• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
رئال برد چون حقش بود، چون بارسا خیلی ضعیف شده من قبل از بازی هم با 3 نفر شرط بستم سرِ این بازی مطمئن بودم رئال میبره این بازیو
بارسایی ها هم بنظرم توجیه نیارن برا این بازی بالاخره هر تیمی یه دورهِ افولی داره و الآن نوبتِ بارساست که داره افت می کنه
آقا شوخی شوخی این بارسا خیلی وضیعتش وخیم شده ها ! اگه دو سال محروم بشند اوضاع خیلی وخیم تر هم میشه
فکرشو بکنید دو سال بخوان پینتو رو تحمل کنن:eek:ولی خودم به شخصِ فکر نکنم محرومیتشون قطعی بشه از یه طرف بارسلون با یوفا خاطراتی داره :general711:از طرفِ دیگه یبار دیگه هم برا چلسی همینطروی شده بود 3-4 سال پیش که چلسی یه بازیکن به اسم گائل کاکوتا رو خرید از فرانسه ولی بعد گندش در اومد که غیر قانونی بود ، اون موقع هم یادمه چلسی رو دو سال محروم کردن از نقل و انتقال بازیکن ولی بعد بخشیدنش:D
حالا کلا لیگِ اسپانیا رو بیخیال خیلی کسل کنندست حتی همین بازی های رئال بارسا هم واقعا تکراری شده !

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
شب گذشته یک شب فراموش نشدنی دیگر در تاریخ رئال مادرید بود. شبی که بدون شک لرزه بر اندام بایرنی ها و اتلتیکویی ها انداخت. پیش به سوی دو جام دیگر و دو جشن دیگر در سیبلس.

منبع : As

Sent from my HTC One X using Tapatalk
این همون بارسایی هست که تیمهای ته جدولی هم این روزا میتونن ببرنش و میبرنش!!!
مسی و نیمار که که نصف روزهای اوجشون هم نیستن،از الکسیس و پدرو هم که استفاده نمیکنه مربی،والدز و پیکه هم که نیستن و بی برنامگی هم از سر و پای تیم میباره!!!
با اینکه مسی رو خیلی دوست دارم و روش تعصب دارم ولی باید بگم اگه جام جهانی هم مثل این روزاش بازی کنه(که البته خیلی بعیده)به سرنوشتی مثل رونالدینیو دچار میشه و تموم میشه دورانش!!!
بایرن ریال رو راحت میزنه و شرط هم میبندم رو صعود بایرن ولی به نظرم برنده چلسی اتلتیکو قهرمان میشه چون این روزا اتوبوسا بهتر نتیجه میگیرن تا تیمهای هجومی!!!
------------------------------------
راستی سوارز بازه ی 10 کارته شدنش هم گذشته و باید تا اخر فصل 10 تا کارت دیگه بگیره و 15 کارته بشه تا 3 بازی محروم بشه!!!خخخ

Last edited:

LAVAN.SHOP

Registered User
لایک‌ها
440
سرعت لاک پشتی بارترا باعث این توهم شد. اگه در این صحنه آلبا به جای بارترا بود احتمالاً دو تا کله ی توی تصویر جاشون رو با هم عوض می کردن. ;)

توهم !!!
دوست گلم این سرعت ، اون هم تو دقایق پایانی و اوج خستگی واقعاً خیره کننده بود .

این هم ی خبر در مورد همین صحنه .

گران قيمت ترين بازيکن فوتبال جهان در به ثمر رساندن اين گل رکورد اعجاب آور و منحصر به فردي را ثبت کرد و موفق شد 59.1 متر را در 7.04 ثانيه طي کند و با شش ضربه به توپ دروازه کاتالان ها را باز کند.

به عبارتي ديگر بيل موفق شد در هر ثانيه در حدود 8.39 متر با توپ بدود آن هم در دقيقه 85 بازي و در اوج خستگي.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
برسیم به اوجِ حساسیت یعنی لیگِ برترِ جزیره:general703:
خب یه نگاه اول به بازیا می ندازیم

هفته 35 :
  • چلسی - ساندرلند
  • نوریچ - لیورپول
  • سیتی - وست بروم
هفته 36 :
  • لیورپول - چلسي
  • کریس پالاس - سیتی
هفته 37 :
  • چلسی - نوریچ
  • کریس پالاس- لیورپول
  • اورتون - سیتی
هفته 38 :
  • کاردیف - چلسی
  • لیورپول - نیوکاسل
  • سیتی - وستهم
خب آقا واقعا شما کافیه ی نگاه به جدول بندازید و یه نگه به این بازیا تا متوجه بشید عجب رقابتی شده امسال !
بازی فردامون(بازی چلسی منظورمه:D) با ساندرلند هست که ادن هازارد نیست و فکر نکنم جلو یه تیمی مثه ساندلند ما با نبودِ هازارد بخوایم به مشکل بخوریم و محکوم به برد هستیم !البته فراموش نکنیم که ساندلند تیمِ 20 جدول هست و احتمالِ سقوطش از هر تیمی بیشترِ پس هر کاری می کنه که نبازه و یادمون نره که ما در موردِ بوندسلیگا و لالیگا حرف نمی زنیم، اینجا لیگِ جزیرست و هرچیزی ممکنِ !
اما اوجِ حساسیت هفته 36 هست بنظرم که چلسی با برد تو اون هفته نظرم خیلی راحت می تونه قهرمان لیگ جزیره بشه !مساوی نتیجه ایه که باعث میشه کارِ قهرمانی به هفته آخر بکشه و برد لیورپول هم دیگه قهرمانی مسلم برا اونا محسوب میشه
بازی تو جهنم آنفیلد ، همواره تو این چند سالِ اخیر با این که لیورپول این سالیان اخیر یه تیمِ معمولی رو به بالا تو لیگِ انگلیس بوده ولی من همیشه از این تیم توی بازی رو در رو می ترسیدم ، امسال که دیگه خیلی خیلی خطرناک شدند و بهترین بازیکن لیگ جزیره هم در اختیارشونه ، یعنی لوییز سوآرز !این بشر فوق العادست هرچی ازش بگی کم گفتی هرچند خودمِ به شخصِ اصلا ازش خوشم نمیاد چون من فاکتور محبوب شدن یه بازیکن نزد خودم رو اول اخلاق می دونم و بعد بازیِ خوب که سوآرز اصلا خوب نیست هرچه قدر از لحاظِ فنی این بازیکنو تحسین می کنم توی بحث اخلاقی فوق العاده ضعیفه
انتظار یه جو وحشتناک رو دارم تو آنفیلد و اینو به جرعت میگم اگه روزِ خوبِ دفامون باشه سوآرز و استوریج که سهلِ مارادونا و پله هم نمی تونن از دفامون رد بشن !
حالا فعلا باید منتظر بازی های این هفته باشیم بازی با لیور هم فرا می رسه

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
چه عجب بارسای پیداشون شد....
خدای اینقد دوس دارم مسی افت کرده بارسا راحت از همه تیما میخوره.....
زنده باد یوسین بولت....

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
منم جای شما بودم خوشحال میشدم به هر حال چندین ساله این مسی رئال رو اره
خوشحال باش

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اون موقعه ی که تیمتون میبازه کجایین؟
الان که اب ا از اسیاب افتاده پیداتون میشه ......
نشد دیگه....
قابل توجه دوستی که میگه البا جای بارترا بودددددد.
دقیقه ۸۵ ه دوست عزیز بازیکنای معمولی نای راه رفتنم ندارن
بدش یوسین بولت میاد تو اوج خستگی رکورد میزنه
و حرف اخر بارترا که سهل ه اگه پیکه پویول با البا هم بودن تو این صحنه و این دقیقه مقابل یوسین بولت هیچ کاری نمیکردن

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
uploadfromtaptalk1397848692605.jpguploadfromtaptalk1397848705435.jpg
یادداشت روز : مسی، نادال و تنیس در زمین بدمینتون!
فضای زمین فوتبال برای مسی محدودتر از هر زمان دیگری شده است و این به تاکتیک این روزهای خود بارسلونا نیز مربوط است.مثل این است که رافائل نادال را مجبور کنی در زمین بدمینتون ، تنیس بازی کند
سه شکست پیاپی بارسا و ناکامی در دو جام ، باعث شده که انتقادات از مسی به اوج خود برسد. یادداشت امروز سانتی خیمنز در روزنامه As به همین موضوع اشاره دارد :

بازهم بارسلونا باخت و یک بار دیگر زمان انتقاد از مسی فرارسید. انتقاد های غیر منصفانه ای که در شان لیونل مسی نیستند. مسی هیچگاه یک مشکل نبوده ؛ او همواره یک راه حل است و کسی است که مشکلات را حل می کند. اگر مسی این روزها خوب بازی نمی کند علت آن را باید در خود تیم بارسلونا جستجو کرد. همان تیمی که وقتی همه اعضای آن خوب کار می کردند ، برتری مسی نیز به چشم می آمد و او می توانست استعداد بی پایان خود را در آن تیم نشان دهد.

زمان گواردیولا ، وی تاکتیک هایی برای بارسا اتخاذ می کرد که محوریت آنها روی مسی بنا شده بود. او در اطراف مسی آنچنان فضایی ایجاد می کرد که او می توانست خلاقیت های خود را در زمین به بهترین شکل ممکن نشان دهد. با رفتن گورادیولا و حتی در سال آخر حضور گواردیولا کم کم این شرایط خوب برای مسی از بین رفت.

حریفان به تدریج فضاهای زمین را برای مسی و بازیکنان بارسا محدود و محدودتر کردند. فضای بین مدافعین و هافبکها در تیم های حریف تنگ تر شد و از آن طرف بازیکنان بارسا به دلایل مختلف از جمله بالا رفتن سن بازیکنان محوری ، در میانه میدان و بخصوص در کناره های زمین نتوانستند بخوبی بازیکنان حریف را در زمین خودشان پرس کنند و اینگونه شد که هم اکنون هم توپ کمتری به مسی می رسد و زمانی هم که او صاحب توپ می شود فضای آنچنانی نه برای حرکت کردن دارد و نه بازیکنی را در موقعیت مناسب برای پاس دادن پیدا می کند.

در چینین شرایطی است که مسی به نوعی در بازی محو شده و احساس ناامیدی می کند ، هوادار بارسا هم که بازی را تماشا می کند احساس می کند که ستاره روزهای نه چندان دور او ، در زمین با بی تفاوتی قدم می زند و به فرودگاه می آید و او را سرزنش می کند.در واقع شرایط این روزهای مسی در زمین فوتبال مثل این است که رافائل نادال را مجبور کرده باشی تا در زمین بدمینتون ، تنیس بازی کند .

شکی نیست که زمان یک انقلاب تاکتیکی در بارسا فرا رسیده است. اما این انقلاب نباید با حذف بازیکنانی نظیر مسی بوجود بیاید. این انقلاب باید حول محور مسی آغاز شود و تاکتیک های بارسا بار دیگر باید به سود مسی طرح ریزی شود. مسی همان بازیکنی است که سه هفته پیش در برنابئو هت تریک کرد و نشان بارسا را بوسید. او هرگز نمی خواهد این تیم را ترک کند. چه خوب است افرادی که دچار بیماری نزدیک بینی هستند ، بیش از این ، مسی را اذیت نکرده و او را راحت بگذارند. تاریخ در مورد لئو قضاوت خواهد کرد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب اتلتیکو مادرید در یه بازی تماشایی 2 0 الچه رو از پیش رو برداشت. در حالیکه داوید ویا هم یه پنالتی خراب کرد.
اتلتیکو ول کن صدر جدول نیست.

تا اونجا که من میدونم تو اسپانیا قانون گل زده اجرا میشه
یعنی اگه جدول به این صورت بره جلو که اتلتیکو همه بازیهاشو ببره اما از بارسلونا ببازه و رئال هم همه بازیاشو ببره اونوقت رئال و اتلتیکو هم امتیاز میشن.
ولی چون اتلتیکو در مجموع در مقابل رئال نتیجه بهتری گرفته در نهایت به همین دلیل قهرمان میشه.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
انصافا قهرمانی امسال حق آتلتیکوس
کسی میدونه چندتا کلین شیت تو این 34 هفته داشتن؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بایرن مونیخ هم در زمین برانشوایگ 2 0 برنده شد. نکته مورد توجه بازی گل لایی ای بود که دانیل داوری خورد.

واقعا شک دارم این داوری از دروازه بانهای ایرانی بهتر باشه. شخصا عقیده دارم مهدی رحمتی خیلی بهتر از داوریه فقط حیف که اونطوری واسه تیم ملی بازی دراورد و به کیروش هم باید حق داد که دعوتش نکنه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دانیال داوری گروه خونش به امثال مهدی رحمتی نمیخوره و در عمل این به اثبات رسیده ، مرغ همسایه غازه ...
داوری با رحمان احمدی هم قابل مقایسه نیست .

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
داخلیش نکنید تو رو خدا. رحمتی رو هم همچین دروازه بان صد درصد که هیچ، پنجاه درصدی هم نیست. کلا ایران دروازه‌بان‌هاش یکی از یکی بدترند.

چلسی ساندرلند نیمه اولش یک یک مساوی شد.

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
بهترین گزینه برای دروازه تیم ملی داوری هست.
شما سطح بازی های بوندسلیگا رو با لیگ ایران مقایسه نکنید.
امروز داوری در تیم اخر بوندسلیگا با اون مدافعین ضعیف داشت مقابل بهترین تیم جهان بازی می کرد.
رجمتی هم گل های بد نخوره در لیگ ایران

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درسته سطح بازی بوندس لیگا با لیگ ایران فرق داره اما شما ببین داوری تو همون بازی ملی ایران هم چه گلی خورد ؟
امروز هم یه لایی بد خورد

چلسی هم 2 1 عقب افتاده و شانس قهرمانی لیورپول بسیار بالا رفته

البته انصافا داوری خیلی به ضررش بود.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
چلسی بد بازی ای رو باخت، اولین باخت چلسی مورینیو در خانه در لیگ. تا قبل این بازی رقابت اصلی بین چلسی و لیورپول بود، حالا چلسی یک قدم عقب افتاد. فردا لیورپول هم بازی سختی خواهد داشت، اما سرعت تیمیش میتونه کمکش کنه.
به نظرم لیورپول هنوز قهرمان نشده، کافیه یکی از بازی ها رو شل بگیره مقابل نوریچ، چلسی یا در زمین کریستال پالاس که واقعا متحول شده... یک باخت بیاره سیتی تفاضل گلش یکم بهتره و شاید نشه دیگه جبرانش کرد.

بالا