AslanSalarkia
همکار بازنشسته
منبع انگلیسیه، اونا اول آوریل دروغاشونو میگن، امروز دومه!دروغ سیزده نیست؟
منبع انگلیسیه، اونا اول آوریل دروغاشونو میگن، امروز دومه!دروغ سیزده نیست؟
آقا احسان مسءله اینه که آیا مورینیو اصلا میتونسته استقبال هم نکنه؟ یعنی گزینه ای به غیر از قبول کردن این موضوع داشته یا نه! از طرفی خودت فکر میکنی اینکار به نفع چلسی هست یا به ضررش؟به به حرف از رومن شد خودش از این فصل میخواد بیاد رو نیمکت و مربی تیم بشه و خوزه هم استقبال کرده
http://www.chelsealondon.ir/site/index.php/news/1986-2014-04-02-12-41-54
خوب دوره دیده حتی خبر رو بخونی گاس هیدینگ هم کنارش هست و با چند مربی کارکرده و خوده خوزه هم گفته بخشی از موفقیت رو مدیون رومن هست اونم برای این گفتم که خوزه اگه رابطه خوبی با رومن نداشت میتونست با اومدن رومن روی نیمکت تیم رو ترک کنه و برهآقا احسان مسءله اینه که آیا مورینیو اصلا میتونسته استقبال هم نکنه؟ یعنی گزینه ای به غیر از قبول کردن این موضوع داشته یا نه! از طرفی خودت فکر میکنی اینکار به نفع چلسی هست یا به ضررش؟
اره دیگه رومن با خوزه باید سره همه مسائل به توافق برسن والی تیم دچار مشکل میشه و فکرم نکنم بخواد خوزه رو دیگه راحت از دست بدهمحض اطلاع عرض می کنم: دفعه پیش که خوزه چلسی رو ترک کرد به خاطر مشکلاتش با رومن آبرامویچ بود!!
فعلا که دروازه بان قرضی این تیم شده کابوسشون.همین تیم کابوستون هست و بس
از تیمی که تازه به میدون اومده انتظار داشتن طرفدار قدیمی هم نمیره. مثل اینکه یادتون رفته سر خرید کاکوتا 2 سال محرومیت واستون بریدن. هروقت قضایای گاوبندی شما رو شد اونوقت بیا اظهار نظر کن
یه توضیح مختصر:اين کاکوتي قضيه اش چيه؟ :دي
باشگاه چلسی نیز در سال 2010 به دلیل تخلف در جذب گائل کاکوتا از باشگاه لانس، با محرومیت از جذب و فروش بازیکن در دو مهلت نقل و انتقال بازیکن روبرو شد اما مدتی بعد در دادگاه این محرومیت برداشته شد.
یه توضیح مختصر:
فکر کنم به لانس و فیفا کلک رشتی زده بودن و خارج از زمان نقل و انتقالات جذبش کردن. لانس هم شاکی بود.
خریدن که خریدن. اما همش اینور اونور قرضش میدن. جوابش رو احتمالا خودت میدونی دیگهاون بازيکن رو ديگه نخريدن؟حالا چرا محروميت لغو شد؟
اون بازيکن رو ديگه نخريدن؟حالا چرا محروميت لغو شد؟
فعلا که دروازه بان قرضی این تیم شده کابوسشون.
نه عزیزم، شک دارم اینبار به راحتی حل بشهCAS رای فیفا علیه چلسی رو نقض کرد. به احتمال 99 درصد قضیه بارسا هم همین میشه. فعلا که غیر از شکایت به CAS بارسا یه مهلت 90 روزه از فیفا داره.
=====
بارسا یه بازیکن مثلا از کامرون رو اورده به بهترین اکادمی دنیا، جا، مکان، تحصیل، حقوق و ... رو براش فراهم کرده و در آخر تبدیلش میکنه به یه بازیکن حرفه ای. امثال این بازیکن به احتمال بالای 99 درصد به تیم اصلی بارسا نمی رسند و میرند یه تیم دیگه. الان چون پدر یا مادر این بازیکن همراهش نیمدند بارسلونا، بارسا محروم میشه...
به نظر می رسد یکی از مشاوران فعلی پرز، نقش اصلی را در فاش کردن تخلفات جدید بارسلونا ایفا کرده است.
به گزارش AS، معاون سوم فلورنتینو پرز رییس باشگاه رئال مادرید که پدرو لوپز نام دارد، نقش اصلی را در فاش کردن تخلفات جدید بارسلونا ایفا کرده است. او که از نوامبر سال گذشته در فیفا نیز فعالیت می کند، تنها فرد اسپانیایی است که در بخش وضعیت بازیکنان فیفا یا The Players Status حضور دارد و به نظر می رسد نقش مهمی در این رسوایی جدید باشگاه کاتالانی داشته است. گویا در جلسه ای که در مقر فیفا اکثر مدیران طرح "شرایط سنی برای ثبت قرارداد بازیکنان نوجوان" را رد کرده بودند، لوپز اصرار به این موضوع می کند که این طرح به رای گیری دوباره گذاشته شود.
لوپز اهل مالاگا و یک مهندس راه و ساختمان است و یکی از نزدیک ترین افراد به پرز می باشد و در طی سال های فعالیت پرز، همیشه در ارتباط با او و کنار او بوده است. او در دهه 80 نیز فعالیت های سیاسی نیز داشته است و همچنین زیر نظر پرز، در فعالیت های اقتصادی Endesa و Union Fenosa نیز حضور داشته است و یکی از مهم ترین عناصر در پروژه انتقال دیوید بکهام به مادرید نیز بوده است.
کمیته وضعیت بازیکنان فیفا 24 عضو دارد که رییس آن تئو زوانزیگر آلمانی و نایب رییس آن سانیل گولاتی از ایالات متحده می باشد و در بین بقیه اعضا آن، تنها پدرو لوپز از کشور اسپانیا حضور دارد.
والا انواع اقسام تخلفات بارسا رو ول کردن چسبیدن به یه تخلف من دراوردی
به قول معروف سیخ رو تو چشم مردم میبینن اما تیره چراغ برق تو چشم خودشون رو نمیبینن