جسارتا سندروم روز جمعه نداری :دی؟ظاهرا مسئولین بارسا شک دارن :
Barcelona against sharing TV revenue - European - Football - The Independent
با کمک اینا البته :
نگران نباش. نفر رو پیدا کنیم می خریم. فعلا داریم رو محصول باشگاه، کلورلی، کار می کنیم:دی
طبق تعریف دوستمون آره. شاید فقط رونی جزو 11 تای برتر بوده.
-------
ممنون
یادم نمیاد با اتلتیکو بازی کرده باشیم!!! فینال! گروهی!؟
-------------------------------
ممنون
ظاهرا مسئولین بارسا اینطور فکر نمی کنن :
Barcelona against sharing TV revenue - European - Football - The Independent
اولا که پیکه رو ما به پیکه تبدیل کردیم. مثل فابرگاس که آرسنال به فابرگاس تبدیل کرد.
دوما، همونطور که گفتم اینکه ما بدون بازیکن تاپ رسیدیم به فینال(در مقابل بارسای پرستاره) برامون چیزی از قهرمانی کمتر نیست
سوما شما که اینقدر ادعای لاماسیاتون میشه چرا اینقدر بازیکن می خرید و بالطبع دستمزد میدید؟
جالبه که همیشه هم بهترین ها رو می خرید، نمی آیید رونالدو 18 ساله بخرید و تبدیلش کنید به CR7.
---------------
قرص و محکمی ندیده بودم :lol:
آخه زلاتان ، دنی آلوس، ماسچرانو چه ربطی به جام جهانی و جام ملتها داره؟ مگه سال اولی که قهرمان چمپیونز لیگ شدیم، فابرگاس، ماسچرانو، ویا یا سانچز رو داشتیم. ویک آپ پلیز :snitch:
در مورد پیکه. شما اگر مدافع ساز بودید، الان گران قیمت ترین مدافع جهان رو در تیمتون نداشتید اونم 10 سال پیش خریدید، پیکه کلا 4 فصل با من یونایتد قرار داد داشت. 3 فصل توی تیم بود و 12 تا بازی کرد، یعنی هر فصل بطور میانگین 4 بازی، خودت از پستت خندت نگرفت؟ :lol: فصل بعدش بود که 22 بازی واسه ساراگوسا بصورت قرضی انجام داد.
حالا با یه کریس رونالدو شدید بازیکن ساز؟
خوب اکثر تیم های بزرگ فوتبال اروپا تک ستاره هایی داشتند که از دوران جوانی توی تیمشون بازی میکردند، مثلا مالدینی میلان، توتی رم، جرارد لیورپول، تری چلسی، کاسیاس رئال، کان بایرن و مثال های اینچنینی، اسم هیچ کدوم اینا بازیکن سازی نیست. تصادفه چون اگر روی برنامه بود که مرتبا در حال تکرار باید باشه اما میبینید که کامل متوقفه