• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ظاهرا مسئولین بارسا شک دارن :
Barcelona against sharing TV revenue - European - Football - The Independent

با کمک اینا البته :
attachment-276635d1357846356-2012-02-03_033953.jpg

نگران نباش. نفر رو پیدا کنیم می خریم. فعلا داریم رو محصول باشگاه، کلورلی، کار می کنیم:دی

طبق تعریف دوستمون آره. شاید فقط رونی جزو 11 تای برتر بوده.

-------

ممنون:)

یادم نمیاد با اتلتیکو بازی کرده باشیم!!! فینال! گروهی!؟

-------------------------------

ممنون:)

ظاهرا مسئولین بارسا اینطور فکر نمی کنن :
Barcelona against sharing TV revenue - European - Football - The Independent

اولا که پیکه رو ما به پیکه تبدیل کردیم. مثل فابرگاس که آرسنال به فابرگاس تبدیل کرد.
دوما، همونطور که گفتم اینکه ما بدون بازیکن تاپ رسیدیم به فینال(در مقابل بارسای پرستاره) برامون چیزی از قهرمانی کمتر نیست:cool:
سوما شما که اینقدر ادعای لاماسیاتون میشه چرا اینقدر بازیکن می خرید و بالطبع دستمزد میدید؟
جالبه که همیشه هم بهترین ها رو می خرید، نمی آیید رونالدو 18 ساله بخرید و تبدیلش کنید به CR7.

---------------
قرص و محکمی ندیده بودم :lol:
جسارتا سندروم روز جمعه نداری :دی؟
آخه زلاتان ، دنی آلوس، ماسچرانو چه ربطی به جام جهانی و جام ملتها داره؟ مگه سال اولی که قهرمان چمپیونز لیگ شدیم، فابرگاس، ماسچرانو، ویا یا سانچز رو داشتیم. ویک آپ پلیز :snitch:

در مورد پیکه. شما اگر مدافع ساز بودید، الان گران قیمت ترین مدافع جهان رو در تیمتون نداشتید اونم 10 سال پیش خریدید، پیکه کلا 4 فصل با من یونایتد قرار داد داشت. 3 فصل توی تیم بود و 12 تا بازی کرد، یعنی هر فصل بطور میانگین 4 بازی، خودت از پستت خندت نگرفت؟ :lol: فصل بعدش بود که 22 بازی واسه ساراگوسا بصورت قرضی انجام داد.
حالا با یه کریس رونالدو شدید بازیکن ساز؟
خوب اکثر تیم های بزرگ فوتبال اروپا تک ستاره هایی داشتند که از دوران جوانی توی تیمشون بازی میکردند، مثلا مالدینی میلان، توتی رم، جرارد لیورپول، تری چلسی، کاسیاس رئال، کان بایرن و مثال های اینچنینی، اسم هیچ کدوم اینا بازیکن سازی نیست. تصادفه ;) چون اگر روی برنامه بود که مرتبا در حال تکرار باید باشه اما میبینید که کامل متوقفه

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
مسود جون تمام طرفدارای دیگه اشتباه میکنن در مورد بازیتون با چلسی؟ قبول کن با داوری اومدید بالا ولی من که گفتم تو فینال یونایتد ضعیف بود و شما بهتر بودید و تو اون تک بازی حق شما برد بود

این اقای شیطان صفت رو متوجه نشدم کی هست:دی
----------

منبع اسکای اسپورت:دی!

کریس رونالدو و ایکر کاسیاس به بارسا پیوستن

منبع مارکا!
در اون بازی اشتباه داوری وجود داشته ولی فقط اشتباه داوری بوده وبس! دیگه صحبت کردن از حمایت پلاتینی و یوفا کاملا بی معنیه... این اشتباهات بار ها به ضرر و بار ها به نفع بارسا بوده دقیقا همون طور که برای سایر تیم ها هم رخ می ده و این اشتباهات به نوعی طبیعت فوتبال محسوب می شوند... من نمی گم هواداران سایر تیم ها اشتباه می کنند اما یک طرفه و فقط همون جوری که دلشون میخواد به قضیه نگاه می کنند تا به این وسیله قدرت بارسا رو زیر سوال ببرند و شاید کمی دلشون آرام بگیره :)

افشی جون اون آقایی که نشناخنی رو اگه واضح تر می گفتم شر می شد! همین حالا هم مشخصه البته!
رجوع شود به بازی 9 مارچ 2004 در اولدترافورد , گل دوم منچستر در در آخرین دقیقه های نیمه اول با اشتباه واضح کمک داور مردود اعلام میشه و بعد در ادامه ی بازی گل دقیقه ی 90 و اتفاقاتی که می دونیم! اگر اون اشتباه نبود و بازی 2-0 می شد یک تیم معمولی با یک مربی معمولی در برابر منچستر حذف می شد و هرگز با این سرعت اون آقا به جایگاه کاذب فعلی خودش نمی رسید:D
-----------------------------------------------

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
اولا که پیکه رو ما به پیکه تبدیل کردیم. مثل فابرگاس که آرسنال به فابرگاس تبدیل کرد.
دوما، همونطور که گفتم اینکه ما بدون بازیکن تاپ رسیدیم به فینال(در مقابل بارسای پرستاره) برامون چیزی از قهرمانی کمتر نیست:cool:
سوما شما که اینقدر ادعای لاماسیاتون میشه چرا اینقدر بازیکن می خرید و بالطبع دستمزد میدید؟
جالبه که همیشه هم بهترین ها رو می خرید، نمی آیید رونالدو 18 ساله بخرید و تبدیلش کنید به CR7.

---------------

آقا جان اینکه بازیکنی مثل رونالدو رو در 18 سالگی بخری و تبدیل به این بازیکن فعلی شه حرکت خوب و ارزشمندیست و از توانایی های سرمربی شما محسوب می شه ولی این هیچ ربطی به لاماسیا نداره!

تیم شما به بازیکنان جوانی که فوتبال رو آموخته اند فرصت شکوفایی می ده اما در لاماسیا بازیکنان فوتبال رو یاد می گیرند! پیکه و فابرگاس تربیت شده ی بارسلونا هستند... سیستم پرورش بازیکن بارسلونا چیزی نیست که متکی به فرد و یا محدود و موقت برای چند سال باشه! اتفاقی که شبیه به آرزو بود حالا به بهترین شکل نتیجه داده و ما باید ادعامون بشه! چرا نشه؟! ادعامون هم الکی و یا توهمی نیست و به همه ثابت شدست فقط باید درست تر نگاه کرد...
این تیمی که که شما به طعنه با لفظ پرستاره ازش اسم می بری ستاره ی اصلیش همون لاماسیاست!
برای چندمین بار به شما می گم که هم فینال رم و هم فینال ویمبلی یک بار دیگه لیست بازیکنان بارسا رو بخون , 7 یا 8 بازیکن اصلی از نوجوانی و سن پایین در بارسا بازی کردند و رشد یافتند بدون اینکه مثل سایر باشگاه ها هزینه سنگینی برای به خدمت گرفتنشون پرداخت شده باشه پس با این شرایط کاملا طبیعی و بدون اشکاله که برای پر کردن 3 یا 4 جای خالی خوب خرج بشه و بازیکنای سطح اولی به تیم اضافه بشند...

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
در مورد پیکه. شما اگر مدافع ساز بودید، الان گران قیمت ترین مدافع جهان رو در تیمتون نداشتید
گران قیمت ترین مدافع جهان بازیکن رئال مادریده

فابیوکونترائو

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
افشی جون اون آقایی که نشناخنی رو اگه واضح تر می گفتم شر می شد! همین حالا هم مشخصه البته!
رجوع شود به بازی 9 مارچ 2004 در اولدترافورد , گل دوم منچستر در در آخرین دقیقه های نیمه اول با اشتباه واضح کمک داور مردود اعلام میشه و بعد در ادامه ی بازی گل دقیقه ی 90 و اتفاقاتی که می دونیم! اگر اون اشتباه نبود و بازی 2-0 می شد یک تیم معمولی با یک مربی معمولی در برابر منچستر حذف می شد و هرگز با این سرعت اون آقا به جایگاه کاذب فعلی خودش نمی رسید:D
-----------------------------------------------

کاملا شناختم:دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
...

...

:blink::wacko:

این جملت رو به پای طنز موجود در این تاپیک میگذارم و به این دو تا عکس از دوران لاماسیای این دو بازیکن بسنده میکنم .

lama (7).jpg

lama.jpg

درسته :D درسته ...

بجاش مسی 13 ساله میاریم لاماسیا و میکنیمش leo king :graduated

امیر جان از لاماسیا بکش بیرون ... نمیخوام برات یادآوری بشه پپ گواردیولایی که 2 سال سفرتون رو جمع کرد از لاماسیا اومده بود و اتفاقا تیتو ویلانوا که دوباره امسال عده ای رو ناکام و مغموم خواهد کرد اونهم از لاماسیا هست ! :graduated

lama (6).jpg

lama (5).jpg

lama (4).jpg

lama (3).jpg

lama (2).jpg

lama (1).jpg

از لاماسیا و بازیکن پروری چیزی نصیب عزیزان نخواهد شد :goatee: ،

همونطور که گفتم لاماسیا جام جهانی ، یورو و لیگ قهرمانان اروپا رو در قبضه ی خودش گرفته ، برید سراغ داوری و عمو پلاتینی و ... تو اون مسائل بهتر میشه مغالطه کرد و بدون دلیل حرف زد / مرسی :goatee:

.

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
با کسب اجازه و احترام به حقوق مولف اثر! :lol:

از لاماسیا و بازیکن پروری چیزی نصیب عزیزان نخواهد شد
goatee.gif
،

همونطور که گفتم لاماسیا جام جهانی ، یورو و لیگ قهرمانان اروپا رو در قبضه ی خودش گرفته ، برید سراغ داوری و عمو پلاتینی و ... تو اون مسائل بهتر میشه مغالطه کرد و بدون دلیل حرف زد / مرسی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این جملت رو به پای طنز موجود در این تاپیک میگذارم و به این دو تا عکس از دوران لاماسیای این دو بازیکن بسنده میکنم .
منم که نگفتم عکس با شورت ورزشی بارسا ندارن:دی

گفتم که این دو بازیکن تو تیم های دیگه به اون چیزی که امروز هستن رسیدن:)
اگه اینجوری که تو میگی باشه مسی هم تا قبل از 13 سالگی تو یه تیم دیگه بوده و باید گفت محصول اون تیمه!!! خب مسلمه که خنده داره.

همونطور که گفتم لاماسیا جام جهانی ، یورو و لیگ قهرمانان اروپا رو در قبضه ی خودش گرفته
طبق اون عکسی که خودت گذاشتی 358 میلیون یورو ناقابل هم خرج کردید و در کنارش به طور میانگین هفته ای 170 هزار دلار هم دستمزد دادید وگرنه الان اوضاع تون مثل لیوپول و آرسنال بود:دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
...

اگه اینجوری که تو میگی باشه مسی هم تا قبل از 13 سالگی تو یه تیم دیگه بوده و باید گفت محصول اون تیمه!!! خب مسلمه که خنده داره.

...

نه عزیز ، مسی از کودکی در لاماسیا بوده ، در هیچ تیم دیگه ای نبوده :) ،

استعدادیاب باشگاه بارسلونا وقتی مسی رو تو محله های فقیر نشین آرژانتین میبینه اینقدر هول میشه که قراردادش رو با پدر مسی روی دستمال کاغذی مینویسه و این دستمال کاغذی در موزه ی باشگاه موجوده .

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خیلی جدی
شما طرفدارای منچستر که آخرت و عاقبت اندیشمندی، منطــــق، اطلاعات، بیطرفـــــ، کلا منچستر نبود فوتبال نبود :دی

لطفا اگر که طرفدار منچسترید و قلبتون ضعیفه به این لینک نرید (خیلی جدی)
فقط برای طرفدار های آرسنال و بارسا
پسورد برای مشاهده: more than club (حتما اسپیس در نوشتن پس رعایت شود)
سایز: 72 کیلوبایت
نکته، وقتی rename کردم، نقطه ی قبل از پسوند JPG رو به اشتباه پاک کردم، لطف کنید اظافه کنید.
Download Mancherster United jpg

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نه عزیز ، مسی از کودکی در لاماسیا بوده ، در هیچ تیم دیگه ای نبوده :) ،

استعدادیاب باشگاه بارسلونا وقتی مسی رو تو محله های فقیر نشین آرژانتین میبینه اینقدر هول میشه که قراردادش رو با پدر مسی روی دستمال کاغذی مینویسه و این دستمال کاغذی در موزه ی باشگاه موجوده .

.

In 1995, Messi switched to Newell's Old Boys who were based in his home city Rosario
برا 5 سال اونجا بوده.
داش محسن من نگفتم که مسی تو بارسا رشد نکرده. ولی اینکه بگی چون فلانی تو 10 سالگیش پیراهن فلان تیم تنش بوده پس اونجا رشد کرده مسخرست.
سسک و پیکه اگه محصول شما بودن براشون 45 تا نمیدادید:)

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
مسی تو هیچ تیمی نبوده فقط در سن کودکی در کلاسهای اموزشی یه تیم محلی شرکت میکرده همین

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
In 1995, Messi switched to Newell's Old Boys who were based in his home city Rosario
برا 5 سال اونجا بوده.
داش محسن من نگفتم که مسی تو بارسا رشد نکرده. ولی اینکه بگی چون فلانی تو 10 سالگیش پیراهن فلان تیم تنش بوده پس اونجا رشد کرده مسخرست.
سسک و پیکه اگه محصول شما بودن براشون 45 تا نمیدادید:)

سسک تا 16 سالگی در بارسا بوده، پیکه هم17 سالگی، نه 10 سالگی :blush:
فکر کنم یادتون رفته سسک طلب چند میلیون یوروییش از آرسنال برای رفتن به بارسا رو بخشید، پیکه هم 4-5 میلیون یورو خریداری شد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اتفاقا عکس خوبیه. نشون میده جوابی برای کل کل ها ندارید:lol:

مسی رو من نمیگم ویکی پدیا میگه :)

358 میلیون یورو خرید و دستمزد هفتگی 170 هزار دلاری... خدا به داد سویا و بیلبائو و ... برسه :(

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از اونجایی که مدیر یا مدیران عزیز به نام پپ و قضیش با رونالدو علاقه ایی ندارند و در اقدامی خود جوش :D چندتا از پست های تاپیک کلوب بارسا رو پاک کردند، بدین وسیله اعلام میگردد در این فقره سکوت اختیار میکنیم. دوستان بارسایی موافق لایک :happy:

منم موافقم درست نبود.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اسمون باز شده بارسایی ها ازش افتادن پایین!

بالا