• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اره تو راست میگی : ))
باید یه جوری جمعش کنی دیگه
اون موقع که من اینجا عضو بودم تو نمیدونستی منچستر چیه پس حرف از سن نزن
در ثانی معلومه که بازیهای منچسترو نمیبینم در حدی نیست که بخوام وقتمو بزارم واسش
چند تا سرچ زدی این چند خطو واسم نوشتی؟
بازم از اون تحلیلات بکن منتظریم

• Like
Reactions: rms

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
یعنی یه پرینت اسکرین از پستت گرفتم سال ها میشه خاطره برای من
وای خدایا شیطان قرمز
من بخدا شرمندم تصور کردم داری لقب تیم رو با این ترجمه مسخره ات مسخره می‌کنی
تو نگو خودتم فکر میکردی همینه
اخه این خیابانی خودمون بارها نگفت شیاطین سرخ اروپا
اصلا بازی منچستر دیدی تورو خدا راستشو بگو:D

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

حالا چه خواجه علی چه علی خواجه!
قرمز با سرخ چه فرقی می کنه که اینقدر شلوغش می کنید؟
وقتی به منچستریها میگن شیاطین سرخ یعنی به تک تکشون میگن شیطان؛ فکر نمی کنم فهم این مساله اینقدر سخت باشه!
فکر کنم جمع مکسر تو پنجم ابتدایی بود.

• Like

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دوست ندارم بگم از پستتون خندم گرفت، چون واقعا اینطوری نبود، بیشتر تاسف خوردم، چون طرفداران وفادار و با اصالتی چون شما که از عنفوان جوانی طرفدارا من یونایتد بودید هنوز لقب تیمتون رو نمیدونید

جک سال2013هم پیداشد:lol:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
گربه دستش به دهنش نمیرسید میگفت پیف پیف

اینجا که فرومه و آدم عادی . 6.000.000.000 آدم مسی رو تایید کردن بعد با 4 تا حرف حتما انتظار دارید از فوتبال بازنشست بشه

مورینیو هم فقط موفقیتش در انگلیس میتونه تکرار بشه تا وقتی سرور و سالاری مثل بارسا در لالیگا هست

در همون لیگ انگلیس هم فقط با چلسی میتونه متچ باشه و اخلاقش و رفتارش با بازیکنا

بره پاری سن ژرمن و سیتی فقط لول خودشو پایین میاره

والسلام . خودتون هم میدونید کریس دیگه اون کریس 3-4 سال پیش نیست . 6 تا توپ 5 تاش فالش میره حالا بفرض یه هتریکی هم بزنه ولی مسی هتریک هم نره همش مفیده و مبتکر

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
سروش جان بنده این تاپیک تحریم کردم شما هم بکن

سطحش بدجور اومده پایین

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
گربه دستش به دهنش نمیرسید میگفت پیف پیف

اینجا که فرومه و آدم عادی . 6.000.000.000 آدم مسی رو تایید کردن بعد با 4 تا حرف حتما انتظار دارید از فوتبال بازنشست بشه

مورینیو هم فقط موفقیتش در انگلیس میتونه تکرار بشه تا وقتی سرور و سالاری مثل بارسا در لالیگا هست

در همون لیگ انگلیس هم فقط با چلسی میتونه متچ باشه و اخلاقش و رفتارش با بازیکنا

بره پاری سن ژرمن و سیتی فقط لول خودشو پایین میاره

والسلام . خودتون هم میدونید کریس دیگه اون کریس 3-4 سال پیش نیست . 6 تا توپ 5 تاش فالش میره حالا بفرض یه هتریکی هم بزنه ولی مسی هتریک هم نره همش مفیده و مبتکر

حرف های شما هم شدن مثل اون بارسایی جک سال2013

رونالدو تو ی بازی گل نزد شما ببین چیکاش کردین اینو هم بگو از 174بازی 176گل زده که این ی رکورده متوجه میشی

منم این تاپیکو باید تحریم کنم فایده نداره با شما کل کال کنم وقتی الان شبه شما میگی روزه دیگه من چی بگم

شما هم خوش باش با این چند جین تیم جدیدت

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
چه تاپیکی شده!
به نظرم کلا مدیرا یه ماهی در اینجا رو تخته کنن بیتره!
موقع بازی رئال-منچستر بازش کنن.:D
اصلا ارزش نداره این همه وقتتون رو به خاطر هیچ و پوچ تلف کنید و به جون هم بیوفتید!
کل کل 1 پست 2 پست نه 10 صفحه!

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
اره تو راست میگی : ))
باید یه جوری جمعش کنی دیگه
اون موقع که من اینجا عضو بودم تو نمیدونستی منچستر چیه پس حرف از سن نزن
در ثانی معلومه که بازیهای منچسترو نمیبینم در حدی نیست که بخوام وقتمو بزارم واسش
چند تا سرچ زدی این چند خطو واسم نوشتی؟
بازم از اون تحلیلات بکن منتظریم

حالت خوبه؟
سوتی دادی عمو
دست پیش گرفتی پس نیافتی:D
واقعا که جک سال 2013
هنوز به اواتارات نگاه می‌کنم خنده ام میگیره
شیطان قرمز:D
دیگه بیشتر از این مایه خنده نشو
الان خیلی تاسف خوردم که بازی های یونایتد رو نمیبینی
تورو خدا یه بار نگاه کن
حالا عصبانی نباش
به قول افشین خان امثال شما ارزش کل کل ندارید
از این به بعد باهم کل کل کنید
خدایشش ته سوژه هستین
فردا باید این قضیه رو بشینم تعریف کنم با دوستام کلی بخندیم
شیطان قرمز:D

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
حالا چه خواجه علی چه علی خواجه!
قرمز با سرخ چه فرقی می کنه که اینقدر شلوغش می کنید؟
وقتی به منچستریها میگن شیاطین سرخ یعنی به تک تکشون میگن شیطان؛ فکر نمی کنم فهم این مساله اینقدر سخت باشه!
فکر کنم جمع مکسر تو پنجم ابتدایی بود.

آبی اناری ها
انار آبی
آب انار
چه فرقی داره؟

مسلما هر کی اینجوری بگه یعنی توهین کرده
پس شیطان قرمز هم به نوعی توهینه( البته در صورتی که توهین کننده از عمد این کلمه رو به کار برده باشه که در مورد این تاپیک قضیه منتفی شد:D
قرار کل کل بود نه توهین
درهر صورت ارزش نداره آدم خون خودشو کثیف کنه

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
معلوم نیست اصلا چی میگی اواتار و...
تو کی باشی که من بخوام دست پیش بگیرم
شخصیت خودمو اوردم پایین با تو بحث کردم

• Like

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
حرف های شما هم شدن مثل اون بارسایی جک سال2013

رونالدو تو ی بازی گل نزد شما ببین چیکاش کردین اینو هم بگو از 174بازی 176گل زده که این ی رکورده متوجه میشی

منم این تاپیکو باید تحریم کنم فایده نداره با شما کل کال کنم وقتی الان شبه شما میگی روزه دیگه من چی بگم

شما هم خوش باش با این چند جین تیم جدیدت

ربطی به چند جین تیم داشت اصلا ؟
شما مثلا رءالی هستی دیگه بازی تیم دیگه ای نمیبینی ؟ یا بعد از تیم FAVORIT تون به تیم دیگر علاقه نداری ؟

من تیم اولم چلسی است در انگلیس و لیگ قهرمانان
وقتی این تیم در لیگ قهرمانان نیست فقط طرفدار بارسام پس بالطبع وقتی بازی در لالیگا یا لیگ قهرمانان امسال باشه بارسا

کریس رونالدو یه موقعیت خراب کرده ؟؟/ با مورینیو دهن به دهن شده . مورینیو بهش گفته چشتو باز کن گل بزن
اخبارو بخون یکم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آبی اناری ها
انار آبی
آب انار
چه فرقی داره؟

مسلما هر کی اینجوری بگه یعنی توهین کرده
پس شیطان قرمز هم به نوعی توهینه( البته در صورتی که توهین کننده از عمد این کلمه رو به کار برده باشه که در مورد این تاپیک قضیه منتفی شد:D
قرار کل کل بود نه توهین
درهر صورت ارزش نداره آدم خون خودشو کثیف کنه

قبل از هر چیز شیاطین سرخ و شیاطین قرمز یا سیب سرخ یا سیب قزمز چه تفاوتی میکند؟ سفسطه هم حدی داره، که الان از حدش گذشته شده مغلطه،

red بصورت تحت اللفضی اول به معنی قرمز و بعدا سرخ و مابقی هستش
Google Translate
آب انار چه ربطی به آبی اناری داره؟ به نظر منورت اینو میشه با مطلب مورد بجث قیاس کرد؟
من پیشنهادم اینه که رک و راست بگی من تا الان نمیدونستم لقب منچستر چیه تا ختم قاعله بشه.:blush:
در پایان اظافه کنم که مقصود من از شیطان قرمز اشاره ی مستقیم به red devil بود نه تمسخری در کار بود و نه مطلب دیگه ای.

یه مطلب دیگه اینکه، در چهار چوب کل کل باشگاهی مثل منچستر یونایتد با بارسلونا و حتی رئال مادرید یا میلان مجالی واسه عرض اندام نداره، چه در مورد افتخارات، در مورد فلسفه، در مورد بازیکن های قدیمی و پیشینه.
بیشتر میشه با همون آرسنال یا لیورپول بعد از محرومیت و چلسی و من سیتی و این قبیل باشگاهها قیاس بشه، رسما منچستر قبل از فرگوسن کبوتر بچه ای بیش نبوده :cool:

البته دلایل حسادت طرفداران قلیلی از منچستر به موفقیت های بارسا رو شکست در دو فینال میشه دونست، چون اونوقت شما 4 تا جام گرفته بودید و فکر میکنید الان همه جای بارسا بارسا، منچستر منچستر میگفتن
اما نکته در اینجاست که مشک آنست که خود ببوید، بازم تکرار میکنم، بارسا چه باجام چه بی جام با کیفیت ترین فوتبال قرن رو حداقل در بازی هجومی نشون میده،

ما حرف هامون در فینال ومبلی و المپیک رم گفتیم،

یه در پایان دیگه اظافه کنم، بازم همه رو به دوستی دعوت میکنم:specool:
فقط از یه سری عقل کل متعجبم که خودشون رو همه چی تمام میدونن و بقیه رو جوگیر

این تفکر یه تفکر بیمار هستش، چیزی که در جوامع عقب افتاده و جهان سومی تولید خشونت، پراکندگی و دیکتاتوریسم میکنه:graduated

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
ربطی به چند جین تیم داشت اصلا ؟
شما مثلا رءالی هستی دیگه بازی تیم دیگه ای نمیبینی ؟ یا بعد از تیم FAVORIT تون به تیم دیگر علاقه نداری ؟

من تیم اولم چلسی است در انگلیس و لیگ قهرمانان
وقتی این تیم در لیگ قهرمانان نیست فقط طرفدار بارسام پس بالطبع وقتی بازی در لالیگا یا لیگ قهرمانان امسال باشه بارسا

کریس رونالدو یه موقعیت خراب کرده ؟؟/ با مورینیو دهن به دهن شده . مورینیو بهش گفته چشتو باز کن گل بزن
اخبارو بخون یکم
رونالدو ی بازی گل نزد شما ببین چیکارش کردین
بابا رئال تیمی نیست شما بهترین تم هستید فراتر از یک باشگاه خوبه

حوصله کل کل با شما یکی رو ندارم برو با بقیه تیم هات حال کن تا دیروز فک کنم طرفدار میلان بودی الان که میلان تو سراشیبی شدی
طرفدار بارسا حالت خوشه

وقتی مورینیو اروپا رو برد اونوقت حرف واسه گفتن نخواهی داشت اونوقت جواب این سوالات رو میدم

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
بیخود نیست روز به روز از تعداد افراد این تاپیک کم میشه
ما رفتیم
خوش باشید:)

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
قبل از هر چیز شیاطین سرخ و شیاطین قرمز یا سیب سرخ یا سیب قزمز چه تفاوتی میکند؟ سفسطه هم حدی داره، که الان از حدش گذشته شده مغلطه،

red بصورت تحت اللفضی اول به معنی قرمز و بعدا سرخ و مابقی هستش
Google Translate
آب انار چه ربطی به آبی اناری داره؟ به نظر منورت اینو میشه با مطلب مورد بجث قیاس کرد؟
من پیشنهادم اینه که رک و راست بگی من تا الان نمیدونستم لقب منچستر چیه تا ختم قاعله بشه.:blush:
در پایان اظافه کنم که مقصود من از شیطان قرمز اشاره ی مستقیم به red devil بود نه تمسخری در کار بود و نه مطلب دیگه ای.

یه مطلب دیگه اینکه، در چهار چوب کل کل باشگاهی مثل منچستر یونایتد با بارسلونا و حتی رئال مادرید یا میلان مجالی واسه عرض اندام نداره، چه در مورد افتخارات، در مورد فلسفه، در مورد بازیکن های قدیمی و پیشینه.
بیشتر میشه با همون آرسنال یا لیورپول بعد از محرومیت و چلسی و من سیتی و این قبیل باشگاهها قیاس بشه، رسما منچستر قبل از فرگوسن کبوتر بچه ای بیش نبوده :cool:

البته دلایل حسادت طرفداران قلیلی از منچستر به موفقیت های بارسا رو شکست در دو فینال میشه دونست، چون اونوقت شما 4 تا جام گرفته بودید و فکر میکنید الان همه جای بارسا بارسا، منچستر منچستر میگفتن
اما نکته در اینجاست که مشک آنست که خود ببوید، بازم تکرار میکنم، بارسا چه باجام چه بی جام با کیفیت ترین فوتبال قرن رو حداقل در بازی هجومی نشون میده،

ما حرف هامون در فینال ومبلی و المپیک رم گفتیم،

امسال ببینیم چند مرده حلاجین

اون سال هم فینال رم پلاتینی نذاشت که چلسی با منچستر دوبار پشت سرهم بیاد فینال وتیم شما اومد بجاش

در مورد جان فرانکو هم امروز فهمیدم که نصف افتخارات باشگاهتون تو زمون جان فرانکوی عزیز بود:hmm:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
منم میخوام یواش یواش اثاث رو ببندم برم تو تاپیک خودم

گیر کردیم به چند تا بارسایی میگی شبه میگه نا الان روزه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
رونالدو ی بازی گل نزد شما ببین چیکارش کردین
بابا رئال تیمی نیست شما بهترین تم هستید فراتر از یک باشگاه خوبه

حوصله کل کل با شما یکی رو ندارم برو با بقیه تیم هات حال کن تا دیروز فک کنم طرفدار میلان بودی الان که میلان تو سراشیبی شدی
طرفدار بارسا حالت خوشه

وقتی مورینیو اروپا رو برد اونوقت حرف واسه گفتن نخواهی داشت اونوقت جواب این سوالات رو میدم

آقا اهل ریسک هم نیستی حداقل برا تیمت
پی ام دادم بهت گفتم که شرط چند رءال با مورینیو لیگ قهرمانان به جایی نمیرسه . مورینیو بهترین مربی ولی بازیکنای ریال باهاش متچ نیستن قددن
اصلا حاضری سره پولی که کمک کنیم به موسسه محک ببندی که ریال تو میره قهرمان میشه من میگم نمیشه
من هیچوقت هوادار میلان نبودم ولی باز این تیمو دوست دارم
غیر منطقی نباش آمو

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
آقا اهل ریسک هم نیستی حداقل برا تیمت
پی ام دادم بهت گفتم که شرط چند رءال با مورینیو لیگ قهرمانان به جایی نمیرسه . مورینیو بهترین مربی ولی بازیکنای ریال باهاش متچ نیستن قددن
اصلا حاضری سره پولی که کمک کنیم به موسسه محک ببندی که ریال تو میره قهرمان میشه من میگم نمیشه
من هیچوقت هوادار میلان نبودم ولی باز این تیمو دوست دارم
غیر منطقی نباش آمو

من تا حالا قمار نکردم وقمار هم نخواهم کرد

وقتی من میگم قهرمانش میکنه حتما میدونم که میتونه

با چلسی هم اگه یادت باشه مربی های قبلی چلسی مثل رانیری همین تیم با مهره های بسیارخوب نتونستن نتایجی مثل مورینیو کسب کنن پس الکی نگین با پول و...مورینیو قهرمانی هاشو با چلسی کسب کرد

دوبار هم تا نیمه نهایی چلسی رو برد تو اروپا که از شانس بد ی بار با داوری حذفش کردن که توپی که گالاس از خط دروازه بیرون دراورد صحیح اعلام کرد اون سال راحت میتونست اروپایی واسه چلسی بدست بیاره

سال بعدش هم دوباره به لیورپول که اینبار با ضربات پنالتی حذفی شد درضمن مورینیو هیچ گاه در ورزشگاه خانگی چلسی یعنی استفورموویچ شکست نخورده اگه یادت باشه که چقدر بارسا رو شکست میده 4تا بهش زده ی بار

اشک های رونالدینیو یادم نرفته هنوز

میدونستم هم طرفدار میلان بودی چون الان ضعیفه ولش کردی رفتی سراغ کاتلان ها

هر کی طرفدار ی تیم هست فرقی نداره واسش چه ضعیف باشه چه قوی باشه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بیا رسما بهت تبریک میگم شما ماشالهnتیم دارین جمله شما تو تاپیک باورایی ها

من رسما پپ شروع کنه در بایرن . بایرنی میشم

بالا