• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تبریک بابت پست 1000 و 1001 این تاپیک
من هنوز تو کف اینم که این عنصر ناشناخته چند سالشه، :D
ولی نمیدونم با همه ی این تفاسیر خوشم میاد ازش. یعنی ها، تاپیک رئال که زیر خروار ها خاکه، خبری از یوزرهاش نیست :p، همین یه بنده خدا مونده و سنگر بی پناه 18 امتیاز فاصله، موندم اون روشنفکرا و فوتبال شناساشون کجا غیبشون زده.
در این مواقع هست که سوراخ موش از شیر مرغ کمیاب تر میشود :lol:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
تبریک بابت پست 1000 و 1001 این تاپیک
من هنوز تو کف اینم که این عنصر ناشناخته چند سالشه، :D
ولی نمیدونم با همه ی این تفاسیر خوشم میاد ازش. یعنی ها، تاپیک رئال که زیر خروار ها خاکه، خبری از یوزرهاش نیست :p، همین یه بنده خدا مونده و سنگر بی پناه 18 امتیاز فاصله، موندم اون روشنفکرا و فوتبال شناساشون کجا غیبشون زده.
در این مواقع هست که سوراخ موش از شیر مرغ کمیاب تر میشود :lol:

دیگه ما اینیم من مثل بقیه نیستم تیم وقتی تو سرازیریه نمیام اون تاپیک من دوست دارم همیشه از تاپیک شماها بالاتر باشه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
ما بودیم شما نبودی یوزرهام همیشه خرج میشده خرج یوزرهای سرگردان ولی نمی خوام این یکی را هم خرج کنم پس بیخیال
پست هم دوشواری نداره پست به کار من نمیاد اینجا کسانی را دیدم که چندین هزار پست داشتند ولی با تیپا انداختنشون بیرون :eek: البته پست زدن هم کاری نداره با کپی پست مطالب گل میشه روزی 1000 تا پست تو همین بخش زد :lol:

ضمنا معلومه کی کم اورده:lol:18 امتیاز:lol:

کپی پیست کردن هم هنره که شما نداری:p

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
قابل توجه اقا محمد بقیه کاربرای تاپیک رئال منتظرن بعد از ال کلاسیکو وبعد بازی منچستر همه میان اونجا

من منتظر این 3تا بازی ام کوپا دل ری هم میخوریم بهتون پس اماده باشین

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
قابل توجه اقا محمد بقیه کاربرای تاپیک رئال منتظرن بعد از ال کلاسیکو وبعد بازی منچستر همه میان اونجا

من منتظر این 3تا بازی ام کوپا دل ری هم میخوریم بهتون پس اماده باشین
مگه اون موقع قرار چارقد ارزون بشه؟

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794

ولی جدی اعتماد به نفست 20 هستا :lol:
البته احتمالا کاذب هست به خاطر سن کم :Dوگرنه با 18 امتیاز اختلاف نمیومدی اینجا کل کل کنی مثل چند صد نفری که فصل پیش اینجارو رو سرشون گذاشته بودن الان آف بودی :lol:
بیخیال ادامه ندیم بهتره ولی بازم پست بزار دل چند صد کاربر اینجا را با پستات شاد میکنی :lol:

• Like
Reactions: rms

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
ولی جدی اعتماد به نفست 20 هستا :lol:
البته احتمالا کاذب هست به خاطر سن کم :Dوگرنه با 18 امتیاز اختلاف نمیومدی اینجا کل کل کنی مثل چند صد نفری که فصل پیش اینجارو رو سرشون گذاشته بودن الان آف بودی :lol:
بیخیال ادامه ندیم بهتره ولی بازم پست بزار دل چند صد کاربر اینجا را با پستات شاد میکنی :lol:

اره ما داریم زیاد هم بهترکه شما نداری

بهتره اینه که سال دیگه ی تیم دیگه عوض کنم

میگم بیا طرفدار پاریس سن زرمن شو اونم تیم خوبیه بازیکن زیادداره خوب میبره:lol:

پست هم تا وقتی زنده ام میزارم چون تیم ما از شما بالاتره:lol:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

:lol: میلاد، بیش از 50 بار شده گفتم جواب پست هات رو نمیدم، اما نمیدونم چرا دستم خودبه خود به کیبورد میره.
بابا هنرمند کپی پیست، تو خو صحبت مورینیو در مورد خبرنگار ها رو کپی کردی، توی امضات پیست کردی، خبرنگاراش رو پاک کردی گذاشتی هواداران جو زده و این حرفا.
روانیتم پسر، امتحان نداری عمو؟فصلشه انگاری ;)

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
:lol: میلاد، بیش از 50 بار شده گفتم جواب پست هات رو نمیدم، اما نمیدونم چرا دستم خودبه خود به کیبورد میره.
بابا هنرمند کپی پیست، تو خو صحبت مورینیو در مورد خبرنگار ها رو کپی کردی، توی امضات پیست کردی، خبرنگاراش رو پاک کردی گذاشتی هواداران جو زده و این حرفا.
روانیتم پسر، امتحان نداری عمو؟فصلشه انگاری ;)
منم همین حص تو رو دارم
چرا فورجه اش زیاده:D

من ومورینیو یکی هستیم

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
میگم اعتماد به نفست کاذبه میگی نه :lol:
من سالی یه تیم عوض میکنم؟:lol:
خوبه زیر یوزرم سند هست وگرنه میگفتی از دیروز طرفدار بارسلونا شده :lol: البته مهم هم نیست اصلا من از امروز طرفدار بارسلونا شدم و فکر نمیکنم به هیچ بشر ربط داشته باشه در مورد تیم های دیگه هم همینطور پس فضولی نکن:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همه ما مشکل و عیب و ایراد داریم

اما من از یه چیز این میلاد خان خوشم میاد و اونم وفاداریش به تیم مورد علاقه اش هست. وفاداری تو مشکلات و شکست ها مشخص میشه.

اون زمان که رئال میبرد تاپیک رئال کولاک بود. الان عین دهات کوره شده. فکر کنم میلاد خان تنهایی داره این تاپیک رو میچرخونه.

هوادار باید همیشه پشت سر تیمش باشه. چه باخت . چه برد.

نمیخوام تعریف الکی کنم اما تو این فروم هیچ هواداری مثل بچه های تاپیک منچستر یونایتد نیستند. تاپیک همیشه روشنه. هر وقت میام (من در روز زیاد سر میزنم) یه پست جدید مطرح شده.

این روحیه اقا میلاد واقعا قابل تقدیره. بالاخره هر تیمی روز خوب و بد داره. رئال هم امسال به دلایل مختلف روز خوبش نیست.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
همه ما مشکل و عیب و ایراد داریم

اما من از یه چیز این میلاد خان خوشم میاد و اونم وفاداریش به تیم مورد علاقه اش هست. وفاداری تو مشکلات و شکست ها مشخص میشه.

اون زمان که رئال میبرد تاپیک رئال کولاک بود. الان عین دهات کوره شده. فکر کنم میلاد خان تنهایی داره این تاپیک رو میچرخونه.

هوادار باید همیشه پشت سر تیمش باشه. چه باخت . چه برد.

نمیخوام تعریف الکی کنم اما تو این فروم هیچ هواداری مثل بچه های تاپیک منچستر یونایتد نیستند. تاپیک همیشه روشنه. هر وقت میام (من در روز زیاد سر میزنم) یه پست جدید مطرح شده.

این روحیه اقا میلاد واقعا قابل تقدیره. بالاخره هر تیمی روز خوب و بد داره. رئال هم امسال به دلایل مختلف روز خوبش نیست.

منم نظرم همینه خوب رئال لالیگا رو از دست خوب دنیا به اخر نرسیده که

الان رئال تو سراشیبی هستش وحال وروزخوبی نداره

و ی روزی هم تیمای دیگه همین وضع رو متحمل میشن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منم نظرم همینه خوب رئال لالیگا رو از دست خوب دنیا به اخر نرسیده که

الان رئال تو سراشیبی هستش وحال وروزخوبی نداره

و ی روزی هم تیمای دیگه همین وضع رو متحمل میشن

بله خب همیشه فراز و فرود پشتوانه هم هستند اما میشه این فرودها رو تعدیل کرد.

اونم با پشتوانه سازی. کاری که بارسلونا بخوبی داره انجام میده. از سالها پیش دارن روی جایگزین ها کار میکنند. حتی به جایگزین مسی هم فکر کردند. بارسلونا مسیر درست رو پیدا کرده اما اینکه همیشه تو این مسیر موفق باشه اینده مشخص میکنه.

شما الان همین تیاگو الکانتارا رو ببین. 1 2 سال پیش چی بود . الان چی شده. یه پا ژاوی هست برای خودش.

رئال روی پشتوانه سازی درست کار نکرده به نظر من. الان شما ببین کاسیاس که از بطن باشگاه هست چقدر ماندگار و تاثیر گذاره. فکر کن 10 تا بازیکن با کاریزمای کاسیاس داشتید. چقدر رئال متفاوت میشد. الان بارسلونا اینطوری هست.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بله خب همیشه فراز و فرود پشتوانه هم هستند اما میشه این فرودها رو تعدیل کرد.

اونم با پشتوانه سازی. کاری که بارسلونا بخوبی داره انجام میده. از سالها پیش دارن روی جایگزین ها کار میکنند. حتی به جایگزین مسی هم فکر کردند. بارسلونا مسیر درست رو پیدا کرده اما اینکه همیشه تو این مسیر موفق باشه اینده مشخص میکنه.

شما الان همین تیاگو الکانتارا رو ببین. 1 2 سال پیش چی بود . الان چی شده. یه پا ژاوی هست برای خودش.

رئال روی پشتوانه سازی درست کار نکرده به نظر من. الان شما ببین کاسیاس که از بطن باشگاه هست چقدر ماندگار و تاثیر گذاره. فکر کن 10 تا بازیکن با کاریزمای کاسیاس داشتید. چقدر رئال متفاوت میشد. الان بارسلونا اینطوری هست.

هموه ی کاسیاس رو دادیم به اسپانیا بسه دیگه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

در ایران میخوان جام حذفی رو بدن پرسپولیس استقلال نمیگزاره

در اسپانیا هم میخان حذفی و بدن ریال بارسلونا نمیگذاره
2 تا گل واضح که صد در صد گل میشد و از والنسیا گرفت داور

ریال در برنابتو داشت لوله میشد داور نذاشت

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

3 تا آفساید با بی عدالتی علیه والنسیا

خدایا بارسا رو حفظ کن روبروی ریال وایسه با پارتی بازیای که برا ریال میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
3 تا افساید اشتباه

و یک گل هند واضح !!!

اینم از داوری. البته بازی قبل گل درست رئال گرفته نشد اما این بازی بی عدالتی در اوج خودش بود. حداقل والنسیا لیاقت زدن یک (ِیا 2) گل رو داشت.

بالا