتی بیشتر تموم شد که همون روزی که ترمز چلسی رو کشیدن دوتا پنالتی برای هال سیتی نگرفت داور که با سیتی بازی میکرد
بازی با ارسنال هم یه صحنه مشکوک برای ارسنال گرفته نشد خوب این نشون میده اتحادیه نمیخواد امسال به جز سیتی تیمی قهرمان بشه و با چلسی پدر کشتگی دارن چون باج نمیده
انشالله فصل بعد با اومدن دیگو کاستا و فالکائو تمام افتخارات از جمله بهترین خط حمله تا قهرمانی لیگ از ان چلسی هست

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تیمهایی مثل فولام با ساندرلند رو به زور بردین اونوقت میای برای سیتی شاخو شونه میکشی
انفیلد انفیلد میکنی انگار چه خبره گفتم اگه به ناحق ترمز چلسی رو اتحادیه تو بازی با استون ویلا نمیکشید الان اینجور شاد نبودی بهتره بدونی بازی با کریستال پالاس نیمه اول هم پنالتی روی تورس گرفته نشد
این فصل داوریها فقط به نفع سیتی بیشتر تموم شد که همون روزی که ترمز چلسی رو کشیدن دوتا پنالتی برای هال سیتی نگرفت داور که با سیتی بازی میکرد
بازی با ارسنال هم یه صحنه مشکوک برای ارسنال گرفته نشد خوب این نشون میده اتحادیه نمیخواد امسال به جز سیتی تیمی قهرمان بشه و با چلسی پدر کشتگی دارن چون باج نمیده
انشالله فصل بعد با اومدن دیگو کاستا و فالکائو تمام افتخارات از جمله بهترین خط حمله تا قهرمانی لیگ از ان چلسی هست
فکر کنم تا یکی دو فصل دیگه هم شما از داوری های بازی با استون ویلا صحبت می کنی!! خخخخخخخخ

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
فکر کنم تا یکی دو فصل دیگه هم شما از داوری های بازی با استون ویلا صحبت می کنی!! خخخخخخخخ
بله بخاطر اینکه همون بازی روحیه تیم بهم ریخت
بعد شما چرا هی میای جواب پست منو میدی مجبورت کردن

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
کلا خاصیت مورینیو اینه که تو هر تیمی که میره خودش و طرفداراش داوری رو الم میکنن و دیگه ول نمیکنن نمونش طرفدارای رئال که تو هر بازی که میبازن امکان نداره از داوری و تبانی حرف نزنن الانم که چلسی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کلا خاصیت مورینیو اینه که تو هر تیمی که میره خودش و طرفداراش داوری رو الم میکنن و دیگه ول نمیکنن نمونش طرفدارای رئال که تو هر بازی که میبازن امکان نداره از داوری و تبانی حرف نزنن الانم که چلسی
خیلی پیش از این توی همین تاپیک این مطلب رو گفتم. مورینیو دچار توهمات خاصیه! سروانتس اگر که الان زنده بود بدون شک شخصیت اصلی داستانش رو مورینیو انتخاب میکرد نه دونکیشوت. دنیای مورینیو مثل دنیای دنکیشوته! گله ی گوسفند ها **** دشمن هستند و آسیاب های بادی غول های شکست ناپذیر.
البته بعضیا چون از خودشون چیزی ندارن و کاراکتر ضعیف و منفوری دارن همیشه سعی میکنن بوسیله ی یک عامل خارجی به بقا بپردازن. توی دنیای سیاست دشمن عامل بقا هستش. مورینیو هم از اون دسته افراد هستش که باید برای پیشبرد اهداف درون تیمی ش عوامل خارجی رو بزرگ جلوه میده تا حس رقابت و روحیه ی جنگندگی در بازیکنانش شکل بگیره. عواملی مثل بارسلونا، یوفا، فیفا، کمیته جایزه ی توپ طلا، مجله فرانس فوتبال، کمیته داوران اسپانیا، کمیته داوران یوفا، یونیسف، سازمان ملل و ..... ;)

مربی خیلی خوبیه و از لحاظ فنی واقعا برجستست اما دلیلی نداره بخواد این حرکات رو نشون بده.

edit:
(شک نکنید اگر در بازی فکر کنم سال 2004 با بارسا اون جنجال مسخره رو در مورد آندراس فریسک و رفتن رایکارد به اتاق داوران راه نمی انداخت در بازی برگشت با خطای واضح کاروالیو به روی والدس به دور بعد صعود نمیکرد! خوشبختانه استیو کلارکی که اون موقع اومد مصاحبه کرد که دیده رایکارد بین دو نیمه به رختکن داورها رفته توی برنامه مستند مورینیو میگه که کنار اون اتاق، رختکن بارسلونا بود، الان که خوب فکر میکنم حس میکنم اشتباه کردم و رایکارد به رختکن داوران نرفته بوده-همین جنجال باعث تهدید به مرگ شدن خانواده فریسک یکی از برجسته ترین داورهای جهان شد و در نهایت از داوری کناره گیری کرد)
اندکی استدلال ها و روشهای مورینیو رو به امروز و شرایط حاضر برازش بدیم متوجه میشیم تماما بر اساس دروغ و عوام فریبی پایه گذاری شدند. یه 10 سال دیگه گوران پاندف میاد مصاحبه میکنه میگه حالا که خوب فکر میکنم می بینم به رونالدو رای نداده بودم :D

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
کلا خاصیت مورینیو اینه که تو هر تیمی که میره خودش و طرفداراش داوری رو الم میکنن و دیگه ول نمیکنن
پس طبق فرمایش شما اینهمه بهانه داوری در این پست:
خوزه سال 2010 وقتی توی نیمه نهایی در نیوکمپ گل سالم بویان رو خطای هند توره گرفتند، گل آفساید میلیتو در سن سیرو صحیح اعلام شد، پنالتی اسنایدر روی آلوس گرفته نشد، پنالتی لوسیو بر روی زلاتان که پیراهن زلاتان رو کاملا پاره کرد اعلام نشد، میتونست عبرت بگیره .
دلیلش باید این تصویر باشه:

upload_2014-3-31_12-15-8.jpeg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پس طبق فرمایش شما اینهمه بهانه داوری در این پست:

دلیلش باید این تصویر باشه:

داداش هنوز تو بایگانی دنبال پست های قدیمی هستی که! یه خسته نباشید مشتی از طرف تمام اعضا خدمتت دارم. :general601:

25777_868.jpg

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوشم میاد تا اسم چلسی میاد و مورینیو یه عده گر میگیرن و با کامنتهای صدتا یه غاز عقده هاشون رو یجوری خالی میکنند
خودتون زیاد عصبی نکنین خونسردی خودتون رو کاملا حفظ کنید والی فشارتون میزنه بالا

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

1003606_991388860901330_1347728299_n.jpg

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
خوشم میاد تا اسم چلسی میاد و مورینیو یه عده گر میگیرن و با کامنتهای صدتا یه غاز عقده هاشون رو یجوری خالی میکنند

حتما به خاطر تاریخ عظیم، افتخارات بسیار زیاد، بازیکن های افسانه ای و ... چلسی، الان همه از چلسی عقده دارند...

فکر نکنم لازم باشه دوباره افتخارات ژاوی رو با افتخارات کل باشگاهتون مقایسه کنم.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
حتما به خاطر تاریخ عظیم، افتخارات بسیار زیاد، بازیکن های افسانه ای و ... چلسی، الان همه از چلسی عقده دارند...

فکر نکنم لازم باشه دوباره افتخارات ژاوی رو با افتخارات کل باشگاهتون مقایسه کنم.
ببین هرچی باشه کابوس بارسا هست هروقت خوردین به چلسی نابود شدین اخ یادش بخیر نیوکمپ چجور جلو اون همه هوادار تحقیر شدین و بازیهای قبلی هم که داشتین به کمک داوری از چلسی گذشتین

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
ببین هرچی باشه کابوس بارسا هست هروقت خوردین به چلسی نابود شدین اخ یادش بخیر نیوکمپ چجور جلو اون همه هوادار تحقیر شدین و بازیهای قبلی هم که داشتین به کمک داوری از چلسی گذشتین

کی تحقیر شدیم... تحقیر 5-0 هست برادر... وگرنه بنده باختن با اختلاف کم جلوی تیم های قدرتمند اروپا رو تحقیر نمیدونم.

کلا چلسی و بارسا فکر نکنم مشکلی با هم داشته باشند 4 تا بازی تو مرحله حذفی کردند هر کدوم دو تا رو بردند، تو اشتباه داوری هم تقریبا یکی بودند... نمی دونم این وسط شما دنبال چی میگردی!!؟؟

مشکل هوادارهای بارسا با خوزه به عنوان مربی رئال بوجود امد... وگرنه حتی بعد از اون بازی معروف بارسا-چلسی، خوزه و بارسا اینقدر به هم نزدیک بودند که خوزه یکی از گزینه های اصلی مربی گری بارسا بود (خودم هم اون موقع و بعد از رفتن ریکارد خیلی دوست داشتم خوزه سرمربی بارسا بشه که خدا یه محبت بزرگ به ما کرد و پپ رو به ما داد)... الانم اگه اون قضیه why...why...why و انگشت تو چشم نبود، خوزه یکی از مربی های محبوبم بود.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اخ یادش بخیر نیوکمپ چجور جلو اون همه هوادار تحقیر شدین
یادش بخیر:

upload_2014-3-31_15-27-13.jpeg

مشکل هوادارهای بارسا با خوزه به عنوان مربی رئال بوجود امد...
عزیز شما که نمیتونی بطور مثال پست اون دوست بارسایی که سال 2006 گفته از چلسی متنفر هست رو انکار کنی.
پستهایی که بعد از بازی اینتر و بارسا در مورد مورینیو تو تاپیکتون هست چه ربطی به انگشت مورینیو داره؟!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
یادش بخیر:

عزیز شما که نمیتونی بطور مثال پست اون دوست بارسایی که سال 2006 گفته از چلسی متنفر هست رو انکار کنی.
پستهایی که بعد از بازی اینتر و بارسا در مورد مورینیو تو تاپیکتون هست چه ربطی به انگشت مورینیو داره؟!

کامنت یک نفر که نمیتونه نشون دهنده همه چیز باشه... مثلا منم همون زمان به شدت علاقه داشتم خوزه جایگزین رایکارد بشه.

اگه واقعا رابطه فنای بارسا و خوزه اینقدر بد بود که نه خوزه حاضر بود بیاد بارسا نه لاپورتا میومد با خوزه صحبت کنه... یادم میاد حتی تو اون جلسه خوزه خواسته بود پپ دستیارش بشه یا تو همون بازی اول که تیم پپ باخت خیلی از فنای بارسا از لاپورتا انتقاد میکردند که چرا خوزه سرمربی بارسا نشده...

بالا