• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شاید بشه گفت مارتینو ورژن دیگری از مویس هست
استارت گرت بیل در حلقم .
دقیقا همینطوره. باز مویس میگیم نه خط حمله کاملی دستشه نه خط میانه خوبی داره. یه بازیکن خلاق داره اونم ماتاست

حالا فکر کن بهترین پاسور های دنیا رو داشته باشی. ژاوی ، اینیستا و بوسکتس !
میانگین قد خط حمله تیمت هم زیر 1 و هشتاد باشه !!!
بعد همش سانتر کنی !!! واقعا برای من غیر قابل قبوله !!!
کارلتو سعی کرد که بارسا رو با تاکتیک هاش خنثی کنه اما نمیدونست که مارتینو با تفکر باخته میاد تو زمین.
فیکس بارسلون رو که دیدم که باز هم از بین پدرو و الکسیس کسی نیست گفتم امشب هم ناکام میشن. 2 تا بازی به همین شیوه بودن و موفق نشدن. نمیدونم چرا درس نگرفت از اشتباهش

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بیل سمت چپ خیلی بهتر بازی می کنه و بهتر توپ رو حمل می کنه، همون سمت هم بود که بازی با اینتر مایکون رو نابود کرد، اما از شانس بدش کسی اونور بازی می کنه که هیچ کس جرات نداره جاش رو عوض کنه!!!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بیل سمت چپ خیلی بهتر بازی می کنه و بهتر توپ رو حمل می کنه، همون سمت هم بود که بازی با اینتر مایکون رو نابود کرد، اما از شانس بدش کسی اونور بازی می کنه که هیچ کس جرات نداره جاش رو عوض کنه!!!
به نظرت بیل از رونالدو بهتره؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بیل تو سرعت و استارت از رونالدو بهتره اما کلا رونالدو به دلیل قدرت دریبل زنی و تغییر مسیر موفق تره.
تنوع حرکتی رونالدو خیلی بیشتر از بیل هست. بیل سرعتش خیلی بالاست و شوت زن هم هست و باهوشه. والنسیایی منچستر هم سرعتش خیلی بالاست و شوت هاش هم بدک نیست. اما نبوغ و هوشش صفره

در کل رونالدو یه سر و گردن بالاتر از بیل هست و من فکر نکنم بیل هیچوقت بتونه به جایگاه رونالدو برسه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
نه نیست، اما اگر اونور بود خیلی بهتر از اینا این فصل کار می کرد، من هم گفتم از شانس بدش کسی اونجاست که نمیتونن جابجاش کنن.
فکر کردم با هم هم عقیده ایم, از نظر من بیل بهتره.

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
فکر کردم با هم هم عقیده ایم, از نظر من بیل بهتره.
فعلا فقط از لحاظ سرعت بهتره که اونم بخاطر اختلاف سنیشونه.ببینیم بیل تو 29 سالگی سرعتش مثل کریس هست یا نه !
تو دو صحنه هم امشب هم ببل و هم بنزما از زاویه سمت چپ وتقریبا بسته شوت زدن که تو دست دروازه بان و دیگری به کناره رفت.اما گل های کریس از این زاویه به بارسا و دیگر تیم های دیگه رو از این زاویه و پای مخالفش رو همه به یاد دارن
حالا قدرت پرش و دقت شوت و قدرت شوت و... بماند که تو دنیا نمونش نیست ، بیل که سحله...

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
عکس روز: دلداری کریستیانو رونالدو به لئو مسی

در شبی که رونالدو در میدان حضور نداشت رقیب همیشگی او لئو مسی نتوانست درخشش همیشگی خود را داشته باشد و همچون دو بازی اخیر بارسا سایه ای از او در زمین حضور داشت. در انتهای بازی همانطور که در عکس مشاهده می کنید ، رونالدو که وارد زمین شده بود تا در کنار همبازی های خود جشن قهرمانی بگیرد با لیونل مسی برخورد کرد و به نوعی به او دلداری داد. عکسی که می تواند در تاریخ ال کلاسیکو ، جاودانه شود.
ایول مرد بزرگ
ما باید از اینا یاد بگیریم
خیلی دیگه عکس قشنگی ه
uploadfromtaptalk1397707666328.jpg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
حیف رونالدو مصدوم بود
مسی هم تو زمین بود ولی با نبودنش تفاوتی نداشت
ولی بی انصافی نباشه این چند بازی اخیر پنالتی خیلی خوب زد مسی نباید از حق گذشت :general404:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
فعلا فقط از لحاظ سرعت بهتره که اونم بخاطر اختلاف سنیشونه.ببینیم بیل تو 29 سالگی سرعتش مثل کریس هست یا نه !
تو دو صحنه هم امشب هم ببل و هم بنزما از زاویه سمت چپ وتقریبا بسته شوت زدن که تو دست دروازه بان و دیگری به کناره رفت.اما گل های کریس از این زاویه به بارسا و دیگر تیم های دیگه رو از این زاویه و پای مخالفش رو همه به یاد دارن
حالا قدرت پرش و دقت شوت و قدرت شوت و... بماند که تو دنیا نمونش نیست ، بیل که سحله...
اینایی که بعنوان برتری رونالدو گفتی رو قبول ندارم.
این موضوع باشه آخر فصل در موردش تو تاپیک رئال بحث میکنیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته از نظر من رئال لایق قهرمانی بود و بهتر از بارسلونا بازی کرد

اما گل اول بوی افساید میداد.
3l1f_1397677758_513990_1397678221_noticia_grande.jpg

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مشکوک هست ولی به هر حال اشتباه ماسکرانو در افساید گیری بوده و بعدش هم تکمیل اشتباه از طرف پینتو که توپ رو باید راحت میگرفت که موفق نشد

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
من جای کارلتو بودم به این بیل یه گاری وصل می‌کردم می‌رفتم قهرمان فرمول یک میشدم...قصدم توهین نیست واقعا دهنم بازه!!!
چه استارتی زد!!!!!!!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
من سیتی هم با ساندرلند 2-2 مساوی کرد.
الان لیگ برتر یه فینال داره فقط که اون هم هفته 35م تو آنفیلده.

بالا