• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
جالبه آقا بیاید هر چی دارید بریزید وسط کلا همه خورده دارن با چلسی و مو بیاید تعارف نکنید ! همین کم مونده مثلا بارسایی جماعت بیاد بگه فلانِ و بی ثارِ !
ما بازی رو به داور باختیم ، ضمنا بنظرم این فصل شخصیت قهرمانی نداشتیم و نداریم ، خودم به شخصِ حق رو به لیورپول میدم که قهرمان بشه و خدایی امسال تیمِ کاملی بودند ، یادمون نره امسال حداقل 9 امیتیاز مسلم از داوری به ضررمون شد ولی خب...مهم نیست فصل بعدی هم هست و این که ما هنوز تو نیمه نهایی لیــــــــــــــــــــــــــــــگ قهرمانان هستیم :)

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
ممنون احسان جان، سومی شما رو هم پیشاپیش تبریک میگم بهتون.
امیدوارم تیم تازه به دوران رسیده شما هم یه روز یه تاریخچه و اسم و رسم درست حسابی پیدا کنه، بلکه نسل بعدی هواداراش خجالت زده نشن.

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
برای من همین کافیه که قهرمانی تیممو تو لیگ برتر ، لیگ قهرمانان اروپا ، جام حذفی ، اتحادیه و . . . همه جام های معتبر بالا دستِ کاپیتان تیمم دیدم ، خودم دیدم ! می فهمید ؟ خودم دیدم !
لیورپولیای عزیز حتما پیشنهاد می کنم برید تاریخ دان بشید واقعا موفق میشید تو این رشته . . .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر میکنم یه رکورد مورینیو زده شد.

مورینیو اگه اشتباه نکنم سالها بود نباخته بود در خانه. درسته ؟

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
فکر میکنم یه رکورد مورینیو زده شد.

مورینیو اگه اشتباه نکنم سالها بود نباخته بود در خانه. درسته ؟

آره اولین باختِ عمرش رو تو تاریخ لیگ برتر داد ( تو استمفوردبریج)

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
برای من همین کافیه که قهرمانی تیممو تو لیگ برتر ، لیگ قهرمانان اروپا ، جام حذفی ، اتحادیه و . . . همه جام های معتبر بالا دستِ کاپیتان تیمم دیدم ، خودم دیدم ! می فهمید ؟ خودم دیدم !
لیورپولیای عزیز حتما پیشنهاد می کنم برید تاریخ دان بشید واقعا موفق میشید تو این رشته . . .

داداش دیدن قهرمانی تیمت توسط خودت کاری نداره، چلسی نشد میشی طرفدار من‌سیتی.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
این بارسای ا کارشون همینه تیم خودشون که کلا اوت ه
نمی تونن سره تیم خودشون کل کل کنن هر هفته طرف داری ه یه تیم ه متفاوتن
فعلا تو اروپا بایرن
تو انگلیس لیورپول
تو یوفا یونتوس
تو فرانسه پاریس جرمن
تو المان بایرن
تو ایتالیا یونتوس
تو اسپانیا تیم دوم مادرید
ناگفته نمون ه طرف داری ه اینا به شرایط جدول بستگی داره
یعنی هر تیمی که خوب نتیجه بگیره با اون ن
کلا تیم خودشون و هم از یاد خودشون هم از یاده بقیه بردن
چه قد دوست داشتنین اینا....

Sent from my HTC One X using Tapatalk

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داداش دیدن قهرمانی تیمت توسط خودت کاری نداره، چلسی نشد میشی طرفدار من‌سیتی.
نه داداش ما سرمونو میگیریم بالا جز چلسی هم هیچ شمایید که دو تیم برداشتین که اگه تو جزیره نشد با اون یکی تو لالیگا خودتونو اروم کنید

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ممنون احسان جان، سومی شما رو هم پیشاپیش تبریک میگم بهتون.
امیدوارم تیم تازه به دوران رسیده شما هم یه روز یه تاریخچه و اسم و رسم درست حسابی پیدا کنه، بلکه نسل بعدی هواداراش خجالت زده نشن.
ممنون از تیمتون که نزاشت یه سری بدون دیدن کاپ قهرمانی از دنیا برن ممنون از لیورپول که با یه جام دل هواداروشو شاد کرده
تیم ما رو خدایی اتحادیه نمیخواد قهرمان بشه یکم انصاف داشتی داوری دیشب رو میدی میفهمیدی چجور سره چلسی رو بریدن

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
مایک دین دیشب سنگ تموم گذاشت نیمه اول بازیکن ساندرلند با کف پا محکم اومد تو بغل سزار قرمز نداد بازیکن ساندرلند واضح توپ تو دستش خورد پنالتی چلسی رو نگرفت یه حنه هم رامیرس زد تو صورت بازیکن اونا که قشنگ داور دید اما خواست مثلا گند کاریهای قبلش رو جبران کنه نادیده گرفت
اینم پنالتی که گرفت
7a749d808e46.jpg

در اخر هم جالب بود قشنگ ایستاد جلوی توپ بازکنان چلسی و ضد حمله درست کرد این داور دمش گرم همه جوره حال اسیدی داد داورایه لیگ ازادگان ما سگشون شرف داره به این مردک بعدش چرا یه داور که اهل لیورپول هست رو چرا باید بزارن داور بازی چلسی

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
نه داداش ما سرمونو میگیریم بالا جز چلسی هم هیچ شمایید که دو تیم برداشتین که اگه تو جزیره نشد با اون یکی تو لالیگا خودتونو اروم کنید
باید به تو یه عنوانی بدن، واقعا هیجان بخش فوتبالی :p
تو تا حالا دیدی من برای باخت یا برد تیم دیگه‌ای این‌جا کل‌کل کنم؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
باید به تو یه عنوانی بدن، واقعا هیجان بخش فوتبالی :p
تو تا حالا دیدی من برای باخت یا برد تیم دیگه‌ای این‌جا کل‌کل کنم؟
این چه حرفیه اصلا مشخص نیست شما طرفدار بارسا هم هستی به هیچ وجه چقدر شما با اون دوست دیگت باحالین همونی که علیه چلسی هرچی باشه هی لایک میکنین

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
این چه حرفیه اصلا مشخص نیست شما طرفدار بارسا هم هستی به هیچ وجه چقدر شما با اون دوست دیگت باحالین همونی که علیه چلسی هرچی باشه هی لایک میکنین
عمو جون چون من طرفدار بارسا و لیورپولم قراره هرکی طرفدار لیورپول هست طرفدار بارسا هم باشه؟؟؟تو کانون هواداران لیور اکثر لیورپولیها از بارسا بدشون میاد حتی!!!
منم وقتی بارسا رتبه 13 لالیگا رو هم داشت طرفدار این تیم بودم و مثل بعضیا با اوج گرفتن و اومدن آدمای خاص طرفدار یه تیم نشدم!!!
من ضد چلسی نیستم،چندین بار هم گفتم دوست دارم چلسی جام ندیده ی شما اگه اتلتیکو نشد امسال هم قهرمان بشه و نزاره ریال و بایرن قهرمان شن...
البته اعتراف میکنم به نظر من ادم باید یک رنگ باشه و من از وقتی 2 3 سالم بوده عشق قرمز بودم و چون چلسی یک دست آبیه و شبیه استقلال کمی ازش بدم میاد...(بدم میاد از کسایی که ایران طرفدار استقلالن و اروپا طرفدار یه تیم قرمز!!!طرفدار استقلال باید طرفدار چلسی باشه و در وهله ی دوم تیمی که قرمز نباشه،اگه غیر از این بود ادم دو رویی هست!)
بارسا هم آبی استقلال نیست و میشه گفت سرمه ای هست با یکی از خوش رنگترین نوع رنگ قرمز...
در کل قرررررررررمزته...(اونم از نوع لیورپولیش که خالص خالص قرمزه!)

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
عمو جون چون من طرفدار بارسا و لیورپولم قراره هرکی طرفدار لیورپول هست طرفدار بارسا هم باشه؟؟؟تو کانون هواداران لیور اکثر لیورپولیها از بارسا بدشون میاد حتی!!!
منم وقتی بارسا رتبه 13 لالیگا رو هم داشت طرفدار این تیم بودم و مثل بعضیا با اوج گرفتن و اومدن آدمای خاص طرفدار یه تیم نشدم!!!
من ضد چلسی نیستم،چندین بار هم گفتم دوست دارم چلسی جام ندیده ی شما اگه اتلتیکو نشد امسال هم قهرمان بشه و نزاره ریال و بایرن قهرمان شن...
البته اعتراف میکنم به نظر من ادم باید یک رنگ باشه و من از وقتی 2 3 سالم بوده عشق قرمز بودم و چون چلسی یک دست آبیه و شبیه استقلال کمی ازش بدم میاد...(بدم میاد از کسایی که ایران طرفدار استقلالن و اروپا طرفدار یه تیم قرمز!!!طرفدار استقلال باید طرفدار چلسی باشه و در وهله ی دوم تیمی که قرمز نباشه،اگه غیر از این بود ادم دو رویی هست!)
بارسا هم آبی استقلال نیست و میشه گفت سرمه ای هست با یکی از خوش رنگترین نوع رنگ قرمز...
چلسی جام ندیده :confused::eek::general304:
ببم جان چرا القاب تیم خودتون رو میچسبونی به چلسی
راستی تونستی یه عکس از اون اخرین جام لیورپول تو لیگ که تو میراث فرهنگی بردن بزار

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996

من پرسپولیسیم، در همون حال طرفدار متعصب چلسی هم هستیم
اون جمله ای که بولد کردم تو حلقِ همه حاضرین در کره زمین ! واقعا منطق به این زیبایی من ندیده بودم و به حرف دوستم رسیدم که میگه از یه بارسایی هر چیزی بر میاد

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
این بارسای ا کارشون همینه تیم خودشون که کلا اوت ه
نمی تونن سره تیم خودشون کل کل کنن هر هفته طرف داری ه یه تیم ه متفاوتن
فعلا تو اروپا بایرن
تو انگلیس لیورپول
تو یوفا یونتوس
تو فرانسه پاریس جرمن
تو المان بایرن
تو ایتالیا یونتوس
تو اسپانیا تیم دوم مادرید
ناگفته نمون ه طرف داری ه اینا به شرایط جدول بستگی داره
یعنی هر تیمی که خوب نتیجه بگیره با اون ن
کلا تیم خودشون و هم از یاد خودشون هم از یاده بقیه بردن
چه قد دوست داشتنین اینا....

Sent from my HTC One X using Tapatalk
چی میگی تو؟ اتفاقا شما هستین که 2 3 سال پیداتون نبود بعد عمری 1 بار بردین اونم این بارسای داغون رو حالا همتون پیداتون شده خوبه حالا یه جام معمولی رو بردید
یه جوری هم رفتار کن که بایرن زد لهتون کرد روت بشه بیای اینجا مثل این دوست طرفدار چلسی نشی که چون کنف شده داره از دیروز یه سره پست میزاره

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
به این فایل Gif دقت کنید دستتون میاد پنالتی شون چی بوده :
http://giant.gfycat.com/DelightfulDelightfulAfricanmolesnake.webm
اقا دمت گرم تونستی از اون هند پنالتی بازیکن ساندرلند هم بازر تا ببینن چجور سره چلسی رو این داور برید یا اونجایی که تعادل رامی رو بهم زدن
خدا قسمت هیچ بازی مهمی نکنه این مایک رو

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چی میگی تو؟ اتفاقا شما هستین که 2 3 سال پیداتون نبود بعد عمری 1 بار بردین اونم این بارسای داغون رو حالا همتون پیداتون شده خوبه حالا یه جام معمولی رو بردید
یه جوری هم رفتار کن که بایرن زد لهتون کرد روت بشه بیای اینجا مثل این دوست طرفدار چلسی نشی که چون کنف شده داره از دیروز یه سره پست میزاره
گفتم من ارومم شما خیلی وقت هست کنف شدین رفته
پست میزارم چون حق چلسی رو دیشب خوردن رفت خداوکیلی اگه به حق میباختیم مشکل نبود اما داور همه صحنه هام موجوده بد سره تیم رو برید
از قضا داورایه جزیره مثل لالیگا خوب پنالتی نمیگیرن برای تیم های مدعی

بالا