احسانبزرگي
Registered User
چرا از بارسا میری بالافکر کنم خودت متوجه نشدی چی گفتیچرا از بارسا میری بالا؟
چلسی کجای کاره تا الان؟
در ضمن چلسی الان اون جایی مرحله ای هست که بارسا قبلش حذف شده و نرسیده
چرا از بارسا میری بالافکر کنم خودت متوجه نشدی چی گفتیچرا از بارسا میری بالا؟
چلسی کجای کاره تا الان؟
چه ربطی داشت بازم مثل اینکه شما پستهایس منو معکوس برداشت میکنی مگه من طرفداریش رو میکنم میگی اونوقت طرفدار چلسی هستی باختهای بارسا لذت بخش هستتو هر 10 تا پستت 8 تاش درباره بارسائه اونوقت طرفدار چلسی هم هستی به فکر خودتون باش به زور گل زده صعود کردین فکر میکنی واقعا شانسی دارین؟
سال 2009 بارسا برابر چلسی "به زور گل زده" صعود کرد:به زور گل زده صعود کردین فکر میکنی واقعا شانسی دارین؟
من دارم امسال رو میگم بله پارسال بارسا با گل زده صعود کرد و اونجوری هم حذف شد چلسی هم همینه تیمی که لیاقت قهرمانی داشته باشه به زور صعود نمیکنهسال 2009 بارسا برابر چلسی "به زور گل زده" صعود کرد:
Semi-Final - Chelsea 0-0, 1-1 (1-1) won on away goalsو قهرمان شد.
پارسال بارسا برابر PSG "به زور گل زده" صعود کرد:
Quarter-Final - Paris St Germain 2-2, 1-1 (3-3) won on away goalsو در مجموع 0-7 در نیمه نهایی در هم کوبیده شد.
لذا قانون گل زده در خانه حریف (یا بقول تو به زور گل زده) را نمیتوان معیار سنجش قرار داد.
اونوقت چلسی الان کجای جدوله؟چه ربطی داشت بازم مثل اینکه شما پستهایس منو معکوس برداشت میکنی مگه من طرفداریش رو میکنم میگی اونوقت طرفدار چلسی هستی باختهای بارسا لذت بخش هست
بعد از اون حرفها زدی مگه قرار نبود چلسی گل بزنه صعود کنه بازی رفت هم که خودمون گل خودی نداشتیم با گل اول کار تموم بود
شما فکر خودتون باشین سومی لالیگا حذف از لیگ قهرمانان جام حذفی هم که رو هواست
متاسفانه نیمه اول مصدوم شد!و خب گل دوم رو هم لیورپول خورد گل بیلیاردی
راستی یحیی توره چرا بازی نمیکنه ؟ (من نیمه اول رو ندیدم)
و خب استاد کمپانی چه اشتباهی کرد. پاس گل داد به کوتینیو و فعلا لیورپول 3 2 جلو افتاده