• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

با گل خالی ای که رونالدو نزد مشخص شد چرا مسی برتر از اوست و اینیستا هم از لحاظ بازیسازی برتر از او

گل دوم ریال هم که جز بدیهیات بود روش گل زدنشونم

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

من موندم اگر ریال اسین رو از چلسی قرض نگرفته بود الان ریال چندم بود ؟
بنده خدا همه کار برا ریال میکنه

کلا اخلاق مورینیو تو حلقم . 4 تا اشتباه 500 درصدی علیه والنسیا گرفته داور ریلکس نشسته
یه خطا که اونم درست داور میگیره اعتراض میکنه

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
جالبه بعد میان حرف از ناداوری و بارسلونا و این حرفا میزنن الان که داور اینجوری بهشون حال داده پیداشون نیست

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
3 تا افساید اشتباه

و یک گل هند واضح !!!

اینم از داوری. البته بازی قبل گل درست رئال گرفته نشد اما این بازی بی عدالتی در اوج خودش بود. حداقل والنسیا لیاقت زدن یک (ِیا 2) گل رو داشت.
ابنم از تاثیر مصاحبه و تحت فشار گذاشتن داورا

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

من موندم اگر ریال اسین رو از چلسی قرض نگرفته بود الان ریال چندم بود ؟
بنده خدا همه کار برا ریال میکنه

کلا اخلاق مورینیو تو حلقم . 4 تا اشتباه 500 درصدی علیه والنسیا گرفته داور ریلکس نشسته
یه خطا که اونم درست داور میگیره اعتراض میکنه

از شما بعیده از مربی سابق تیمتون طرفداری نکنی

اینم بگو اسین ی نیمکت نشین بودچلسی

تازه همین بازیکن رو هم مورینیو اورده بود چلسی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته از حق نگذریم رئال میتونست بازی رو ببره اگه از فرصتها درست استفاده میکرد اما باید حتما گل میخورد. مثلا 2 1 نتیجه عادلانه بود.

واقعا در حق والنسیا ظلم شد. اشتباه نه یک بار نه دوبار نه 3 بار !!! هر دفعه هم بدتر از قبل... اون گل هند دیگه اوجش بود. قشنگ با دست توپ رو برد تو دروازه !!!

واقعا اینا این داورا رو از کجا میارن ؟ تنبیه و اینا ندارن ؟

پس خواهشا دوستان رئالی دیگه اینقدر روی بحث های داوری و اشتباهاتش مانور ندن. دیگه دیشب همه چی عیان بود.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
سیستم جدید مورینیو برای بدست اوردن جام ها

دفاع مستحکم وبدون اشتباه وضدحمله وزدن گل کاری که دیشب خوب انجام داد

با اینتر هم سال اول نتونست زیاد جام بگیره ولی سال دوم با همین سیستم بارسا رو شکست داد وسه گانه حذفی ولیگ واروپا رو کسب کرد

امسال هم هدفش همینه منچستر هم باید دفاع وضدحمله بیش بسوی منچستر

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

با اینتر هم سال اول نتونست زیاد جام بگیره ولی سال دوم با همین سیستم بارسا رو شکست داد وسه گانه حذفی ولیگ واروپا رو کسب کرد

اینو موافقم
امسال ریال یه طوریه که اگر بخاد با سبک منچستر بازی کنه میبازه
ولی چون دفاعش تقریبا بهتره منچستره همین کارو میکنه
احتمالا به قول شما از سبکش در اینتر یا چلسی استفاده میکنه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

اینو موافقم
امسال ریال یه طوریه که اگر بخاد با سبک منچستر بازی کنه میبازه
ولی چون دفاعش تقریبا بهتره منچستره همین کارو میکنه
احتمالا به قول شما از سبکش در اینتر یا چلسی استفاده میکنه

راستی مگه از مورینیو خوشت نمیاد اخه بعیده 3سال تو تیمتون بود تا تون 3سال هیچ تیمی نتونست تو استمفورمویچ شکست بده چلسی رو

دیگه مجبور موری جون تا بشه اولین مربی تاریخ که در 3تیم مختلف بتونه لیگ قهرمان رو کسب کنه

اون سال هم راحت با چلسی میتونست قهرمان اروپا بشه ولی اون گل اخر بازی با لیورپول که ویلیام گالاس توپ رو از خط دروازه بیرون دراورد

ولی داور گل رو صحیح اعلام کرد وچلسی با ناداوری اون سال که راحت میتونست قهرمان بشه حذف شد!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دفعه دیگه خواستی بنویسی رئال درست بنویس ریال نه اون پول با ارزش ایرانه

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
در حالي که از رقابت‌هاي لاليگا به عنوان پاک‌ترين و بهترين ليگ دنيا ياد مي‌شود خاوير تيباس رييس انجمن ليگا همه را غافلگير کرد و از تباني در بعضي از بازيها خبر داد.

وي گفت: بعضي از بازيها خريداري شده‌اند. يک حقيقت واقعي و يک حقيقت قانوني وجود دارد. حقيقت واقعي بر ما روشن شده و آن اينکه بعضي از بازيها خريداري شده‌اند اما در حقيقت قانوني بايد دليل و مدرک ارائه دهيم که ما با تمام تلاش خود به دنبال آن هستيم. آنچه مسلم است اين که قانون شکني‌هايي صورت گرفته و ما به دنبال خاطيان آن هستيم.

وي افزود: آنچه در ايتاليا رخ داده ممکن است در اسپانيا هم اتفاق بيفتد.

در اين چند سال اخير همواره خبرهايي درباره تباني و ساخت و پاخت در فوتبال ايتاليا هم به گوش رسيده و پليس اين کشور بازيکنان زيادي را با محروميت مواجه کرده است که آخرين آنها پائولو کاناوارو کاپيتان ناپولي بود.

کم کم گندش در میاد خخخخخخ

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
راستی مگه از مورینیو خوشت نمیاد اخه بعیده 3سال تو تیمتون بود تا تون 3سال هیچ تیمی نتونست تو استمفورمویچ شکست بده چلسی رو

دیگه مجبور موری جون تا بشه اولین مربی تاریخ که در 3تیم مختلف بتونه لیگ قهرمان رو کسب کنه

اون سال هم راحت با چلسی میتونست قهرمان اروپا بشه ولی اون گل اخر بازی با لیورپول که ویلیام گالاس توپ رو از خط دروازه بیرون دراورد

ولی داور گل رو صحیح اعلام کرد وچلسی با ناداوری اون سال که راحت میتونست قهرمان بشه حذف شد!

چرا اتفاقا از مورینیو خوشم میاد و بیشتر بخاطر اون ترکیبای رویاییش در چلسی و اینتر

اما نمیدونم چرا با ریال به بن بست خورده به نسبت اون 2 تا

نمیدونم یا بازیکنای رئال با تفکراتش مچ نمیشن یا دیگه خودش اون حس قدیم و نداره

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
کم کم گندش در میاد خخخخخخ

128fs443234.gif

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
چرا اتفاقا از مورینیو خوشم میاد و بیشتر بخاطر اون ترکیبای رویاییش در چلسی و اینتر

اما نمیدونم چرا با ریال به بن بست خورده به نسبت اون 2 تا

نمیدونم یا بازیکنای رئال با تفکراتش مچ نمیشن یا دیگه خودش اون حس قدیم و نداره

چرا دوتا جام رو میگیره هم کوپا وچمپیون لیگ واحتمالش هم زیاده بره ودیگه پشت سرش هم نگاه نکنه

واحتمالا رافا بنتیس بیاد جاش اونم ماله مادریده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

این نوع سیستم ها ریسکش خیلی بالاست.

تیمی که با فلسفه دفاعی میاد تو زمین فقط در یه صورت میتونه برنده باشه و اونم اینه که گل نخوره. دی غیر اینصورت احتمال زیاد مساوی میکنه و یا به احتمال کمتر میبره.

مورینیو اوائل حضورش در رئال حداقل جلو بارسلون اینطوری بود که خب نتایجش شد اون 5 0 و ....

الان هم با این ترکیب دیشب اگه جلو مثلا منچستر یا دورتموند بازی میکرد خطر شکستش زیاد بود.

رئال دفاع خوبی نداره. بهترین مدافعش به نظر من راموس هست و بعدش هم په په و مارسلو. راموس کم اشتباهه. اما په په و مارسلو گهگاه سوتی های مرگبار میدن. (مثل ماسکرانوی ما)

البیول و کاروالیو و اینا هم که خیلی صحبتشون نیست.

اربلوآ و کوئنترائو هم بدک نیستند اما مدافعی در سطح رئال نیستند.

الان اسین اومده از نظر دفاعی بهتر شده. اما به نظر من لاسانا دیارا بهتر از همه اینا بود برای امور دفاعی.

برعکس به نظر اوج قدرت رئال امسال خط میانه و خط حمله هست. این سیستم دیشب مورینیو دقیقا مثل این میمونه که شما یه هواپیمای جنگی داشته باشی، بعد به جای استفاده از موشکها بخوای با تیربار بری هواپیماهای دشمن رو نابود کنی.

من خودم حس میکنم مورینیو با کل رئال به مشکل خورده. مثلا همین قضیه په په که سر خورد رفته پاشو عمل کرده !!!! اگه این قضیه درست باشه ، اخه کجای دنیا یکی سر خود و بدون اطلاع مربی میره عمل میکنه.

یا اصطکاکهاش با بعضی بازیکنا.

الانم که صحبت هست با سران و پیشکسوتهای باشگاه مشکل داره. فصول قبل چیزی بهش نمیگفتن اما الان فاصله امتیازیش با حریف دیرینه یه جور دستاویز شده برای مخالفانش که همش بهش کنایه بزنن و مورینیو ادمی نیست که تحمل کنه. (مثل پلگرینی نیست)

به نظر من اخر فصل مورینیو از رئال میره.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
این نوع سیستم ها ریسکش خیلی بالاست.

تیمی که با فلسفه دفاعی میاد تو زمین فقط در یه صورت میتونه برنده باشه و اونم اینه که گل نخوره. دی غیر اینصورت احتمال زیاد مساوی میکنه و یا به احتمال کمتر میبره.

مورینیو اوائل حضورش در رئال حداقل جلو بارسلون اینطوری بود که خب نتایجش شد اون 5 0 و ....

الان هم با این ترکیب دیشب اگه جلو مثلا منچستر یا دورتموند بازی میکرد خطر شکستش زیاد بود.

رئال دفاع خوبی نداره. بهترین مدافعش به نظر من راموس هست و بعدش هم په په و مارسلو. راموس کم اشتباهه. اما په په و مارسلو گهگاه سوتی های مرگبار میدن. (مثل ماسکرانوی ما)

البیول و کاروالیو و اینا هم که خیلی صحبتشون نیست.

اربلوآ و کوئنترائو هم بدک نیستند اما مدافعی در سطح رئال نیستند.

الان اسین اومده از نظر دفاعی بهتر شده. اما به نظر من لاسانا دیارا بهتر از همه اینا بود برای امور دفاعی.

برعکس به نظر اوج قدرت رئال امسال خط میانه و خط حمله هست. این سیستم دیشب مورینیو دقیقا مثل این میمونه که شما یه هواپیمای جنگی داشته باشی، بعد به جای استفاده از موشکها بخوای با تیربار بری هواپیماهای دشمن رو نابود کنی.

من خودم حس میکنم مورینیو با کل رئال به مشکل خورده. مثلا همین قضیه په په که سر خورد رفته پاشو عمل کرده !!!! اگه این قضیه درست باشه ، اخه کجای دنیا یکی سر خود و بدون اطلاع مربی میره عمل میکنه.

یا اصطکاکهاش با بعضی بازیکنا.

الانم که صحبت هست با سران و پیشکسوتهای باشگاه مشکل داره. فصول قبل چیزی بهش نمیگفتن اما الان فاصله امتیازیش با حریف دیرینه یه جور دستاویز شده برای مخالفانش که همش بهش کنایه بزنن و مورینیو ادمی نیست که تحمل کنه. (مثل پلگرینی نیست)

به نظر من اخر فصل مورینیو از رئال میره.

اگه دفاع محکم ومستحکم داشته باشی هیچم ریسک نداره نمونه اش با اینتر که مثلا تیم دو گل جلو بود ودفاع میکرد

واین بگم که اینتر دفاع هایی خوبی داشت ساموئل وماترازی وچیوو ولوسیو که اینا نعمت ان واسه ی تیم

کونترائو ملی رو ببین وبعد بگو در سطح رئال نیست لطفا بازی ها جام جهانی با پرتغال همون بسه بهترین دفاع چپ 2010شناخته شد تو جام جهانی دیشب هم که ی پاس گل داد

اربلوا چرا اون لباس رئال واسش گشاده در ضمن رافائل واران 19ساله هم داریم که با جون دل بازی میکنه

پپه هم کار خوبی کرد کارو یکسره کرد دیگه راحت وبدون دغدغه مصدومیتش با جون دل یازی کنه به بازی با منچستروبارسا هم میرسه

مورینیو با موفقیت از این تیم بیرون میره مثل تیمای سابقش

بالا