من در مورد این جلسه چیزی نشنیدم, اگر منبع معتبری داری ارائه بفرما.یادم میاد حتی تو اون جلسه خوزه خواسته بود پپ دستیارش بشه یا تو همون بازی اول که تیم پپ باخت خیلی از فنای بارسا از لاپورتا انتقاد میکردند که چرا خوزه سرمربی بارسا نشده...
من در مورد این جلسه چیزی نشنیدم, اگر منبع معتبری داری ارائه بفرما.
اون زمان بکن بائر رو یادم هست که گفته بود اگه آلمانی یاد بگیره میتونه بیاد بایرن.
این همون بازی هست که داور سره چلسی رو برید و بعدا خودش اعتراف کرد که چه شکری خوردهepic goallll!!! :general310:
شکیبا باشید:
![]()
![]()
![]()
اون بازی اشتباه داوری نبود داور قشنگ نزدیک 2صحنه بود و باید اون فصل بارسا قهرمان میشد با یه مهندسی دقیقمورینیو بعد از فتح لیگ قهرمانان با پورتو معروف شد.در همون بازیها روبروی منچستر گل سالم اسکولز مردود شد تا پورتو با گل زده در خانه حریف صعود کنه.هیچوقت نمیشه گفت همه داوریها به ضرر یک تیم بوده عزیز یا مثلا به سود تیم دیگه اونور که ایران نیست امثال قهرمانی توش پیدا شه که مثلا بگه اگه هوادارتو فحش بدن خطا نمیگیرم![]()
اتفاقاً اون فصل حق چلسی بود قهرمان شه!!!البته قصد کل کل با شما رو ندارم چون تمام بازی هایی که چلسی درش نتیجه نگرفته رو شما میای اینجا و از غش کردن داور به سمت دیگه میگین و صد البته بازی های پرسپولیس هم به همین شکل بنابراین حرفی نمیمونه منتها اینو هم بگم قهرمانی شما در یک فصل با استفاده از گل افسایدی بود که دروگبا روبروی یونایتد به ثمر رسوند و در حالی که یونایتد 2 امتیاز بیشتر داشت در هفته های اخر این بازی انجام شد و دروگبا در حالی که حداقل 2متر تو افساید بود گل برتری رو زد و در اخر با هون امتیاز قهرمان شد چلسی و برد دیگه هم با پنالتی بالاک بدست اومد پنالتی که از 10 کارشناس حتی یکی هم معتقد نبود که این برخورد توپ به دست پنالتی هست و جالب اینکه دقیقا همین برخورد دقیقه 88 اونور افتاد و داور پنالتی نگرقت
در اخر هم تا دلت بخواد دلیل منطقی دارم که ثابت کنم شما کم درداوری سود نکردین منتها چون اعتقاد دارم بحث های اینجا یک درصد هم بوی منطق نمیده و کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد بحث با شما واسه من همینجا تمومه شما هرچی دوست داری فکر کن همه قهرمانی های بارسا و منچستر با داوری بوده حق کاملا با شماست
فولام رو که تو آنفيلد له کرديم و ساندرلند هم فقط به خاطر خودخواهي و دست کم گرفتن اونطوري شد وگرنه اونام له ميشدن!!!بگو با بهترين خط دفاع اون موقع ليگ!(اورتون) يا ارسنال صدر نشين وقت و تاتنهام چيکار کرديم!!!؟(هر چند قضيه هر بازي جداست و هيچ کدوم ربطي به هم ندارن)تیمهایی مثل فولام با ساندرلند رو به زور بردین اونوقت میای برای سیتی شاخو شونه میکشی
انفیلد انفیلد میکنی انگار چه خبره گفتم اگه به ناحق ترمز چلسی رو اتحادیه تو بازی با استون ویلا نمیکشید الان اینجور شاد نبودی بهتره بدونی بازی با کریستال پالاس نیمه اول هم پنالتی روی تورس گرفته نشد
این فصل داوریها فقط به نفع سیتی بیشتر تموم شد که همون روزی که ترمز چلسی رو کشیدن دوتا پنالتی برای هال سیتی نگرفت داور که با سیتی بازی میکرد
بازی با ارسنال هم یه صحنه مشکوک برای ارسنال گرفته نشد خوب این نشون میده اتحادیه نمیخواد امسال به جز سیتی تیمی قهرمان بشه و با چلسی پدر کشتگی دارن چون باج نمیده
انشالله فصل بعد با اومدن دیگو کاستا و فالکائو تمام افتخارات از جمله بهترین خط حمله تا قهرمانی لیگ از ان چلسی هست
خوبه بعد نودو بوقی اومدین صدر جدول اونم موقتی شادو دل خجسته شدی ایرادی هم نیست جام ندیدین دیگه خوشم میاد بازیهای هم که زور چپونی میبرین میندازی گردن خود خواهی بازیکنان یه نگاه به تیمتون بکن درحدو اندازه چلسی نیست که اصلا بخواهیم با تیمتون کل کل کنیم بعد شما تکلیف خودت رو مشخص کن با خودت ادم فقط طرفدار یه تیم میشه نه اینکه از هر کشور یه تیم رو عشق بورزه کلا خیلی جالبی حالا حساب کن لیورپول بارسا بهم بخورن تو لیگ قهرمانان اونوقت تکلیفت با خودت مشخص نیستفولام رو که تو آنفيلد له کرديم و ساندرلند هم فقط به خاطر خودخواهي و دست کم گرفتن اونطوري شد وگرنه اونام له ميشدن!!!بگو با بهترين خط دفاع اون موقع ليگ!(اورتون) يا ارسنال صدر نشين وقت و تاتنهام چيکار کرديم!!!؟(هر چند قضيه هر بازي جداست و هيچ کدوم ربطي به هم ندارن)
خخخخخخ بازم ميگه به ناحق!!!گيريم اوني که شما ميگي درست که اصلا هم نيست و همه جا گفتن تصميمات درست بوده!!!ولي گيريم که درست باشه ما 2 تا بازي پشت سر هم رو با نصف تيممون اومديم منچستر و لندن و با اين حال بازم خوب بازي کرديم ولي با ناداوري در هر 2 بازي باختيم و همه رقيبامون هم اون 2 هفته بردن!!!اگه اينطوره ليورپول که ديگه بعد از 2 تا باخت مفت پشت سر هم بايد کمرش ميشکست و واسه نيفتادن تلاش ميکرد نه قهرماني!!!نه عزيز من،خودتو به کوچه علي چپ نزنيادته بازي که اورتون رو به زور گل وقتهاي تلف شده تري بردين گفتم چلسي شانس آورد ولي اين شانس هميشه يارش نخواهد بود و نشون داد ضعف داره!؟الان همون ضعفها هستن که نمايان ميشن و تقصير هيچکسم جز مربي تون نيست،بيخودي گردن اينو اون ننداز...
اینقدر هم توهم سر هم نکن...:general601:
ديگو کاستا و فالکائو رو هم خودت هم خوب ميدوني يک جا نميشه آورد پس بيخودي دلت رو صابون نزن،هر چند بر فرض اينا رو هم بيارين بهترين خط حمله ليگ رو داريم و بازم جلوي ما کم ميارين...
اتحاديه هم بخواد السيتي قهرمان بشه ما نميزاريم،بشين و نگاه کن...![]()
شما هنوز سوزشت خوب نشده بایدم بیای اینجا این حرفارو بزنی من چلسی 6تا میخورد فرار میکردم تا فصل بعدی میومدم برای کل کلاتفاقاً اون فصل حق چلسی بود قهرمان شه!!!
دلیل واست میاارم، همین یکی دو هفته پیش شما یازی با استون ویلا رو دیدی!! داور حرومی ویلیان رو الکی اخراج کرد، گل صحیحی که ماتیچ با دست زد رو هم نگرفت ، وقتی رامیرز زد بازیکن اون ها رو کتلت کرد هم در کمال تعجب بنده بهش کارت قرمز داد!!! بعد شما چجوری روت میشه از گل آفساید دروگبا صحبت کنی!!؟؟؟
امسال بدون حمایت داوری جایگاهتون رو ببین کجایین تمام شواهد و تصاویرم بزارن شما زیر بار نمیرین تمامالبته قصد کل کل با شما رو ندارم چون تمام بازی هایی که چلسی درش نتیجه نگرفته رو شما میای اینجا و از غش کردن داور به سمت دیگه میگین و صد البته بازی های پرسپولیس هم به همین شکل بنابراین حرفی نمیمونه منتها اینو هم بگم قهرمانی شما در یک فصل با استفاده از گل افسایدی بود که دروگبا روبروی یونایتد به ثمر رسوند و در حالی که یونایتد 2 امتیاز بیشتر داشت در هفته های اخر این بازی انجام شد و دروگبا در حالی که حداقل 2متر تو افساید بود گل برتری رو زد و در اخر با هون امتیاز قهرمان شد چلسی و برد دیگه هم با پنالتی بالاک بدست اومد پنالتی که از 10 کارشناس حتی یکی هم معتقد نبود که این برخورد توپ به دست پنالتی هست و جالب اینکه دقیقا همین برخورد دقیقه 88 اونور افتاد و داور پنالتی نگرقت
در اخر هم تا دلت بخواد دلیل منطقی دارم که ثابت کنم شما کم درداوری سود نکردین منتها چون اعتقاد دارم بحث های اینجا یک درصد هم بوی منطق نمیده و کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد بحث با شما واسه من همینجا تمومه شما هرچی دوست داری فکر کن همه قهرمانی های بارسا و منچستر با داوری بوده حق کاملا با شماست
خیلی تو بامزه ای قدر خودتو بدون بعد زیاد حرص نخور اسم چلسی میاد یهو انفکتوس میزنیالایک کردن پستا به تو ربطی نداره![]()
خیلی تو بامزه ای قدر خودتو بدون بعد زیاد حرص نخور اسم چلسی میاد یهو انفکتوس میزنیا![]()
خخخخخ،همینکه با نصف کمتر هزینه ی شما باز زیرمون هستید خیلیه!!!حتی اگه اول نشیم...خوبه بعد نودو بوقی اومدین صدر جدول اونم موقتی شادو دل خجسته شدی ایرادی هم نیست جام ندیدین دیگه خوشم میاد بازیهای هم که زور چپونی میبرین میندازی گردن خود خواهی بازیکنان یه نگاه به تیمتون بکن درحدو اندازه چلسی نیست که اصلا بخواهیم با تیمتون کل کل کنیم بعد شما تکلیف خودت رو مشخص کن با خودت ادم فقط طرفدار یه تیم میشه نه اینکه از هر کشور یه تیم رو عشق بورزه کلا خیلی جالبی حالا حساب کن لیورپول بارسا بهم بخورن تو لیگ قهرمانان اونوقت تکلیفت با خودت مشخص نیست