• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
آقای فرزاد خان مگه شما قرار نبود 25تا کاربر لیست کنی تا طرف براشون شارژ بگیره؟ چی شد پس؟! بیا تکلیف 25تا کاربر مشخص کن دیگه.
================
نمیتواند دریبل بزند, گاز میگیرد:

upload_2014-4-15_13-25-58.jpeg
حال بسنده که نمیکند هیچ...

upload_2014-4-15_13-27-48.jpeg
...طلبکار هم میباشد:

upload_2014-4-15_13-29-55.jpeg
خدا به داد چلسی برسه نکنه بازی برگشت باز این به ایوانویچ حمله کنه
نگران نباش داداش, همونطور که برای ایمنی چک راهکاری در نظر گرفته شده:

upload_2014-4-15_13-32-57.jpeg

برای ایمنی ایوانویچ هم یه راه حلی پیدا میشه:

upload_2014-4-15_13-34-46.jpeg

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
این طرف دارای بارسا رو من خیلی دوس دارم
منطق ین
تیمشون میبره همشون پشت سر هم پست میدن
تیمشون ببازه پیداشون نمیشه تا برد بدی
اصلا ما این جور ادمای و خیلی دوس داریم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بنده اگر طرفدار چلسی بودم از خجالت خود را زنده به گور می کردم نه اینکه بیایم اینجا پست بگذارم.
برادر, آیا شما سجده شکر دمبا را پس از هر گل دیده ای؟

upload_2014-4-15_13-47-20.jpeg
آیا میدانید چقدر هواداران فوتبال در سراسر دنیا برای این خوشحالی پس از گل احترام قائلند؟
آیا میدانید چه تعداد از جوانان در سرتاسر دنیا میگویند ما این خوشحالی را در بازیهای FIFA یا PES میخواهیم؟ آیا این ترویج اسلام نیست؟
آیا شما سجده شکر محمد صلاح را پس از بثمر رساندن هر گل دیده ای؟

upload_2014-4-15_13-56-13.jpeg
آیا میدانید صلاح از دست دادن با بازیکنان باشگاههای **** اشغالگر قدس اجتناب میورزد؟
از شما بعید بود برادر, از شما بعید بود.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

خب... ظاهرا اینجا هم داره کم کم به سمت تاپیک کل کل داخلی پیش میره... امیدوار بودم روند پستها و برخوردهای کاربرها با هم طوری نباشه که کار به اخطار و اعلام تعطیلی بکشه. اما با این روندی که میبینم اون روز دور نیست...
اینجا برای اولین و آخرین بار اعلام میکنم، اگر توانایی کل کل محترمانه و بدون توهین و تمسخر رو نداشته باشید، این تاپیک هم مشمول سرنوشت همتای داخلی خودش میشه. اونوقت دیگه حتی اشاره به کل کل در کلیه تاپیکهای خارجی ممنوع خواهد شد.

دورادور این محیط رو زیر نظر دارم. امیدوارم کار به اونجا نکشه

لطفا مراعات کنید

پاینده باشید

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دلیل حذف پست ها رو نمی فهمم!!
چه پست خودم و چه پست دیگر عزیران رو!!
در کل فکر می کنم بجای اینکه برای مشکلاتی که 2 یا 3 نفر ایجاد میکنن یک تاپیک رو ببندین میشه افراد رو از حضور در اون قسمت ها محروم کرد! (البته نمیدونم زنفو همچین قابلیتی داره یا نه)
برای مثال بجای اینکه وقتی من پست میدم و هیچ گونه مشکلی نداره پست رو حذف کنین ، میشه من رو که جنبه ی استفاده از این تاپیک رو ندارم خخخ محروم کنین!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دلیل حذف پست ها رو نمی فهمم!!
چه پست خودم و چه پست دیگر عزیران رو!!
در کل فکر می کنم بجای اینکه برای مشکلاتی که 2 یا 3 نفر ایجاد میکنن یک تاپیک رو ببندین میشه افراد رو از حضور در اون قسمت ها محروم کرد! (البته نمیدونم زنفو همچین قابلیتی داره یا نه)
برای مثال بجای اینکه وقتی من پست میدم و هیچ گونه مشکلی نداره پست رو حذف کنین ، میشه من رو که جنبه ی استفاده از این تاپیک رو ندارم خخخ محروم کنین!
خدارو شکر شما طیب و طاهر هستی واصلا هم به کسی توهین نمیکنی امروز توهین که به من کردی یادت رفت ادب حکم کرد جوابت رو ندم دیگه منبعد یوخده قبل پست دادن فکر کنیم بهتره تا اینکه اینجا بسته نشه از مدیر محترم این بخش هم تشکر فراوان داریم در پناه حق

babelirani

Registered User
لایک‌ها
127
{{{{منبع فوتبال آنلاین}}}}….خیلی قشنگه بخونید…….. یکی از مسائلی که این روزها ذهن مرا درگیر خود کرده این است که حالا که دوره بارسا تمام شد ، آنهایی که صرفا به عشق جامهای پوشالی آبی و اناری ها در سالهای اخیر طرفدار این تیم شده بودند به چه تیمی گرایش پیدا می کنند ؟ اصولا جامعه ی ایرانی خیلی جوگیر است

سلام

متاسفانه هر کاری کردم نتونستم از این پستتون بگذرم
من به هیچوجه طرفدار تیم بارسلونا نیستم و هیچوقتم از این تیم خوشم نیومده ولی دیگه هیچوقت به خودم جرئت ندادم با یک سری حرف های بیهوده کل تاریخ این باشگاه و هر باشگاه دیگه رو زیر سوال ببرم اهل کل کل هم به این شیوه ی ایرانی نیستم چون تنها چیزی که ما ایرانی ها از کل کل میدونیم اینکه که باید طرف مقابل رو تحقیر کنیم یا بهش فحاشی کنیم

ولی در مورد تارچیه این باشگاه بد ندیدم یه سرچی بکنم براتون

قهرمانی های تیم بارسلونا در لالیگا

۱۹۲۹–۱۹۲۸، ۱۹۴۵–۱۹۴۴، ۱۹۴۸–۱۹۴۷، ۱۹۴۹–۱۹۴۸، ۱۹۵۲–۱۹۵۱، ۱۹۵۳–۱۹۵۲، ۱۹۵۹–۱۹۵۸، ۱۹۶۰–۱۹۵۹، ۱۹۷۴–۱۹۷۳، ۱۹۸۵–۱۹۸۴، ۱۹۹۱–۱۹۹۰، ۱۹۹۲–۱۹۹۱، ۱۹۹۳–۱۹۹۲، ۱۹۹۴–۱۹۹۳، ۱۹۹۸–۱۹۹۷، ۱۹۹۹–۱۹۹۸، ۲۰۰۵–۲۰۰۴، ۲۰۰۶–۲۰۰۵، ۲۰۰۹–۲۰۰۸، ۲۰۱۰–۲۰۰۹، ۲۰۱۱–۲۰۱۰، ۲۰۱۳–۲۰۱۲ = 22 قهرمانی

لالیگا از سال 1929 شروع شده و تا امسال هم برگذار میشه
قهرمانی ها در کوپا دل ری

۱۹۱۰–۱۹۰۹، ۱۹۱۲–۱۹۱۱، ۱۹۱۳–۱۹۱۲، ۱۹۲۰–۱۹۱۹، ۱۹۲۲–۱۹۲۱، ۱۹۲۵–۱۹۲۴، ۱۹۲۶–۱۹۲۵، ۱۹۲۸–۱۹۲۷، ۱۹۴۲–۱۹۴۱، ۱۹۵۱–۱۹۵۰، ۱۹۵۲–۱۹۵۱، ۱۹۵۳–۱۹۵۲، ۱۹۵۷–۱۹۵۶، ۱۹۵۹–۱۹۵۸، ۱۹۶۳–۱۹۶۲، ۱۹۶۸–۱۹۶۷، ۱۹۷۱–۱۹۷۰، ۱۹۷۸–۱۹۷۷، ۱۹۸۱–۱۹۸۰، ۱۹۸۳–۱۹۸۲، ۱۹۸۸–۱۹۸۷، ۱۹۹۰–۱۹۸۹، ۱۹۹۷–۱۹۹۶، ۱۹۹۸–۱۹۹۷، ۲۰۰۹–۲۰۰۸، ۲۰۱۲-۲۰۱۱ = 26 قهرمانی

کوپا دل ری در سال 1902 شروع شده و تا امسال هم برگذار میشه و بارسلونا موفق ترین تیم در این رقابت هاست
قهرمانی کوپا دی لیگا

۱۹۸۳–۱۹۸۲، ۱۹۸۶–۱۹۸۵. = 2 قهرمانی

کوپا دی لیگا فقط در بین سال های 1982 تا 1986 برگذار شد و موفق ترین تیم در این مسابقات بارسلونا بوده

سوپر جام اسپانیا
۱۹۸۳، ۱۹۹۱، ۱۹۹۲، ۱۹۹۴، ۱۹۹۶، ۲۰۰۵، ۲۰۰۶، ۲۰۰۹، ٬۲۰۱۰ ۲۰۱۱ = 10 قهرمانی

سوپرکوپا د اسپانیا یا همون سوپر جام اسپانیا از سال 1982 شروع شده و هنوزم برگذار میشه

لیگ قهرمانان اروپا

۱۹۹۲–۱۹۹۱، ۲۰۰۶–۲۰۰۵، ۲۰۰۹–۲۰۰۸، ۲۰۱۱–۲۰۱۰ = 4 قهرمانی
از سال 1955 شروع شده و هنوزم برگذار میشه
جام در جام اروپا

۱۹۷۹–۱۹۷۸، ۱۹۸۲–۱۹۸۱، ۱۹۸۹–۱۹۸۸، ۱۹۹۷–۱۹۹۶ = 4 قهرمانی

جام بین شهری

۱۹۵۸–۱۹۵۵، ۱۹۶۰–۱۹۵۸، ۱۹۶۶–۱۹۶۵ = 3 قهرمانی

سوپر جام اروپا

۱۹۹۲، ۱۹۹۷، ۲۰۰۹ = سه قهرمانی

فکر نمیکنم تیمی با این همه قهرمانی اینجوری باید در موردش حرف شد

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
آقای مدیر اون پستم که نوشتم "از دید من چلسی یه نسخه قدیمی‌تر از منچسترسیتیه" رو چرا پاک کردی؟

منچسترسیتی بودن مگر فحش و توهینه؟ (شایدم هست :D)

ROMARIYO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
200
این دفاع رئال اسمش چیه ؟

دفاع مافوق اتوبوسی ؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منچستر سیتی هم با ساندرلند 1 1 هستند. دقیقه 78