• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
epic goallll!!! :general310:

شکیبا باشید:​

iniesta_goal_vs_chelsea_o.gif

IniestaGoalagainstChelsea.gif

guardiola_chelsea_iniesta_goal.jpg

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
یادم میاد حتی تو اون جلسه خوزه خواسته بود پپ دستیارش بشه یا تو همون بازی اول که تیم پپ باخت خیلی از فنای بارسا از لاپورتا انتقاد میکردند که چرا خوزه سرمربی بارسا نشده...
من در مورد این جلسه چیزی نشنیدم, اگر منبع معتبری داری ارائه بفرما.
اون زمان بکن بائر رو یادم هست که گفته بود اگه آلمانی یاد بگیره میتونه بیاد بایرن.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
من در مورد این جلسه چیزی نشنیدم, اگر منبع معتبری داری ارائه بفرما.
اون زمان بکن بائر رو یادم هست که گفته بود اگه آلمانی یاد بگیره میتونه بیاد بایرن.

http://www.goal.com/en/news/1717/ed...at-barcelona-how-the-real-madrid-coach-almost

https://uk.news.yahoo.com/catalans-former-vice-president-marc-125500570.html#2ReVdl1
البته گویا جلسه لاپورتا - خوزه به خاطر مخالفت خوزه با حضور کرایف برگزار نشده بود و جلسه خوزه با نماینده لاپورتا صورت گرفته... کلا اون زمان خوزه خیلی شدید به بارسا لینک شده بود و فکر کنم تنها دلیل سرمربی نشدن خوزه تو بارسا حضور کرایف بود.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
epic goallll!!! :general310:

شکیبا باشید:​

iniesta_goal_vs_chelsea_o.gif

IniestaGoalagainstChelsea.gif

guardiola_chelsea_iniesta_goal.jpg
این همون بازی هست که داور سره چلسی رو برید و بعدا خودش اعتراف کرد که چه شکری خورده

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
این بازی خاطره انگیز بود اون داور حرومی قشنگ نزدیک صحنه 2 پنالتی چلسی رو نگرفت بعد حالا مثلا گل زیبا اون بازی رو میزاری کلا این کلیپ قشنگ هست کامل ببینند بارساییها
http://www.aparat.com/v/qtmUc
انواع اقسام تمارض و دایو ستاره های بارسا هم توش هست روبن هم فکر کنم شیرجه هاشو از اینیستا یاد گرفته یه موردش هست تو این کلیپ

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
مورینیو بعد از فتح لیگ قهرمانان با پورتو معروف شد.در همون بازیها روبروی منچستر گل سالم اسکولز مردود شد تا پورتو با گل زده در خانه حریف صعود کنه.هیچوقت نمیشه گفت همه داوریها به ضرر یک تیم بوده عزیز یا مثلا به سود تیم دیگه اونور که ایران نیست امثال قهرمانی توش پیدا شه که مثلا بگه اگه هوادارتو فحش بدن خطا نمیگیرم:confused::D

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
مورینیو بعد از فتح لیگ قهرمانان با پورتو معروف شد.در همون بازیها روبروی منچستر گل سالم اسکولز مردود شد تا پورتو با گل زده در خانه حریف صعود کنه.هیچوقت نمیشه گفت همه داوریها به ضرر یک تیم بوده عزیز یا مثلا به سود تیم دیگه اونور که ایران نیست امثال قهرمانی توش پیدا شه که مثلا بگه اگه هوادارتو فحش بدن خطا نمیگیرم:confused::D
اون بازی اشتباه داوری نبود داور قشنگ نزدیک 2صحنه بود و باید اون فصل بارسا قهرمان میشد با یه مهندسی دقیق
بعد جلو چلسی همین شما کم با داوری کم نبردین بازی بود چلسی 3به صفر جلو بود با پنالتیهای من دراوردی داور بازی مساوی شد بازی بود چلسی به ناحق 9 نفره شد از پسش برنیومدین بازهم با گل افساید چیچاریتو بردین و این بازی هم که دیگه شاهکار بود
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=54427
سابقه داوری به نفع تیم شما به طرز عجیبی و.حشتناک هست پس شما راجب داوری صحبت نکنید

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
البته قصد کل کل با شما رو ندارم چون تمام بازی هایی که چلسی درش نتیجه نگرفته رو شما میای اینجا و از غش کردن داور به سمت دیگه میگین و صد البته بازی های پرسپولیس هم به همین شکل بنابراین حرفی نمیمونه منتها اینو هم بگم قهرمانی شما در یک فصل با استفاده از گل افسایدی بود که دروگبا روبروی یونایتد به ثمر رسوند و در حالی که یونایتد 2 امتیاز بیشتر داشت در هفته های اخر این بازی انجام شد و دروگبا در حالی که حداقل 2متر تو افساید بود گل برتری رو زد و در اخر با هون امتیاز قهرمان شد چلسی و برد دیگه هم با پنالتی بالاک بدست اومد پنالتی که از 10 کارشناس حتی یکی هم معتقد نبود که این برخورد توپ به دست پنالتی هست و جالب اینکه دقیقا همین برخورد دقیقه 88 اونور افتاد و داور پنالتی نگرقت
در اخر هم تا دلت بخواد دلیل منطقی دارم که ثابت کنم شما کم درداوری سود نکردین منتها چون اعتقاد دارم بحث های اینجا یک درصد هم بوی منطق نمیده و کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد بحث با شما واسه من همینجا تمومه شما هرچی دوست داری فکر کن همه قهرمانی های بارسا و منچستر با داوری بوده حق کاملا با شماست

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
البته قصد کل کل با شما رو ندارم چون تمام بازی هایی که چلسی درش نتیجه نگرفته رو شما میای اینجا و از غش کردن داور به سمت دیگه میگین و صد البته بازی های پرسپولیس هم به همین شکل بنابراین حرفی نمیمونه منتها اینو هم بگم قهرمانی شما در یک فصل با استفاده از گل افسایدی بود که دروگبا روبروی یونایتد به ثمر رسوند و در حالی که یونایتد 2 امتیاز بیشتر داشت در هفته های اخر این بازی انجام شد و دروگبا در حالی که حداقل 2متر تو افساید بود گل برتری رو زد و در اخر با هون امتیاز قهرمان شد چلسی و برد دیگه هم با پنالتی بالاک بدست اومد پنالتی که از 10 کارشناس حتی یکی هم معتقد نبود که این برخورد توپ به دست پنالتی هست و جالب اینکه دقیقا همین برخورد دقیقه 88 اونور افتاد و داور پنالتی نگرقت
در اخر هم تا دلت بخواد دلیل منطقی دارم که ثابت کنم شما کم درداوری سود نکردین منتها چون اعتقاد دارم بحث های اینجا یک درصد هم بوی منطق نمیده و کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد بحث با شما واسه من همینجا تمومه شما هرچی دوست داری فکر کن همه قهرمانی های بارسا و منچستر با داوری بوده حق کاملا با شماست
اتفاقاً اون فصل حق چلسی بود قهرمان شه!!!
دلیل واست میاارم، همین یکی دو هفته پیش شما یازی با استون ویلا رو دیدی!! داور حرومی ویلیان رو الکی اخراج کرد، گل صحیحی که ماتیچ با دست زد رو هم نگرفت ، وقتی رامیرز زد بازیکن اون ها رو کتلت کرد هم در کمال تعجب بنده بهش کارت قرمز داد!!! بعد شما چجوری روت میشه از گل آفساید دروگبا صحبت کنی!!؟؟؟

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
تیمهایی مثل فولام با ساندرلند رو به زور بردین اونوقت میای برای سیتی شاخو شونه میکشی
انفیلد انفیلد میکنی انگار چه خبره گفتم اگه به ناحق ترمز چلسی رو اتحادیه تو بازی با استون ویلا نمیکشید الان اینجور شاد نبودی بهتره بدونی بازی با کریستال پالاس نیمه اول هم پنالتی روی تورس گرفته نشد
این فصل داوریها فقط به نفع سیتی بیشتر تموم شد که همون روزی که ترمز چلسی رو کشیدن دوتا پنالتی برای هال سیتی نگرفت داور که با سیتی بازی میکرد
بازی با ارسنال هم یه صحنه مشکوک برای ارسنال گرفته نشد خوب این نشون میده اتحادیه نمیخواد امسال به جز سیتی تیمی قهرمان بشه و با چلسی پدر کشتگی دارن چون باج نمیده
انشالله فصل بعد با اومدن دیگو کاستا و فالکائو تمام افتخارات از جمله بهترین خط حمله تا قهرمانی لیگ از ان چلسی هست
فولام رو که تو آنفيلد له کرديم و ساندرلند هم فقط به خاطر خودخواهي و دست کم گرفتن اونطوري شد وگرنه اونام له ميشدن!!!بگو با بهترين خط دفاع اون موقع ليگ!(اورتون) يا ارسنال صدر نشين وقت و تاتنهام چيکار کرديم!!!؟(هر چند قضيه هر بازي جداست و هيچ کدوم ربطي به هم ندارن)
خخخخخخ بازم ميگه به ناحق!!!گيريم اوني که شما ميگي درست که اصلا هم نيست و همه جا گفتن تصميمات درست بوده!!!ولي گيريم که درست باشه ما 2 تا بازي پشت سر هم رو با نصف تيممون اومديم منچستر و لندن و با اين حال بازم خوب بازي کرديم ولي با ناداوري در هر 2 بازي باختيم و همه رقيبامون هم اون 2 هفته بردن!!!اگه اينطوره ليورپول که ديگه بعد از 2 تا باخت مفت پشت سر هم بايد کمرش ميشکست و واسه نيفتادن تلاش ميکرد نه قهرماني!!!نه عزيز من،خودتو به کوچه علي چپ نزن:)يادته بازي که اورتون رو به زور گل وقتهاي تلف شده تري بردين گفتم چلسي شانس آورد ولي اين شانس هميشه يارش نخواهد بود و نشون داد ضعف داره!؟الان همون ضعفها هستن که نمايان ميشن و تقصير هيچکسم جز مربي تون نيست،بيخودي گردن اينو اون ننداز...:);)اینقدر هم توهم سر هم نکن...:general601:
ديگو کاستا و فالکائو رو هم خودت هم خوب ميدوني يک جا نميشه آورد پس بيخودي دلت رو صابون نزن،هر چند بر فرض اينا رو هم بيارين بهترين خط حمله ليگ رو داريم و بازم جلوي ما کم ميارين...
اتحاديه هم بخواد السيتي قهرمان بشه ما نميزاريم،بشين و نگاه کن...:cool:

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
بوسنی آتش جنگ را شروع کرد/ اهانت مدافع لورکوزن به دروازه بان تیم ملی

9f8cd278-fe97-49e8-bf5d-b903411ef0f4-cb.Jpeg

حرکت زشت مدافع بوسنیایی بایرلورکوزن در قبال دروازه بان اینتراخت
فدراسیون فوتبال آلمان به احتمال زیاد امیر سافیچ را محروم می کند

آی اسپورت – حرکت دیروز بازیکن بوسنیایی تیم بایرلورکوزن آلمان جان می دهد برای آنهایی که علاقه خاصی به استفاده از این تیتر دارند: حریف ایران اخلاق را باخت. اما داستان چیست؟

در جریان بازی دیروز تیمهای بایرلورکوزن و اینتراخت برانشوایگ، امیر سافیچ مدافع تیم لورکوزن در برخورد با دنیل داوری دروازه بان ایرانی اینتراخت – حتما می دانید که ایران و بوسنی در جام جهانی با یکدیگر بازی دارند – حرکت بسیار زشتی را انجام داده که از دید رسانه های آلمانی دورنمانده است.

آنطور که سایت بیلد نوشته، حرکت مدافع بوسنیایی لورکوزن در قبال دروازه بان ایرانی اینتراخت، کاملا غیرورزشی بوده ضمن آنکه دنیل گفته که بازیکن حریف هنگام مصدومیت بازیکن اینتراخت حاضر به فیرپلی نشده است. اگر چه داور بازی دیروز متوجه حرکت
ناجوانمردانه سافیچ نشده، اما به احتمال زیاد، فدراسیون فوتبال آلمان،مدافع بوسنیایی لورکوزن را محروم خواهد کرد.

-----

ایرانیها هم پیجش رو بی نصیب نذاشتن
https://www.facebook.com/photo.php?...48956.207307.77438423956&type=1&stream_ref=10

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
فولام رو که تو آنفيلد له کرديم و ساندرلند هم فقط به خاطر خودخواهي و دست کم گرفتن اونطوري شد وگرنه اونام له ميشدن!!!بگو با بهترين خط دفاع اون موقع ليگ!(اورتون) يا ارسنال صدر نشين وقت و تاتنهام چيکار کرديم!!!؟(هر چند قضيه هر بازي جداست و هيچ کدوم ربطي به هم ندارن)
خخخخخخ بازم ميگه به ناحق!!!گيريم اوني که شما ميگي درست که اصلا هم نيست و همه جا گفتن تصميمات درست بوده!!!ولي گيريم که درست باشه ما 2 تا بازي پشت سر هم رو با نصف تيممون اومديم منچستر و لندن و با اين حال بازم خوب بازي کرديم ولي با ناداوري در هر 2 بازي باختيم و همه رقيبامون هم اون 2 هفته بردن!!!اگه اينطوره ليورپول که ديگه بعد از 2 تا باخت مفت پشت سر هم بايد کمرش ميشکست و واسه نيفتادن تلاش ميکرد نه قهرماني!!!نه عزيز من،خودتو به کوچه علي چپ نزن:)يادته بازي که اورتون رو به زور گل وقتهاي تلف شده تري بردين گفتم چلسي شانس آورد ولي اين شانس هميشه يارش نخواهد بود و نشون داد ضعف داره!؟الان همون ضعفها هستن که نمايان ميشن و تقصير هيچکسم جز مربي تون نيست،بيخودي گردن اينو اون ننداز...:);)اینقدر هم توهم سر هم نکن...:general601:
ديگو کاستا و فالکائو رو هم خودت هم خوب ميدوني يک جا نميشه آورد پس بيخودي دلت رو صابون نزن،هر چند بر فرض اينا رو هم بيارين بهترين خط حمله ليگ رو داريم و بازم جلوي ما کم ميارين...
اتحاديه هم بخواد السيتي قهرمان بشه ما نميزاريم،بشين و نگاه کن...:cool:
خوبه بعد نودو بوقی اومدین صدر جدول اونم موقتی شادو دل خجسته شدی ایرادی هم نیست جام ندیدین دیگه خوشم میاد بازیهای هم که زور چپونی میبرین میندازی گردن خود خواهی بازیکنان یه نگاه به تیمتون بکن درحدو اندازه چلسی نیست که اصلا بخواهیم با تیمتون کل کل کنیم بعد شما تکلیف خودت رو مشخص کن با خودت ادم فقط طرفدار یه تیم میشه نه اینکه از هر کشور یه تیم رو عشق بورزه کلا خیلی جالبی حالا حساب کن لیورپول بارسا بهم بخورن تو لیگ قهرمانان اونوقت تکلیفت با خودت مشخص نیست

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اتفاقاً اون فصل حق چلسی بود قهرمان شه!!!
دلیل واست میاارم، همین یکی دو هفته پیش شما یازی با استون ویلا رو دیدی!! داور حرومی ویلیان رو الکی اخراج کرد، گل صحیحی که ماتیچ با دست زد رو هم نگرفت ، وقتی رامیرز زد بازیکن اون ها رو کتلت کرد هم در کمال تعجب بنده بهش کارت قرمز داد!!! بعد شما چجوری روت میشه از گل آفساید دروگبا صحبت کنی!!؟؟؟
شما هنوز سوزشت خوب نشده بایدم بیای اینجا این حرفارو بزنی من چلسی 6تا میخورد فرار میکردم تا فصل بعدی میومدم برای کل کل

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
امسال بدون حمایت داوری جایگاهتون رو ببین کجایین تمام شواهد و تصاویرم بزارن شما زیر بار نمیرین تمام

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
جالبه تو روزایی که کل کل کردن داغ بود هر طرفدار سینه چاک میداد برای تیمش و تیم های رقیب رو متهم میکرد به شانسی بردن یا داوری اما از اونجایی که اسم چلسی میاد و همه گر میگیرن هرکامنت دوزاری بی پایه اساس که علیه چلسی گفته میشه رو میان لایک میکنن خوب نیست دستمال کشی تیمهای دیگه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خوبه بعد نودو بوقی اومدین صدر جدول اونم موقتی شادو دل خجسته شدی ایرادی هم نیست جام ندیدین دیگه خوشم میاد بازیهای هم که زور چپونی میبرین میندازی گردن خود خواهی بازیکنان یه نگاه به تیمتون بکن درحدو اندازه چلسی نیست که اصلا بخواهیم با تیمتون کل کل کنیم بعد شما تکلیف خودت رو مشخص کن با خودت ادم فقط طرفدار یه تیم میشه نه اینکه از هر کشور یه تیم رو عشق بورزه کلا خیلی جالبی حالا حساب کن لیورپول بارسا بهم بخورن تو لیگ قهرمانان اونوقت تکلیفت با خودت مشخص نیست
خخخخخ،همینکه با نصف کمتر هزینه ی شما باز زیرمون هستید خیلیه!!!حتی اگه اول نشیم...:)
تو ویترین باشگاه هم اونقدر جام هست که جا واسه جام جدید نداریم و اگه گرفتیم جامو میفرستیم شما بزارین تو ویترین خالی باشگاهتون تا خاک نخوره...;)
بازیکنامون هم هرچی باشن مهم اینه که غیرت دارن و واسه پول بعضیا نیومدن...:general206::)
در مورد لیوربارسا هم از هر کشور یه تیم ندارم و تو کل دنیا طرفدار این 2 تا+تیم شهرم هستم حتی اگه با تیمهای وطنی دیگه بازی کنن،چون از وقتی فوتبال فهمیدم هر 2 تا رو دوست داشتم و نمیتونم یکی رو بزارم کنار،بازی رو در رو هم اگه جرارد باشه دوست دارم لیورپول ببره ولی بعد از رفتنش برام فرقی نداره و هر کدوم بهتر و مستحق تر باشن دوست دارم اون ببره...
یه دور بازی با ساندرلند و... رو هم نگاه کنی میبینی چندتا میتونستیم بزنیم ولی به خاطر خودخواهی مهاجمامون نزدیم،تو هم که جالب تری...:)

بالا