• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شک ندارم خود همون طرفی فقط چیزیو که بخوای میبینی ;)

کاری نداریم که لیورپول واقعا لیورپول 7-8 سال پیش نیست و کاملا یه تیم معمولی شده اما منچستر هم خوب بود ولی یه نقطه ضعف بزرگ داره، بعد از روی کین خیلی تلاش کردند یه **** تیمی داشته باشن، حتی پروژه ی خوان سباستین ورون شکست خورد، تیم در میانه ی میدان ***** قویی نداره، تیمش یک دسته اما کامل نیست، مثلا آرسنال با پت ویرا، لیورپول توی اوج با استیو جرارد یا بارسا با ژاوی یا بایرن با افنبرگ یا نمونه ی پر رنگش منچستر با روی کین.
دست فرگی هم نیست، هافبکی با این ویژگی ها تو فوتبال دنیا حضور نداره، حداقل زیاد نیست، یکیش میتونست کاکا باشه که ...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
کاری نداریم که لیورپول واقعا لیورپول 7-8 سال پیش نیست و کاملا یه تیم معمولی شده اما منچستر هم خوب بود ولی یه نقطه ضعف بزرگ داره، بعد از روی کین خیلی تلاش کردند یه **** تیمی داشته باشن، حتی پروژه ی خوان سباستین ورون شکست خورد، تیم در میانه ی میدان ***** قویی نداره، تیمش یک دسته اما کامل نیست، مثلا آرسنال با پت ویرا، لیورپول توی اوج با استیو جرارد یا بارسا با ژاوی یا بایرن با افنبرگ یا نمونه ی پر رنگش منچستر با روی کین.
دست فرگی هم نیست، هافبکی با این ویژگی ها تو فوتبال دنیا حضور نداره، حداقل زیاد نیست، یکیش میتونست کاکا باشه که ...

درسته متاسفانه

من از اون جهت گفتم که شما گفتی منچستر تو قوطی هست تا اواسط نیمه دوم لیورپول هیچ حرفی برای گفتن نداشت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

کاکا که در رئال از بین رفت . زیدان رو جا انداختی

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
هم لیورپول خوب بود هم منچستر کلا بازی خوبی بود
گل دوم الان به اسم کیه ؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
درسته متاسفانه

من از اون جهت گفتم که شما گفتی منچستر تو قوطی هست تا اواسط نیمه دوم لیورپول هیچ حرفی برای گفتن نداشت

من نیمه اول رو ندیدم، فقط به نیمه دوم رسیدم :)

آخ آخ، زیدان، نمیدونم چرا جگرم آتیش میگیره وقتی میبینم توی رئال اینقدر کم جام برد و تا جایی که لیاقتش بود چهره نشد.
زیدان از اون بازیکنایی بود که هر تیمی واسش کوچیک بود، شاید فقط همون یونتووس شخصیت زیدان رو میتونست با شخصیت تیمیش تو اون دوره در تعادل ببینه.
روی کین خیلی حیف بود. 2بار باخت منچستر جلو بارسا هم از میانه ی میدان شروع میشد، واسه این 10 بار پشت سر هم، هم با بارسا بازی کنه با مشکل های قبلی روبه رو میشه. اگه آرسنال بارسا رو اذیت کرد بخاطر تخریب الکس سونگ و بازی جک ویلشر بوده.
یا اگه میلان اذیت کرد بخاطر بازی آمبروزینی و نوچریونو و ... و دوندگی بی حد و اندازشون بود، فکر کنم به اندازه ی توی خط هافبک کافی سریع نیستن اما در ازاش در کناره ها تیم خطر ناکی هستند.
واقعا نگرانم، اسین و آلونسو میتونن میانه ی میدان رو در دست بگیرن، حالا اگر که از مودریچ و اوزیل بگذریم.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
من نیمه اول رو ندیدم، فقط به نیمه دوم رسیدم :)

آخ آخ، زیدان، نمیدونم چرا جگرم آتیش میگیره وقتی میبینم توی رئال اینقدر کم جام برد و تا جایی که لیاقتش بود چهره نشد.
زیدان از اون بازیکنایی بود که هر تیمی واسش کوچیک بود، شاید فقط همون یونتووس شخصیت زیدان رو میتونست با شخصیت تیمیش تو اون دوره در تعادل ببینه.
روی کین خیلی حیف بود. 2بار باخت منچستر جلو بارسا هم از میانه ی میدان شروع میشد، واسه این 10 بار پشت سر هم، هم با بارسا بازی کنه با مشکل های قبلی روبه رو میشه. اگه آرسنال بارسا رو اذیت کرد بخاطر تخریب الکس سونگ و بازی بی نظیر اون هافبک چپ پاشون که خیلی وقت مصدوم بود، بوده.
یا اگه میلان اذیت کرد بخاطر بازی آمبروزینی و نوچریونو و ... و دوندگی بی حد و اندازشون بود، فکر کنم به اندازه ی کافی سریع نیستن توی خط هافبک اما در ازاش در کناره ها تیم خطر ناکی هستند.
واقعا نگرانم، استین و آلونسو میتونن میانه ی میدان رو در دست بگیرن، حالا اگر که از مودریچ و اوزیل بگذریم.

همون:دی نیمه اول لیورپول خیلی شانس اورد که 4 تا نخورد

متاسفانه موافقم

ما تو هر دو بازی به ژاوی و اینیستا باختیم ستون های بارسا

----

در مورد بازی با رئال چیزی که منو نگران کرده افت وینگر هامون هست

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

رئال رو جا انداختی

بهترین هافبک دفاعی حال حاضر زابی الونسو ارسال انواع پاس 70 متری به تمام نقاط زمین

بدون حتی یک اشتباه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
رئال رو جا انداختی

بهترین هافبک دفاعی حال حاضر زابی الونسو ارسال انواع پاس 70 متری به تمام نقاط زمین

بدون حتی یک اشتباه

درسته، اما منظور من از اون پست، محوری بودن هافبک وسط هستش، که هم رهبریت کنه هم نبض تیم توی دستاش باشه، از این جهت

در مورد بازی با رئال چیزی که منو نگران کرده افت وینگر هامون هست

خیلی به دلم بد افتاده...
باید دید رئال چقدر آمادست، رئال که دیشب خیلی معمولی بود، اگه روز خوب رئال باشه کار واسه منچستر سخت میشه، همینطور که اگه روز خوب منچستر باشه رئال کارش وحشتناکه، باید دید تو اون زمان کدوم تیم آماده تره

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
درسته، اما منظور من از اون پست، محوری بودن هافبک وسط هستش، که هم رهبریت کنه هم نبض تیم توی دستاش باشه، از این جهت

خیلی به دلم بد افتاده...
باید دید رئال چقدر آمادست، رئال که دیشب خیلی معمولی بود، اگه روز خوب رئال باشه کار واسه منچستر سخت میشه، همینطور که اگه روز خوب منچستر باشه رئال کارش وحشتناکه، باید دید تو اون زمان کدوم تیم آماده تره
ها گفتم به دلیل اینکه از رئال بدت میاد نگفتی

راستی اندره پیرلو هم عالیه پاس های تو عمق اش عالی ان

کاکا هم دیگه عمر بازیگرش تموم شد دیگه اون کاکای اث میلان با منچستر یونایتدنیست!

• Like
Reactions: rms

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

خیلی به دلم بد افتاده...

پپه اگر ملایم باشه که بعیده رابین برای خط دفاعشون کافیه

احساس میکنم هر دو بازی پر گل خواهد بود

• Like
Reactions: rms

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مخصوصا در اوترافورد

وسط خوبی در حد زابی الونسو ندارن

ی اسکولز که38سالشه با ی رایان گیگزکه 39سالشه

با ی کریک که همش مصدومه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
کاکا خودشو از بین برد اون موقع که اومد هم مصدوم بود چند ماه

لویس فیگو واقعا نمونه ی بازیکن هم در پست هافبک راست میتونست بازیکنه ووسط

اوجش تو رئال بود

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
پپه هم خوب موقعی رفت زیر تیغ جراحی

حالا که لو لیگا از دست رفته این بازی ها مثل بازی تدارکاتی میمونه واسه رئال که نمیخواد با تمام وجود بازی کنن

وبازیکنای اصلی هم ذخیره باشند مثل زابی الونسو

وحمله کنن به چمپیون لیگ وکوپادل ری

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
لویس فیگو واقعا نمونه ی بازیکن هم در پست هافبک راست میتونست بازیکنه ووسط

اوجش تو رئال بود

جملتو اصلاح کن، :D
اگه بازی های بارسا رو توی فصل 99-2000 میدیدی این حرف رو نمیزدی، اگه سرعت اینترنتت خوبه بازی رفت و برگشت بارسا چلسی رو توی اون فصل دانلود کن.
مشخصا فیگوی رئال هیچ وقت فیگو بارسا نشد، فقط حرف من نیست،

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
جملتو اصلاح کن، :D
اگه بازی های بارسا رو توی فصل 99-2000 میدیدی این حرف رو نمیزدی، اگه سرعت اینترنتت خوبه بازی رفت و برگشت بارسا چلسی رو توی اون فصل دانلود کن.
مشخصا فیگوی رئال هیچ وقت فیگو بارسا نشد، فقط حرف من نیست،

اوج درخشش با رئال بود چقدر جام وتوپ طلاگرفت

اره اون صحنه هم یادم نرفته که فیگو بالباس مقدس رئال مادرید رفت کرنری بزنه فک کنم با بازی بابارسا بود

که ی هوادار بارسا ی کله خوک بزرگ انداخت جلو لوییس فیگو

نمیدونم چرا هوادارای بارسا اینجورین فصل قبل هم سیدروف که قبلا بازیکن رئال بود با میلان تو نیوکمپ باهاشون بازی کرد

تا توپ می اومد روی پای سیدروف وروبینیو هو شون میکردن مگه اینا چه ظلمی کردن بهشون که از این کارا میکن

حالا ادعای خود مختاری میکنن وشاخ شدن واسه مادرید:eek:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
مخصوصا در اوترافورد

وسط خوبی در حد زابی الونسو ندارن

ی اسکولز که38سالشه با ی رایان گیگزکه 39سالشه

با ی کریک که همش مصدومه

الدترافورد:)

اندرسن برگشته -کلورلی هم امادس

این دو به کنار هم اسکولز هم امادس هم گیگز

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

اگر هم سرعت نامحدود هم داشته باشم 20مگابایت بر ثانیه هم باشه بازی وکلیپ بازی های بارسا رو نمیگیرم

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
الدترافورد:)

اندرسن برگشته -کلورلی هم امادس

این دو به کنار هم اسکولز هم امادس هم گیگز
وقتی اسکولز وگیگز به زوری ی نیمه رو بازی میکنن چون نمیتونن با بازیکنای سرعتی مثل رونالدوو دی ماریا واوزیل مقابله کنن

در نتیجه میانه زمین دچار مشکل میشین وحملات کوبنده مثلث اتشین رئال گرفتار خواهیدشد

مثلث اتشین=رونالدو وکریم بنزما ومسعوت اوزیل

بالا