احسانبزرگي
Registered User
تیم های ته جدولی جزیره واقعا خطرناک هستن
بدشانسی بزرگ معلوم نیست هازارد برسه یانه ما نفهمیدیم مصدومیتش بلاخره تا چه حد بودهبه نظر من بازی هفته آینده لیورپول تو زمین نوریچ کم از بازی با چلسی نداره، چون سوارز رو ندارن و استوریج هم معلوم نیست برسه، هندرسون هم که محرومه.
اما اون بازی با چلسی، بدون شک چلسی از نظر دفاعی و تاکتیک از سیتی سرتر خواهد بود و اونطوری بازی نمی کنه، اما از طرفی اگر لیورپول نوریچ رو بزنه، جو آنفیلد وحشتناک خواهد شد، چون اگر لیورپول نوریچ و چلسی رو ببره دیگه 95 درصد راه قهرمانی رو رفته. یک بدشانسی هم که داره چلسی اینه که بازی چلسی لیورپول دقیقا میفته بین 2 بازی چلسی با اتلتیکو مادرید...
36 برادرمن سیتی هم با ساندرلند 2-2 مساوی کرد.
الان لیگ برتر یه فینال داره فقط که اون هم هفته 35م تو آنفیلده.
البته یک نکته هم اضافه کنم که اگر لیورپول برابر نوریچ و چلسی 2 امتیاز هم بگیره باز هم احتمال قهرمانیش بیشتر از چلسی هست به نظرم!! از نظر تفاضل که 9تا لیورپول جلویه! از نظر بازی ها هم 2 بازی آخر چلسی با نوریچ و کاردیف هست که دارن دست و پا میزنن برای موندن و احتمال امتیاز دادن هست- همونطور که دیشب ساندرلند ترمز سیتی رو کشید!! در حالی که بازی های آخر لیور ، با کریستال پالاس و نیوکاسل میانه جدولی است!!به نظر من بازی هفته آینده لیورپول تو زمین نوریچ کم از بازی با چلسی نداره، چون سوارز رو ندارن و استوریج هم معلوم نیست برسه، هندرسون هم که محرومه.
اما اون بازی با چلسی، بدون شک چلسی از نظر دفاعی و تاکتیک از سیتی سرتر خواهد بود و اونطوری بازی نمی کنه، اما از طرفی اگر لیورپول نوریچ رو بزنه، جو آنفیلد وحشتناک خواهد شد، چون اگر لیورپول نوریچ و چلسی رو ببره دیگه 95 درصد راه قهرمانی رو رفته. یک بدشانسی هم که داره چلسی اینه که بازی چلسی لیورپول دقیقا میفته بین 2 بازی چلسی با اتلتیکو مادرید...
بله بله 36.36 برادر
البته یک نکته هم اضافه کنم که اگر لیورپول برابر نوریچ و چلسی 2 امتیاز هم بگیره باز هم احتمال قهرمانیش بیشتر از چلسی هست به نظرم!! از نظر تفاضل که 9تا لیورپول جلویه! از نظر بازی ها هم 2 بازی آخر چلسی با نوریچ و کاردیف هست که دارن دست و پا میزنن برای موندن و احتمال امتیاز دادن هست- همونطور که دیشب ساندرلند ترمز سیتی رو کشید!! در حالی که بازی های آخر لیور ، با کریستال پالاس و نیوکاسل میانه جدولی است!!
Liverca عزیز
شما احتمال برد چلسی یا لیورپول یا تساوی رو چند به چند میدونید ؟
واقعا بازی یه فیناله...
اگه؟سرعت لاک پشتی بارترا باعث این توهم شد. اگه در این صحنه آلبا به جای بارترا بود احتمالاً دو تا کله ی توی تصویر جاشون رو با هم عوض می کردن.
بارسایی عزیز شوما مثه اینکه از پست جوردی آلبا خبر نداری که اینو میگی...وظیفه پوشش سمت راست به عهده دنی آلوزی بود که جلو کشیده یا بارترا....جوردی آلبا که چپ بازی میکنه چه ربطی داره که بیاد راست رو بگیره؟ این بشر مگه همه جای زمینه؟ :دی حالا اگه حمله ازون سمت بود شاید حرفت یکم توجیه داشت.سرعت لاک پشتی بارترا باعث این توهم شد. اگه در این صحنه آلبا به جای بارترا بود احتمالاً دو تا کله ی توی تصویر جاشون رو با هم عوض می کردن.
بارسایی عزیز شوما مثه اینکه از پست جوردی آلبا خبر نداری که اینو میگی...وظیفه پوشش سمت راست به عهده دنی آلوزی بود که جلو کشیده یا بارترا....جوردی آلبا که چپ بازی میکنه چه ربطی داره که بیاد راست رو بگیره؟ این بشر مگه همه جای زمینه؟ :دی حالا اگه حمله ازون سمت بود شاید حرفت یکم توجیه داشت.
Sent from my GT-I9300