• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
@rms
برای مثال اگه سال دیگه فینال، تیمها ایتالیایی باشن اونوقت لیگ ایتالیا میشه بهترین؟
:general709: سوال جهت مضاح بود یا جدی بود؟
عملکرد امسال تیم های اسپانیایی در مسابقات اروپایی در ادامه موفقیت های 10 سال اخیرشون هستش. بحث جام جهانی و یورو جای خود. نتایج امسال هم مهر تاییدی بر عملکرد مثبت لالیگا بودش
بدون شکل تیم های ایتالیایی و تیم ملیشون آماری مثل دوستان اسپانیاییشون بجا بذارن کالچو هم میتونه بهترین لیگ اروپایی باشه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
:general709: سوال جهت مضاح بود یا جدی بود؟
عملکرد امسال تیم های اسپانیایی در مسابقات اروپایی در ادامه موفقیت های 10 سال اخیرشون هستش. بحث جام جهانی و یورو جای خود. نتایج امسال هم مهر تاییدی بر عملکرد مثبت لالیگا بودش
بدون شکل تیم های ایتالیایی و تیم ملیشون آماری مثل دوستان اسپانیاییشون بجا بذارن کالچو هم میتونه بهترین لیگ اروپایی باشه
نه آخه شما اشاره کردی به اینکه تیم های فینال اسپانیایی بودن و همیشه قهرمانن، من تا جایی که یادم میاد از سال 2009 تا الان که میشه 5 سال از 10 تیم فینال فقط یکی اسپانیایی بوده!!!!طبعاً منظورتون امسال هست! ==> چون فینال فول اسپنیش هست ==> لالیگا بهتره!!
من میگم اگه سال دیگه یووه و رم برسن فینال با استدلال شما کالچو میشه بهترین لیگ!!
یعنی هر سال بهترین لیگ میتونه عوض شه!!:D:D
بحث تیم ملی هم که کلاً جداست به نظرم!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
اینکه بهترین های دنیا دارن تو اسپانیا توپ میزنن که اصلا جای حرفی نیست ...
ولی جذابترین ها همیشه بهترین ها نیستن !

لیگ جزیره یه چیزی داره که هیچ لیگی نداره ... اونم شور و هیجان و اصل غافلگیریه :دی
وگرنه لالیگا از لحاظ گیم پلی سحطش بالاتره ... یعنی بالاتر رفته ... قبلا با اینکه رئال و بارسا خوب بودن ولی بقیه ضعیف ...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نه آخه شما اشاره کردی به اینکه تیم های فینال اسپانیایی بودن و همیشه قهرمانن، من تا جایی که یادم میاد از سال 2009 تا الان که میشه 5 سال از 10 تیم فینال فقط یکی اسپانیایی بوده!!!!طبعاً منظورتون امسال هست! ==> چون فینال فول اسپنیش هست ==> لالیگا بهتره!!
من میگم اگه سال دیگه یووه و رم برسن فینال با استدلال شما کالچو میشه بهترین لیگ!!
یعنی هر سال بهترین لیگ میتونه عوض شه!!:D:D
بحث تیم ملی هم که کلاً جداست به نظرم!
در مجموع با یورولیگ حساب کنید درست از آب در میاد.
خب شما باید به 2 حضور متوالی سویا به فینال لیگ اروپا، اسپانیول، اتلتیک بیلبائو، والنسیا و اتلتیکو مادرید (قهرمان 2010 و 2012)، هم توجه میکردید;). تا اینجا که یادم هست 7 تا تیم. بارسلونا از 2009 هم 2 بار. امسال هم 2 بار دیگه. سوپر کاپ های هر سال رو هم اضافه کنید عدد قابل توجهی در میاد :general601:
خداییش اسپانیایی ها آمارشون غیرقابل رقابت بوده.

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
سلام
BmgClZuCMAE_UDl.jpg

تیم باید ریشه دار باشه وگرنه اگر قهرمان نشه تیم‌های پولکی دیگه‌ای هم هستند که طرفداری ازشون بصرفه.
لیدز یونایتد یه زمانی مثل همین چلسی کار می‌کرد، الان هم خیلی وقته تو دسته دو انگلیس یعنی جایی که لیاقتش هست داره بازی می‌کنه.
خدافظ

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
خوب 12 سال بردگی هم به پایان رسید
تبریک میگم :)

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خوب 12 سال بردگی هم به پایان رسید
تبریک میگم :)
صعود تنها بازیکن بارسا به فینال رو تبریک میگم
1610026_1030812526958963_3725531978248923049_n.jpg

10294363_1031111753595707_2778315083917221190_n.jpg

Sent from my GT-I9300

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
الان طرفدارای لیورپول این وسط برای چی با طرفدارای چلسی سر حذف چلسی بحث میکنن؟چی میماسه بهشون مگه؟جامی چیزی میدن بهشون خدای نکرده؟!!:general705:

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان لطفا این بحث چلسی و لیورپول رو تموم کنید.
احسان خان یه سوال. شما فرمودید

قربون اون مقامات و افتخارتون باز منچستر میومد با چلسی بحث میکرد میگفتیم افتخاراتشون زیاد هست که میان اینجور کل کل راه میندازن به چیتون مینازین به همون جامی که بیشتر شبیه قلیون هست 25 سال پیش گرفتین

به نظر شما در کل تاریخ لیگ برتر کدوم تیم از همه بزرگتره . نگاه به امسال و پارسال نکنید. نظر کلی خودتون رو بفرمایید.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کل کل موردی نداره به شرط اینکه وارد فاز کل کل شخصی نشید.
در ضمن از همه دوستان خواهش میکنم به تیم های حریف بی احترامی نکنید. میخواد منچستر باشه یا لیورپول یا چلسی یا لیدز یا هر تیم دیگه ای...

ممنون

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
تعداد جام‌های مجموع لیورپول و منچستر اختلاف بسیار کمی داره و از این نظر چلسی اصلا نباید خودش رو بندازه وسط، مخصوصا اگر اطلاعات درست حسابی هم نداشته باشه.
تعداد جام‌های اروپایی (یوفا و CL) لیورپول در بین تمام تیم‌های جزیره بالاتر از بقیه ست و اگر اینو نمیدونی بدون احسان خان. تو اون پست کاری به تو نداشتم که مثل رضا پهلوی اومدی خودتو قاطی کردی...یه چیز کلی نوشتم.
در مورد این که گفتی پست‌های من توی فروم بیشتر حالت طنز داره من نظری متفاوت تر دارم. حداقل "تشکر" های ثبت شده پست‌های متقابل‌مون مشخص می‌کنه که اگر طنزی در کار باشه از طرف کیه.
هرگونه مشاجره‌ای هم بوده از طرف شما بوده، از بس حرف ناحساب میزنی برادر من. یه کاربر طرفدار چلسی دیگه هم هست، به نام اسپشیال وان، ایشون پست میزنه واقعا حرفی باقی نمی‌مونه چون محترمانه و منطقی این کار رو می‌کنه و همه جوانبش رو در نظر میگیره.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
جرارد...... ممنون
سوارس رو ب ما نزدیک کردی

Sent from my HTC One X using Tapatalk

behnam218

Registered User
لایک‌ها
33
دو ساله این بایرن ، آرسنال رو حذف میکته هر چند نتونسته تو خونه خودش شکستش بده اما حال کردم رئال این بایرن رو نابود کرد ;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بزنید هم دیگرو :دی :D:D

پست 16 فوریه 2008 من رو کوت میکنی پسر خوب ؟

==========================
دوستان خواهش کردم در پستهاتون دقت کنید. اینجا یه فرومه. احترام هر تیم هم واجب. دعوا نکنید با هم.
این اخرین باری هست که خواهش میکنم.

ممنون از همراهیتون

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ببینیم یوونتوس امشب چیکار میکنه خوبیش اینه فینال تو خود تورینه :D

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
پست 16 فوریه 2008 من رو کوت میکنی پسر خوب ؟

==========================
دوستان خواهش کردم در پستهاتون دقت کنید. اینجا یه فرومه. احترام هر تیم هم واجب. دعوا نکنید با هم.
این اخرین باری هست که خواهش میکنم.

ممنون از همراهیتون
کوت چیه؟؟ دیشب حوصلم سر رفته بود داشتم پست های قدیمی رو میدیدم لایک هم کردم کاش اخلاق شما هم مثل اون موقع بود :general705:
شما هم چون مدیری دلیل نمیشه هر چی بخوای بگی عزیز برادرo_O
تاپیک کل کل هست که کل کل نمک فوتباله :general601:
این کوت و این حرفا از شما بعید بود ....
:confused:

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان عزیز
بنده چندین بار عرض کردم. کل کل مشکلی نداره اما وقتی تو فاز شخصی میره هم کدورت پیش میاد. هم ممکنه از دایره ادب خارج بشه.
این چند پستی هم که پاک شد. بعضیهاش هم تند و تیز بود و کلمات نامناسب داشت و بعضیهاش هم نقش فیتیله رو بازی میکرد.

بارها خواهش کردیم که در پست هایی که میزنید دقت کنید . یه مقدار وسواس به خرج بدید. بالاخره شما جزو کاربرای باسابقه هستید و یه جورایی الگوی بقیه
تجربه هم نشون داده که وقتی سر نخ رو ول کنیم اخرش به جاهای باریک کشیده میشه برای همین من از همین الان اب ریختم روی این اتیش که یه دفعه شعله هاش بالا نره :)

الان دیگه لطفا بحث نکنید. بذارید سر بازی که شد (فکر کنم از شنبه لیگ ها ادامه پیدا میکنه) اون موقع دوباره کل کل کنید :)
فروم مال همه بچه هاست اما به شرط رعایت قوانین

این قوانین درسته گاهی اوقات به نظر دست و پا گیر هستند اما رعایتشون واجبه
ممنون از همه دوستان گرامی

در ضمن اگه پستی میبینید که باید حذف شه ریپورتش رو بدید. بله من قبول دارم که ممکنه گاهی اوقات پستی جا بمونه و حذف نشه. ممنون میشم ریپورت بدید تا اون هم بررسی بشه.

بازی یووه - بنفیکا هم نیمه اول 0 0 شد . تا اینجا 2 1 به نفع بنفیکا در مجموع
بازی والنسیا - سویا هم نیمه اولش 2 0 به نفع والنسیا شد. تا اینجا 2 2 در مجموع

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
این بوفون تکرار نشدنی ه

Sent from my HTC One X using Tapatalk

بالا