Leon 2008
Registered User
امکان داره بارسا بازی کنه و صداوسیما پخشش نکنه؟؟؟؟؟؟؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
منچستر در قوطیست، دارم نگران میشم نکنه جلو رئال ببازه
شک ندارم خود همون طرفی فقط چیزیو که بخوای میبینی
کاری نداریم که لیورپول واقعا لیورپول 7-8 سال پیش نیست و کاملا یه تیم معمولی شده اما منچستر هم خوب بود ولی یه نقطه ضعف بزرگ داره، بعد از روی کین خیلی تلاش کردند یه **** تیمی داشته باشن، حتی پروژه ی خوان سباستین ورون شکست خورد، تیم در میانه ی میدان ***** قویی نداره، تیمش یک دسته اما کامل نیست، مثلا آرسنال با پت ویرا، لیورپول توی اوج با استیو جرارد یا بارسا با ژاوی یا بایرن با افنبرگ یا نمونه ی پر رنگش منچستر با روی کین.
دست فرگی هم نیست، هافبکی با این ویژگی ها تو فوتبال دنیا حضور نداره، حداقل زیاد نیست، یکیش میتونست کاکا باشه که ...
کاری نداریم که لیورپول واقعا لیورپول 7-8 سال پیش نیست و کاملا یه تیم معمولی شده اما منچستر هم خوب بود ولی یه نقطه ضعف بزرگ داره، بعد از روی کین خیلی تلاش کردند یه **** تیمی داشته باشن، حتی پروژه ی خوان سباستین ورون شکست خورد، تیم در میانه ی میدان ***** قویی نداره، تیمش یک دسته اما کامل نیست، مثلا آرسنال با پت ویرا، لیورپول توی اوج با استیو جرارد یا بارسا با ژاوی یا بایرن با افنبرگ یا نمونه ی پر رنگش منچستر با روی کین.
دست فرگی هم نیست، هافبکی با این ویژگی ها تو فوتبال دنیا حضور نداره، حداقل زیاد نیست، یکیش میتونست کاکا باشه که ...
درسته متاسفانه
من از اون جهت گفتم که شما گفتی منچستر تو قوطی هست تا اواسط نیمه دوم لیورپول هیچ حرفی برای گفتن نداشت
آخ آخ، زیدان، نمیدونم چرا جگرم آتیش میگیره وقتی میبینم توی رئال اینقدر کم جام برد و تا جایی که لیاقتش بود چهره نشد.کاکا که در رئال از بین رفت . زیدان رو جا انداختی
من نیمه اول رو ندیدم، فقط به نیمه دوم رسیدم
آخ آخ، زیدان، نمیدونم چرا جگرم آتیش میگیره وقتی میبینم توی رئال اینقدر کم جام برد و تا جایی که لیاقتش بود چهره نشد.
زیدان از اون بازیکنایی بود که هر تیمی واسش کوچیک بود، شاید فقط همون یونتووس شخصیت زیدان رو میتونست با شخصیت تیمیش تو اون دوره در تعادل ببینه.
روی کین خیلی حیف بود. 2بار باخت منچستر جلو بارسا هم از میانه ی میدان شروع میشد، واسه این 10 بار پشت سر هم، هم با بارسا بازی کنه با مشکل های قبلی روبه رو میشه. اگه آرسنال بارسا رو اذیت کرد بخاطر تخریب الکس سونگ و بازی بی نظیر اون هافبک چپ پاشون که خیلی وقت مصدوم بود، بوده.
یا اگه میلان اذیت کرد بخاطر بازی آمبروزینی و نوچریونو و ... و دوندگی بی حد و اندازشون بود، فکر کنم به اندازه ی کافی سریع نیستن توی خط هافبک اما در ازاش در کناره ها تیم خطر ناکی هستند.
واقعا نگرانم، استین و آلونسو میتونن میانه ی میدان رو در دست بگیرن، حالا اگر که از مودریچ و اوزیل بگذریم.
رئال رو جا انداختی
بهترین هافبک دفاعی حال حاضر زابی الونسو ارسال انواع پاس 70 متری به تمام نقاط زمین
بدون حتی یک اشتباه
در مورد بازی با رئال چیزی که منو نگران کرده افت وینگر هامون هست
ها گفتم به دلیل اینکه از رئال بدت میاد نگفتیدرسته، اما منظور من از اون پست، محوری بودن هافبک وسط هستش، که هم رهبریت کنه هم نبض تیم توی دستاش باشه، از این جهت
خیلی به دلم بد افتاده...
باید دید رئال چقدر آمادست، رئال که دیشب خیلی معمولی بود، اگه روز خوب رئال باشه کار واسه منچستر سخت میشه، همینطور که اگه روز خوب منچستر باشه رئال کارش وحشتناکه، باید دید تو اون زمان کدوم تیم آماده تره
درسته، اما منظور من از اون پست، محوری بودن هافبک وسط هستش، که هم رهبریت کنه هم نبض تیم توی دستاش باشه، از این جهت
خیلی به دلم بد افتاده...
باید دید رئال چقدر آمادست، رئال که دیشب خیلی معمولی بود، اگه روز خوب رئال باشه کار واسه منچستر سخت میشه، همینطور که اگه روز خوب منچستر باشه رئال کارش وحشتناکه، باید دید تو اون زمان کدوم تیم آماده تره
کاکا خودشو از بین برد اون موقع که اومد هم مصدوم بود چند ماهکاکا که در رئال از بین رفت . زیدان رو جا انداختی
لویس فیگو واقعا نمونه ی بازیکن هم در پست هافبک راست میتونست بازیکنه ووسط
اوجش تو رئال بود
جملتو اصلاح کن،
اگه بازی های بارسا رو توی فصل 99-2000 میدیدی این حرف رو نمیزدی، اگه سرعت اینترنتت خوبه بازی رفت و برگشت بارسا چلسی رو توی اون فصل دانلود کن.
مشخصا فیگوی رئال هیچ وقت فیگو بارسا نشد، فقط حرف من نیست،
مخصوصا در اوترافورد
وسط خوبی در حد زابی الونسو ندارن
ی اسکولز که38سالشه با ی رایان گیگزکه 39سالشه
با ی کریک که همش مصدومه
اگه بازی های بارسا رو توی فصل 99-2000 میدیدی این حرف رو نمیزدی، اگه سرعت اینترنتت خوبه بازی رفت و برگشت بارسا چلسی رو توی اون فصل دانلود کن.
وقتی اسکولز وگیگز به زوری ی نیمه رو بازی میکنن چون نمیتونن با بازیکنای سرعتی مثل رونالدوو دی ماریا واوزیل مقابله کننالدترافورد
اندرسن برگشته -کلورلی هم امادس
این دو به کنار هم اسکولز هم امادس هم گیگز