سیمئونه و تیمش واقعا قابل تحسین هستند :general601:
آقا ما از این همه موفقیت چش و چالمون کور شد :general304:به قول معروف همه از روی حسادت و اینکه دارن منفجر میشن این حرفها رو میگن به چلسی تا کور شود هرانکه موفقیتهای چلسی را نتوان دید
به سلامتی تیم اول شهر لندن و قهرمانیش تو قدیمیترین جام اروپایی...آقا ما از این همه موفقیت چش و چالمون کور شد :general304:
بالاخره چلسی یه بار توسنت جام بگیره قهرمانان ولی بعضی تیم ها هنوز تو حسرت یه جام حذفی هستن :general711:آقا ما از این همه موفقیت چش و چالمون کور شد :general304:
اره اخر فصل از فوتبال خداحافظی میکنه کاملا به باشگاه اینتر وفادار بود ضمن اینکه بازیکن بی حاشیه و محبوبی بود
Sent from my GT-I9300
اتلتیکو برتر بود و حقش بود بره مرحله بعدخب معلومه اگه ابتکار عمل جلوی اتوبوس تو دستت بیوفته اینطوری میتونی تحقیرش کنی!!!خخخ(جلو لیور هم یکی اون موقعیتهای دقایق اولمون گل میشد تحقیر میشدن!!!)
چون به جز دفاع اتوبوسی تاکتیک دیگه ای ندارن و اگه بکشن جلو اینطوری تحقیر میشن!!!(هر چند چون زمین خودشونه و از این همه هوادار خجالت میکشن،کشیدن جلو و اگه تو اسپانیا با این نتیجه عقب می افتادن بازم به دفاع اوتوبوسیشون ادامه میدادن تا بیشتر نخورن!!!)
ماشالا اسپانیا که در سال افت فاحش بهترین تیم چند سال اخیرش باز 2 تا فینالیست لیگ قهرمانان از خودشه و امیدوارم اتلتیکو قهرمان بشه چون واقعآ لیاقتش رو داره...:general206:
و در اخر تبریک به مردان استمفوردبریج(خخخ) که امسال با این همه هزینه و آقای عامشون نتونستن هیچ جامی به دست بیارن!!!البته رسیدن شانسی و با کمک داوری این تیم به نیمه نهایی هم بسی افتخار هست واسشون...
دوست عزیز من گفتم کسی که موفقیتهای چلسی رو نمیتونه ببینه پیش بینی نکردم که این بازی رو میبریم و موفق میشیم تو بازی اتلتیکو منم یادم نمیاد روزهایی که ارسنال باخته بیام ادمک خنده دار بزارم بخاطر باخت تیمتون و اینجور خوشحالی کنم باخت برای همه تیمها هست یه تیم روزه خوبش نیست یکی هست شما بهتره فکره تیم خودتون باشین عزیزآقا ما از این همه موفقیت چش و چالمون کور شد :general304:
فعلا شما تو جزیره اول بشین بعد فکر قهرمانی تو اروپا باشینبه سلامتی تیم اول شهر لندن و قهرمانیش تو قدیمیترین جام اروپایی...
زانتی یکی از خشن ترین، بد اخلاق ترین، پر حاشیه ترین بازیکنان تاریخ تیم ملی آرژانتین بودش. البته در سالهای اولیه فوتبالش، حتی وقتی که به اینتر اومد اما به مرور زمان خودش رو تبدیل به الگویی کامل کرد.اره اخر فصل از فوتبال خداحافظی میکنه کاملا به باشگاه اینتر وفادار بود ضمن اینکه بازیکن بی حاشیه و محبوبی بود
زانتی کافو و زامبروتا بهترین دفاع راستهایی بودن که تو سری آ ایتالیا بازی میکردن