• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
dddddd-1-jpg.570383

.

فایل های ضمیمه

• dddddd 1.jpg
    dddddd 1.jpg
    104.6 KB · نمایش ها: 79

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
لیورپول به طرز باورنکردنی و عجیب داره به قهرمانی نزدیک میشه
چلسی موذیانه بدنبال قهرمانیه
من سیتی مثل ببر قوی ولی زخمی میمونه با کمی درماندگی اضطراب و گیجی !

قلبم دوست داشت ارسنال قهرمان بشه
حسم میگه چلسی قهرمانه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
طرفدارای چلسی به پست اول همین صفحه که عباس زد مراجعه کنند
ضمنا نمیدونم چرا حس می‌کنم من سیتی هم این‌جا طرفدار داره ولی با حسرت داره میخونه روش نمیشه بگه من طرفدار سیتی‌ام :D
همه که مثل تو اون رفیقت نمیشن دوتا تیم رو طرفداری کنن اون یکی که فاتحش خونده شده مونده این یکی که زور چپون فعلا اول هست پستهای همو هم هی لایک کنین حالشو ببرین دیدیم جهنم انفیلد هم زور چپونی با اشتباه کمپانی بزور 3 2 بردین شانس بیارین هازارد مصدومیتش برطرف شه والی او ن جهنم که شما تشبیه کردی یه کبریت نیمه سوز هست که چلسی میاد خاموشش میکنه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داور که غش کرد سمتتون جبران کرد بازی رفت رو خدا کنه بازی با چلسی بیخودی اخراجی ندیم یا پنالتیهای معروف برای لیورپول گرفته نشه یا سوارز باز ایوانویچ رو میبینه گاز نگیره
شما اگه چلسی هم خوب بازی کنه میگی مثلا همه موقعیتهاش شانسی بود پنالتی داشته باشه میگی پنالتی نبود خوده بازیکن چلسی خودش رو کوبوند به بازیکن همیشه اول یکم فکر کن بعدش پست بزار شما جام ندیده این عطش دارین چلسی که ندید بدید جام نیست که اگرم نگرفت نیام اینجا امسال افت منچستر باعث شد سری تو سرا بشین والی جایگاه لیورپول پنجمی بیشتر نیست واقعا ابروریزی هست که تیمی مثل لیورپول بشه اول

Last edited by a moderator:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
تو رو خدا حرف پیدا نمیکنی حرف نزن،کسی اجبارت نکرده وقتی در جواب حرفهای کسی حرف پیدا نمیکنی بیای نقل قول کنی و دری وری بگی!!!
من چی میگم تو چی میگی!!!
از همین الان بهانه باخت 2 هفته آیندت رو میاری!!!لاقل صبر کن بعد باخت بیا بهانه تراشی کن...
اره میدونم روت که رو نیست، 6 تا هم بخورین باز میای...
لیورپول امسال رو فرمه و 93 گل تا اینجا زده بعد این چه ربطی به منچستر داره؟یعنی اگه منچستر تو اوج بود دست و پای لیورپول رو میبست و نمیتونستن اینطوری بازی کنن و ببرن!!!؟؟؟خخخ
آبروریزی کل باشگاه و تشکیلات چلسی هست در برابر باشگاهی به عظمت لیورپول...:);)

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
ما فکر میکردیم مدافع های بارسا ماست هستن این کمپانی دیگه اخرش بود با اون سوتی
امروز یه خبر شنیدم در مورد اینکه اگه بارسا جامی نگیره این فصل یورگن کلوب جانشین ماتینو خواهد شد اگه این درست باشه بنده از باخت در تمام بازی های پیش رو استقبال میکنم:D

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
{{{{منبع فوتبال آنلاین}}}}….خیلی قشنگه بخونید…….. یکی از مسائلی که این روزها ذهن مرا درگیر خود کرده این است که حالا که دوره بارسا تمام شد ، آنهایی که صرفا به عشق جامهای پوشالی آبی و اناری ها در سالهای اخیر طرفدار این تیم شده بودند به چه تیمی گرایش پیدا می کنند ؟ اصولا جامعه ی ایرانی خیلی جوگیر است . کافی است که یک ” تب ” در جامعه راه بیافتد ، کل جامعه به آن علاقمند می شوند و طوری القا می کنند که گویی ماه ها و سالهاست که با قضیه مورد نظر آشنا هستند . مثال می زنم . زمانی ” ……. ” تبدیل به اوج آمال ما ایرانی ها شده بود . در آن زمان کسی نبود که سریال های نه چندان جذاب این شبکه را با آب و تاب دنبال نکند اما حالا و پس از سه ، چهار سال کسی اصلا یادش نیست که این شبکه چه بوده و چه شده است ! در مورد فوتبال نیز همین است . به طور مثال تا زمانی که تیم ملی ایران نتیجه می گیرد ، همه طوری القا می کنند که گویی هر روز سر تمرینات تیم حاضر شده و از تیم حمایت می کنند ، وقتی هم که تیم نتیجه نمی گیرد ، همه در جامعه یک پا کارشناس می شوند و دلایل ضعف را در تاکسی و مترو به بحث کارشناسی می گذارند ! در سالهای اخیر ” تب بارسا ” به لطف حمایت های بی دریغ رسانه از آبی و اناری ها ، به جان مردم ایران افتاده بود . از بچه های شش ، هفت ساله تا مردهای مسن 40-50 ساله به لطف تبلیغات عجیبی که رسانه از کاتالان ها می کرد ، طرفدار این تیم شدند . بسیاری از این نفرات شاید تلفظ صحیح اسم بازیکنان بارسا را هم نمی دانستند اما برای این که در کل کل ها در محافل خصوصی و عمومی کم نیاورند ، از علاقه عجیب خود به کاتالان ها می گفتند ! مسلما همه شما چنین افرادی را دور و بر خود زیاد دیده اید . افرادی که صرفا به عشق کل کل هواداری تیمی را انتخاب کرده اند و طوطی وار حرفهای گزارشگر های تلویزیونی را تکرار می کنند ، چه بسا خودشان هم نفهمند که چه می گویند ! اگر هواداران دوره اول موفقیت بارسا در دهه اخیر یعنی دوره رونالدینیو و دکو را کنار بگذاریم که حتی در زمان افتشان که مقابل رئال 4-1 باختند هم وفداریشان را حفظ کردند ، باقی هواداران بارسا را می توان جزء افرادی به شمار آورد که کاری نداشته اند که هر سه جام اروپایی اخیر بارسا با ناداوری بوده ، بلکه برایشان این مهم است که آنها جام را برده اند و به همین خاطر می توانند در کل کل ها پیروز باشند و به همین علت از بارسلونا حمایت می کنند ! حمایت از بایرن ، یونایتد یا میلان به عنوان تیمهای ریشه دار خیلی بهتر است تا تب بارسا که در سالهای اخیر به راه افتاده است . خیلی بد است که تیمی که تا قبل از قرن 21 ، کلا یک جام اروپایی برده، :D شمار هوادارانش در ایران بیش از تیمهای ریشه دار باشد . رئال حتی در تلخ ترین سالهای فوتبالش در دهه اخیر هم در خانه اش در مسابقات اروپایی سه گل نخورد اما هویت بارسا کجا ؟ هویت رئال کجا ؟ حالا سوال من از دسته “حزب باد” این است که حالا که بارسا در خانه اش سه تا ، سه تا می خورد چه برنامه ای دارند ؟ قرار است که کدام تیم را انتخاب کنند ؟ بایرن ؟ دورتموند ؟ (اینجاش اشتباهه طرفدار 20 تا تیم هستن باید میگفت کدامین تیمها :D )بهترین بازیکن جهان با افول مسی به نظرشان چه کسی است ؟ لواندوفسکی ؟ روبن ؟ ریبری ؟ (مثل تو پی تی طرفدار سوارز شده بودن:D) خواهشا زودتر اعلام کنند تا ما هم تکلیف خودمان را بدانیم ! با سپاس فراوان ! فرشاد ابراهیمی

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
اصلا مشخص نیست یه رئالی اینو نوشته :general403:
به نظر من آدمها تو دنیا دو دسته اند یا آرسنالی ان یا دوست دارن آرسنالی باشند شما جزو کدوم دسته اید؟:general711:

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
Last edited:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
{{{{منبع فوتبال آنلاین}}}}….خیلی قشنگه بخونید…….. یکی از مسائلی که این روزها ذهن مرا درگیر خود کرده این است که حالا که دوره بارسا تمام شد ،
به عنوان یک طرفدار فوتبال، به نظرم اگر هم دوره بارسا تمام شده باشه، جناب ابراهیمی عزیز باید با خودتون فکر کنین آیا تیمی که شما دارین سنگش رو به سینه می زنین اصلاً دوره ای رو آغاز کرده که کسی به اون پایان بده!!!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
کلوپ - رویس - هوملس - گوندوگان و ..........
هیجا نمیرن بارها هم مصاحبه کردن و این موضوع رو تاکید کردن یه سرچ بزنید راحت پیدا میکنید
دورتموند الان قدرتی شده واسه خودش امسالم که جزء 8تیم پایانی بود و سرافرازانه حذف شد
الان دیگه خیلی ها آرزوشونه بیان دورتموند و در حضور 80/000 نفر بازی کنن
سهمیه فصل بعد CL هم که اوکی شده

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خدا به داد چلسی برسه نکنه بازی برگشت باز این به ایوانویچ حمله کنه یا مثل بازی رفت امسال به کیهیل میخواست حمله کنه تکرار بشه یا اینکه دایو کرد تا اخر بازی سرش رو مثل اون عروسکها تکون بده چون ایشون تو دایو و حمله استاد هستن
9ed9cad56c92.jpg

bd36c9ae813f.jpg

Last edited:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
AloneFly یا elahi43 سابق پست های طنز قشنگی میزنی
بهترینشونم اونی بود که برای فروش یوزرت به قیمت 45 میلیون تومان در بازارچه زده بودی:general304::general304::general304:

http://www.forum.persiantools.com/threads/جزیره-بن-شدگان.126973/page-15#post-8302722

خوشم میاد کم میاری میری چی بیدا میکنی
ربطی نداشت کلن:D

اصلا مشخص نیست یه رئالی اینو نوشته :general403:
به نظر من آدمها تو دنیا دو دسته اند یا آرسنالی ان یا دوست دارن آرسنالی باشند شما جزو کدوم دسته اید؟:general711:

اخه یه بنده خدایی میگفت طرفدارا رئال یه قسمت با مورینیو اومدن (اگه اومدن ک رفتن الان چلسی دوباره :general707:)
دوباره یه تعداد برا رونالدو بوده یه تعداد برا اون یه تعداد برا این
حالا چیو میخاست بگه خودش نفهمید. اینم قصه همون قصه هست منتهی طرفدارش کمتره :general711:
حالا تیم خودش چیزی داشته اصلن خخخ نمیدونم ببخشید تیمهاش

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
به عنوان یک طرفدار فوتبال، به نظرم اگر هم دوره بارسا تمام شده باشه، جناب ابراهیمی عزیز باید با خودتون فکر کنین آیا تیمی که شما دارین سنگش رو به سینه می زنین اصلاً دوره ای رو آغاز کرده که کسی به اون پایان بده!!!
نوشته من نبود سوء تفاهم نشه قسمت زیادیش به نظرم درسته
بارسا این فصل خوب نبود دلیل بایان دورانش نیست
موفق‌ترین تیم تاریخ فوتبال اروبا سنگ به سینه زدن نمیخاد

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
چند بار خواستم به این بهمن (مدیرکل) پیام بدم بگم این شکلک Poop رو چرا گذاشتین
تو کل‌کل‌ها خب آدم هوس می‌کنه برای یه سری تازه به دوران رسیده استفاده کنه ولی از عواقبش شرم می‌کنه دیگه
خدا این مالکین روس و عرب رو براتون حفظ کنه که از ته جدول کشیدتون بالا

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ناراحتی نداره که اخرین جام لیورپول که بالای دست گرفتن همه بازیکنهای اون دوره فسیل شدن رفت
و اینکه سوارز گاهی حمله میکنه و اسیب میزنه مدارکشم هست اینا ناراحتی نداره واقعیت هست
باز رومن باعث شد کلی افتخار کسب کنیم شما چی دارین اخرین افتخارتون قهرمانی 1990 هست و ادعاتونم میشه هیچی نشدین تو لیگ برتر جز امسال که زور چپونی فعلا رتبه اول هستین

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
کلاً تفکر همه دوستان فوتبالی به غیر از چلسی دوستان غلط و جوک!!
ولی میخوام بدونم خود شما به عنوان یک طرفدار چلسی در مورد تیمت، تاریخچه اش، فلسفه اش، چه فکری می کنی؟

بالا