ایشالا..........................:general601:بایرن - اتلتیکو، فینال.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
احتمالش زیاده چون چلسی هر تیم بازیکن داده تو قرارداد ذکر شده جلوی چلسی نمیتونن بازی کننمیگم حالا که چلسی و اتلتیکو خوردن بهم کورتوا نمیتونه بازی کنه؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
یوفا اجازه میده بازی کنه، هر شرطی که چلسی واسه اتلتیکو گذاشته از نظر یوفا غیر قانونی هست...گویا باید 6 میلیون به چلسی بده برای بازی کردنش
دوست دارم اتلتیکو قهرمان بشه چون واقعا با غیرت هستن
بازیکن چلسی هست وبطور قرضی رفته اتلتیکو هم بخواد شرط چلسی رو قبول نکنه چلسیهم پس میگیره بازیکنش رو اونوقت فصل بعد اتلتیکو باید با چراغ موشی پی دروازه بان خوب بگردهیوفا اجازه میده بازی کنه، هر شرطی که چلسی واسه اتلتیکو گذاشته از نظر یوفا غیر قانونی هست...
اینکه نظر شماست پیشنهاد میشه فغلا هم شما پیش بینی نکن چون مثل بعضیها که تا این مرحله ضد چلسی پیش بینی میکردن خجالت زده میشیناینم ضرایبی که یکی از سایت های شرط بندی برای قهرمان شدن یا نشدن هر تیم در نظر گرفته!
بیشترین شانس برای بایرن هست و کمترین شانس برای چلسی!
مشاهده پیوست 569214
اینکه نظر شماست پیشنهاد میشه فغلا هم شما پیش بینی نکن چون مثل بعضیها که تا این مرحله ضد چلسی پیش بینی میکردن خجالت زده میشین
اون بحثش جداست، اما چلسی نمیتونه به زور بگه حق نداره بازی کنه، حالا هر بندی هم که تو قراردادش باشه، دیگه بستگی به اتلتیکو داره که بخواد بازیش بده یا نه...چلس
بازیکن چلسی هست وبطور قرضی رفته اتلتیکو هم بخواد شرط چلسی رو قبول نکنه چلسیهم پس میگیره بازیکنش رو اونوقت فصل بعد اتلتیکو باید با چراغ موشی پی دروازه بان خوب بگرده
اتفاقا وقتی که با توافق هر دو باشگاه قراردادی بین دو طرف امضا میشه خیلی هم حق داره! این شرایطیه که خود اتلتیکو با اختیار خودش پذیرفته!اون بحثش جداست، اما چلسی نمیتونه به زور بگه حق نداره بازی کنه، حالا هر بندی هم که تو قراردادش باشه، دیگه بستگی به اتلتیکو داره که بخواد بازیش بده یا نه...
خوب دیگه اتلتیکو باید به دلایل تاکتیکی از بازیکن چلسی استفاده نکنه والی براش گرون تموم خواهد شد بعداعزیز یوفا بیانیه داده و گفته اگه به دلیلی به غیر از دلایل تاکتیکی کورتویس جلوی چلسی بازی نکنه چلسی حذف خواهد شد!!!
عزیز یوفا بیانیه داده و گفته اگه به دلیلی به غیر از دلایل تاکتیکی کورتویس جلوی چلسی بازی نکنه چلسی حذف خواهد شد!!!
همچین میگه چند تا از رئال خوردین مومن اون موقع تازه خوزه تیم رو تحویل گرفته بودبعد مگه هر نتیجه که زمانی رقم خورده باز تکرار بشه مگه شما از دورتموند پارسال 4تا خوردین امسال هم مشابه اون نتیجه بوجود اومد نه 3تا زدین و بازی برگشت هم با نزرو نیاز در مقابل جنازه تیم دورتموند نباختین منچستر هم یوخده دفاعش اخرا اشتباه نمیکرد و قدره موقعیتهاش رو میدونست نمیباختمهندس من شات گذاشتم بعد تو میگی "این نظر شماست" :general105:
من رئالی هستم و رئال شانس دوم قهرمانیه!
منطقی به نظر میرسه چون بایرن در اوج آمادگیشه ولی ما سالهاست داریم بدشانسی میاریم!
شما هم بازی های پیش فصل رو نگاه کن ببین چند تا از رئال خوردید!
شانسی برای چلسی نیست که بخواد قهرمان بشه!
احتمال رفتن به فینال لیگ قهرمانان یا نداشتن دروازه بان برای فصل بعد !!!!!!!!!!خوب دیگه اتلتیکو باید به دلایل تاکتیکی از بازیکن چلسی استفاده نکنه والی براش گرون تموم خواهد شد بعدا