قبل از هر چیز شیاطین سرخ و شیاطین قرمز یا سیب سرخ یا سیب قزمز چه تفاوتی میکند؟ سفسطه هم حدی داره، که الان از حدش گذشته شده مغلطه،
red بصورت تحت اللفضی اول به معنی قرمز و بعدا سرخ و مابقی هستش
Google Translate
آب انار چه ربطی به آبی اناری داره؟ به نظر منورت اینو میشه با مطلب مورد بجث قیاس کرد؟
من پیشنهادم اینه که رک و راست بگی من تا الان نمیدونستم لقب منچستر چیه تا ختم قاعله بشه.:blush:
در پایان اظافه کنم که مقصود من از شیطان قرمز اشاره ی مستقیم به red devil بود نه تمسخری در کار بود و نه مطلب دیگه ای.
یه مطلب دیگه اینکه، در چهار چوب کل کل باشگاهی مثل منچستر یونایتد با بارسلونا و حتی رئال مادرید یا میلان مجالی واسه عرض اندام نداره، چه در مورد افتخارات، در مورد فلسفه، در مورد بازیکن های قدیمی و پیشینه.
بیشتر میشه با همون آرسنال یا لیورپول بعد از محرومیت و چلسی و من سیتی و این قبیل باشگاهها قیاس بشه، رسما منچستر قبل از فرگوسن کبوتر بچه ای بیش نبوده
البته دلایل حسادت طرفداران قلیلی از منچستر به موفقیت های بارسا رو شکست در دو فینال میشه دونست، چون اونوقت شما 4 تا جام گرفته بودید و فکر میکنید الان همه جای بارسا بارسا، منچستر منچستر میگفتن
اما نکته در اینجاست که مشک آنست که خود ببوید، بازم تکرار میکنم، بارسا چه باجام چه بی جام با کیفیت ترین فوتبال قرن رو حداقل در بازی هجومی نشون میده،
ما حرف هامون در فینال ومبلی و المپیک رم گفتیم،