اگه به خاطر قدرت دورتموند میگین 50 50 باید بگم دورتموند با این همه مصدوم الان ضعیفترین تیم بین 8 تاست،حتی ضعیف تر از یونایتد!!!
اتلیتکو هم خیلی خطرناکه و اصلا قابل پیش بینی نیست،مخصوصآ حالا که والدز رو هم نداریم و دلمون رو باید به پینتو و این خط دفاعی خوش کنیم،به نظرم بارسا یا این مرحله حذف میشه یا مرحله ی آینده چون با این وضعیت دفاع وقتی والدز مصدوم شد کارمون تو لیگ قهرم تموم شد و هیچ انتظاری از پینتو نمیره...
اینو دیشب قبل بازی اومدم بگم دیال آپ لعنتی نفرستاد ولی الان گوش شیطون کر باز کرده فعلا...(دیدم تو پیش نویس مونده حیفم اومد حذفش کنم!!!خخخ)
خب همونطوری که حدس زده بودم با پینتو خیلی بعیده به جایی برسیم،مخصوصآ حالا که پیکه هم مصدومه...(از همه بدتر هم بازی فینال جام حذفی شد که با این وضعیت به احتمال قوی میبازیم!!!)
چون نت ندارم نتونستم اخبار رو خوب دنبال کنم!!!وضعیت کاستا چطوره؟به بازی برگشت میرسه؟بارسا واسه چی محروم شده؟؟!!؟؟
دم یونایتد هم گرم که دیشب نشون داد اگه بایرن تو لیگ جزیره بود چی میشد!!!ولبک احمق اون تک به تک رو میزد بایرن نابود میشد!!!تازه مثل اینکه یه گل سالمش رو هم قبول نکردن،در کل یونایتد عالی بود...
امشبم که ریال طبق پیش بینی راحت برد و چلسی هم شانس آورد کارش 100% تموم نشد و با پنالتی مفتی که سیلوا داد یه کور سوی امید هنوز براشون باقیه،البته اگه زلاتان بازی آینده مصدوم نباشه کار چلسی تموم شدس...
:general206: