• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
Liverca عزیز
شما احتمال برد چلسی یا لیورپول یا تساوی رو چند به چند میدونید ؟
واقعا بازی یه فیناله...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
به نظر من بازی هفته آینده لیورپول تو زمین نوریچ کم از بازی با چلسی نداره، چون سوارز رو ندارن و استوریج هم معلوم نیست برسه، هندرسون هم که محرومه.
اما اون بازی با چلسی، بدون شک چلسی از نظر دفاعی و تاکتیک از سیتی سرتر خواهد بود و اونطوری بازی نمی کنه، اما از طرفی اگر لیورپول نوریچ رو بزنه، جو آنفیلد وحشتناک خواهد شد، چون اگر لیورپول نوریچ و چلسی رو ببره دیگه 95 درصد راه قهرمانی رو رفته. یک بدشانسی هم که داره چلسی اینه که بازی چلسی لیورپول دقیقا میفته بین 2 بازی چلسی با اتلتیکو مادرید...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
به نظر من بازی هفته آینده لیورپول تو زمین نوریچ کم از بازی با چلسی نداره، چون سوارز رو ندارن و استوریج هم معلوم نیست برسه، هندرسون هم که محرومه.
اما اون بازی با چلسی، بدون شک چلسی از نظر دفاعی و تاکتیک از سیتی سرتر خواهد بود و اونطوری بازی نمی کنه، اما از طرفی اگر لیورپول نوریچ رو بزنه، جو آنفیلد وحشتناک خواهد شد، چون اگر لیورپول نوریچ و چلسی رو ببره دیگه 95 درصد راه قهرمانی رو رفته. یک بدشانسی هم که داره چلسی اینه که بازی چلسی لیورپول دقیقا میفته بین 2 بازی چلسی با اتلتیکو مادرید...
بدشانسی بزرگ معلوم نیست هازارد برسه یانه ما نفهمیدیم مصدومیتش بلاخره تا چه حد بوده

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من سیتی هم با ساندرلند 2-2 مساوی کرد.
الان لیگ برتر یه فینال داره فقط که اون هم هفته 35م تو آنفیلده.
36 برادر
البته یک نکته هم اضافه کنم که اگر لیورپول برابر نوریچ و چلسی 2 امتیاز هم بگیره باز هم احتمال قهرمانیش بیشتر از چلسی هست به نظرم!! از نظر تفاضل که 9تا لیورپول جلویه! از نظر بازی ها هم 2 بازی آخر چلسی با نوریچ و کاردیف هست که دارن دست و پا میزنن برای موندن و احتمال امتیاز دادن هست- همونطور که دیشب ساندرلند ترمز سیتی رو کشید!! در حالی که بازی های آخر لیور ، با کریستال پالاس و نیوکاسل میانه جدولی است!!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
کاریکاتور : توجیه باخت به سبک یک هوادار بارسلونا
uploadfromtaptalk1397734352875.jpg
در این کارتون، یک هوادار بارسا به خود می گوید:" « آنچه که بیش از هر چیز عذابم می دهد این است که رئال این جام را از ما نگرفت بلکه خودمان این جام را تقدیم مادرید کردیم. »

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
36 برادر

البته یک نکته هم اضافه کنم که اگر لیورپول برابر نوریچ و چلسی 2 امتیاز هم بگیره باز هم احتمال قهرمانیش بیشتر از چلسی هست به نظرم!! از نظر تفاضل که 9تا لیورپول جلویه! از نظر بازی ها هم 2 بازی آخر چلسی با نوریچ و کاردیف هست که دارن دست و پا میزنن برای موندن و احتمال امتیاز دادن هست- همونطور که دیشب ساندرلند ترمز سیتی رو کشید!! در حالی که بازی های آخر لیور ، با کریستال پالاس و نیوکاسل میانه جدولی است!!
بله بله 36.
در مورد بازی‌های آینده به نظرم کار چلسی سخت‌تره بنا به همون دلایلی که خودت گفتی و البته حضور در CL که می‌تونه توانشون رو بگیره.
ضمنا ترمز من‌سیتی رو لیورپول کشید، ساندرلند ادامه کار بود. سیتی فقط اسمش در رفته، تو خط دفاع بعضی مواقع یه اشتباهاتی می‌کنن در حد تیم‌های وسط جدول.

LAVAN.SHOP

Registered User
لایک‌ها
440

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
Liverca عزیز
شما احتمال برد چلسی یا لیورپول یا تساوی رو چند به چند میدونید ؟
واقعا بازی یه فیناله...

با توجه به این که بازی تو آنفیلده در بدترین حالت تساوی رو پیش‌بینی می‌کنم. خیلی بعیده که چلسی بتونه بیشتر از یک امتیاز تو آنفیلد بگیره
من بیشتر حرفم اینه که امکان از دست دادن امتیاز توسط چلسی تو سایر بازیها بیشتره تا لیورپول.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خبر بد برای بارسا؛ غیبت چهارهفته ای نیمار
uploadfromtaptalk1397763354046.jpg

Sent from my HTC One X using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
شب گذشته یک شب فراموش نشدنی دیگر در تاریخ رئال مادرید بود. شبی که بدون شک لرزه بر اندام بایرنی ها و اتلتیکویی ها انداخت. پیش به سوی دو جام دیگر و دو جشن دیگر در سیبلس.

منبع : As

Sent from my HTC One X using Tapatalk

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
سوارز که بازی با نوریچ هست و اشتباه فردوسی پور بود که گفت محروم شد!!!درسته 5 کارته شد ولی خیلی وقت بود از بازه ی زمانی که با گرفتن 5 کارت محرم میشد گذشته و الان باید تا اخر فصل 10 تا کارت بگیره تا 2 بازی محروم باشه!!!:)
جرارد اگه بازی با سیتی کارت میگرفت 3 بازی رو از دست میداد که خدا رو شکر نگرفت...(15 کارته میشد تو بازه ای که اخریش بازی با سیتی بود!)
بازی با نوریچ که خوراک سوا هست و فک کنم مدافعان و گلر نوریچ با دیدنش دست و پاشون میلرزه!!!خخخ چون تو 4 بازی آخر مقابل نوریچ 3 بار هتریک کرده که این اخریش رو حتی 4 گل زد!!!!:)
ولی راستش کمی خطرناکم هست این بازی!!!چون نوریچ وضعیتش خیلی وخیمه تو جدول!!!3 بازی اخرش هم اگه اشتباه نکنم با چلسی و یونایتد و (ارسنال یا اورتون) هست!!!یعنی بازی مرگ و زندگی هست براشون!
اگه نوریچ رو بزنیم 80% راه قهرمانی رو رفتیم،چون حتی در صورتی که با چلسی مساوی کنیم هم قهرمانیم...:general206:
فقط امیدوارم نبود هندو تو این 3 بازی اخر ضربه ای به تیم نزنه!!!کی میخواد جای موتور تیمو پر کنه و اونقدر بدوه!!!:(

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
رئال در حدِ بایرن نیست.
چهارشنبه بازی یک طرفه ای رو میبینیم...

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
سرعت لاک پشتی بارترا باعث این توهم شد. اگه در این صحنه آلبا به جای بارترا بود احتمالاً دو تا کله ی توی تصویر جاشون رو با هم عوض می کردن. ;)
اگه؟
اگه رونالدو بود چی میشد؟ :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
سرعت لاک پشتی بارترا باعث این توهم شد. اگه در این صحنه آلبا به جای بارترا بود احتمالاً دو تا کله ی توی تصویر جاشون رو با هم عوض می کردن. ;)
بارسایی عزیز شوما مثه اینکه از پست جوردی آلبا خبر نداری که اینو میگی...وظیفه پوشش سمت راست به عهده دنی آلوزی بود که جلو کشیده یا بارترا....جوردی آلبا که چپ بازی میکنه چه ربطی داره که بیاد راست رو بگیره؟ این بشر مگه همه جای زمینه؟ :دی حالا اگه حمله ازون سمت بود شاید حرفت یکم توجیه داشت.

Sent from my GT-I9300

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
بارسایی عزیز شوما مثه اینکه از پست جوردی آلبا خبر نداری که اینو میگی...وظیفه پوشش سمت راست به عهده دنی آلوزی بود که جلو کشیده یا بارترا....جوردی آلبا که چپ بازی میکنه چه ربطی داره که بیاد راست رو بگیره؟ این بشر مگه همه جای زمینه؟ :دی حالا اگه حمله ازون سمت بود شاید حرفت یکم توجیه داشت.

Sent from my GT-I9300

فک نکنم گفته ی شما ربطی به پست من داشته باشه. اگه دوباره بخونید متوجه می شید منظور من مقایسه ی سرعت بازیکن ها بود نه بحث در مورد اینکه بارترا باید اونجا می بود یا نه.

بالا